Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Προσοχή: Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων ψοφάει και δαγκώνει !



γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Αυτός ο πολιτικός που θέλει να γράψει με μαύρα γράμματα το όνομα του στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που θα βάλει την ταφόπλακα στην Ελλάδα θάβοντας μέσα ένα ολόκληρο Έθνος ρίχνει τα τελευταία του χαρτιά για να πείσει αυτούς που ήδη έχουν πεισθεί, αφού έχουν ήδη υπογράψει την παράδοση της χώρας και της εθνικής ανεξαρτησίας της στα νεοταξικά ανθελληνικά συμφέροντα .Δίνει μια τελευταία παράσταση, όχι προς τους υποτακτικούς βολευτές αλλά προς τους αφελείς πολίτες .Αυτούς που κουνώντας την σημαία του αντικομουνισμού τον στήριξαν στις τελευταίες εκλογές παρασύροντάς τους να οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή στην υποταγή και υποδούλωση.

Δήλωσε λοιπόν ότι “οι περικοπές που περιλαμβάνουν τα μέτρα θα είναι οι τελευταίες και ότι “Μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν, η μείωση του ελλείμματος  κατά 13,5 δις ευρώ που είναι συμβατική υποχρέωση θα είναι η τελευταία” διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της εσωτερικής τρόικας  και έκανε έκκληση στους κυβερνητικούς του εταίρους να συνεχίσουν μαζί την πορεία. Ξεκαθάρισε δε ότι “η ψήφιση των μέτρων θα πρέπει να γίνει άμεσα για να πάρουμε την δόση που μόνο 10% θα πάει στους δανειστές. Παλεύω προσωπικά είπε για να πάρουμε περισσότερα χρήματα ώστε να καλυφθούν οι οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες και να τονωθεί η ρευστότητα. Τα χρήματα που θα μπουν στην αγορά θα είναι περισσότερα από τις περικοπές που θα γίνουν. Μόλις ψηφιστούν τα μέτρα και πάρουμε την δόση θα αρχίσει η ρευστότητα να τροφοδοτεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις και η δραχμοφοβία θα υποχωρήσει ενώ θα αρχίσουν να έρχονται επενδύσεις”.  

Η απόδειξη ότι δεν απευθύνεται στους βολευτές του είναι ότι τα μέτρα, οι φόροι τα χαράτσια και η ανθελληνική του πολιτική έχουν προαποφασιστεί για πολλά χρόνια ακόμα να πίνουν το αίμα των Ελλήνων . Ούτως η αλλιώς αυτή η χώρα έχει χάσει ήδη την ανεξαρτησία της και όπως είπε η Μέρκελ ΄" πως μπορεί να έχει μια χώρα ανεξαρτησία όταν οφείλει το 95% του ΑΕΠ ; " Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν μετατρέψει την χώρα σε προτεκτοράτο δίνοντας γη και ύδωρ, όλοι γνωρίζουμε πως μετατρέπουν την Ελλάδα σε μια χώρα μουσουλμανική, όλοι γνωρίζουμε πως είναι θέμα χρόνου η απώλεια εδαφών της χώρας .Είτε αυτή λέγεται Θράκη ,είτε Καστελόριζο η όπως αλλιώς κανονίζουν .

Ο Σαμαράς μίλησε  και για τις αντιδράσεις που συναντούν τα μέτρα: “Υπάρχουν δύο ειδών αντιδράσεις: Εκείνων που θίγονται άδικα και έχουν φθάσει στα όριά τους. Σε αυτούς δείχνουμε σεβασμό και υποσχόμαστε να αποκαταστήσουμε τις αδικίες, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει η χώρα να ορθοποδήσει, η ανάκαμψη να ξεκινήσει και να πιάσουμε τους στόχους μας για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια. Υπάρχουν και εκείνοι που θίγονται γιατί χάνουν προνόμια, γιατί βγάζουν ευκαιρίες να πλουτίζουν σε βάρος του συνόλου, ποικίλες συντεχνίες και επιχειρηματικά συμφέροντα που βλέπουν ότι τελειώνει το πάρτι. Αυτούς τους έχουμε απέναντι και δεν κάνουμε χιλιοστό πίσω, δεν μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει αν δεν πάψουν να την απομυζούν τα τρωκτικά”.     

Ο Πολιτικάντης θρασύτατα κοροϊδεύει τους Έλληνες .Μας λέει πως σέβεται αυτούς που έχει αδικήσει και ...υπόσχεται ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες .
Μέχρι τότε συνέλληνες (5-10-15-20 χρόνια) πάρτε τον σεβασμό του Σαμαρά και πηγαίνετε στον φούρνο να πάρετε ένα κιλό ψωμί - Μέχρις τότε πάρτε τον σεβασμό του Σαμαρά και πληρώστε τα χαράτσια, σπουδάστε τα παιδιά σας, πληρώστε τα φάρμακα και τα νοσοκομεία, μέχρις τότε πάρτε τον σεβασμό και τις υποσχέσεις του Σαμαρά και παραγγείλετε πετρέλαιο να ζεσταθείτε .
Όσο για αυτούς που χάνουν προνόμια αυτό δεν ισχύει γιατί οι υπάλληλοι της βουλής ,οι κολλητοί ,οι συγγενείς, οι γκόμενες οι γκόμενοι ,οι μπατζανάκηδες και οι κουμπάροι είναι βολεμένοι ακόμη και δεν τους ακουμπά κανένα νομοσχέδιο και καμιά φοβέρα και καμιά τρόικα για αυτό και εξακολουθούν να χαίρονται δώρων επιδομάτων έσω και αν αυτά μετονομάζονται .Και οι εθνικοί εργολάβοι φυσικά παραμένουν στις θέσεις τους ακλόνητοι .

Ο γραφικός πολιτικός μας είπε ότι θα χτυπήσει την φοροδιαφυγή για μια ακόμα φορά! Την ώρα που όλοι μας γνωρίζουμε πως οι μόνοι που φοροδιαφεύγουν είναι οι πλούσιοι χορηγοί τους, οι αλλοδαποί που διατηρούν επιχειρήσεις σε καταστήματα είτε πωλούν την πραμάτεια τους υπαίθρια με τους λαθρομετανάστες .Αν έχει κότσια ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης Δεξιάς - Σοσιαλιστών και Κομμουνιστών ας πάει στην Αγία Βαρβάρα στο Αιγάλεω έναν δρόμο 1500 μέτρων όπου λειτουργούν εκατοντάδες μαγαζιά  οι Γύφτοι νόμιμα πουλώντας όλα τα παράνομα προιόντα και φυσικά χωρίς να κόβουν ούτε μια απόδειξη ! Αν έχει κότσια ...

Γιατί οι νόμοι τους λειτουργούν μόνο για τους Έλληνες, γιατί τα μέτρα αφορούν μόνο τους Έλληνες .
Και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι σχεδόν σίγουρα. Όπως και μέχρις σήμερα όλα περί ανταρτών και λοιπά ήταν μύθος .Στο τέλος τα μνημόνια και τα μέτρα περνούσαν .Οι βολευτές είναι άνθρωποι εθισμένοι στα προνόμια τα βολευτικά που το πολιτικό σύστημα τους παρέχει για να μπορεί να τους ελέγχει .

Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων  ζει τις τελευταίες του στιγμές μαζί με μια ολόκληρη εποχή την εποχή της μεταπολίτευσης, εποχή  βρωμιάς, διαφθοράς, παρακμής που διέλυσε την παιδεία, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές παροχές, τις αξίες την οικογένεια όλη την χώρα και τη παρέδωσε στα χέρια των σιωνιστών .Έστω κι αν παίρνει ανάσες από κάποιους " μεταλλαγμένους" εμείς σαν εθνικιστές πρέπει να του δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα . Κι αν το ΠΑΣΟΚ κοντεύει να βρεθεί εκτός βουλής και η ΝΔ να ψυχορραγεί  δεν καθησυχαζόμαστε γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οι μπαλαντέρ που το πολιτικό σύστημα θα τραβήξει από το μανίκι για να σωθεί. Και αυτοί θα είναι είτε νέα πρόσωπα, είτε νέα κόμματα, είτε νέες τακτικές . Ας είμαστε προσεκτικοί υποψιασμένοι και το σημαντικότερο : ΕΝΩΜΕΝΟΙ



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π