Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ιδεότυπος - από την Εφημερίδα Αντιφωνητής




Ὁ ἰδεότυπος τῆς ἑλλαδικῆς ἄρχουσας τάξης, αὐτῆς πού πρωτίστως εὐθύνεται γιά τή σημερινή μας κατάντια, ἐνσαρκώνεται ἀπολύτως στό πρόσωπο τοῦ Μιχάλη Χριστοφοράκου:
- Ἀρχιερέας τῆς διαφθορᾶς σέ ἀνώτατο ἐπίπεδο
- Γόνος κατοχικῶν δοσίλογων μά καί μεγαλοϋπάλληλος τῶν Γερμανῶν
- Γαμπρός τοῦ τουρκικοῦ πολιτικοοικονομικοῦ κατεστημένου (οἰκογένεια Ντεμιρέλ)
- Στενότατος «φίλος» τῆς οἰκογένειας Μητσοτάκη.
 Κάποια στιγμή τό ἀπόστημα ἔσκασε καί τό σκάνδαλο Siemens βγῆκε στόν ἀέρα. Ποιό ἦταν τό ἀποτέλεσμα; Ὁ Χριστοφοράκος μένει στό ἀπυρόβλητο μεταβαίνοντας ἁπλῶς στή Γερμανία, οἱ ἀποκαλύψεις κοπάζουν, ὅσοι δωροδοκοῦνταν καί τόν κάλυπταν κυκλοφοροῦν σάν νά μήν συνέβη τίποτε, ἐνῶ ἡ ἑταιρεία κλείνει μ’ ἕνα
χαρτζηλίκι τίς «ἐκκρεμότητες» καί συνεχίζει κανονικά νά παίρνει δουλειές στήν Ἑλλάδα.
Κατά τ’ ἄλλα ζητᾶνε χωρίς τσίπα ἀπό τόν ἑλληνικό λαό νά κάνει μιά «καινούργια ἀρχή», ἀπεκδυόμενος κάθε του δικαίωμα καί ξεκινώντας ἀπό τό μηδέν!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επανερχόμαστε με αφορμή την δημοσίευση της εφημερίδος Αντιφωνητής .Ποιοι όμως είναι από πίσω της ? Επαναδημοσιεύουμε εδώ την δημοσίευση στον ΚΠ στις 21/11/2012 με τίτλο :ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ - Οι Ακρίτες που βρίσκονται σε πόλεμο με τους Τούρκους και τα γιουσουφάκια τους.Για να θυμίσουμε στους φίλους και συναγωνιστές πως υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε αυτόν τον τόπο Γιατί όλοι οι Έλληνες που αντιστέκονται στον εθνομηδενισμό και σε κάθε χτύπημα στο Έθνος είναι οι σύγχρονοι αντάρτες σε αυτόν τον πόλεμο . Και ας το κάνουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας .
Γράφαμε λοιπόν πριν ένα μήνα:


Αν δείτε στην αριστερή μπάρα έχουμε την παραπομπή της εφημερίδος Αντιφωνητής .Ίσως μερικοί να μην την έχετε επισκεφτεί ποτέ .Ποια είναι αυτή η εφημερίδα και ποιος ο ρόλος της .Μας τα εξηγεί ο Κωνσταντίνος με είκοσι γραμμές από το ιστολόγιο Εθνικά Θέματα  Διαβάστε και θα καταλάβετε την δύναμη της βούλησης . Μια χούφτα Ελλήνων αποφάσισαν πριν από χρόνια να εναντιωθούν στα όσα η Άγκυρα προγραμμάτιζε για τη Θράκη και ένωσαν τις μικρές τους δυνάμεις απέναντι σε ένα σύστημα πρακτόρων και στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Καταγράφοντας τα «δρώμενα» και απαντώντας στις εμετικές προκλήσεις αρχιπρακτοριδίων και των παρελκομένων τους, κατόρθωσαν να στήσουν μία σειρά από εμπόδια στην τουρκική εξωτερική πολιτική, ξεγυμνώνοντας τους σκοπούς και διαλύοντας με επιχειρήματα την τουρκική προπαγάνδα που ρέει στην Θράκη.


Αυτοί οι άνθρωποι κατόρθωσαν το αδιανόητο. Να σταθούν απέναντι σε ένα σύστημα πρακτόρων που διακινούσε τεράστιες ποσότητες χρημάτων και να απογυμνώσουν τους εκάστοτε στόχους και σκοπούς την Άγκυρας. Και αυτό το έκαναν με προσωπικές οικονομικές θυσίες, μόνοι τους, χωρίς καμία κρατική στήριξη, την οποία φυσικά ποτέ δεν επεδίωξαν, αφού δεν τους το επέτρεπε η ηθική τους. Μέχρι και σήμερα, στέκονται όρθιοι στις σύγχρονες Θερμοπύλες, στην Θράκη, και πολεμούν με μηδαμινούς οικονομικούς πόρους αλλά με τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε σήμερα, αφού η τουρκική εξωτερική πολιτική αποφάσισε να πολλαπλασιάσει τα κονδύλιά της στην Θράκη, που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο πλήττεται όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα από οικονομικό μαρασμό. Η Άγκυρα διαπιστώνοντας τα τεράστια πλήγματα που δέχθηκε από μία ομάδα Ελλήνων, προχωρά σε πιο δραστικές παρεμβάσεις, αποκλειστικά οικονομικού περιεχομένου, την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του «Αντιφωνητή» παλεύουν πλέον – όπως όλοι οι Έλληνες – για την εξασφάλιση των καθημερινών τους αναγκών.
Αυτούς τους λίγους, αλλά γενναίους, οφείλουμε να τους στηρίξουμε, να τους ενδυναμώσουμε ψυχικά και υλικά, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα και στηριζόμενοι από όλους μας τον όμορφο αγώνα υπέρ της πατρίδας. Τους το οφείλουμε, ιδιαίτερα λόγω της κλιμάκωσης των Ελληνοτουρκικών και της αποφασιστικότητας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, η οποία διαβλέπει πως οι συγκυρίες είναι υπέρ της.

Να γίνουμε όλοι μας λοιπόν συνδρομητές του «Αντιφωνητή», ενός πραγματικού εντύπου γνώμης, που μάλιστα πέραν του αγώνα του για τη Θράκη, παρέχει πολύτιμη ενημέρωση και για τα άλλα ανοιχτά «μέτωπα» στην κατεχόμενη Ελλάδα των μνημονίων, αναλύει τις τοπικές αλλά και διεθνείς εξελίξεις, δίνοντας πραγματική μαρτυρία αντίστασης σ’ έναν εφιαλτικό νεοταξίτικο κόσμο, αποκαλύπτει χωρίς να μασάει τα λόγια του, σχολιάζει με δριμύτητα, αλλά και με καυστικό πολλές φορές χιούμορ. Να βρεθούμε χιλιάδες και να συνδράμουμε ο καθένας μας από λίγο, να γίνουμε άμεσοι ή έμμεσοι χορηγοί της προσπάθειας εκείνων που έβαλαν την προσωπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα, επειδή ένιωσαν πως αυτή η πατρίδα τους χρειάζεται.
 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π