Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πόσο κυρίαρχο θέλει αλήθεια τον λαό η αριστερά ;


Ο Ελληνικός λαός σε αυτές τις εκλογές ρισκάρισε .Έκλεισε τα αυτιά του στις απειλές από τα κόμματα του μνημονίου για έξοδο της χώρας από το ευρώ και είπε δε πάει άλλο . Κάπου μέσα του έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και με την ιδέα ότι σε λίγο πιθανόν να μην ανήκει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια .Και το μεγάλο μέρος του δε τρελαίνεται κιόλας .Σου....
λέει έπιασα πάτο .Πόσο πιο κάτω ; Βρεγμένος είμαι – κι αν μουσκέψω τι έγινε ; Οι Ευρωπαίοι συμπεριφέρθηκαν στο μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας ,όπως συμπεριφέρονται ακριβώς στα μέλη της ίδιας τους της οικογένειας .

Τα αποτελέσματα των εκλογών σακάτεψαν τα δυο μεγάλα κόμματα και οι ψηφοφόροι, τους απέδειξαν ότι μόνο δεδομένοι δεν είναι .Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει όλα τα εγκλήματα που διέπραξε και η ΝΔ αν δεν είχε γίνει η εταίρα της αριστεράς και του μνημονίου η Χρυσή Αυγή δεν θα έφτανε το 7% Φάτε τώρα τον μεσαίο… χώρο! Ο δε Τσίπρας σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου ,έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του ως ηγέτης της αριστεράς έδωσε μια νέα εκδοχή του ¨λεφτά υπάρχουν ¨ στους πολίτες λέγοντας ότι ο λαός ήθελε να ακούσει : Καταγγελία και κατάργηση του μνημονίου αλλά στην επιστολή που έστειλε στους Ευρωπαίους γράφει για επανεξέταση της υπάρχουσας στρατηγικής .

Δυστυχώς η προώθηση αυτής της λύσης με το ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής πάει πακέτο με άλλα καλούδια που επιμελώς τα ΜΜΕ τα κρύβουν .Τις θέσεις στου ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά ζητήματα ,την λαθρομετανάστευση ,την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών ,την διάλυση των ενόπλων δυνάμεων στρατού και αστυνομίας .Ας σκεφτούμε μόνοι μας να δούμε πόσο ελληνική θα είναι η Ελλάδα και τι προέλευσης και θρησκεύματος θα είναι οι κάτοικοί της .Που θα ανήκει η Θράκη. Ποια θα είναι η επίσημη ονομασία των Σκοπίων και τι δουλειά θα έχουν οι Τσάμηδες στην Άρτα .
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε ποτέ –πάντα με δηλώσεις του η με συμμετοχές απέδειξε ότι ήταν φίλος των ξένων εθνικιστών Τούρκων Αλβανών Σκοπιανών και εχθρός των ελλήνων εθνικιστών . Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπίλκι Αλίογλου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα που αναγνωρίζει την Τουρκική ένωση Ξάνθης ( παράνομη οργάνωση που δεν σέβεται την συνθήκη της Λοζάννης ) Σίγουρα οι περισσότεροι πολίτες δεν είναι ενήμεροι και για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Μαοϊκοί κομμουνιστές της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας ,η Αντικαπιταλιστική Πολιτική ομάδα , η Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά , οι τροτσκιστές κομμουνιστές του Κόκκινου , η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά η οποία ζητά και την συνεργασία μάλιστα με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ .

Στον κίνδυνο αυτό υπάρχει μια και μόνη λύση για να μην γίνουμε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα , να μην γίνουμε Κούβα η Βόρεια Κορέα αλλά και για να υπάρξει ελπίδα για μια αληθινή οικουμενική κυβέρνηση . Η διενέργεια δημοψηφίσματος για βασικά θέματα όπως η λαθρομετανάστευση αλλά και οι διαφορές των κομμάτων ,που θα προκύψουν από την μεταξύ τους συνεργασία .Μόνο ο λαός έχει δικαίωμα να αποφασίζει το μέλλον του . Αλλά για να το κάνει πρέπει να έχει όλα τα δεδομένα και να του δίνεται και η δυνατότητα .Το ερώτημα είναι κατά πόσο θέλει κυρίαρχο τον Ελληνικό λαό η αριστερά . Ας απαντήσει με πράξεις αλλιώς να είσαστε υποψιασμένοι και να περιμένετε άλλα από αυτά που φαντάζεστε .
Ζαφείρης