Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΞΥΠΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ! (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Δεν υπάρχει σήμερα καμία αμφιβολία ότι ακόμη και οι πλέον καλόπιστοι δύσπιστοι, ακόμα και οι πολιτικά αφελείς αυτού του τύπου έχουν καταλάβει τον ρόλο της Ρεπούση.
Σίγουρα δεν πρόκειται για ιδεολογικές εμμονές και θα ήταν πραγματική αφέλεια να της αποδοθούν τέτοιες αφετηρίες στις ενορχηστρωμένες παρεμβάσεις της, ειδικά στα θέματα της ιστορίας.  
Η κυρία Ρεπούση βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πλαίσια της παγκόσμιας νεοταξικής ισοπέδωσης – χυλοποίησης των Εθνών, των φυλών, των πολιτισμών που είναι τα εμπόδια στην καθολική επικράτηση μιας κλίκας υπανθρώπων που ονειρεύονται την επικράτηση της «ΝΕΑΣ ΣΙΩΝ» την ανέγερση του νέου ΝΑΟΥ του ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ και την «βασιλεία» του νέου…ΔΑΥΙΔ !!
Δεν πρόκειται για μεταφορικές έννοιες αλλά για την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ της σιωνιστικής αράχνης...

Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, η ιστορία της, η θεόπνευστη μαθηματική δομή της ελληνικής γλώσσας της, και ιδιαίτερα το αυτόχθονο της Ελληνικής φυλής, αποτελούν τον μεγάλο «βραχνά» της σιωνιστικής αράχνης, είναι το κάστρο που πρέπει να αλωθεί και να πέσει από μέσα..

Γι αυτό σκοπό αυτό χρειάζονται «εφιάλτες», απαιτούνται «κερκόπορτες» σχηματοποιείται η «πέμπτη φάλαγγα» αναζητείται ΙΟΥΔΑΣ προσφέρονται αφειδώς… αργύρια πολλά αργύρια...
Αιώνες απεργάζεται τον αφανισμό του ελληνικού γένους, στην διαχρονική αέναη μάχη ανάμεσα στο καλό και κακό, ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι.

Η κυρία Ρεπούση δεν είναι μόνη της., δίπλα της είναι η κ. Δραγώνα, ο κ. Βερέμης, ο κ. Τατσόπουλος, ο Μπουτάρης, ο Καμίνης και εκατοντάδες πεμπτοφαλαγγιτών που προσπαθούν να αλλοιώσουν τον Ελληνισμό, απλώς η Ρεπούση ξεχώρισε, έχει περίσσιο θράσος, της πάει ο ρόλος καλοδεμένο με την βλοσυρή φυσιογνωμία της.
Όμως άθελά της, η κ.Ρεπούση με αυτά που λέει κάθε τρείς ημέρες μας κάνει καλό! Σ’ αυτή την χρονική συγκυρία των ελλήνων πολιορκημένων, των απελπισμένων, οι «απόψεις» της Ρεπούση ξυπνάνε μέσα στον «ραγιά» την κοιμισμένη του εθνική συνείδηση.
Τα λόγια της Ρεπούση  λειτουργούν σαν καμπάνα αφύπνισης της ιστορικής και φυλετικής επιβίωσης ενός έθνους με μοναδικές ιστορικές και πολιτιστικές καταβολές.

«..Οι  Έλληνες είναι αντιδραστικός λαός..» είχε πει ο Χ. Κίσινγκερ στο μνημόνιο καθ’ υποταγής μας πριν μερικά χρόνια και πολύ σωστά το είπε.
  Αυτή η αντίδραση είναι η μοναδική ελπίδα για την αφύπνιση του Ελληνισμού, ένας ξεσηκωμός συνειδήσεων, θυμού, τιμωρίας.
Να πει κι άλλα η κυρία Ρεπούση, να λέει φωναχτά  και κάθε μέρα τις νεοταξίτικες ανθελληνικές της «απόψεις»
..μήπως και τινάξουμε από πάνω μας την «σκόνη» του ραγιά, μήπβς και ξαναβρούμε μέσα μας τον ΕΛΛΗΝΑ !


ΠΡΟΧΩΡΑ κυρία Ρεπούση, Πες κι άλλα κυρία Ρεπούση, άξιος ο μισθός σου, χαλάλι σου τα ..αργύρια αν καταφέρεις – άθελά σου – να ξυπνήσεις τις κοιμισμένες συνειδήσεις των Ελλήνων..     

Σπύρος Παπαδόπουλος 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π