Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Οι Σοσιαλιστές και οι Κομμουνιστές με τους εργατοπατέρες τους τελικά μας έκαναν ..Βουλγαρία !


Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε ότι το  συνδικαλιστικό κίνημα, το πάντα κομματικό,   ήταν εξίσου συνυπεύθυνο με το πολιτικό σύστημα που τους καθοδηγούσε, για την καταστροφή της Ελλάδας αλλά και για την απώλεια όλων των κοινωνικών παροχών που νομοθέτησε η κοινοβουλευτική χούντα .

Με την ενέργεια του αντεργατικού κομμουνιστικού ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης ήρθε για μια φορά ακόμα στο μυαλό μας το πως  σοσιαλιστές και κομμουνιστές συνδικαλισταράδες κατέστρεψαν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία που πήγαινε να γεννηθεί στην Ελλάδα διώχνοντας κάθε κάθε υγιή επενδυτή,
στριμώχνοντας στο δημόσιο κομματικό κράτος τους Έλληνες και ρουφώντας το μεδούλι των ιδιωτών .Φυσικά αποδείχθηκε εκ των υστέρων πως εξυπηρετούσαν τα σχέδια όλων αυτών που θέλανε την Ελλάδα μπανανία και όλους τους Έλληνες  σκλάβους στους "νέους" επενδυτές που ετοιμάζονται να βιομηχανοποιήσουν την χώρα έχοντας εργάτες με μισθούς βουλγαρίας 200-300 ευρώ ..ίσως να λέω και πολλά. Έτσι είναι γιατί όταν κάποιος μείνει πεινασμένος και εξευτελισθεί τρώγοντας στα συσσίτια της εκκλησίας για 2-3 χρόνια εύκολα και με χαρά θα δουλέψει με 200 ευρώ μισθό και με κοινωνικές παροχές αφρικής αφού δεν θα έχει άλλη επιλογή .Στην Αθήνα έρχεται ο Ολάντ διαβάζουμε με 120 επιχειρηματίες δείγμα το τι θα επακολουθήσει.. Οι συνδικαλιστές της αριστεράς αποτελούν τον αερόσακο του κοινοβουλευτισμού .Αυτοί που με τις 24ωρες και 48ωρες φροντίζουν να " ξεφουσκώσουν" την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου .Εξακολουθούν να είναι οι κομματικές μαριονέτες που μόνο κακό θα προκαλούν με την παρουσία τους στους Έλληνες εργάτες. Η παρακάτω είδηση επιβεβαιώνει τα γραφόμενά μου .

Γ. Παπαδάκης    



Έκλεισαν-από υπερβάλλοντα κομματικό ζήλο- ΙΚΤΕΟ που πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο!

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή σε ΙΚΤΕΟ στην ΒΙΠΕ όταν υπήρξε …κομματική αντίδραση στην απόφαση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης να προσφέρει εν μέσω κρίσης δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε όσους οδηγούς δεν είχαν περάσει τα οχήματα τους τον προβλεπόμενο χρόνο. 

Συγκεκριμένα το ΙΚΤΕΟ του κ. Ζαχαρία Πατρωνάκη  στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου πρόσφερε δωρεάν τεχνικό έλεγχο στους οδηγούς που δεν είχαν περάσει τα αυτοκίνητα τους από έλεγχο, με την υποχρέωση να καταβάλλουν μόνο το σχετικό πρόστιμο.
Πράγματι η ανταπόκριση των οδηγών ήταν μεγάλη, γεγονός που απέδειξε ότι δεν περισσεύουν πλέον χρήματα στον κόσμο ούτε για το ΚΤΕΟ... και την ασφάλεια του. Ωστόσο κάποια στιγμή, και ενώ υπήρχε ουρά από αυτοκίνητα, εμφανίστηκαν μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Ηρακλείου που όπως είναι γνωστό ελέγχεται από το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. 

Οι εκπρόσωποι του σωματείου απαίτησαν να κλείσει άμεσα το ΙΚΤΕΟ, διαμαρτυρόμενοι για την Κυριακάτικη εργασία του προσωπικού, το οποίο όμως δεν είχε προκαλέσει την οποιαδήποτε διαμαρτυρία για το έκτακτο άνοιγμα της επιχείρησης. Τελικά με το κομματικό "έτσι θέλω" οι εγκαταστάσεις έκλεισαν και μόλις 100 τυχεροί οδηγοί πρόλαβαν και πέρασαν εντελώς δωρεάν τα οχήματα τους από έλεγχο… πληρώνοντας μόνο το πρόστιμο.
Οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς και μάλλον… αγριεμένοι για την κομματική τυφλότητα κάποιων, αν και οι απολύσεις στον Ριζοσπάστη και στις λοιπές επιχειρήσεις του ΚΚΕ πέφτουν "βροχή".

Ε.Β.
Πηγή: CretePlus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π