Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ευρωπαίοι εθνικιστές δίπλα στους Έλληνες που έχουν ανάγκη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διημερο των εκδηλώσεων με τίτλο «Ακρόπολη εναντίον Wall Street», που διοργάνωσαν τα περιοδικά Patria και Ενδοχώρα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων πατριωτικών φορέων από την Ιταλία και την Ισπανία.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 13-15 Ιουλίου, στην Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη.

Στην Ξάνθη, το Σάββατο 14 Ιουλίου, υλοποιήθηκε το κοινωνικό μέρος των εκδηλώσεων, με τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας σε 20 ελληνικές οικογένειες, εκ των οποίων 10 χριστιανικές και 10 μουσουλμανικές πομακικές.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης και αγκαλιάστηκε από πλήθος κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, ενώ παρευρέθησαν ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαεδήν καραχότζα και η ηρωίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης υλοποιήθηκε το πολιτικό σκέλος των εκδηλώσεων με ομιλίες των εκδοτών Δημήτρη Ζαφειρόπουλου και Γιάννη Κουριαννίδη, των εκπροσώπων του ιταλικού Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Κινήματος (MSE) και του ισπανικού Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (MSR). Σε μία συγκινητική εκδήλωση τιμής προς την γεννήτορα του ευρωπαϊκού πολιτισμού πατρίδα μας, οι Ισπανοί συναγωνιστές προσέφεραν στους διοργανωτές λίγα κλαδιά ελιάς από την περιοχή του αρχαίου Εμπορίου, που ήταν η πρώτη αρχαία ελληνική αποικία στην Ιβηρική χερσόνησο, ενώ οι Ιταλοί τόνισαν ότι επέμεναν στη διοργάνωση αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο, διότι στις 13 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια του Έλληνα ήρωα φοιτητή Μίκη Μάντακα, που δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές στη Ρώμη πριν 37 χρόνια.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας, ο πρόεδρος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του κόμματος Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Απόστολος Σιώκος, ο εκπρόσωπος του νεολαιΐστικου κινήματος Youth of PIGS Παναγιώτης Καράμπελας και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης.





http://www.elkosmos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π