Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πρώην μέλος του ΕΝΕΚ ο Δένδιας !!


Και ξαφνικά ανακαλύψαμε πως ο υπουργός "Προστασίας του Πολίτη" ο Νίκος Δένδιας ήταν παλιό μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος  Κατά την ανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας στην Αχαρνών τα παιδάκια του βολέματος και του παρακράτους που αυτοαποκαλούνται Αναρχικοί  έβγαλαν και μια ανακοίνωση η οποία λέει:

Από το πρωί αυτόπτες μάρτυρες είδαν ματατζήδες να μπαινοβγαίνουν στην κατά τα άλλα "σφραγισμένη" Villa Amalias. Με επιτόπια παρουσία μας, διαπιστώσαμε ότι η πόρτα της οδού Χέϋδεν είναι εμφανώς παραβιασμένη.
Υπάρχουν μαρτυρίες παραβίασης του σπιτιού από τα Ματ, τους δημοτικούς υπάλληλους, και, από διάφορους άλλους ...τύπους με πολιτικά.
Ακολούθησε διαπληκτισμός με τους ένστολους πραίτορες του προποτζή υπουργού, παρουσία δικηγόρου.Ταυτόχρονα σε σημερινή επίσκεψή μας στον δήμαρχο Αθηναίων, καταστήσαμε σαφές στον δήμο, ότι είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε κλοπή, φθορά, ή "φύτεμα" αντικειμένων στον χώρο της κατάληψης.Ο δήμαρχος για μία ακόμα φορά κρυβόταν.

Ο υπουργός προ-πο, και πρώην μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος (ΕΝΕΚ), γνωστής νεοφασιστικής μεταπολιτευτικής γκρούπας, σπεύδει να επαναλάβει για τρίτη φορά σήμερα, το άγχος που τον διακατέχει για την τύχη της Villa Amalias, κλείνοντας το ματάκι στους πολιτικούς του απογόνους.Δεν έχουμε κουραστεί και ούτε πρόκειται να κουραστούμε ποτέ να επαναλαμβάνουμε το εξής: Η Villa Amalias "ανήκει" στο αντιστεκόμενο κομμάτι του κόσμου, που, την συντηρεί, την διαχειρίζεται και την ζωντανεύει. Η Villa Amalias θα μείνει κατάληψη!

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι τα ποτίζουνε αυτά τα παιδιά, αλλά τα γραφόμενα τους πρέπει να είναι αποτέλεσμα κατανάλωσης δυνατών παραισθησιογόνων ουσιών. Διόλου απίθανο βέβαια αυτοί που την έγραψαν να έχουν "γνωριστεί " στο παρελθόν με τους Εθνικιστές του ΕΝΕΚ και να τους έχουν μείνει κάποια..απωθημένα.
Πάντως για την ιστορία ο Δένδιας είναι από το 78 στην ΝΔ μέχρι και σήμερα και στην οποία εντάχθηκε μόλις τελείωσε το σχολείο σταθμό για την πολιτική ζωή του τόπου : Το κολλέγιο Αθηνών !
Για όποιον θέλει να τα δει στην ιστοσελίδα των αναρχικών ας μπει ΕΔΩ  



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π