Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Διαστροφή - Φορολογούν και τα πτυχία των Ελλήνων !

Το άρρωστο κράτος με την συγκυβέρνηση των εντεταλμένων της τρόικας έχει......ξεφύγει .
Στην προσπάθεια για την ισοπέδωση των πάντων σύμφωνα με πληροφορίες του Κοινού Παρονομαστή έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τίτλους σπουδών των Ελλήνων πολιτών .
Η φορολόγηση του τίτλου σπουδών των Ελλήνων πολιτών λοιπόν φέρεται να περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

 Οι φορολογούμενοι όχι μόνο θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για την κατοχή του πτυχίου, του μεταπτυχιακού ή του διδακτορικού, αλλά  η φορολόγηση θα υπολογίζεται και αθροιστικά.
Πιο συγκεκριμένα, ο πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να δηλώσει στην Εφορία τον πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών του ώστε να ορίζεται ως τεκμήριο εισοδήματος βάση του πτυχίου που θα είναι κάτοχος.
Αυτό ερμηνεύεται ως εξής : Ότι αφενός όσα πιο πολλά πτυχία έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερο φόρο θα πληρώσει και αφετέρου όποιος πτυχιούχος δεν το δηλώνει για να αποφύγει τη δυσβάστακτη φορολόγηση, θα θεωρείται παράνομος και υπόδικος για ψευδή δήλωση και απόκρυψη στοιχείων από την Εφορία και το Ελληνικό Δημόσιο, με λίγα λόγια για φοροδιαφυγή.Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα που συντελείται εις βάρος των Ελλήνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π