Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Γ. Σαγιάς: «Κίνημα ελευθέρων πολιτών Δήμου Λαμιέων για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ»

Την κάθοδό του και επίσημα στις δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο Γιώργος Σαγιάς και απευθύνει κάλεσμα προς όλους....Διαβάστε την ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ.

Γ. Σαγιάς:  «Κίνημα ελευθέρων πολιτών Δήμου Λαμιέων για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ»

Συγκροτήθηκε από πολίτες του «Καλλικρατικού» Δήμου Λαμιέων κίνημα ελευθέρων πολιτών για μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ.

Σκοπός του κινήματος ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ είναι η σύνταξη και κατάθεση μιας νέας ολοκληρωμένης πρότασης που θα οδηγήσει τον «Καλλικρατικό» Δήμο Λαμιέων σε αποτελμάτωση και δυναμική προοπτική ανάπτυξης.

Καλούνται όλες και όλοι οι συντοπίτες από κάθε Συνοικία, Δημοτική Ενότητα, Τοπική
Κοινότητα, συλλογικότητα, επαγγελματικό, πολιτιστικό, αθλητικό, κοινωνικό και κάθε φορέα να συμμετέχουν στο κίνημα ελευθέρων πολιτών για να συνδιαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στην πόλη μας να κάνει ένα μεγάλο ποιοτικό άλμα και να βρεθεί στο σκαλί που της αξίζει: στο ψηλότερο!

Συμβολικά επιλέξαμε ως βασικό χρώμα έκφρασης της Σ.Π. (εγκιβωτισμένο το ‘Σ’ στο ‘Π’) το Πορτοκαλί, για να σηματοδοτήσουμε την σύνθεση και την υπέρβαση όλων των πολιτών που επιθυμούν να αγωνισθούν για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας σε πνεύμα ενότητας, ελευθερίας και δημιουργίας, μέσα από ένα κίνημα πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο, πέρα από κόμματα και χρώματα και υπεράνω των εννοιών «δεξιά» και «αριστερά».

Για εμάς στην Σ.Π., δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Μόνος μας αντίπαλος είναι τα συσσωρευμένα και άλυτα προβλήματα. Το όραμά μας είναι αυτό που όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε, γι’ αυτό και θέλουμε τη γνώμη και την υποστήριξη όλων των πολιτών. Γιατί, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Γιατί, ο ενεργός πολίτης δεν λειτουργεί ως μέρος του προβλήματος αλλά ως μέρος της λύσης του προβλήματος. Γιατί, κοινός μας στόχος είναι το καλό του τόπου μας. Συνεπώς, δεν επιδιώκουμε «χρίσματα» αλλά δεχόμαστε την υποστήριξη όλων.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας καταθέτοντας σκέψεις, απόψεις και ιδέες, διαφωνίες και συμφωνίες, στο κινητό: 6932 205781, στο facebook: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΓΙΑΣ και στον ιστότοπο: www.sagiasgeorgios.gr


Καλούμε όλες τις συντοπίτισσες και όλους τους συντοπίτες να πάρουν την πόλη στα χέρια τους. «Αν όχι, εσείς, τότε ποιος; Kι αν όχι τώρα, πότε;» ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ! Η πόλη σε καλεί!

1 σχόλιο:

  1. Έχω την άποψη ότι θα έπρεπε να ονομάσει τον συνδυασμό του ο κ. Σαγίας "ΝΕΑ ΠΟΛΙΣ" και όχι Σύγχρονη Πόλη. Έτσι θα πετύχαινε καλύτερο αποτέλεσμα μιας η ονομασία αυτή είναι πιο εύηχη από το "Σύγχρονη Πόλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π