Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Στην φυλακή ο κολλητός του ΣΑΜΑΡΑ για 1,2 εκατομμύρια ευρώ


Με όλους και με όλα !!!!!
 Κύριε Σαμαρά οφείλετε μια εξήγηση για όλα τα παρακάτω, στον ελληνικό λαό ,στους ψηφοφόρους και σε όλους εμάς που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στο κράτος σε αντίθεση με τους κολλητούς σας.
Ο Ελληνικός λαός έκανε και κάνει την αυτοκριτική του και πολλές φορές τιμωρεί ακόμα και  τον αυτό του για κάτι που δεν έφταιξε
Αλήθεια εσάς ποιος θα σας τιμωρήσει για την παρακάτω επιλογή σας; και μην μου πείτε ότι ο κύριος Αντζουλάτος σας βοήθησε  χωρίς να σας ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα γιατί θα γελάσουμε
Κύριε Σαμαρά  τα ψέματα τελείωσαν και μαζί τους  και σεις. Είστε μια από τα ίδια...



Στις 29 Νοεμβρίου 2009 και με ποσοστό 50,06%  εκλέγεται πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο
Αντώνιος Σαμαράς  για τον όποιο προκειμένου να βάλει υποψηφιότητα χρειάστηκαν 50 υπόγραφες υποστήριξης
Ανάμεσα στους 50 ήταν και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας  κύριος Κωνσταντίνος Αντζουλάτος

(Τον Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν 12 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές, πέντε υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές, επτά νομάρχες και δήμαρχοι και πρόεδροι Εμπορικών συλλόγων, μέλη της ΚΕ , εκπρόσωποι από τις κομματικές οργανώσεις και πρόεδροι επιμελητηρίων. Ανάμεσά τους ο πρώην βουλευτής Γιάννης Αβέρωφ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστας Ατζουλάτος, ο δήμαρχος Σερρών Γιάννης Βλάχος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Παναγής Καρέλας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Θανάσης Ξινίδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου Κρήτης Γιώργος Παπαδάκης, ο αναπληρωτής οργανωτικής γραμματείας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Ταυρής.)

Για να δούμε τι γινόταν με τον υποστηριχτή και φίλο του κυρίου Σαμαρά τόσα χρόνια


H σύλληψη του πρώην Προέδρου τουΕπιμελητηρίου Αχαϊας Κώστα Αντζουλάτου έγινε το πρωί της Τετάρτης, ενώ είχε εκδοθεί ένταλμα εδώ και κάποιες ημέρες.
Μάλιστα ο κ. Αντζουλάτος δεν αντιστάθηκε. Το ένταλμα είχε σχέση με κατηγορία για υπόθεση πλαστών τιμολογίων η οποία εκκρεμούσε από το 2003, ύψους περίπου 500.000 ευρώ, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για δύο ακόμη πλαστά τιμολόγια τα οποία ανεβάζουν το συνολικό ποσό σε 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και βάσει τις οποίας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή αφορά μόνο τα δύο τιμολόγια των 500.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Κώστα Αντζουλάτου, Γιώργο Καλαπόδη, τα τιμολόγια δεν ήσαν άμεσα από την εταιρεία Αντζουλάτου. Απλά τρίτη εταιρεία χρησιμοποιούσε πλαστά με τα οποία προμήθευε την εργολήπτρια εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν ο Ομιλος του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαϊας. 
Σχετικός έλεγχος είχε γίνει το 2005 από την εφορία χωρίς να έχει εντοπιστεί το παραμικρό, ενώ σε έλεγχο που έκανε το ΣΔΟΕ το 2009 βεβαιώθηκαν οι παραβάσεις. Εγινε προσφυγή, το Διοικητικό Εφετείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να μην πληρωθούν τα πρόστιμα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο η διαδικασία προχώρησε και προ ημερών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία της Πάτρας. Ο Κώστας Αντζουλάτος διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου νομού Αχαΐας, και μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 ήταν ιδιοκτήτης ενός ομίλου 14 εταιρειών με δραστηριότητες στους τομείς της ξυλείας, των πλαστικών και άλλων...! Το 2009 μεταβίβασε τις 14 εταιρείες του ομίλου στη μητέρα του Μαρία Αντζουλάτου.
Σήμερα στις επιχειρήσεις Αντζουλάτου εργάζονταν 140 άτομα. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που λόγω κρίσης αντιμετώπιζε, πίστευε πως με τις ικανότητές του θα τα ξεπερνούσε.
Πάντως όπως ήταν γνωστό στην πατραϊκή κοινωνία, το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε πολλές από τις επιχειρήσεις του, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες δικαστήριο είχε κηρύξει σε πτώχευση ορισμένες από αυτές, μετά από προσφυγή πιστωτικού ιδρύματος.
Εχει επίσης κάποιες οφειλές προς τον Δήμο Πατρέων για την ενοικίαση του χώρου στον οποίον στεγάζεται η «Πολιτεία».





7 ΝΟΕ 2009

Μπορεί με "μαϊμού" συνέδρους να έχουμε κανονικούς υποψήφιους;

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Αντζουλάτος φαίνεται ότι άνοιξε (ηθελημένα ή μη ) τον ασκό του Αιόλου. Πριν από λίγο μας έστειλαν με mail επιστολή μέλους τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ, προς τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σιούφα για το συγκεκριμένο θέμα. Η επιστολή η οποία έχει σταλθεί από χθες στον κ.Σιουφα αναφέρει τα παρακάτω:

Κύριο
Δημήτριο Σιούφα
Πρόεδρο Οργανωτικής Επιτροπής
Εκτάκτου Συνεδρίου Νέας Δημοκρατίας

Διαβάσαμε σήμερα στην εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" συνέντευξη του προέδρου του επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Κ. Αντζουλάτου σχετικά με την ιδιότητα που υπογράφει και προτείνει την υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα διαφεύγει μετά βδελυγμίας ότι είναι ή ότι ήταν μέλος της Ν.Δ. Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί και εντός εισαγωγικών τις δηλώσεις Αντζουλάτου:

Ο Κώστας Αντζουλάτος δεν είναι με καμία κομματική παράταξη. Είναι ακομμάτιστος Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου. Οτιδήποτε μου ζητήσει κάποιος φίλος μου και έχει σχέση με την προσωπική του πρόοδο, εγώ θα τον τιμήσω με την υπογραφή μου. Αυτό έκανα και με τον Αντώνη Σαμαρά. Είναι σαφές ότι δεν με αφορά οτιδήποτε κάνει η Νέα Δημοκρατία στα εσωκομματικά της. Δεν εμπλέκονται πουθενά. Κάποιοι θέλουν να με τοποθετήσουν πολιτικά επειδή έτσι τους συμφέρει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, κάποιοι θέλουν να μου δώσουν κομματική ταυτότητα διότι έτσι βολεύονται για το μέλλον ή για το παρόν και το σημαντικότερο όλων θέλουν τον Αντζουλάτο να ανήκει κάπου. Επαναλαμβάνω, ότι δεν ανήκω κομματικά σε καμία παράταξη."
Κύριε πρόεδρε, είμαστε βέβαιοι ότι συμφωνείτε πως υπάρχει ζήτημα ακυρότητας αυτής της ίδιας της υπογραφής υποψηφιότητας του κ. Σαμαρά, αφού "οι φίλοι" υποψηφίων που δεν δηλώνουν καν φίλοι του κόμματος, λογικό είναι να μην κατέχουν την ιδιότητα του συνέδρου που προσφέρει το δικαίωμα να είσαι ένας εκ των 50 που χρειάζονται για να ανακηρυχθεί νόμιμη και καταστατικά αποδεκτή η υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.
Κύριε πρόεδρε όταν μόλις πριν από λίγες ημέρες η κεντρική επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στο συνέδριό μας να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε στο συνέδριο εάν ως οργανωτική επιτροπή ελέγξατε έναν προς έναν τους υποψήφιους και τους 4 υποψήφιους πριν τους ανακηρύξετε. Μπορεί με "μαϊμού" συνέδρους να έχουμε κανονικούς υποψήφιους; Ο κ. Αντζουλάτος είναι κανονικός σύνεδρος; είναι εγγεγραμμένο μέλος της ΝΔ; και αν ναι, αφού δημόσια αποκρούει την ιδιότητα του νεοδημοκράτη πως μπορεί να κατατάσσεται στην οργάνωση του κόμματός μας; Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε; Παρακαλούμε για την άμεση τοποθέτησή σας και την κοινοποίηση των πρακτικών της συνεδρίασης σας.
Με εκτίμηση
Αθανάσιος Γκολφινόπουλος
Ζαβλάνι Πατρών
Από τα ιδρυτικά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Ζαβλανίου




Παρασκευή και 13




ο Κύριος ΝΙκολόπουλος 



Παράλληλα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ καλεί αφενός τον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να καλέσει για εξηγήσεις τον κ. Μαυραγάνη και ζητά αφετέρου την άμεση παραίτηση του Υφυπουργού Οικονομικών.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη είναι η εξής:
«Κύριε οικονομικέ εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, μετά την σύλληψη και προφυλάκιση μεγαλοπαραβάτη επιχειρηματία στην Πάτρα, για την αποδοχή πλαστών και εικονικών τιμολογίων, όπως σας είχα αναφέρει και σας είχα καταγγείλει πριν από μερικές ημέρες, πρέπει να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας, καλώντας τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Μαυραγάνη, να εξηγήσει γιατί την ώρα που η χώρα περνάει πρωτόγνωρη κρίση, οι αδύναμοι και οι εύκολοι στόχοι πληρώνουν τα σπασμένα της κρίσης, να εξηγήσει γιατί στον ίδιο επιχειρηματία μεγαλοπαραβάτη αποδέσμευσε στις 23 Ιουλίου 2012, τις από 11 Ιανουαρίου 2012, δεσμευμένες τραπεζικές καταθέσεις του.
Καλείται επίσης και ο Πρωθυπουργός να πάρει θέση και να ενεργήσει για αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν και ισοπεδώνουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που δοκιμάζονται αυτή την δύσκολη περίοδο.
Ντροπή, κύριε Μαυραγάνη. Παραιτηθείτε χωρίς δικαιολογίες. Δεν σας πιστεύει κανείς πλέον 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π