Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας


Του Δημήτρη Κόρακα
Σε πολλά κείμενα και ομιλίες ανθρώπων υπόδουλων της παγκοσμιοποίησης (‘‘αντιρατσιστικές’’ Μ.Κ.Ο., αναρχοκουλτουριάρηδες, παράγοντες της συγκυβέρνησης κλπ), εσκεμμένα συγχέονται οι έννοιες λαθρομετανάστες (εισήλθαν στη χώρα παράνομα), μετανάστες (είναι όσοι μεταναστεύουν νόμιμα σε άλλη χώρα πχ για εργασία ή για μόνιμη διαμονή) και πρόσφυγες (αφορά ακραίες περιπτώσεις πολέμου, πολιτικών διώξεων κλπ).
Συχνά οι λαθρομετανάστες χαρακτηρίζονται αυθαίρετα ως "μετανάστες" ή ως "πρόσφυγες".
Ορισμένες φορές δικαιολογούν έξυπνα την λαθρομετανάστευση λέγοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι
κυνηγημένοι από τις δικές τους χώρες λόγο της ανέχειας, των πόλεμων και των διώξεων. Δηλαδή όποιος αισθάνεται ότι βιώνει "ανέχεια" έχει δικαίωμα να μετακινηθεί παράνομα σε όποια χώρα θέλει;
Επίσης αναφέρουν πως υπάρχουν Έλληνες πολίτες που θεωρούν τους παράνομους μετανάστες υπεύθυνους για τα προβλήματα της χώρας μας,. Δηλαδή οι συγκεκριμένοι ‘‘ευαίσθητοι ανθρωπιστές’’ δεν θεωρούν πρόβλημα ότι για την αυξημένη εγκληματικότητα ή για την αυξημένη ανεργία ευθύνονται και οι λαθρομετανάστες !

Σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Πόσα περιστατικά ρατσιστικής βίας υπάρχουν; ΕΛΑΧΙΣΤΑ., όσο κι αν τα αδίστακτα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να τα προβάλλουν. Τις περισσότερες φορές είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών. Οι λαθρομετανάστες επιβιώνουν και στέλνουν και χρήματα στις πατρίδες τους, με αποτέλεσμα το Ελληνικό κράτος και η αγορά να αιμορραγούν χάνοντας πολλά εκατομμύρια Ευρώ.
Ακόμη και στα σχολεία, όπως υποστηρίζουν οι ‘‘αντιρατσιστές’’ ο ξένος μαθητής αντιμετωπίζεται με εχθρότητα και με λεκτική ή σωματική βία. Όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ! Τη βία την βιώνει ο Έλληνας μαθητής, από τις παρέες-συμμορίες αλλοδαπών (μαθητών ή εξωσχολικών). Δεν γνωρίζουμε πολλούς Έλληνες μαθητές που θα τολμούσαν να βιαιοπραγήσουν. Γιατί προσπαθούν να καλλιεργήσουν αισθήματα ενοχής στους Έλληνες μαθητές; Αυτό θα πει φασισμός !

Όπως βλέπετε η "ξενοφοβία" και η "ρατσιστική βία" σε βάρος των λαθρομεταναστών θεωρείται δεδομένη. Ποια είναι όμως η πραγματική ρατσιστική βία;
Εδώ και 20 χρόνια δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια στο δρόμο.
Οι πραγματικοί Ρατσιστές (Αλβανοί, Γεωργιανοί, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Αφρικανοί κλπ) συγκροτούν ρατσιστικές συμμορίες και ληστεύουν. Μας επιτίθενται στο δρόμο, στο λεωφορείο και κλέβουν τα πορτοφόλια, τα κινητά. Έχουν ρημάξει κυριολεκτικά τα πάντα.
Εισβάλουν μέσα στα σπίτια γερόντων, τους βουλώνουν το στόμα με πετσέτες και φελιζόλ και τους αφήνουν ετοιμοθάνατους να πεθάνουν από ασφυξία. Σε άλλες περιπτώσεις τους ξυλοκοπούν ασύστολα μέχρι να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα τα χρήματα ή βιάζουν ακόμη και ηλικιωμένες γυναίκες.

Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από λαθρομετανάστες που διακινούν παράνομα εμπορεύματα, χωρίς καμία άδεια, χωρίς να αποδίδουν το ΦΠΑ και χωρία να κόβουν αποδείξεις για την εφορία, καλείς τη Δημοτική Αστυνομία και δεν επεμβαίνει κανείς.
Ο Έλληνας καταστηματάρχης υποχρεώνεται να πληρώνεις ενοίκιο, ΤΕΕ, φόρο, δημοτικά τέλη, λογαριασμούς, αδυνατεί να αντεπεξέλθει και κλείνει το μαγαζί του.
Στα νοσοκομεία, για να εξεταστούν στα τακτικά ιατρεία οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πληρώσουν παράβολο. Στα ίδια νοσοκομεία, οι λαθρομετανάστες εξετάζονται ΔΩΡΕΑΝ. Υπάρχουν δεκάδες ιατρεία Μ.Κ.Ο. που δίνουν φάρμακα και εξετάζουν δωρεάν μόνον αλλοδαπούς !

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν λίγες μέρες τροποποιήθηκε το άρθρο 79 του Ποινικού Κώδικα με το άρθρο 66 του Ν. 4139/2013 (ΦΕΚ Α΄ 74/20-3-2013), το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών, της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής ή του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και η ποινή δεν αναστέλλεται.»
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο Δημήτρης Κόρακας είναι Εκπροσώπος του  ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ της Οργάνωσης Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π