Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ τεύχος 2ον -ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ !


Ο Κοινός Παρονομαστής προχωρεί στην ανάρτηση του 2ου τεύχους του περιοδικού ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ .Σήμερα δημοσιεύουμε το πρώτο μέρος του και το άρθρο που έχει τίτλο ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ Είναι σημαντικά άρθρα γιατί πιστοποιούν, πως βλέπαμε πιο μακρυά από τους άλλους .Όχι γιατί είχαμε το χάρισμα αλλά γιατί σκεφτόμασταν Εθνικιστικά .Φωνάζαμε και το αποδεικνύουν αυτά τα κείμενα, πως η Ελλάδα απειλείται περισσότερο από κάθε χώρα, πως θα  πνιγούμε και εμείς από το παγκόσμιο σφιχταγκάλιασμα ,δυνάμεων πού μας οδηγούν αναπόφευκτα σ' ένα τραγικό τέλος και πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σ' ένα παγκόσμιο πολιτικό πόλεμο νέου τύπου ! Αυτά απευθύνονται σε όλους .Σε συναγωνιστές για να θυμηθούν, σε φίλους για να ξεκαθαρίσουν μέσα τους το μεγαλείο του Ελληνικού Εθνικισμού, σε πατριώτες που θα θελήσουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να συνταχθούν μαζί μας, ακόμα και σε πολιτικούς αντιπάλους που θα βοηθηθούν να καταλάβουν ποιοι είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και  τον αγώνα που έχουν κάνει για αυτό το Έθνος.Μετατρέψαμε τα κείμενα σε μορφή που θα σας βοηθήσει να τα αντιγράψετε και να τα
διαβάσετε πιο εύκολα .Σας βάζουμε όμως και τα πρωτότυπα για όσους θέλουν να τα έχουν .

                                                             ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Επανάσταση σημαίνει, αλλαγή του πολιτικού, του κοινωνικού, του ιδεολογικού και του πολιτιστικού καθεστώτος. Μεταβιβάζει τον καθοριστικό ρόλο   από τα χέρια μιας ηγουμένης μειοψηφίας πού έχει φθαρεί στα χέρια μιας   άλλης ηγουμένης μειοψηφίας πού ανεβαίνει, μέσα από το εθνικό σώμα. Γι' αυτό το λόγο μια πραγματική επανάσταση δεν έχει χαρακτήρα κοινωνικό,ό­πως θα. ήθελαν οι μαρξιστές, αλλά ιστορικό και εθνικό
.
Ή Εθνική Επανάσταση δεν είναι μια ορμητική δραστηριότητα μερικών ανθρώπων πού μένει στο επίπεδο μιας εκδηλώσεως ανταρσίας, χωρίς να ανέβει στο ύψος μίας πανεθνικής γενικής αλλαγής. Αντίθετα, είναι μία διαδικασία πού οδηγεί σε μια  συντονισμένη ένωση όλων εκείνων των δυνάμεων πού γεννιούνται μέσα στο Λαό και πού χαρακτηρίζουν την ίδια τη φυλετική του υπόσταση. Η Φυλή δημιουργεί την ιστορία. Οι κοινωνίες άμεσα ή έμμεσα αντανακλούν τη ζωή των Λαών τους πού δημιουργούν ή ζουν τα ιστορικά γεγονότα. Αυτό αληθεύει για όλες τις κοινωνίες, από την πιο παλιά μέχρι την πιο  καινούργια. Αν ή φύση, ή ζωή, ή κίνηση, ο πολιτισμός, δεν συνδέονταν με το φυλετικό πνεύμα μιας εποχής, ή κοινωνία θαχε από καιρό πάψει να υπάρχει.

Το Κίνημα συνενώνει μέσα του το καλύτερο μέρος του λαού των Ελλήνων. Χωρίς μια οργάνωση ικανή να προσανατολίζεται στις περιστάσεις, να εκτιμά την πορεία και τον ρυθμό των γεγονότων και να κατακτά εγκαίρως την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, ή νίκη της Εθνικής Επαναστάσεως είναι αδύνατη. Η Εθνική Επανάσταση είναι ο πιο ηρωικός και ο πιο αμείλικτος πόλεμος των εθνικών δυνάμεων αντίθετα στους διεφθαρμένους της Ελληνικής παρακμής και στα συνειδητά προδοτικά όργανα του διεθνούς κομμουνισμού. Γι' αύτό ακριβώς το λόγο απαιτεί  όρους εργασίας και αγώνος, όρους ηθελημένους, λογισμένους, σφυρηλατημένους συνειδητά, για μια οικοδόμηση συνειδητή, προμελετημένη, ηθελημένη - και ηθελημένη όπως ποτέ προηγούμενα στη χώρα μας.



Τα μέλη του Κινήματος, σαν Έλληνες Πατριώτες, δεν φοβούνται για τις πεποιθήσεις τους, αλλά ασυμβίβαστοι και αποφασιστικοί αγωνίζονται γι  αυτές. Με πειθαρχία και με αφοσίωση ενδυναμώνουν το μαχητικό και ιδεολογικό τους Κίνημα, για να οργανώσει με τη σειρά του μια μεθοδική και γενική δράση τής δυνάμεως όλων των Ελλήνων, πού θα αποβλέπει στον  ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίων κάθε αντεθνικής και αντιπατριωτικής κινήσεως, στην ανηλεή πάλη με κάθε ψεύτικη αντίληψη και ιδεολογία , για τη δημιουργία ζωντανής και αυτοδύναμου Ελληνικής κοινωνίας, για μια καθαρή μορφή Ελληνικής ζωής, πού θα είναι το πρώτο βήμα για τη δυναμική είσοδο μας στο εκτυλισσόμενο παγκόσμιο δράμα.



Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ ότι οι Έλληνες, από την ίδια την ιστορία τους, την γεωπολιτική τους θέση και το φυλετικό τους χαρακτήρα είναι προορισμένοι όχι μόνο να πολεμήσουν άλλα να πρωτοστατήσουν στον αγώνα για ένα νέο ηθικό κλίμα, για ένα καινούριο Αύριο. Όλοι οι Λαοί τής Ευρώπης και τής Μεσογείου περιμένουν απ' αυτούς. Ή οριστική κατάρρευση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και ο διαχωρισμός τής γηραιάς Ηπείρου σε δύο σφαίρες επιρροής με το αίσχος τον συμφωνιών της Γιάλτας έθεσαν το πρόβλημα καθαρά και ξάστερα. Από το ένα μέρος μια Δυτική Ευρώπη πού κοντεύει να πνιγεί μέσα στη βρώμα της αποσυνθέσεως, τής διαφθοράς και τής αποχαυνώσεως και: πού που ποδηγετείτε από έναν τρισχειρότερο παρακμιακό, διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό κόσμο. 

Από το άλλο μέρος μια Ανατολική Ευρώπη από λαούς- είλωτες με μια παράδοση πολιτισμού και αγώνων, πού τα πατριωτικά τους ξεσπάσματα στην Α.Γερμανία το 1953 στην Πολωνία και στην Ουγγαρία το 1955 στην Τσεχοσλοβακία το 1968 πνίγηκαν στο αίμα από έναν εισβολέα πού κουβαλάει μέσα του όλη την κτηνωδία και την μνησικακία τής Ασίας.



Ο Λαός των Ελλήνων βρίσκεται στο μεταίχμιο δύο κόσμων και αποτελεί τον πιο ασθενή  κρίκο  στην παγκόσμια αλυσίδα πού σφυρηλατήθηκε στη Γιάλτα. Αν εμείς δεν σπάσουμε την αλυσίδα εδώ, τότε αυτή δεν πρόκειται να σπάσει  πουθενά. Στα. χρόνια πού έρχονται   δεν θα έχουμε πια να διαλέξουμε ανάμεσα σε «αγαθά ανάγκης» και σε «αγαθά πολυτελείας» Το πρόβλημα είναι αν θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο πνευματικά κύμα με αφετηρία τις αρχές τής Εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας πού θα κατοχύρωση την αξιοπρέπεια του   Λαού μας, τής Αξιοκρατίας, πού θα του εξασφαλίσει τους φυσικούς ηγέτες του και, της Οργανικής Δημοκρατίας, αφετηρίας ενός οργανωμένου  τρόπου ζωής, πού θα σφυρηλάτηση το λαό σ' ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο Αλλιώς θα  πνιγούμε και εμείς από το παγκόσμιο σφιχταγκάλιασμα ,δυνάμεων πού μας οδηγούν αναπόφευκτα σ' ένα τραγικό τέλος.



Γιατί εμείς εδώ θέλουμε να μιλήσουμε και να πολεμήσουμε για την Ελλάδα  για, την Ελλάδα πού απειλείται περισσότερο, από κάθε άλλη Χώρα του κόσμου εξ αιτίας της επιθέσεως γεγονότων και καταστάσεων ώστε να παίζεται ή ίδια ή ύπαρξη της με όλη την τρομερή σημασία αυτής της εκφράσεως. Βλέπουμε πιο  μακριά από τούς άλλους. Δεν βλέπουμε μόνο τις μεγάλες δυνατότητες, αλλά και τούς μεγάλους κινδύνους, την αιτία, τους και ίσως τα μέσα για να τούς αποφύγουμε. Κι' αν δεν έχει κανείς το κουράγιο να δει και να πει αυτό πού βλέπει, θα το κάνουμε εμείς.
Μια σειρά από αποφασιστικές πράξεις έχει αρχίσει και απ' αυτά πού έγιναν τίποτε πια δεν μπορεί ν' αναιρεθεί. Αυτό πού το άτομο θα αρνηθεί να κάνει με τη θέληση του, θα το κάνει ή Ιστορία για λογαριασμό του, ίσως βρισκόμαστε πολύ κοντά σ' ένα παγκόσμιο πολιτικό πόλεμο νέου τύπου.



Δεν έχουμε τον καιρό να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στις εσωτερικές υποθέσεις. Ή Ελλάς δεν είναι νησί. Αν δεν θεωρούμε τις σχέσεις μας με τα άλλα "Έθνη σαν το πιο σπουδαίο ο πρόβλημα, ή τύχη - και ποια τύχη -θα στραφεί σκληρά εναντίον μας χωρίς οίκτο. Άλλα όσο τα προβλήματα με τα οποία καταπιανόμαστε είναι μεγάλα, τόσο μεγαλύτερη είναι ή υπόσχεση τής επιτυχίας. Στο μεγάλο αγώνα πού αναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτε εκτός από την ολοκληρωτική μας νίκη..  

                                  ΕΛΛΗΝΕΣ    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ 

Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Ατομική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Κοινωνική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Πολιτική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Ιδεολογική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Φιλολογική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Καλλιτεχνική
Ε π α ν ά σ τ α σ ι ς   Πνευματική
                              ΝΑΙ! Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις γεννώσα ΦΩΣ. 

                                           ( Περικλής Γιαννόπουλος )






 



 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π