Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτισμός και Εθνικισμός


Να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους! Πολιτισμός δεν υπάρχει χωρίς Θυσία, Τιμή, Αφοσίωση σε Υψηλά Ιδανικά, υπέρβαση του ‘ζωώδους’ ατομικού συμφέροντος προς όφελος της Κοινωνίας. Τα Εθνη που έχτισαν πραγματικά Πολιτισμό είναι πολύ λίγα, με προεξέχον σε αυτά το Ελληνικό. Διότι εξύψωσε τον Ανθρωπο με την Φιλοσοφία, την Τέχνη και την Επιστήμη. Για αυτό λλωστε και τα περί ‘πολύ-πολιτισμού’ είναι αστείες μπούρδες!
Αραγε ποια πολιτική θεωρία μπορεί να συνταυτισθεί με την εξυπηρέτηση του Πολιτισμού; Τόσο ο ‘δεξιός’ φιλελευθερισμός, όσο και ο αριστερός μαρξισμός, είναι
υπηρέτες του φθηνού υλισμού.. Ο φιλελευθερισμός αγιοποιεί την ‘αγορά’ για την παραγωγή κέρδους, με αποτέλεσμα να υποτάσσει το Πνεύμα στην απόκτηση υλικών αγαθών, που εντέλει κατευθύνονται σε λίγους. Ο μαρξισμός ως εξ ορισμού υλιστική θεωρία, έχει στόχο μία κοινωνία υλικής ‘ισότητας’- οδοστρωτήρα ενιαίας φτώχειας, που συνθλίβει τις δημιουργικές ικανότητες του ατόμου.


Που είναι η Υπέρβαση, το Οραμα, η εξύψωση του Ανθρώπου, η Αυταπάρνηση, η Δημιουργία; Μόνο ο υγιής Ελληνικός Εθνικισμός ξεπερνάει τα στενά όρια του γονατισμένου ανθρωπάκου, για να του δώσει φτερά με την Παιδεία, την Αγωγή, την Καλλιέργεια και εντέλει την Αυτοθυσία προς όφελος του κοινού καλού!

Δικαιούνται όλοι οι άλλοι να μιλούν για Πολιτισμό; Πόσο ευτράπελο είναι να παράγουν Τέχνη, Ποίηση, Μουσική, Φιλοσοφικό λόγο; Τόσα χρόνια ανεχθήκαμε τους εκφραστές του υλισμού να παράγουν ψευτο-πολιτιστικό έργο.. Για αυτό απέκτησαν την ιδεολογική κυριαρχία στην κοινωνία!  Ταυτόχρονα το ανθελληνικό σύστημα κατόρθωσε να ταυτίσει τον Εθνικισμό με τον χουλιγκανισμό, για να κάνει πιο εύκολη την δουλειά του.. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη!
Οι Πατριωτικές δυνάμεις εάν θέλουν να νικήσουν, δεν πρέπει να αρκεστούν ΜΟΝΟ σε μάχες στους δρόμους! Η μάχη θα δωθεί πρωτίστως στην Ψυχή και την Καρδιά και εκεί θα κερδηθεί!   Ο Εθνικισμός θα χτίσει γερά και μόνιμα θεμέλια στην κοινωνία, όταν εμπνεύσει την μάζα με Αγωγή, Παιδεία και Υψηλά Ιδανικά.

Εμείς οι “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ”, βαδίζουμε σε αυτό το μονοπάτι και βλέπουμε με σεμνότητα ότι το μουσικό έργο και ο λόγος μας έχει συγκινήσει χιλιάδες Πατριώτες και Εθνικιστές.  Σαν εμάς υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες που παλεύουν μεμονωμένα. Μπορούμε όμως μόνοι μας;  Πρέπει οι πιο δυνατοί οργανωμένοι φορείς του Πατριωτικού χώρου να χτίσουν μία πλατφόρμα ΜΑΖΙΚΗΣ  Πολιτιστικής προπαγάνδας με Εργα Τέχνης Αξιών, τα οποία θα καθοδηγήσουν την Εθνική Αφύπνιση και θα ανυψώσουν το Φρόνημα των Ελλήνων. Τους καλούμε να αρπάξουν την ιστορική ευκαιρία και να το κάνουν! Μόνο τότε θα έχουμε την ακλόνητη βεβαιότητα ότι θα νικήσουμε, γιατί τις Ιδέες μας δεν τις νικάει κανείς!







                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π