Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιοι τολμούν !


Μέσα στα τραγελαφικά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης και θα μπορούσαν επάξια να κερδίσουν μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία επιθεωρησιακά νούμερα των μεγάλων Αθηναϊκών σκηνών, υπήρξε επιτέλους η στοιχειώδης σοβαρότητα και μία αποτελεσματική παρέμβαση από τη δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης Μίρκα Δαρζέντα.
Την ώρα που ο δήμος  έχει γίνει ρεζίλι στο διαδίκτυο για τους απλήρωτους υπαλλήλους της Μ.Κ.Ο. «Όμορφη και καθαρή Ελλάδα» και που οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους – τόσο της Μείζονος όσο και της ελάσσονος αντιπολίτευσης – ήταν εκτός αιθούσης, η ανωτέρω δημοτική σύμβουλος έδωσε προσωπική μάχη για τα δικαιώματα των
πεντάμηνων υπαλλήλων του δήμου. Τα τρανταχτά επιχειρήματά της άφησαν άφωνους τους αριστερούς, που κόπτονται για τα συμφέροντα των εργαζομένων όπου το… θυμούνται, αλλά και κάποιους «βιαστικούς» δεξιούς που ίσως και να περίμεναν την δήθεν αποτυχία της πληρωμής των εργαζομένων.
Η δυναμική δικηγόρος Μίρκα Δαρζέντα έφερε πληροφορίες στο δημοτικό συμβούλιο τις οποίες καθότι φάνηκε μάλλον δεν γνώριζαν ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης. Κατόπιν επικοινωνίας της με αρμόδιο της εν λόγω Μ.Κ.Ο. διαβεβαίωσε ότι οι υπάλληλοι θα έχουν πληρωθεί μέχρι τις 8 Ιανουάριου τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγωνία και τον τρόμο αρκετών εργαζομένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η Μ.Κ.Ο. πληροί όλες της νόμιμες προϋποθέσεις, οι πληρωμές καθυστέρησαν λόγω της αναμονής της αξιολόγησης του έργου από τους αρμόδιους του υπουργείου εργασίας. Επίσης τονίστηκε η μετακύληση των αδυναμιών του πολιτικού συστήματος στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δημοτική σύμβουλος έδωσε μαθήματα υγιούς αντιπολίτευσης καθώς ξέφυγε από μικροκομματικές αντιλήψεις και με καθαρή κοινωνική ευαισθησία διεκδίκησε τα αυτονόητα, την πληρωμή των υπαλλήλων του δήμου μας, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο καιρό χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα μισθό.
Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση τα πολιτικά χρώματα ούτε οι κομματικοί μικροπαράγοντες, αλλά οι αληθινοί, μαχητικοί άνθρωποι που δίνουν τη μάχη για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π