Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σωσίβια φαυλότητας


Η έρευνα για τις ύποπτες μεθοδεύσεις και τους επιλήψιμους χειρισμούς του διδύμου Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου σταμάτησε στη Βουλή. Οπως έγραψε η «δημοκρατία», μόνο σε σύσταση εξεταστικής επιτροπής «μπορούν να ελπίζουν πλέον όσοι επιθυμούσαν τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών στους χειρισμούς Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου στο θέμα της “λίστας Λαγκάρντ”, αφού με πλειοψηφία 7-6 η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αποφάσισε να “σώσει” έστω προσωρινά τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και να σταματήσει τη δική της έρευνα».
Ενώ οι εμπροσθοφύλακες του συστήματος που διέλυσε την Ελλάδα διαμαρτύρονται και αποδίδουν σε όλους -πλην των εαυτών τους- τις ευθύνες για την κοινωνική, εθνική και οικονομική χρεοκοπία, διασφαλίζουν τον ανέφελο βίο των συναυτουργών τους με σκανδαλώδεις αποφάσεις.
Εκείνοι που απαιτούν σεβασμό στο Κοινοβούλιο ναρκοθετούν τη λειτουργία του και υπονομεύουν το κύρος των θεσμών με τη διαιώνιση της ατιμωρησίας. Η απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είναι αληθινά εξωφρενική!

Η εφημερίδα μας επισημαίνει ότι εκείνοι που θέλησαν να σταματήσει η έρευνα διότι η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Εσχες της Βουλής αποκλείεται να λησμόνησαν ότι η εν λόγω επιτροπή έχει την αρμοδιότητα να ερευνήσει μόνο την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στη λίστα «και όχι τους χειρισμούς ή τις πολιτικές ευθύνες των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει αρμοδιότητα να κάνει η Επιτροπή Θεσμών».

Η κοινωνία, τις δύσκολες ώρες που δοκιμάζονται οι αντοχές της και οι επικυρίαρχοι πειραματίζονται με τα όρια της ανοχής της, παρακολουθεί με απέχθεια και θλίψη τις αδικαιολόγητες κινήσεις των εκλεγμένων εκπροσώπων της. Απαιτεί πάση θυσία την τιμωρία των ενόχων του εθνικού εγκλήματος και η πολιτική τάξη αντιδρά προκλητικά. Προστατεύει με κάθε τρόπο και με ανεκδιήγητα σοφίσματα εκείνους που θα έπρεπε, προ πολλού, να έχουν λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Οι ταγοί της χώρας ζητούν διαρκώς θυσίες από τον λαό, ενώ εκείνοι δεν είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν ούτε τα ασήμαντα πιόνια τους και τα καμένα χαρτιά τους.

εφ. Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π