Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τα διδάγματα του Γράμμου σήμερα

                                                                     Του Χρήστου Χαρίτου


Συμπληρώθηκαν 63 χρόνια από την νίκη του Ελληνικού στρατού επί του ΔΣΕ στον Γράμμο. Με την ύψωση της Ελληνικής σημαίας στο ύψωμα Κάμενικ στον Γράμμο στις 29 Αυγούστου 1949, έληξε επισήμως ο ανταρτοπόλεμος. Δεν θα σταθώ εδώ στο χρονικό αυτού του πολέμου. Ούτε στις εγκληματικές πράξεις του ΚΚΕ, που προτίμησε να σκοτώσει τους Χωροφύλακες στο Λιτόχωρο αντί να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου 1946. Αν η κομμουνιστική αριστερά είχε επιλέξει την ομαλή συμμετοχή στον κοινοβουλευτικό βίο της χώρας, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και για αυτή και για την Ελλάδα.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
31.08.12
Εικόνα προφίλ


Σε κάθε θεομηνία ο άνθρωπος αναζητούσε μία κιβωτό για να σωθεί. Έτσι και σήμερα που μαστιζόμαστε, όχι τόσο από την οικονομική, όσο από την πνευματική θεομηνία που έχει πλήξει την πατρίδα μας, αναζητούμε τη δική μας κιβωτό. Από τον Οκτώβριο, λοιπόν, στη Θράκη του Ορφέα και του Δημόκριτου ρίχνει άγκυρα «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη», το δικό μας σχολείο που θα λειτουργεί από το μεσημέρι για όλους εμάς τους Θρακιώτες που θέλουμε ένα καλλίτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Kρατήστε τις συντάξεις και δώστε μας πίσω τις εισφορές

Ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα που είχε την τύχη να απασχολείται καθ’ όλη τη διάρκεια του εργασιακού του βίου και χωρίς να κάνει χρήση ευεργετημάτων πρόωρης συνταξιοδότησης, έχει καταβάλλει επί δεκαετίες υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά ο ίδιος και οι εργοδότες του ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές εισφορές.
Ακόμη κι αν οι εισφορές ήταν οι ελάχιστες, δεν παύει ο εργαζόμενος αυτός να έχει καταβάλλει αρκετές χιλιάδες ευρώ που να μπορούν να του εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή σύνταξη γήρατος στα 60 -65 του χρόνια.

Η ισοπεδωτική πολιτική ελέω κρίσης και εξοργιστικής ανικανότητας των εισπρακτικών

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΑΡ: Κόψτε τα λεφτά απο τούς κληρικούς


Λαμία 25η  Μαρτίου 2012  τα παρατράγουδα της αριστεράς είχανε αρχίσει

Περικοπές στη μισθοδοσία των ιερέων προτείνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στον Βήμα FM, προκειμένου να μην καταργηθεί εντελώς ο 13ος και 14ος μισθός και να μη θιγούν οι συντάξεις. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει και τα θέματα που αφορούν την εκκλησιαστική περιουσία, καθώς και τα μισθολόγια των κληρικών.
Η Εκκλησία θα μπορούσε «να πληρώνει το 50% της μισθοδοσίας των ιερέων, ενώ θα πρέπει να αυξηθεί και η φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας», σημείωσε.
Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο νέο πακέτο μέτρων, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» και ότι βρίσκεται υπό διαμόρφωση.
«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια τελική συμφωνία. Είμαστε σε μια διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη κι εκτιμώ ότι στο τέλος της άλλης εβδομάδας μπορεί αυτή να έχει ολοκληρωθεί», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ.
Μετά τις  παραπάνω δηλώσεις περιμένουμε την Ν.Δ να πάρει  θέση όπως και τους  ενθικοφιλελεύθερους <<πατριώτες>> βουλευτές  τύπου Βορίδη

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οδηγίες από τους Σιωνιστές του ΟΗΕ προς την ΕΕ - Χτυπήστε την Εθνική ομοιογένεια


Αν διαβάσετε  το ακόλουθο δημοσίευμα του BBC news το οποίο αναφέρει ότι:

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υποβαθμίσει την ομοιογένεια των κρατών-μελών της, σύμφωνα με δηλώσεις του ειδικού αντιπροσώπου μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο Peter Sutherland είπε προς τους συναδέλφους του ότι η μελλοντική ευημερία πολλών κρατών της Ε.Ε. εξαρτάται από το αν θα γίνουν πολυπολιτισμικές ή όχι. Υπέδειξε επίσης ότι η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει καμία βάση με το διεθνές δίκαιο.”

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς ζήτησε να καταδικαστεί με την μορφή ψηφίσματος


Το Δ/Σ Λαμιέων καταδικάζει την "Επιστροφή του Αθανασίου Διάκου"

Το Δ/Σ Λαμιέων καταδικάζει την "Επιστροφή του Αθανασίου Διάκου"
Ο Αθανάσιος Διάκος δεν πέθανε στην Αλαμάνα, όπως η ιστορία αναφέρει. Ζει στην Αθήνα του 2012 και διατηρεί ψησταριά στου Ψυρρή.
Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για σενάριο της θεατρικής παράστασης της Λένας Κιτσοπούλου που ανέβηκε στα μέσα Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αθηνών. Μάλιστα η συνέχεια του σεναρίου είναι περισσότερο προσβλητική για τον ήρωα της Αλαμάνας και την Ιστορία μας. Γραμμένο σε 10πεντασύλλαβο κατά τον στίχο των δημοτικών μας τραγουδιών το σενάριο μιλά για την καθημερινότητα του Αθανασίου Διάκου: 
"Δουλεύει σε μια ψησταριά στου Ψυρρή, σουβλίζει(!) όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες... Κούρδους λαθρομετανάστες. Επειδή η γυναίκα του η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι.
Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του από τον οποίο περιμένει και παιδί, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!"
Το θέμα έφερε στο Δ/Σ Λαμιέων ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς ζητώντας να καταδικαστεί με την μορφή ψηφίσματος κάτι που έγινε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΗΓΗ www.lamiafm1.g 

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν - Πάνε στον άλλο κόσμο και ανασυντάσσονται -Καλή αντάμωση συναγωνιστή Κώστα Μπαικούση



                       Της μοναξιάς τις ώρες της νυχτιάς, τα μάτια σαν ο ύπνος δεν τα πιάνει,
                       οι μνήμες στο μυαλό φτεροκοπούν και την καρδιά δονούν οι συγκινήσεις,
                       σαν έρχονται στο νου μέρες παλιές αγώνα δύσκολου ,σκληρού,
                       όμορφες μέρες όπου οι σύντροφοι οι παλιοί, παλιά φρουρά, κτίζαμε
                       τ' όνειρο του αύριο στην πράξη ....
                       Κι αν μερικοί πίσω απόμειναν, το βήμα τους
                       σκοντάφτοντας σ' εμπόδια,  της πίστης η φωτιά δεν αδυνάτισε,
                       δεν καταλάγιασε σ' εμπόδια της  πίστης η φωτιά δεν αδυνάτισε,
                       δεν καταλάγιασε η θέληση, το πείσμα,  κι είναι η απόφαση η ίδια,  απαράλλαχτη,
                       να πέσουμε στο δρόμο για τη νίκη,
                       νοιώθοντας βάρος πρόσθετο σ εκείνο του καθήκοντος το βάρος των παλιών αγώνων.
                       Τραβάμε εμπρός λοιπόν,  με ένα σύνθημα,  που ηχεί στα χείλη μας παιάνας ...
                                           Η Παλαιά Φρουρά πίπτει αλλά δεν παραδίνεται 

 

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Κώστας Σμοκοβίτης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - Ανάγκη ανασυγκρότησης .


Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης

Πριν από περίπου 3,5 χρόνια, σε άρθρο μας στο περιοδικό Patria (τ. 16) υπό τον τίτλο «Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα σήμερα και αύριο», γράφαμε τα εξής:
«Αν οδηγηθούν στην σημειολογική έστω, απαξίωση οι εθνικιστικές ιδέες μέσα στο ελληνικό πατριωτικό κίνημα, αυτό θα είναι το τέλος του, πριν καν κάνει τα πρώτα βήματα στο δρόμο της πολιτικής καταξίωσης που μόλις ανοίχτηκε μπροστά του. Γι' αυτό και το χρέος των εθνικιστών που σήμερα εκπροσωπούν θεσμικά και οργανωτικά τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, είναι η υπεράσπιση τους. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά κυρίως στην πράξη.
Οι Έλληνες εθνικιστές που βρίσκονται στις τάξεις του, οι οποίοι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι οι αίτιοι της εθνικής και κοινωνικής απαξίωσης του λαού μας είναι τα αστικά κόμματα της διαπλοκής και της διαφθοράς».
Δυστυχώς, δεν απαιτήθηκε πολύς χρόνος, για να

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Γράμμος Βίτσι 63 Χρόνια από την ΝΙΚΗ των Ελλήνων επί των Κομμουνιστών - Ο Κοινός Παρονομαστής ήταν εκεί -Βίντεο και Φωτογραφίες από την εκδήλωση .


Παρευρεθήκαμε σήμερα στο χωριό Βρούμπιανη για να τιμήσουμε τους πεσόντες του Γράμμου αλλά και τα 63 χρόνια από την ΝΙΚΗ των Ελλήνων επί των Κομμουνιστών.
Τιμήθηκε η μνήμη των χιλιάδων νεκρών αξιωματικών και οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των πολιτών, που έδωσαν την ζωή τους, για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την ελευθερία της Πατρίδος, από την κομμουνιστική ανταρσία.
Μεγάλη προσέλευση και απήχηση σε νέους και μεγαλύτερους, γεγονός πολύ ελπιδοφόρο για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε σήμερα.

Η Ριζοσπαστική Αριστερά και ο…πατενταρισµένος πράκτορας!

Ποιός ἦταν ὁ Μεχµέτ Χιλµή, τοῦ ὁποίου ἡ µνήµη τιµήθηκε στήν Ξάνθη στίς 25 Ἰουνίου 2012; Ἕνας ἁπλός δηµοσιογράφος – δάσκαλος καί ἱδρυτικό µέλος τῆς «Τουρκικῆς Ἕνωσης Ξάνθης» (ΤΕΞ); Ὄχι, βέβαια, δέν θά πάλευε ἔτσι γιά τή µνήµη του κοτζάµ Προξενεῖο Κοµοτηνῆς! Ἦταν ἀπό τούς πρωτεργάτες τοῦ κεµαλισµοῦ στήν ἑλληνική Θράκη, πού καταδικάστηκε, φυλακίστηκε καί ἀπελάθηκε ἀπό τή χώρα µας ὡς πράκτορας τῆς Τουρκίας! Κι αὐτό τό ἄτοµο, πού κέρδισε τά οὐρί τοῦ Ἀλλάχ ἐργαζόµενος ὡς κατάσκοπος σέ βάρος τῆς Ἑλλάδος, ἄρχισαν ἐδῶ καί λίγα χρόνια νά τό τιµοῦν οἱ διάδοχοι καί σηµερινοί του συνάδελφοι.
     Προσευχές τοῦ τουρκοµουφτῆ Αχμέτ Μετέ, ὁµιλίες στήν (παράνοµη) ΤΕΞ, κτλ. Ἐφέτος,