Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ενάντια στον σύγχρονο μαρασμό


γράφει η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ..
Ο σύγχρονος Έλληνας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Προβλήματα οικονομικής φύσης, υγείας, προσωπικότητας  και δυστυχώς η προσπάθεια επίλυσής τους, οδηγεί σε παραμέληση του πνευματικού επιπέδου και της δημιουργικότητάς του.
Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι οι σύγχρονοι καιροί είναι καιροί ευτυχίας. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι δεν μας λείπει κάτι, από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, έχουμε δικαιώματα και ένα πολίτευμα χιλιοτραγουδισμένο!! Στην περίπτωση αυτή, οι αποτυχίες του παρόντος είναι άκρως δυσάρεστες. Γεγονός αποτελεί ότι τα σάπια σημερινά καθεστώτα, τα οποία αποκαλούμε δημοκρατικά, αφαιρούν κρυφά την εθνική θέληση και αποτελούν την αιτία της σύγχρονης παρακμής.

Έννοιες όπως η δικαιοσύνη, η ανθρωπιά και το φιλότιμο έχουν χαθεί από την ελληνική κοινωνία και την θέση τους έλαβε ο φιλοτομαρισμός, ο ραγιαδισμός κ.λ.π. Έτσι, ο σύγχρονος άνθρωπος δεν περιμένει μέσα του ηθικές κυρώσεις, δεν έχει υπερηφάνεια, αρετές και τέλος, δεν αισθάνεται ενοχές από τις πράξεις του. Η ελευθερία δεν είναι χάρισμα, είναι δικαίωμα του ανθρώπου.
Από την άλλη πλευρά, ο ευδαιμονισμός υποτάσσει τις πνευματικές αξίες στις υλικές ανέσεις και κρατά τον άνθρωπο δέσμιο παθών και απολαύσεων. Ενδεικτικά μερικά  χαρακτηριστικά της σημερινής αθλιότητας είναι η αλλοτρίωση, η ηττοπάθεια, η απάθεια, η κατανάλωση, η υποδούλωση, η μίμηση, ο υλικός κυνισμός κ.α. Χειρότερο όλων είναι η παθητική αγωνία, είναι εκείνοι που βλέπουν που πηγαίνουμε αλλά μένουν άπραγοι.
Όλα τα συμπτώματα καθοδηγούνται στα πλαίσια μιας σύγχρονης, καλοστημένης προπαγάνδας, κατά την οποία ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ενάντιοι. Οι υποστηρικτές της δεν είναι άλλοι από αυτούς που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις τα τελευταία 30 χρόνια, είναι οι φιλελεύθεροι αστοί, οι καπιτάλες, οι κομφορμιστές  και μία αποχαυνωμένη νεολαία, που δυστυχώς η σκέψη τους έχει εγκλωβιστεί μεταξύ μικροπρέπειας και «δηθενιάς», παίζοντας έτσι το παιχνίδι του «μηχανισμού». Αναφορικά με τις μεγαλύτερες σε ηλικία γενιές, ναι είναι και αυτές δέσμιες των πολιτικάντηδων δυστυχώς, και γι’ αυτό μαχόμαστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Να γαλουχηθεί ο λαός, να σταματήσει ο ραγιαδισμός και η διαστρέβλωση της ιστορίας .
Αντίθετα, κανένας εθνικιστής δεν αναλώνεται στη σήψη, στα σύγχρονα Τάρταρα. Κάθε πράξη, κάθε δράση πηγάζει από την ιδεολογία μας και την κοσμοθεωρία μας. Εμείς τιμούμε τους ήρωες (βλ. ήρωες ΕΟΚΑ, Ίμια κλπ), γιατί για εμάς υπάρχουν αρχές και αξίες. Μας φοβάστε γιατί δε χάνουμε το χρόνο μας στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία έχουν καταστρεπτική επίδραση (Δελτία ειδήσεων, τούρκικες σειρές κλπ), χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έναν σκοπό, η μουσική μας είναι μέσο προπαγάνδας και πάνω απ’ όλα είμαστε αντικομφορμιστές και ασυμβίβαστοι. Και όλα τα προαναφερθέντα είναι που σας ενοχλούν, γιατί οι ορίζοντες μας είναι απέραντοι και το πνεύμα σας αδάμαστο.

Δεν δεχόμαστε ξενόδουλα και ξενοκίνητα μέσα.
Ο εντολοδότης είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Δεν υποτασσόμαστε.
Η ελπίδα είναι ΠΙΣΤΗ, το όνειρο είναι ΔΡΑΣΗ και η ιδέα ΥΠΟΣΧΕΣΗ ενάντια στην αδράνεια των σύγχρονων καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π