Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Και εγένετο η…. βίλλα Αμαλίας!!!


Βλέπετε, το σύστημα που κυβερνά, έχει τα πάντα: Ακόμη και συλλήψεις των, μέχρι πρότινος, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ! Διότι δεν νομίζω να τους θεωρεί κανείς αντεξουσιαστές! Αυτοί εξουσιάζουν εδώ και 39 χρόνια, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι παρατηρητές. Καίνε, ρημάζουν και, γενικά, κάνουν ότι και όπως θέλουν ευρισκόμενοι πάντα στο απυρόβλητο. Μέχρι και βουλευτές της αριστεράς, βεβαίως, έτρεχαν να τους γλυτώσουν από τα δικαστήρια, όταν φυσικά έφταναν οι υποθέσεις τους στη δικαιοσύνη.
Δύο είναι τα βασικά  ερωτήματα που
προκύπτουν:
Γιατί τώρα;
Και, μάλιστα, με τον ΣΥΡΙΖΑ πανίσχυρο και στα πρόθυρα της εξουσίας;
Νομίζω ότι στο δεύτερο ερώτημα, κρύβεται η απάντηση του πρώτου. Και το αντίστροφο.
Θεωρώ δηλαδή ότι το σύστημα, «καθαρίζει» το ΣΥΡΙΖΑ από τα…. «βαρίδια» του παρελθόντος. Διότι δε νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει ότι άνετα θα μπορούσαν να συλλάβουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τα πρωτοπαλλίκαρα του «λαικού αγώνα» εδώ και χρόνια. Οι οποίοι αδυνατούσαν να καταλάβουν ότι οι «επαναστάτες» πάντα θυσιάζονταν και θα θυσιάζονται, άλλοτε ως απροσάρμοστοι και άλλοτε ως προδότες του αγώνα.
Αν αναλύσει κάποιος την πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ από την εμφάνισή του και μετά, θα διαπιστώσει ότι κινείται γύρω την υπεράσπιση των «μολοτωφόρων» και δήθεν «αντεξουσιαστών». Οι οποίοι εκτόνωναν την ορμή τους σε καταλήψεις και γενικά σε «επαναστατική γυμναστική». Ουσιαστική παρέμβαση στην κονωνία; KAMMIA!
Αυτού του τύπου τις πρακτικές (όπως και τα χαστούκια του Κασιδιάρη στην Κανέλλη) επικρότησε ο Ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές. Αφού είδε πού τον έφτασε το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης αποφάσισε να δώσει το λόγο στα «παιδιά». (Στον Άγιο Παντελεήμονα, οι πολίτες καλούν τη Χρυσή Αυγή για να λύσει τυχόν προβλήματα που δημιουργούν οι μετανάστες και όχι στην Αστυνομία)
Έτσι, φτάσαμε σε σημείο να έχουμε μια κοινωνία δειλών και, μέσω «τρίτου», τιμωρών πολιτών.
Το σύστημα έχει πάντα εφεδρείες. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον αποδυναμώνει τώρα από τα «βαρίδια». Εκείνο που είμαι βέβαιος ότι θα κάνει στη συνέχεια, είναι να στραφεί και στον άλλο πόλο. Βλέπετε ο Καραμανλισμός, δεν τελείωσε ακόμα και ξέρει από μόνος του εδώ και χρόνια να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά, μην αφήνοντας τίποτα να σταθεί στα δεξιά του ώστε να αποτραπεί η μετατόπιση των πολιτών προς την αριστερά.
"Έτσι, θα παραδοθούν όλοι «αμόλυντοι» αλλά και ανίσχυροι στους δύο βασικούς πυλώνες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου: Την κεντροδεξιά και την κεντροαριστερά.
Ας το σκεφθούν αυτό οι «επαναστάτες»….

Κίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π