Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αντί να κυνηγούν Τούρκους στο Α.Αιγαίο κυνηγούν ταβερνιάρηδες στην Ύδρα!



Σοβαρότατο θέμα νομιμοποίησης της διαδικασίας μεταφοράς της διμοιρίας των ΜΑΤ στην Ύδρα, προκειμένου να καταστείλουν την εξέγερση των κατοίκων του νησιού που προκλήθηκε από την σύλληψη ενός ... νεαρού γιου ιδιοκτήτριας ταβέρνας που δεν έκοβε αποδείξεις, αλλά και πολλά ερωτήματα για την υπερβολική χρήση μέσων και προσωπικού προκύπτουν από τις σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες και σήμερα στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.
Η όλη εξέλιξη της υπόθεσης έδειξε ότι η κοινωνική ανοχή σε ότι αφορά το φοροκυνηγητό έχει πεπερασμένα όρια, τα οποία προφανώς ξεπεράστηκαν από τις αρχές, όπως κατέστη σαφές. Όταν έχουμε εξέγερση και πολιορκία ενός αστυνομικού τμήματος όλη την νύχτα στην ... Ύδρα εύκολο είναι να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί σε άλλες περιοχές όπως π.χ. στην Κρήτη.

Ο τελευταίος Άρχοντας των Βαλκανίων - Ο ανθελληνισμός μέρος της καθημερινότητας.


Εχθές το βράδυ κάθισα να δω λίγη από όλες τις απόψεις  πτωχευμένη τηλεόραση .Μιας και τα 3/4 προβάλλονται τούρκικα σήριαλ την αποφεύγω .Και ξαφνικά μου συνέβη ότι πριν 30 χρόνια στο στρατό. Εκεί στον Έβρο που υπηρετούσα τα "ραδιάκια" μας πιάνανε μόνο τούρκικους σταθμούς .Εκείνο το "τσούτσου πρόγκραμ "  με βάραγε μέσα στο μυαλό .Όταν κατέβηκα Αθήνα άνοιξα το ράδιο να ακούσω ελληνικά τραγούδια και βγαίνει η εκφωνήτρια και λέει : τώρα θα ακούσουμε τραγούδια από τον Τούρκο ερμηνευτή Βλακομπεη ...ε άι σιχτίρ λέω και γω .Γυρνώντας εχθές με το τηλεχειριστήριο  στην ΕΤ1- ναι την κρατική που πληρώνεται νταβατζιλίκι από όλους τους Έλληνες για να προβάλει όλες τις φυλές του κάτω κόσμου βλέπω ένα έργο που μόλις άρχιζε Ο τελευταίος Άρχοντας των Βαλκανίων είναι από μια σειρά επεισοδίων από ένα βιβλίο ενός Τούρκου συγγραφέα.
Ψάχνοντας βρήκα μια επιστολή του Δρ. Γρηγόρη Σκαρμπαδώνη Υποστράτηγου Υγειονομικού ε.α. στην Ελληνική εταιρία στρατηγικών μελετών ΕΛΕΣΜΕ την οποία και αναδημοσιεύω γιατί εξηγεί με κόσμιο τρόπο αυτά που θέλω να πω εγώ αλλά με ..άκομψο τρόπο. Η επιστολή ενώ έχει σταλεί σε έγκυρες εφημερίδες δεν έτυχε δημοσιεύσεως (περίεργο) Η σειρά προβλήθηκε και δεύτερη φορά, και μάλιστα το καλοκαίρι του 2007 είχε προαναγγελθεί και η εκ τρίτου προβολή της.σημ. Τώρα έχουμε 2012 και προβάλλεται πάλι !

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νίτσε για την Ελλάδα και τους Έλληνες .

Από δημοσίευμα της εθνικιστικής εφημερίδας Νέα Θέσις επίσημο όργανο του ΕΝ.Ε.Κ.

Επανεκκίνηση στο ΛΑΟΣ ετοιμάζει ο Καρατζαφέρης

 Από πληροφορίες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο , μαθαίνουμε ότι ο  Γιώργος Καρατζαφέρης  βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Κύπρο και ότι με την επιστροφή του, θα αρχίσει και το ανασκούμπωμα στο κόμμα του το ΛΑΟΣ.
Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Καρατζαφέρης έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα για να κάνει … επανεκκίνηση στο ΛΑΟΣ, να τοποθετήσει δηλαδή, νέα πρόσωπα σε νέες θέσεις.
Ο κοινός παρονομαστής

Ξεβρακώνονται τα ορφανά του Μαρξ και του Χότζα και αποκαλύπτουν το βρώμικο πρόσωπό τους και τον ρόλο τους στο πολιτικό παρασκήνιο

 Διαβάστε το άρθρο της Ελένης Ανδριοπούλου υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ στην «Αυγή»:
Για τη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα – Σιμόν Περές, και την εκκωφαντική σιωπή μας…
Της Ελένης Ανδριοπούλου

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω μια μεγάλη και σημαντική απορία που εδώ και μέρες με έχει καταβάλει και η οποία διαπιστωμένα δεν είναι μονάχα δική μου, αλλά και πολλών άλλων μελών, στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Έμαθα τυχαία πως ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε συνάντηση με τον Σιμόν Πέρες, τον πρόεδρο του Ισραήλ. Ομολογώ ότι «έπεσα από τα σύννεφα» γιατί περίμενα πως ο Αλέξης θα είχε αρνηθεί μια τέτοια συνάντηση… Πιθανά να μου πείτε πως «και η ΕΣΣΔ συναντιόταν με Ισραηλινούς» όπως ήδη μου απάντησε φίλος που προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ή ότι «έπρεπε, γιατί πλέον είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης…».

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Αποδοκιμάσθηκε ο Βελουχιώτης της Ηπείρου στην...Ήπειρο

Αποδοκιμάσθηκε ο τέως αντάρτης του ΕΛΑΣ και νυν πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τους πολίτες στην Άρτα. 
Πολίτες τα "έψαλλαν" στον Κάρολο Παπούλια που επέλεξε να εκκλησιαστεί φέτος τον Δεκαπενταύγουστο στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στο Θεοτοκιό, όπου και η ομώνυμη εκκλησία της Μεγαλόχαρης. "Καταδίκασες τον κόσμο σε θάνατο", ακούγεται να λέει ένας εκ των πολιτών που βρίσκονταν εκεί κατά την είσοδό του στον ναό.
Άνδρες μάλιστα από τη φρουρά του απομάκρυναν έναν ηλικιωμένο άνδρα μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν.
Δείτε και το βίντεο : http://www.dailymotion.com/video/xstt88_yyyyyyyyyyyyy-y-yyyyyyy-yyyyyyyyy_news

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ζεσταίνουν οι Τούρκοι τις μηχανές στην Θράκη και οι πολιτικοί κάνουν τους ανήξερους


Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι με την ανοχή της συγκυβέρνησης Σαμαρά που ξέρει μόνο σε λόγους του να το παίζει θεματοφύλακας των αξιών και του ελληνικού πολιτισμού ! Που μόνο σε λόγους του ξέρει να λέει ότι η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά και να κοροϊδεύει τους Έλληνες .Στέλνουν λοιπόν οι Τουρκαλάδες  στην Δυτική Θράκη τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ  και καλά για να προσευχηθεί - με αφορμή  την προσευχή του Μπαϊραμίου μεταξύ 17-19 Αυγούστου. Φτιάχνουν και πρόγραμμα οι Μογγόλοι Έτσι στις 17 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή και θα επισκεφθεί τους Συνδέσμους που ίδρυσαν και χρηματοδοτούν . Στην συνέχεια θα κάνει το γεύμα Ιφτάρ μαζί με τους εξτρεμιστές της μειονότητας στο χωριό Φιλλύρα και στις 18 Αυγούστου θα πάει στην Ξάνθη. 

Συνεχίζεται και το Εβραικό ενδιαφέρον για "συμμετοχή" στο ξεπούλημα .

Συνάντηση γίνεται σε συνέχεια της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του πρόεδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες στην Αθήνα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Άριε Μέκελ.

Ενημέρωσε τον υπουργό οικονομικών για το ενδιαφέρον ισραηλινών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και τόνισε ότι ενδιαφέρονται πιο πολύ για τους τομείς της ενέργειας, του Τουρισμού, των υπηρεσιών και της ανάπτυξης ακινήτων.

Είπαμε μεσιτικό γραφείο θυμίζει η Ελλάς μετά την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ και της ΕΛΒΟ έπεσε στο τραπέζι και η λίστα με τα 23 λιμάνια .Να μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι εκτός από Αμερικανούς και Εβραίους που θέλουν να μας βοηθήσουν τον Σεπτέμβριο έρχεται και υπουργός οικονομικών της Γαλλίας . 

Συνεχίζεται το Αμερικανικό ενδιαφέρον για την πρόοδο της Ελλάδας

Διαβάζουμε πως είχαν συνάντηση  ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Daniel B. Smith .Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος σύμβουλος της πρεσβείας επί οικονομικών θεμάτων, David Lippeatt. Συζητήσανε την προσπάθεια της "ελληνικής" κυβέρνησης για ανάταξη και ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας και διαβεβαίωσαν τους Αμερικανούς πως δεν θα υπολογίσουν το πολιτικό κόστος και θα προχωρήσουν στις αλλαγές .

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Στρατηγός Θοδωρής Κολοκοτρώνης .

Πρόεδρος: Πώς ονομάζεσαι;

Στρατηγός: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πρόεδρος: Τι επάγγε
λμα κάνεις;

Στρατηγός: Στρατιωτικός. Στρατιώτης ήμουνα. Κράταγα επί 49 χρόνια στο χέρι το ντουφέκι και πολεμούσα νύχτα μέρα για την Πατρίδα. Πείνασα, δίψασα, δεν κοιμήθηκα μια ζωή. Είδα τους συγγενείς μου να πεθαίνουν, τ' αδέρφια μου να τυραννιούνται και τα παιδιά μου να ξεψυχάνε μπροστά μου. Μα δεν δείλιασα. Πίστευα πως ο Θεός είχε βάλει την υπογραφή του για τη λευτεριά μας και πως δεν θα την έπαιρνε πίσω.

Εκδημοκρατισμός Νο 2 - μέσω του νόμου της βαρύτητας

Σφίξτε το στομάχι σας και αν αντέχετε δείτε τον εκδημοκρατισμό που ονειρεύονται η συγκυβέρνηση Σαμαρά μετά τις δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών πριν λίγες μέρες .Αδέρφια και ομόθρησκοι των Σύριων ανταρτών καθώς και υποστηρικτές τους ζούνε ανάμεσά μας με τον διακριτικό τίτλο "λαθρομετανάστης " και προστατεύονται από 300 και πάνω Μ.Κ.Ο. για τον Ρατσισμό και την Λαθρομετανάστευση οι περισσότερες από αυτές πληρώνονται από το κράτος .Θαυμάστε τους !


Σε Τουρκο-μαιμούΜακεδονική ιστοσελίδα έδινε συνεντεύξεις ο Πακιστανός δολοφόνος.

Τώρα εξηγούνται τα υπερ- προστατευτικά μέσα της συγκυβέρνησης στον Πακιστανό δολοφόνο και βιαστή της 15χρονης .Οι κουκούλα να μην αποκαλυφθεί το πρακτορικό πρόσωπό του .Η έκπτωση στην ηλικία γέννησης του για να γίνει ξαφνικά " ανήλικος " και να προστατευθεί .Ο ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος όταν προσπάθησε να τον τραβήξει . Το δολοφονικό κτήνος έδινε συνέντευξη σε Τουρκο-μαιμουΜακεδονική ιστοσελίδα το 2010 τον Μάρτιο .Στη συνέντευξη του ο δολοφόνος Wagas Ahmet (το κτήνος με ονοματεπώνυμο) http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/  λέει το γνωστό

Δολοφονία Ισαάκ Σολωμού και το Μήνυμα προς τους Έλληνες Εθνικιστές .


Οι Μογγόλοι εχθροί μας πριν 16 χρόνια το 1996 μετά από μια ακόμα δολοφονία του Τάσου Ισαάκ έκαναν ακόμα μία .Αυτή του Σολωμού .Την έκαναν γιατί ήξεραν της ασυλίας που απολαμβάνουν από τις προσκυνημένες κυβερνήσεις που εκπροσωπούν τους Έλληνες .Δεν θα περιγράψω το ιστορικό .Το γνωρίζετε όλοι .Θα πάω όμως στο τι θα ζητούσαν από εμάς που μείναμε πίσω, οι Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού οι συναγωνιστές μας ,γιατί