Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Αντιγόνες - Oι Γαλλίδες που εμπνεύστηκαν από την ηρωίδα του Σοφοκλή και διαδηλώνουν κατά των γυμνών Femen! (φωτό - βίντεο)



Οι “Αντιγόνες” ιδρύθηκαν στην Γαλλία και καλούν τις γυναίκες να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και πρώτα από όλα να αγωνιστούν για να υπερασπιστούν την ίδια την αυθεντική Φύση τους και τον παραδοσιακό τους ρόλο. Ταυτίζουν τον Φεμινισμό και την προπαγάνδα της “αριστεράς” και των “αντιρατσιστών” με το μίσος ενάντια στην ίδια την γυναικεία και γενικότερα την ανθρώπινη Φύση , το μίσος για τις Ευρωπαϊκές παραδόσεις και έθνη και αντιπροτείνουν την αγάπη, μέσα από το σύνθημα: “Γεννήθηκα για να μοιράζομαι την αγάπη και όχι το μίσος- Αντιγόνη του Σοφοκλέους”



Ντυμένες στα λευκά και έχοντας τα μαλλιά τους ελεύθερα, όλες οι κοπέλες μαζί διαβάζουν με μια φωνή την ανακοίνωση Τύπου: «Η γυναίκα κατέχει μια αξιοπρέπεια η οποία δεν εκφράζεται μέσω της επίδειξης ούτε μέσω της υστερίας. 
Οι Femen μάς ωθούν στην τάφρο της αισχρότητας και του μίσους, ενώ εμείς προτιμάμε τη σοφία, την αγάπη και το χαμόγελο».

Είμαστε οι Αντιγόνες, ένα νέο online κίνημα.

  • Μιλάμε σήμερα για το κίνημα FEMEN. Με πνεύμα διαλόγου και ειλικρίνειας. Δυστυχώς, μια μονάδα ΜΑΤ ήταν εκεί και μας εμπόδισε να έρθουμε να σας μιλήσουμε ... Θα διαβάσετε ένα σύντομο κείμενο που απευθύνεται στις FEMEN.

  • Femen, λέτε ότι ο αγώνας για τη γυναικεία φύση είναι φεμινιστικός. Το αρνούμαστε. Είναι γυναικείος.

  • Λέτε ότι με τα γυμνά βυζιά θα υπερασπιστείτε τη γυναικεία φύση. Εμείς λέμε ότι αυτή την γυναικεία φύση την υπερασπίζεσαι με αξιοπρέπεια.


  • Λέτε ότι η θρησκεία μας αποξενώνει. Εμείς λέμε ότι για πολλές από εμάς, αποτελεί ένα μονοπάτι ελευθερίας και αυτοπραγμάτωσης.
  • Λέτε ότι ο σεξισμός ελέγχει την κοινωνία και ότι θα πολεμήσετε τους άνδρες. Εμείς λέμε ότι μόνο με τους άνδρες μπορούμε να είμαστε ολοκληρωμένες γυναίκες.
  • Απαιτείτε την ισότητα των φύλων. Εμείς λέμε ότι μόνο η συμπληρωματικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών επιτρέπει το μεγαλείο της κοινωνίας μας.
  • Εσείς πληρώνεστε για να τα λέτε αυτά. Εμείς λέμε ότι το ζήτημα της γυναικείας φύσης δεν είναι για πώληση
  • Σε ό,τι κάνετε βάζετε την ταπείνωση και τη βία. Εμείς διαμορφώνουμε ένα μπλοκ με ηρεμία και αποφασιστικότητα.
  • Όπως είπε η Αντιγόνη: «Δεν δημιουργήθηκα για το μίσος σας, αλλά για να είμαι με αυτούς που αγαπώ».

Γνωρίζετε τι είπε ο Τολστόι; «Γυναίκα, κρατάς το βλέμμα του κόσμου στο χέρι σου».

  • Έτσι εμείς οι Αντιγόνες, έχουμε τον κόσμο στα χέρια μας και απορρίπτουμε την φεμινιστική ρητορική σας. Θέλουμε μια κοινωνία που θα σέβεται τη γυναίκα και την παγκόσμια εμβέλεια της. Ερωμένες, συζύγους, μητέρες, και αγωνίστριες για τον σκοπό τους.


  • Femen, σας έχω δει στην τηλεόραση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετική και ήσυχη. Πέρασα επτά εβδομάδες στο διαδίκτυο προσπαθώντας να σας καταλάβω. Βαρέθηκα πια. Θα σας πω κάποια πράγματα γιατί δεν σας φοβάμαι πια. Σήμερα, οι μάσκες πέφτουν, και μάζεψα εδώ όλες τις Antigones μου. Μην μας κοροϊδεύετε. Εμείς, εμείς είμαστε γυναίκες. Είμαστε αηδιασμένες από τις ξεφτιλισμένες γελοιότητές σας. Είμαστε αηδιασμένες που τολμάτε να μιλάτε εξ ονόματος των γυναικών. Δεν μιλάω με θυμό, αλλά με θλίψη. Είμαι λυπημένη για τον μοντέρνο κόσμο. Ειδικά για τους ανθρώπους της Γαλλίας που έχουν υπηρετήσει αυτή την ιδεολογία. Η βία σας αποτρέπει οποιοδήποτε έργο ή οποιαδήποτε εποικοδομητική συζήτηση. Λυπούμαστε για αυτό. Μπορείτε να λέτε ότι πολεμάτε για τις γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα πολεμάτε εναντίον τους.
  • Femen, femen, οι Antigone στέκονται μπροστά σας!

Στην ιστοσελίδα των “Les Antigones”, υπάρχει ένα ωραίο απόσπασμα από τον Σολζενίτσιν:
«Μείνετε σταθεροί στον αγώνα κατά του κακού. Ποτέ μην δεχτείτε να κάνετε συμβιβασμό. Προτιμήστε να χάσετε τα πάντα, τη ζωή, το μισθό, τις συνθήκες, αντί να θυσιάσετε τη συνείδησή σας».


 
egerthitoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π