Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Οι πράκτορες της Άγκυρας ζητάνε να ξαναγραφτεί η Ελληνική Ιστορία !


Η "Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης" έστειλε επιστολή ανυπέρβλητου θράσους προς το υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντί για "σφαγές χριστιανών και λεηλασίες από Τούρκους" να... επιστρέψουμε στο συνωστισμό της Σμύρνης.

"Οι Τούρκοι μπήκαν στη Σμύρνη. Πυρπόλησαν την ελληνική και αρμένικη συνοικία, ενώ ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος παραδόθηκε στο μουσουλμανικό πλήθος και θανατώθηκε. Σφαγές χριστιανών και λεηλασίες ολοκλήρωσαν την καταστροφή. Ήταν το δραματικό τέλος της μακραίωνης ελληνικής παρουσίας στην περιοχή", αναφέρει μεταξύ άλλων το κεφάλαιο του βιβλίου που δεν αρέσει στη μειονότητα - εντεταλμένους της Άγκυρας .

"Ως Τούρκοι της δυτικής Θράκης είμαστε υπέρ της κάθαρσης των βιβλίων" αναφέρουν στην επιστολή τους και συνεχίζουν: "Αυτά (σ.σ. τα περί σφαγής και πυρπόλησης στη Σμύρνη) δεν συμβαδίζουν με τη φιλία και την αλληλεγγύη, δημιουργούν συστηματικά μια προκατειλημμένη κοινωνία και ετοιμάζουν το έδαφος της στήριξης των ακραίων απόψεων και κύκλων από την κοινωνία, όπως συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας".


Επικαλούνται την ελληνοτουρκική φιλία που ξεκίνησε από τον Βενιζέλο και τον Αττατούρκ !! (ο σφαγέας έγινε και ειρηνιστής ) Μάλιστα φτιάξανε και μια επιτροπή που ...θα αφαιρέσει υπερβολικές εκφράσεις από τα βιβλία Ιστορίας και των δυο χωρών   ! Πόσο υπερβολικές μπορούν να είναι οι γενοκτονίες των Μογγόλων άραγε .Κλείνοντας την επιστολή τους λένε ότι εμείς, επιθυμούμε την ανατροφή των νέων σε ένα περιβάλλον ειρήνης και αγάπης γνωρίζοντας πως ο γείτονας είναι φίλος και όχι σε ένα περιβάλλον με εχθρικά συναισθήματα.

Γνωστό το τέχνασμα των Τούρκων που μόλις καταλάβουν ότι αναπτύσσονται εθνικιστικά αισθήματα στην Ελλάδα ψάχνουν τα αδελφικά αισθήματα των αριστερών πηλιογούσηδων .
Ας αναφέρουμε και μερικά ιστορικά από το Τουρκικό εγχειρίδιο ιστορίας της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου στην Τουρκία .

Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή»

Σελίδα 24: «Η Ελλάδα δεν έχει την εξουσία να διατηρήσει την ειρήνη στο Αιγαίο»

Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μικρά Ασία και την ασφάλεια στην Ασία θα διατηρηθεί μόνο με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία»

Σελίδα 110: «Η Τουρκία ορίζει τα χωρικά μας ύδατα εντός 6 μιλίων από την ηπειρωτική χώρα το 1930. Έτσι, οι Χίος, Λέσβος και Σάμος βρίσκονται εντός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας .Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να εξασκήσει.. τα ίδια δικαιώματα για τα νησιά που βρίσκονται εντός αυτών των υδάτων. "

Σύμφωνα με τον τουρκική ιστορικός Χασάν Cemil όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί του Αιγαίου - Ελληνική περιλαμβάνονται - όπου τουρκικής προέλευσης! (Ege medeniyetinin umumi Bir Μπακής, Άγκυρα)

Σύμφωνα με Selahattin Salışık Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το 2480 π.Χ. και ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν ... Τούρκοι!

Και φυσικά ούτε λόγος για την γενοκτονία 500.000 Ποντίων, 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων και 750.000 Σύριων


Βλέπετε στην Τουρκία δεν υπάρχει Ρεπούση .Αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν οι Έλληνες Εθνικιστές που δεν θα επιτρέψουν να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια των Μογγόλων και των αριστερών τοποτηρητών τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π