Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Το πένθος των κροκοδείλων (του Φοίβου Ιωσήφ)

 
 Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

Οι πιο πολλοί κροκόδειλοι βρίσκονται στον Αμαζόνιο ποταμό. Δεν υστερεί όμως και ο Νείλος αλλά και τά έλη της Λουιζιάνα. Πληθώρα των μεγαλόσωμων αυτών ερπετών με μία περίεργη πονηριά και συνήθεια.
 Αν θελήσουν να σε κάνουν να πλησιάσης για να σε αρπάξουν ως ένα συνηθισμένο  μεσημεριανό γεύμα τους αρχίζουν και μιμούνται το κλάμα ανθρώπινου μωρού. Πάς εσύ από περιέργεια να δής για το μωρό, ορμάει ο κροκόδειλος και καλύπτει έτσι την ημερησία διατροφική του ανάγκη. Σοφή παγίδα και άφθονο ανθρώπινο κρέας. Οι κροκόδειλοι δεν είναι μόνον πανούργοι θηρευτές αλλά και μεγάλοι δάσκαλοι των πολιτικών.

 Κλαίνε και οδύρονται τώρα οι πολιτικοί για το κακό πού μας βρήκε με την Χρυσή Αυγή. Τέτοια λύπη και τέτοιο πένθος δεν έχω ξαναδεί. Μόνον οι πλερέζες δεν χρησιμοποιήθηκαν ακόμη, αλλά μην ανησυχείτε, όπου νάναι θα βγούνε από τά μπαούλα και θα περιμένουν τους αφελείς να θρηνήσουν μαζί τους σε έναν εκλογικό εσπερινό.

 Είδαμε και πάθαμε να συνεφέρουμε εκείνον τον Βαγγέλη, ούτε πού το περίμενε τέτοιο κακό πού μας βρήκε.Κόντεψε να χάση διακόσια γραμμάρια. Αμ εκείνος ο Γιάννης Ρουμπάτης να δείτε τι ψυχικό άλγος πού είχε, μέχρι σημείου να προτείνει την απαγόρευση του ακροδεξιού κόμματος στη Βουλή. Τόση δημοκρατική ευαισθησία πού αρχίσαμε να του δίνουμε stendon,μην τον χάσουμε κι όλας απάνω στη δημοκρατική του άνοιξη. Για όνομα του Θεού!

 Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή πού είναι, με τις βρισιές της, τις κλωτσιές της και άλλες ευγενείς συμπεριφορές συνακόλουθες των ιδανικών και των ιδεων με τις οποίες εμφορείτε. Παράλληλα ο κ. Κασιδιάρης με τά ισχυρότατα Coup de pied έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης και κυρίως της Bayern του Μονάχου. Του ευχόμαστε μία λαμπρή σταδιοδρομία στη νέα του καριέρα.

 Οι εκφάνσεις βίας, ο φασισμός δεν είναι ένα αποτέλεσμα έντιμης και χρηστής διοίκησης, είναι σαν την μόλυνση σε ένα τραυματισμένο και βρώμικο πόδι. Χωρίς τη βρωμιά και με τη χρήση αντισηπτικών μέσων δεν έχουμε μόλυνση ,δεν δημιουργείτε το πύον. Ετσι ακριβώς και με τον φασισμό, δεν μπορεί να ευδοκιμήση μέσα σε μία κοινωνία δικαίως ευνομούμενη. Η κάθε ντραμπούκικη συμπεριφορά δεν αυτοφύεται. Κλαδεύεται, λιπαίνεται και ποτίζεται πρώτα από το ποτιστήρι της διαφθοράς τόσο της αριστερής όσο και της δεξιάς διαφθοράς. Η παράταιρη και προκλητική συμπεριφορά μελών εξτρεμιστικών οργανώσεων είναι το απάβγασμα, είναι αυτό πού μένει στο σουρωτήρι από πολιτικές ανόητων προσλήψεων stage κατηγορίας Πάκη ή ακόμα χειρότερα από απλοποιήσεις κατάχρησης δημοσίου χρήματος του τύπου ‘’είπαμε να κάνη ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και πεντακόσια εκατομμύρια’’. Σωστός όπως πάντα ο αείμνηστος στα πλαφόν. Το σωστό είναι να βάλουμε μία οροφή στις απάτες γύρω στα τετρακόσια εκατομμύρια για να μην ενοχλούμε και τους χρηματιστές της Wall Street. Δεν μπορεί να τη βγαίνει τώρα ένας ξεβράκωτος κομματικός  μπροστά σε ολόκληρον Warren Buffet. Επί Πασόκ συνέβη και αυτό, ε, πώς να το κάνουμε, είναι πρόκληση.

 Κλαίνε τώρα όλοι σαν μωρές παρθένες άρτι διακορευθείσες και ξεσκίζουν τά ιμάτιά τους όπως η Εκάβη στις Τρωάδες. Μας πήρανε την παρθενιά, τρέξτε για ένα καλόν Μαιευτήρα, αύριο πρέπει να με βρή ο γαμπρός τίμια και πλυμένη.
 Ο Βαγγέλης έχει πάθει σόκ λαιμαργίας, τρώει ακατάπαυστα από την στεναχώρια του και φοβάμαι μην ξεπεράσει τις τρείς χιλιάδες λίβρες. Αλλά και ο Αντώνης έχει το κακό του το χάλι, σε σημείο να ιδρώνει συνεχώς και να διατρέχει τον κίνδυνο να χαλάση το make up. Χάλια θα γίνη και μπορεί να λερώσει και το καινούριο του κουστούμι πού αγόρασε στο κατάστημα της Ν.Υόρκης Lord & Taylor. Ο χοντρός ο Κωστάκης δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες, προτιμάει μία καλή συναγρίδα στην  Ραφήνα δίπλα στο κύμα και με φόντο τά αναχωρούντα ferry boats. Ξεκούραστος και άνετος τύπος. 

Ως πρωθυπουργός είχε βάλει τον αυτόματο πιλότο και είχε εμπιστευθεί τά ηλεκτρονικά συστήματα πλοήγησης. Εμπιστοσύνη στην τεχνολογία. Ετσι πρέπει να είναι οι σύγχρονοι Πρωθυπουργοί άνω των εκατό κιλών. Αμ η αριστερά, αχ αυτή η αριστερά, η πανταχού παρούσα και τά πάντα εξηγούσα. Είδε κι έπαθε με τον φασισμό, δεν τον μπορεί καθόλου, ούτε καν τις Κυριακές μετά το γήπεδο. Άλλωστε τι έκανε? Πίεζε για μεγαλύτερα μεροκάματα και λιγότερη δουλειά, τι πιο φυσικό! Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Δυστυχώς δεν αντελήφθησαν πολλοί το μέγεθος της ευφυίας της και κατάλαβαν πώς μιλούσε  για νυχτοκάματα στα μπουζούκια και ξάπλα ολημερίς. Και γιατί όχι, μήπως υπήρχε ανάγκη χρήματος? Όχι δά, κι αν τελικά υπήρχε μια ελλειψούλα για τις διακοπές μας την κάλυπταν οι πάντα πρόθυμες αδελφές Γερμανικές Τράπεζες .

 Όλα αυτά τά ωραία συνέβαιναν και ο λαός καλοπερνούσε μέχρι να αρχίση να κακοπερνάει, να χρωστάει και να βλαστημάει. Οπότε τσούπ, πάρτην τη χρυσή αυγη. Λίγο ακόμη να συνεχίσουν έτσι οι πολιτικοί να διαφθείρουν τον Ελληνικό λαό και σε λίγο θα δούμε και το Αργυρό Σούρουπο. Θα καλύψουμε έτσι όλο το εικοσιτετράωρο, αρκεί να μην αρκούνται οι πολιτικοί μόνον με τό πρωινό.
 Κάπως έτσι έγινε και στην Γερμανία το 1933 καί καλοπέρασε η ανθρωπότητα. Ολοι μαζί παιδιά μια ψυχή , μια ορμή. Αντώνης,Βαγγέλης Αλέξης και Μήτσος ένα κορμί. Η διαφθορά σας θα φέρει της αυγής το χρυσοβόλο αστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π