Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Στην...κολυμβήθρα του Σιλωάμ


Στην εκπομπή του Κών/νου Μπογδάνου μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων έκανε και την απαιτούμενη δήλωση που οι άλλοι δύο του …πατριωτικού χώρου έχουν ήδη κάνει .
Όταν ρωτήθηκε γιατί πωλούσε τα βιβλία του Κώστα Πλεύρη  όπως το "ας μιλήσουμε για Εβραίους",  είπε πως δεν συμφωνεί με τους απόψεις του "γκουρού" του εθνικισμού, αλλά πωλούσε το βιβλίο του, όπως όλοι οι εκδοτικοί οίκοι. Πρόσθεσε πάντως πως ο Κώστας Πλεύρης είναι φίλος του, όπως άλλωστε έχει φίλους και... κομμουνιστές.
Κάπως έτσι και ο Θάνος Πλεύρης απάντησε ότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του πατέρα του Κώστα περί αρνήσεως του ολοκαυτώματος των Εβραίων .
Ο δε έτερος του «πατριωτικού» γκρούπ στην Νέα Δημοκρατία Μ.Βορίδης  δήλωνε σε μια συνέντευξή του στον Γιώργο Τερζή  της Καθημερινής όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο:
- Η προσχώρησή σας, και του κ. Αδ. Γεωργιάδη, στη Ν.Δ. σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Υπήρξε και ανακοίνωση του Ισραηλιτικού Συμβουλίου με αναφορές στην πορεία σας στον εθνικιστικό χώρο και «ατυχείς» όπως λέει δηλώσεις σας εις βάρος των Εβραίων.
- Η πολιτική ιστορία είναι καταγεγραμμένη. Από αυτή μου την πορεία κρατώ αυτά που μου άρεσαν: την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, την αναγκαιότητα υπάρξεως των εθνικών κρατών, την αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό. Και αφήνω πίσω αυτά που ποτέ δεν μου άρεσαν: τον εξτρεμισμό, τον αντισιωνισμό, τη συνωμοσιολογία, κάθε είδους επιφύλαξη απέναντι στην ελευθερία.

1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι αν σήμερα οι τρείς παραπάνω έχουν τους ίδιους φίλους που είχαν κάποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π