Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν να μας αφοπλίσουν - Προτάσεις Indymedia κάνει η Τρόικα !


Με το πρόσχημα της εξοικονόμησης και της δημοσιονομικής προσαρμογής οι Ευρωπαίοι δυνάστες της Ελλάδας θέλουν να μας αφοπλίσουν για να μπορέσουν να μας αποτελειώσουν και εθνικά και να μας καταστήσουν βορά στους βαλκάνιους εχθρούς μας αλλά και στους Μογγόλους .Ας είμαστε έτοιμοι για όλα και για αυτά γιατί γνωρίζουμε ότι όταν κάτι πέφτει σαν ιδέα, μετά το περνάνε στην κοινή γνώμη τα προδοτικά ΜΜΕ και στο τέλος
το υλοποιούν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι, βάζοντας την συγκυβέρνηση της υποταγής και του ξεπουλήματος ...να υπογράψει. Η τακτική της σαλαμοποίησης εφαρμόζεται στην Ελλάδα κατά κόρον. Ας τα βλέπουν αυτά οι στρατιωτικοί μας που κάποια στιγμή πρέπει να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και όχι να είναι έρμαια σε συνδικαλιστικές ενώσεις και ανάλογες νοοτροπίες .Ο ρόλος τους είναι άλλος .
Αυτά προκύπτουν όχι από την ..εθνικιστική φαντασία μας, όπως έλεγαν κάποιοι παλαιότερα αλλά από το παρακάτω δημοσίευμα στην εφημερίδα Βήμα : 

Πρόταση για την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας περιλαμβάνει το προσχέδιο της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (έχει επικρατήσει να ονομάζεται Έκθεση της Τρόικας), η οποία είδε την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας και φέρει ημερομηνία 27 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά το Eurogroup της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 24, συνοδεία γραφημάτων αναφέρεται στην «συνεισφορά των δαπανών της Αμυνας, στη δημοσιονομική προσαρμογή». Η Εκθεση σημειώνει ότι τη δεκαετία 2000 – 2009, η Ελλάδα είχε σταθερά το υψηλότερο δαπάνες ως προς το ποσοστό του ΑΕΠ ανάμεσα στις 27 χώρες της Ε.Ε.
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην εφαρμογή του Μνημονίου που οδήγησε στη μείωση των δαπανών. Η Εκθεση παρουσιάζει το σχέδιο μείωσης των λειτουργικών δαπανών κατά 62% και κατά 41% των μισθών και των συντάξεων των ενόπλων δυνάμεων, για την περίοδο 2009 – 2016.
Η συγκεκριμένη παράγραφος ολοκληρώνεται με την επίμαχη φράση: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών, αλλά κάτι τέτοιο θα απαιτούσε την επέκταση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών (e-procurement) και την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας».

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π