Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Guest star τό απόλυτο τίποτε Ὀλγα Κεφαλογιάννη


Αφού δεν έπαθα εγκεφαλικό βλέποντας το βίντεο πού θα δείτε κι εσείς παρακάτω, θα ζήσω πάάάάάάρα πολλά χρόνια. Δυστυχώς. Διότι θα βλέπω την πατρίδα μου να διαπομπεύεται με αυτόν τον αισχρό τρόπο, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, παρά μόνον κάθε τέσσερα χρόνια να νομίζω πώς ψηφίζω αυτούς πού θα υπερασπισθούν το συμφέρον, την Ιστορία και τον Πολιτισμό αυτού του τόπου. Την προσπάθεια να φτάσει αλήθεια του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης.


Αντί αυτού, βλέπω την προσπάθεια πού γίνεται για τον αφελληνισμό της πατρίδος. Την προσπάθεια να γίνει γνωστό προς τα έξω ένα πολυπολιτισμικό κατασκεύασμα χειρίστου είδους.
Έτσι έχουμε μάθει και πρώτοι οπό όλους τα ανδρείκελα της «κυβερνήσεως». Ντρέπονται να πού ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, επειδή έτσι τούς έχουν υπαγορεύσει οι κατουρημένες ποδιές πού φυλάνε.
Μπήκαμε να κολυμπήσουμε στα βαθειά, χωρίς να ξέρουμε κολύμπι με αποτέλεσμα να μάς «βοηθούν» εκείνοι πού ξέρουν, παρασύροντας μας στα έρημα ξερονήσια της αμαθείας και του τίποτα.
Το παρακάτω βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου τουρισμού. Ήθελα να ήξερα τι διαφημίζει; Τι από αυτά πού περιέχονται στο βίντεο είναι Ελληνικά;
Ένα τσούρμο αλλοδαποί λικνίζονται στους ρυθμούς χίπ-χόπ και τα τοιαύτα.
Ποτ είναι ἡ Ελλάδα μας κυρία Κεφαλογιάννη; Αυτό πού διαφημίζετε είναι ἡ Ελλάδα πού ονειρεύεστε εσείς και οι ηλίθιοι συνεργάτες σας. Αίσχος.
Σε ορισμένες σκηνές της ταινίας διακρίνεται και ἡ υπουργάρα ἐκ Ρεθύμνης, ἡ οποία δεν είναι και τόσο υπερήφανη διά την καταγωγήν της, ὡς φαίνεται. Ξανά αίσχος.
Δείτε το. Προσοχή: Για γερά νεύρα!
Μινώταυρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π