Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

"Εσκοτώσατε την Ελληνικήν νεότητα και το Έθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη." ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-Η Εθνικιστική Ηγεσία της Νεολαίας αποχωρεί από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Έτσι ξεκινά η επιστολή αποχώρησης της ηγεσίας της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ . την οποία συνυπογράφει και το ΔΣ της ΝΕΟΣ Πειραιά  και τελειώνει με μια ρήση του Δραγούμη .
Γεμάτοι απογοήτευση για την συνεχιζόμενη εμμονή της ηγεσίας του κόμματος μας, να επαναλαμβάνει τις ίδιες  λάθος πρακτικές που μας έφεραν σε συνεχιζόμενες συντριπτικές ήττες, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, ηγεσία της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ, αποχωρούμε απο κάθε θεσμικό η μη ρόλο μέσα στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό Όπως εγγράφως και προφορικώς είχαμε επισημάνει στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον τελευταίο μήνα δε μας φοβίζει η κατακρήμνιση στο 1,6% δε μας φοβίζει η κατάληψη από άλλους φορείς του πολιτικού χώρου ,που το κόμμα μας δημιούργησε δεν μας φοβίζει ο περιορισμός της προβολής και των μέσων. Πολλοί από εμάς έχουμε αγωνιστεί με πείσμα για τις ιδέες μας κάτω απο πολύ χειρότερες συνθήκες. Αυτό που μας φοβίζει είναι η συνέχιση της ίδιας λάθος λογικής που έφερε τον ΛΑ.Ο.Σ. στην δεινή πολιτική θέση που βρίσκεται σήμερα.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Γράμμα σε ένα προδότη


ΛΙΑΤΙΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

                           
Ακούστε τον Λιατίνη στο 13΄ να μιλά για τον Περικλή Γιαννόπουλο .Μάλιστα αναφέρει και τι είχε πει ο Σεφέρης : Όταν συνειδητοποίησα τι ελληνικότητα είχε ο Περικλής Γιαννόπουλος με έπιασε τρομάρα και έκανα πίσω ….

«Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι-τα χθεσινά αγριογούρουνα-εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς και τον πολιτισμό σας», Περικλής Γιαννόπουλος

η Γερμανίδα σημαιοφόρος και παίκτρια του χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ «ανέβασε» στο twitter της μια άκρως προσβλητική δήλωση για τους Έλληνες.
«Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μ@λ@κες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», φέρεται να έγραψε, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια έγραψε «αστειευόμενη»: «Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες να μην φάνε όλο το φαγητό στο Ολυμπιακό χωριό»!!!

Προσπάθησαν να τα μαζέψουν για να μη εκθέσουν τον Ισίδωρο και τα άλλα γιουσουφάκια αλλά δεν γίνονται πιστευτοί . Δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους γερμανούς και τους κίναιδους άγγλους.
Τους έχει βάλει στη θέση τους εδώ και χρόνια ο Περικλής Γιαννόπουλος  

ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!!

Ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη του να καπνίσει που είδε φλόγα και έσπευσε.Μόνο που η συγκεκριμένη φλόγα ήταν η ολυμπιακή.
Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται ο Σκωτσέζος μουσικός Καλούμ Μακντόναλντ όχι μόνο το σκέφτηκε αλλά το έπραξε κιόλας. Μόνο που στην πράξη του βρήκε και σύμμαχο. Ο λαμπαδηδρόμος έκανε την στάση του, ώστε να δώσει στον θεριακλή μουσικό τον απαραίτητο χρόνο για να προλάβει να ανάψει το τσιγάρο του από την φλόγα της ολυμπιακής δάδας και συνέχισε την πορεία του. Έτσι απλά.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε το περιστατικό, που συνέβη στην λαμπαδηδρομία του Εδιμβούργου,  στην Daily Star: "Ο λαμπαδηδρόμος σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο ώστε να βοηθήσει τον κύριο να ανάψει το τσιγάρο του. Μόνο στη Σκωτία!"
Οι Βρετανοί θεατές θεώρησαν αστείο το περιστατικό, αφού προφανώς δεν κρίνουν ότι θίγει τα ολυμπιακά ιδεώδη. Αναμένεται να μάθουμε αν θα υπάρξει  επίσημη τοποθέτηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για το θλιβερό αυτό περιστατικό.


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Μετά τον αποκλεισμό της ελληνίδας πρωταθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή στίβου για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, φυσικό και επόμενο να εγείρονται ορισμένα ερωτήματα και ενστάσεις επί τούτου.
Αρχικά, η αθλήτρια αποκλείεται από τους αγώνες 3 ημέρες πριν την επίσημη έναρξή τους με την πρόφαση ότι, ένα ορισμένο σχόλιο το οποίο είχε δημοσιεύσει στο twitter, αντίκειται στα Ολυμπιακά Ιδεώδη. Και πραγματικά είναι άξιο απορίας: ο βιος που διάγει σήμερα ο εκφυλισμένος δυτικός άνθρωπος αλλά και ο ελληνικός λαός, διαπνέεται από τόσα ιδανικά και αξίες ή μήπως είναι εναρμονισμένος με μία βαθύτερη πνευματικότητα η οποία δεν μπορεί να «αντέξει» ούτε ένα σχόλιο από μία 23χρονη? Και εμβαθύνοντας, γιατί απ' όπου και να το πιάσεις το πράγμα βρωμάει σαπίλα όμοια με αυτή που βρωμάει το πολιτικό κατεστημένο, αυτή είναι η δημοκρατία σας??? Υποτίθεται ότι η δημοκρατία σας επιτρέπει ελευθερία λόγου και έκφρασης. Το σημερινό δημοκρατικό πολίτευμα, απ' την άλλη, εκθειάζεται καθημερινά επί 24ώρου βάσεως και στο όνομα αυτού οι ψευτοαριστεριστές και οι μικροαστοί προσκυνάνε.

Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!


Τι έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο Twitter για την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε χτες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το tweet της;

Στην αρχαία Ελλάδα γκρεμίζανε τείχη - Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα χτίζουν τείχη και "γκρεμίζουν Ολυμπιονίκες".



Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες .Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα χτίζουν τείχη και « γκρεμίζουν» Ολυμπιονίκες .Εδώ και  38 χρόνια κουμάντο σε αυτή τη χώρα κάνει  η αριστερά και ο εκτελεστικός βραχίονας της είναι η Νέα Δημοκρατία . Στην περίπτωση του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου αυτό αποδείχθηκε περίτρανα .Έτρεξε ο σύζυγος της Ντόρας να πει ότι δε σεβάστηκε την Ολυμπιακή αξία – φυσικά η Παπαχρήστου δεν έβγαλε εκτός Ελλάδος 1.000.000 ευρώ όπως έκανε αυτός που σέβεται το …αρχαίο πνεύμα .
 Οι άνθρωποι που μετέτρεψαν

«Μα την Πατρίδα» του Νίκου Τζιόπα



«Μα την Πατρίδα» του Νίκου Τζιόπα από τις εκδόσεις «Πελασγός».

  «Μα την Πατρίδα» του Νίκου Τζιόπα από τις εκδόσεις«Πελασγός».

Οι ιδέες κατ’ εμέ έχουν αξία ανάλογη με τις θυσίες που είναι ικανοί να κάνουν οι άνθρωποι για να τις υπερασπίσουν, αλλά και την πρακτική εφαρμογή που έχουν στις ζωές τους. Μια τυπική γνώση της παγκοσμίου ιστορίας πείθει τον καθένα ότι η ιδέα που οι άνθρωποι υπερασπίστηκαν πολύ περισσότερο από άλλες με την υπέρτατη, μάλιστα, θυσία δηλαδή με την ζωή τους, είναι η εθνική ιδέα. Και υπερασπίστηκαν το δικαίωμά τους να ζουν όπως η ίδια η φύση ορίζει: ως Έλληνες, Κινέζοι, Αιγύπτιοι κ.τ.λ.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

η Αντίθεσις της Δυνάμεως


ΙΕΡΟ ΠΥΛΑΙΑΣ θεάς ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΝΘΗΛΗ περιγραφή Χριστόπουλος Ευθύμιος

                    

24 Ιουλίου 1974 - Ανάστασις η Επιτάφιος ( συναγωνιστής Δημ. Σφαέλλος )


Προδότες και υπολείμματα .


Εντάξει κύριε πρόεδρε..Ας πούμε ότι ο Χαρίτος είναι " υπόλειμμα" των προδοτών όπως άφησες να εννοηθεί .Ο Πολατίδης όμως που εσύ αποκάλεσες " πιστό σκυλί" και είναι όντως ,μήπως έγινε ξαφνικά υπόλειμμα ; Ο Καρδαράς ο Παπαδόπουλος ο Τζιόλας ο Κοκόγιας ο Τουσιάδης και τα άλλα τα παιδιά που κρατάνε όρθιο τον ΛΑ.Ο.Σ.και τα γραφεία στις περιοχές τους ,έμειναν για να διαλύσουν το κόμμα ; Μήπως πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποιους εννοείς ακριβώς ;

Κοιν. Παρ.

KΥΡΙΕ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


H αθλήτρια έγραψε:  «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΔΗΜΑΡ) ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το ρατσιστικό tweet.
Πηγή: ΕΡΤ
Την ανάκληση της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ζήτησε με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.
Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:
«Ρατσιστικό χιούμορ και "αστειάκια" που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια "αστεία" θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».


Παραίτηση Κυρίου Αρχηγού ΓΕΣ

                   


Ανακοινώσεις Τύπου
Παραίτηση Κυρίου Αρχηγού ΓΕΣ

25.07.2012
Παραίτηση Κυρίου Αρχηγού  ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 02:00, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο, υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος.

Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕ
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑ ΖΙΑΖΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΏΡΙΣΑ  ΣΤΗΝ 23η ΕΜΑ ΤΟ 1985 -1986

Κοινός Παρονομαστής : Η σελίδα των Ελλήνων Εθνικιστών

Ένας από τους σκοπούς της ηλεκτρονικής μας σελίδας ,είναι μέσα από την ανάδειξη και προβολή των αγώνων του Εθνικιστικού κινήματος από το 1974 μέχρι και σήμερα (αίτημα το οποίο μας απευθύνουν επιτακτικά εκατοντάδες νέοι που δεν γνωρίζουν και θα ήθελαν να μάθουν για την περίοδο αυτή) να αναδειχθεί ο Ελληνικός Εθνικισμός ,ελπίζοντας ότι η παράθεση των ιδεολογικών αρχών ,έτσι όπως αυτές διατυπώθηκαν από στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θα δώσουν την ευκαιρία ,σε όσους αναζητούν να ξεκαθαρίζουν το «θολό» τοπίο ,τις στρεβλώσεις και την προσπάθεια κακοποίησης της φυσικής ιδεολογίας του ανθρώπου του Εθνικισμού !

Το ιστορικό της ιδρύσεως ΕΝΕΚ


Το Ιδρυτικό Συνέδριο του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος – ΕΝΕΚ έγινε την 6ην Μαΐου 1979 στον Βόλο.
Το προ του ΕΝΕΚ ιστορικό
α. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ
Προπομπός του ΕΝΕΚ υπήρξε η οργάνωση «ΚΙΝΗΜΑ». Το«Κίνημα» εστεγάζετο επί της οδού Λομβάρδου 10 στο Πεδίον του Άρεως και λειτουργούσε υπό την κάλυψη του σωματείου«Πνευματική Αναμορφωτική Κίνησις».
H απόφαση για την ίδρυση του Κινήματος ελήφθη τον Ιούλιο του 1974, ενώ ακόμη οι τουρκικές βόμβες δεν είχαν πάψει να πέφτουν στην Κύπρο. Την απόφαση έλαβαν τέσσερις συναγωνιστές. Ο Πολύδωρος Δάκογλου, ο Γεώργιος Ταρναράς, ο Ανδρέας Πεβερέτος και ο Χαράλαμπος Μεγρέμης.

Ομιλία Νίκου Αργυρόπουλου στους «Δεσμούς Ελλήνων»



Καθήλωσε με τον λόγο του όλους όσοι κατέκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου «Δεσμοί Ελλήνων» στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των βετεράνων πολεμιστών στην Κύπρο το 1974 Νίκος Αργυρόπουλος. Παρά τον καύσωνα, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να τιμήσει στο πρόσωπο του Νίκου Αργυρόπουλου τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ που προάσπισαν την τιμή της πατρίδας πριν 38 χρόνια, βαδίζοντας στα χνάρια της εθνικής μας μνήμης και παρακαταθήκης.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

1974 - ΚΥΠΡΟΣ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ - 1

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη
Κανονικά τέτοιες ημέρες, σε άλλες εποχές, όλη η πολιτική και κοινωνική ελίτ του τόπου θα περίμενε τον αγγελιοφόρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας να παραδώσει τον μεγάλο λευκό φάκελο με την πολυπόθητη πρόσκληση, τυπωμένη σε ακριβό χαρτί, για τη δεξίωση στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για τον εορτασμό της αποκατάστασης της δημοκρατίας.


1982: Ο Γιάννης Αλευράς, πρόεδρος της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η Εύα Ζησιμίδου, πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Μαρούδας

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

«Μα την Πατρίδα» του Νίκου Τζιόπα


Οι ιδέες κατ’ εμέ έχουν αξία ανάλογη με τις θυσίες που είναι ικανοί να κάνουν οι άνθρωποι για να τις υπερασπίσουν, αλλά και την πρακτική εφαρμογή που έχουν στις ζωές τους. Μια τυπική γνώση της παγκοσμίου ιστορίας πείθει τον καθένα ότι η ιδέα που οι άνθρωποι υπερασπίστηκαν πολύ περισσότερο από άλλες με την υπέρτατη, μάλιστα, θυσία δηλαδή με την ζωή τους, είναι η εθνική ιδέα. Και υπερασπίστηκαν το δικαίωμά τους να ζουν όπως η ίδια η φύση ορίζει: ως Έλληνες, Κινέζοι, Αιγύπτιοι κ.τ.λ.
Σε όλες τις ιστορικές περιόδους, σε όλες τις περιοχές του πλανήτη, οι άνθρωποι προσπάθησαν και επέτυχαν να βελτιώσουν τις ζωές τους και τις ζωές των απογόνων του αναπτύσσοντας εθνικούς - και μόνο - πολιτισμούς. Η παγκόσμια ιστορική πραγματικότητα, λοιπόν, είναι αυτή που αναδεικνύει την αξία της εθνικής ιδέας, της οποίας είμαι αθεράπευτος και αμετανόητος λάτρης. Επειδή έτσι μου λέει κάθε κύτταρό μου να κάνω κι επειδή τα πάντα στην ζωή μου «φωνάζουν» ότι έτσι είναι το φυσιολογικό να κάνω.

Με καταστροφή ήλθε, με καταστροφές φεύγει η Μεταπολίτευση


Άσχετα με τις φανφάρες, τους ανιστόρητους πανυγηρικούς και τους φαντασιόπληκτους αντιστασιακούς, η Μεταπολίτευση – κοινοβουλευτική δημοκρατία ήλθε, μπόρεσε να επιβληθεί, εξαιτίας της κυπριακής τραγωδίας. Πάνω στο αίμα των στρατιωτών και πολιτών της Μεγαλονήσου και με΄σα από τους καπνούς των μαχών αι των καταστροφών έπεσε η χούντα και επέστρεψε η "ελευθερία" στην Ελλάδα. Και μπορεί κάποιοι χουντικοί να ευθύνονται για τον Αττίλα Α΄, στον Β΄ όμως οι δημοκράτες πολιτικοί υπό τον κ. Τριαντφυλλίδη – Καραμανλή πρεσβύτερο έμειναν ως χάνοι ή Νέρωνες, διαλέξτε εσείς, να παρακολουθούν μία μεγάλη εθνική καταστροφή.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΚ

Θαυμάστε που φτάνει το κράτος παρωδία -Μέχρι και πισίνα φτιάξανε στον Κορυδαλλό !


Έτσι το κράτος παρωδία επιβραβεύει όλους αυτούς που ληστεύουν ,βιάζουν ,καταστρέφουν και δολοφονούν Έλληνες πολίτες .Το ελληνικό κράτος έχει γίνει ο παράδεισος για τους παρανόμους και πόλος έλξης και για νέους αλλοδαπούς εγκληματίες .Μέχρι και πισίνες τους φτιάχνουν μη σας φανεί περίεργο αν θα δώσουν και κανένα επίδομα εγκληματικής απασχόλησης η και να τους πάρουν και καμαριέρες να τους στρώνουν τα κρεβάτια .Και μπορούμε να φανταστούμε ποιοι πηγαίνουν στην ψυχιατρική πτέρυγα η απολαμβάνουν τις ανέσεις της. Αυτό το κράτος που δεν εξυπηρετεί κανένα εθνικό συμφέρον καλύτερα να μην υπάρχει !
 

ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ : Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει μέλλον αν γίνει εθνικιστικό κόμμα.


Αποκαλυπτική συνέντευξη του τ.βουλευτή Ηλία Πολατίδη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ που μετά το άρθρο του Χρήστου Χαρίτου ανοίγει πλέον ξεκάθαρα τα θέματα της ιδεολογικής πολιτικής και οργανωτικής ταυτότητας του ΛΑ.Ο.Σ. κάτι που ήταν το μόνιμο αίτημα της οργανωμένης βάσεως του κόμματος .
ΣΠΑΠ