Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γ. Καρατζαφέρης – Ο λόγος του «συμβόλαιο» αλλά….. του άξιζε μια ανθοδέσμη !


Ας πούμε λοιπόν κύριε πρόεδρε και κύριε Αιβαλιώτη τα πράγματα με το όνομά τους , που δώσατε «ρεσιτάλ» εναντίον της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο  και όχι μόνον…(μέγα προπαγανδιστικό λάθος).
   Ένα χρόνο πριν τις περιφεριακές και δημοτικές εκλογές του 2010 ο πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης άφησε να διαρρέει στο κόμμα η πρόθεσή του (για απόφαση επρόκειτο) να στηρίξει στον Δήμο των Αθηναίων την υποψηφιότητα Κακλαμάνη ,γεγονός που δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις τόσο στις κομματικές οργανώσεις του Δήμου της Αθήνας όσο και στους οπαδούς του κόμματος ,ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν και από τους τρεις βουλευτές Βορίδη, Βελόπουλο, Πλεύρη με αποτέλεσμα

Αυτά τα τάγματα εφόδου Δένδια δεν σε πειράζουν ;




Αυτή την εικόνα παρουσίασε η πλατεία συντάγματος γεμάτη αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που μας κανάνε χάρη και δεν μας έσφαξαν στο γόνατο Ο υπουργός προστασίας και τουριστικής ατραξιόν των λαθρομεταναστών κάνει επίδειξη ισχύος αλλά στην βουλή μιλώντας για ....τάγματα εφόδου που προκύπτουν από σκηνοθετημένες ρατσιστικές επιθέσεις .Το σύστημα βλέπετε όταν δεν έχει γεγονότα σκηνοθετεί .Και με ολίγη από Πρετεντέρη Καψή Μπόμπολα γενικότερα το σενάριο ζωντανεύει 
Αυτά τα βλέπεις κύριε Δένδια ; Για πόσο θα τους καλύπτεις ; Φωτογραφίες υπάρχουν Άμεσες συλλήψεις τώρα !! Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαδηλώνουν  οι παράνομοι μετανάστες .Επίτευγμα της δημοκρατίας σας .Ας τα βλέπουν κυρίως οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που τους εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη φορά .Αυτούς που τους κλέψανε την ψήφο πάλι φοβερίζοντας τους με τον κομμουνιστικό κίνδυνο και συγκυβερνούν με τους κομμουνιστές του Κουβέλη .Αυτούς που τους κλέψανε την ψήφο πάλι δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τους απαλλάξουν από τους λαθρομετανάστες αυτοί τους αφήνουν να είναι όπως στο βίντεο Κράτος εν Κράτει  !!! 

Αυτοί μας κυβερνάνε ακόμα!! και μεις τους ανεχόμαστε γιατί;



Για να πληρώνουμε τρεις υπαλλήλους για τη Δήμητρα λεφτά υπάρχουν!
Για τον συνταξιούχο και τον εργαζόμενο...που να βρεθούν!
ΞΥΠΝΑ ΔΥΣΤΥΧΕ ΛΑΕ!!!

Το νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό. Με υπουργική απόφαση του Ραγκούση από το 2009, οι χήρες των ηγετών δικαιούνται προστασίας...

Ποιος τους εμποδίζει να ξαναδούν από μηδενική βάση, όχι μόνο αυτή, αλλά χιλιάδες περιπτώσεις, που ίσως μέσα στο κλίμα που βιώνουμε θα έπρεπε να επανεξεταστούν, ξεκινώντας από τους πρώην και φτάνοντας μέχρι τους νυν...και φυσικά τους 300. Όχι του Λεωνίδα, αλλά της Βουλής. Βέβαια υπάρχει ένα θεματάκι. Πρέπει αυτοί οι ίδιοι να κάνουν περικοπές στους εαυτούς τους...Μάλλον ζητάμε πολλά ε;

Σύμφωνα λοιπόν με το fthis.gr, η Δήμητρα Λιάνη λέει: "Δεν έχω τρεις υπαλλήλους για να με...υπηρετούν. Έχω τρεις σπουδαίους συνεργάτες που υποσχέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου να με προσέχουν".

Αλόνσο : Μαχαιριά στους Γερμανούς μέσα στο σπίτι τους !

Μέσα στη καρδιά  του καλοκαιριού, το συμβάν πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.Τα ΜΜΕ για μια ακόμα φορά έκαναν ότι δεν άκουσαν
Ο νικητής της Φόρμουλα 1 και «πιλότος» της Φεράρι, Φερνάντο Αλόνσο   πάνω από το βάθρο του νικητή μέσα στο Χόκενχαϊμ της Γερμανίας, «πήρε εκδίκηση» για τον ευρωπαϊκό νότο έκανε μια δήλωση με προφανή πολιτική σημασία και διεθνή αντίκτυπο.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το Ραμαζάνι των Πακιστανών στο Αγρίνιο



Σκηνικό σπάνιο για τα αγρινιώτικα χρονικά ήταν αυτό που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Κυριακής. Τόπος λατρείας για δεκάδες Μουσουλμάνους (στη συντριπτική τους πλειοψηφία Πακιστανοί) της Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε το γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (απ’ όπου και οι αποκλειστικές φωτό του agrinionews.gr).Το Ραμαζάνι είναι μήνας  σημαντικός για όλους τους μουσουλμάνους καθώς αποτελεί την περίοδο της χαράς τους.  Είναι ο μήνας της αγάπης και της ένωσης όλων των μουσουλμάνων. Τους  παραχωρήθηκε  λοιπόν την περασμένη Κυριακή το  γηπέδο του Αγίου Κωνσταντίνου προκειμένου να τελέσουν στο Αγρίνιο, παρουσία Ιμάμη, τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, κατά τη μεγάλη γιορτή της ισλαμικής θρησκείας, τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανίου.  

ΠΗΓΓΗ http://www.agrinionews.gr


Πιπιλή - Ψυχραιμία μπίζνες

Ευτυχώς υπάρχουν και τα ...twitter και οι μαθητευόμενοι πολιτικοί όχι μόνο εκτίθενται αλλά αποκαλύπτουν και το πως σκέφτονται στο κόμμα το οποίο υπηρετούν ,μιας και πατώντας το κουμπάκι δεν προλαβαίνουν να πάρουν πίσω αυτό που έγραψαν. Έτσι έπαθε και η κυρία Πιπιλή της Νέας Δημοκρατίας που έγραψε ως ....άλλος Απόστολος Παύλος ...Προς Κορινθίους : Ψυχραιμία ! Η αντιμετώπιση του εθνικού προβλήματος της λαθρομετανάστευσης έχει και κέρδη ! Ζεστό Ευρωπαϊκό χρήμα.
Έτσι σκέφτονται !!! Σε πρώτη προτεραιότητα το χρήμα .Αυτό που όλοι γνωρίζουμε - ότι έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε σκουπιδότοπο αντί κάποιου αντιτίμου διαλύοντας τις ζωές μας ,βιάζοντας την καθημερινότητα μας ,θυσιάζοντας το αύριο της χώρας μας γίνεται για ένα μπαξίσι .
Κυνική ομολογία .Ας γνωρίζουν και αυτοί που τους ψηφίσανε πως σκέφτονται οι σωτήρες τους .


 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ο αρχηγός των Αλβανών οπλοφόρων – Στις έρευνες και η ΕΥΠ


Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο αρχηγός της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων οι οποίοι πολυβόλησαν και έκαψαν την Ελληνική Σημαία στις πλαγιές του Χελμού
Ο συλληφθείς παρακρατικός πιάστηκε μετά από ταυτοποίηση της φωνής του και από πληροφορίες που έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο. 
Τελικά ο εντοπισμός έγινε στα

Αλβανοί πυροβολούν Ελληνική σημαία και μετά την καίνε ! Το βίντεο δουλεύει στον Κ.Π. την ώρα που έχει κατέβει από το youtube

το Βίντεο παρότι κατέβηκε από το youtube Στον κοινό παρονομαστή παραμένει για να μας θυμίζει ποιοι είναι οι εχθροί της Ελλάδος και πόσο σέβονται την φιλοξενία που τους δώσαμε όταν πέρναγαν ξυπόλυτοι και ξεβράκωτοι τις πόρτες της Ελλάδας.Πρέπει να ευχαριστήσουμε και το defenceNet για την δημοσιοποίηση του βίντεο.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στους Ρώσους οι Τούρκοι...κο κο

Τις όρνιθες έκαναν στην Τουρκία με τη συμπεριφορά των οπαδών της Σπαρτάκ, στο «Λουζνίκι», στην πρώτη αναμέτρηση των play offs του Champions League κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.

Κατά τη διάρκεια του ματς, οι  Μοσχοβίτες έκαιγαν τουρκικές σημαίες και φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ.

Αυτό όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του τουρκικού Τύπου.
Μάλιστα στην ιστοσελίδα της, η «Hurriyet» χαρακτήρισε «Μεγάλη ντροπή» αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Γ. Καρατζαφέρης 21-08-2012 - 'Αρες μάρες...και "ακραίοι"


Μπορεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να μην εξήγγειλε το ..μανιφέστο της νέας εξόρμησης του κόμματος όπως όλοι περιμέναμε εναγωνίως στις 21 Αυγούστου, έκανε όμως βαρυσήμαντη δήλωση ότι  « κάτι ακραία στοιχεία ,ακραία μορφώματα που είχαν απομείνει στο κόμμα τα ξεφορτωθήκαμε και αυτά »
Απέφυγε βέβαια να πει ποια είναι τα ακραία αυτά στοιχεία που δεν τα ξεφορτώθηκε ,απλά τον άδειασαν όταν πλέον πείσθηκαν και οι πλέον καλόπιστοι ότι ο Γ. Καρατζαφέρης το μαγαζί του το έφτιαξε για πάρτι του και για ιδιοτελείς σκοπούς.
Ποιοι είναι οι «ακραίοι»;

Φυλή στην Τουρκία μιλάει Αρχαία Ελληνικά ! video

Μπορεί οι περισσότεροι νεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού Independent , περίπου 5.000 άνθρωποι φαίνεται ότι μιλούν μία διάλεκτο που πλησιάζει εκπληκτικά στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μας σβήσανε από τον χάρτη ...κατά λάθος - Coca Cola πάει με όλα !

Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Games- Παιχνιδιών στο Λονδίνο οι παγκόσμιοι χάρτες που είχαν αναρτηθεί στο Hyde Park όπου βρισκόταν το Pin Trading Centre των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο Ολυμπιακό Κέντρο,  δεν περιλάμβαναν την Ελλάδα. Οι χάρτες προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη σε όσους τους παρατηρούσαν, καθώς ήταν τουλάχιστον κακόγουστο να λείπει από έναν «ολυμπιακό» χάρτη η ίδια η πατρίδα του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αντίδραση πολλών Ελλήνων –και όχι μόνο- ήταν άμεση, και έσπευσαν να

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Αναρχικός ο δολοφόνος του ταξιτζή στην Πάρο - Φίλοι με την Δούρου και τον Στρατούλη στο Facebook


Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 29χρονος που συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική ως ύποπτος για την ληστεία στην Alpha Bank, στην Νάουσα της Πάρου, όπου δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός ταξί, Δημήτρης Μίχας.

Όλα δείχνουν πως είναι παλαιός γνώριμος των αρχών και κινείται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το παρελθόν του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και για αυτό το λόγο πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστρικές επιδρομές προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αποκαλύπτεται


Ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά όταν ερωτήθηκε για το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ ευρώ που θα εφαρμόσει στον Ελληνικό λαό οδηγώντας τον ακόμα πιο βαθιά στην φτώχεια και στην εξαθλίωση και τις προτάσεις του που θα παραδώσει την επόμενη εβδομάδα στον πρωθυπουργό του ενόψει των συναντήσεων του Σαμαρά με τον Γιούνκερ και τη Μέρκελ είπε το εξής: