Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η Αμερικανική Πρεσβεία βασικός χορηγός του Gay-Pride της Αθήνας ! Γιατί άραγε..;


Το Σάββατο η άλλοτε κοσμοκράτειρα και φωτοδότης Αθήνα θα καταληφθεί από τα στίφη των κίναιδων, των τρανσέξουαλ και κάθε (παρα)φύση ατόμου που θα διαδηλώσει υπέρ της "ισονομίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
Η πρόκληση όμως των "απροσανατολισμένων" έχει εκτός από ισχυρούς επικοινωνιακούς υποστηρικτές (LIFO - MAD - Εφημερίδα των Συντακτών - Στο Κόκκινο 105,5 - 9,84 - E.Radio) και ισχυρότερους χορηγούς, υπό την αιγίδα των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 
 Τι σημαίνει αυτό: Ότι από τις αφίσες, μέχρι τα ποτά - ναρκωτικά και τη διαμονή θα την πληρώσουν αυτοί αν χρειαστεί.
Οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές λοιπόν είναι ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Καμίνη που θα απευθύνει και χαιρετισμό και η Αμερικάνικη Πρεσβεία!!!!!
Σας φαίνεται περίεργο...Συνωμοσιολογικό; Ανήκουστο; Ψέμα;
Δεν έχετε παρά να....
δείτε τους χορηγούς στην επίσημη ιστοσελίδα του Gay-Pride και θα το διαπιστώσετε οι ίδιοι.
Εμείς θα αποπειραθούμε όμως να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο το σενάριο της εμπλοκής της Αμερικάνικης Πρεσβείας στο φεστιβάλ της "διαφορετικότητας"..

Για πρώτη φορά η βασική διοργανώτρια είναι η Α. Gilbert, Πρόεδρος του Λεσβιακού Κινήματος στην Ελλάδα, γεννημένη στην Αμερική και με "περιούσια" καταγωγή. Αν πιστέψουμε τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάιντεν που δηλώνει "Οι εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων" και ταυτοχρόνως κατά δήλωση του οποίου "Οι ΗΠΑ δουλεύουν για τον Σιωνισμό και μια Νέα Τάξη Πραγμάτων" η εξίσωση λύθηκε.

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο θεσμικός μπαμπούλας που καλύπτει ένα εκφυλιστικό φαινόμενο που εκπορεύεται από το "περιούσιο" ιερατείο και σκοπό έχει τον πλήρη εκμαυλισμό της κοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π