Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας 3 χρόνια Δράσης


Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας αποτελεί ένα ενεργό σύνολο Ελλήνων που πιστεύουν στον Ελληνικό Εθνικισμό .Οι συναγωνιστές μας κλείνουν 3 χρόνια δράσης και τους ευχόμαστε καλό Αγώνα.
Πρόσφατα είχαν οργανώσει και την αντιρατσιστική διαμαρτυρία-πορεία με τεράστια επιτυχία .Είναι αυτοί που είπαν όχι στον ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες. Παραθέτουμε και ένα εορταστικό βίντεο από την 3χρονη δράση τους .




Το όνομα προκύπτει όπως λένε και στο ιστολόγιο τους από: 

Πατριωτική, διότι αποτελείται καθαρά από Έλληνες στην καταγωγή πολίτες οι οποίοι θεωρούν πως η ευημερία του τόπου τους ξεκινά πρώτα από τους ίδιους, έχοντας ως πρώτιστο καθήκον και αυτό της εναρμόνισης του ανθρώπου με το περιβάλλον.
Κίνηση, διότι δεν είναι μια απλή και μεταξύ μας καθιστική διαμαρτυρία αλλά θέτει τους ενεργούς πολίτες της Καβάλας σε δράση και τους ανενεργούς σε εγρήγορση.
 Ο σκοπός του συλλόγου είναι:

Να παρατηρεί και να καταγράφει τα "κακώς κείμενα" της πόλης που είναι από λακκούβες και βρώμικους τοίχους έως σκουπίδια σε ακτές ή αλλού και να ενημερώνει τους αρμοδίους ή να αναλαμβάνει ο ίδιος δράση για την επιδιόρθωσή τους. Επίσης το να παίρνει μέρος σε εθελοντικές δράσεις και αγαθοεργίες αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις όπου ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να φανεί χρήσιμος.
Να βοηθά τους Έλληνες πολίτες της πόλης όταν αυτοί το χρειάζονται, όπως για παράδειγμα η μεταφορά ασθενών ή ηλικιωμένων δωρεάν.
Η ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα που τα ΜΜΕ δεν τολμούν ηθελημένα να ακουμπήσουν ή ακόμη και που χλευάζουν. Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται με φυλλάδια ή εφημερίδες, με ανακοινώσεις στον τύπο ή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο αλλά και στο διαδίκτυο σε προσωπική σελίδα της Κίνησής μας. Αναλυτικά όλοι οι σκοποί και τρόποι δράσης του συλλόγου μας βρίσκονται στο καταστατικό του το οποίο και είναι καθόλα νόμιμο.

Για να μάθετε περισσότερα για την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας πατήστε εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π