Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κομμουνιστική κωλοτούμπα !




Όπως γράφαμε και εχθές στον Κοινό Παρονομαστή (ΕΔΩ) η φαρσοκωμωδία, πως τα κόμματα της Αριστεράς ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της Δεξιάς Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε σύγκρουση προκειμένου να μην περάσουν οι απαιτήσεις των συναδέλφων τους της Τρόικας εξωτερικού, γίνεται για λόγους επικοινωνιακούς οι δε "αντάρτες" βολευτές ήδη ξεκίνησαν τις κυβιστήσεις  στα τηλεοπτικά κανάλια. Ο δε κομμουνιστής Φώτης Κουβέλης   εισηγήθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς να καταψηφιστούν τα εργασιακά μέτρα, αφήνοντας ωστόσο περιθώριο επαναπροσέγγισης της απόφασης .
Αυτές τις επανα.. προσεγγίσεις  των κομμουνιστών τις γνωρίζουμε πολύ καλά.
Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του εταίρου κόμματος της αριστεράς, το σοσιαληστρικό που ξεπούλησε την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Φώτη Κουβέλη, ο τελευταίος άφησε μια «χαραμάδα» προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, ο κ. Κουβέλης δεν έδειξε να απορρίπτει οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος, αρκεί να δει ότι υπάρχει διάθεση για περαιτέρω βελτιώσεις.
Ο κ. Κουβέλης εχθές επικοινώνησε και με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στον οποίο εξήγησε τις διαφωνίες του μετά τις βελτιώσεις του νέου πακέτου των μέτρων. 
 
Οι συνεργάτες του κ. Κουβέλη, λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, έλεγαν πως υπήρξε μια ενημερωτικού χαρακτήρα συζήτηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα στη βάση να βρεθεί μια συμφωνία και να μην υπάρξει κυβερνητική κρίση. 
 
Πάντως ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, συνομιλώντας με δημοσιογράφους αργά το απόγευμα της Τετάρτης έλεγε πως τα τρία ενδεχόμενα σενάρια εξόδου από την κυβερνητική κρίση είναι τα εξής:

  •    Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τα μέτρα για τα εργασιακά
  •    Να αποσύρει τα συγκεκριμένα μέτρα προσωρινά και να συζητηθούν εκ νέου εν ευθέτω χρόνω
  •    Να έρθουν στη Βουλή για ψήφιση οπότε και η ΔΗΜΑΡ θα τα καταψηφίσει
Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες του προέδρου της κομμουνιστικής (Δημοκρατικής Αριστεράς διαμήνυαν πως δεν πρόκειται να δοκιμαστεί η κυβερνητική συνοχή και ότι ακόμα και στην περίπτωση που καταψηφίσουν τελικά τα εργασιακά, δεν θα άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π