Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Βύρων Πολύδωρας: Δεδομένη η συνεργασία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (video)


Στην τηλεοπτική εκπομπή «ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο  καλεσμένος ήταν ο βουλευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας ο οποίος όπως το συνηθίζει, τα λέει έξω από τα δόντια και χωρίς να κρύψει, αυτά που οι συνάδελφοι του αποφεύγουν και να τα συζητήσουν.  
 Δήλωσε λοιπόν ότι  «η ανάγκη» θα φέρει την συνεργασία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» και πως θεωρεί ανούσιες τις συγκρούσεις ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στο μέλλον θα μπορούσε να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός των δυο κομμάτων, όπως και στην Γερμανία.


Καλούμε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να πάψουν να είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής  της «σικέ» πολιτικής, να κλείσουν τα αυτιά τους στις  αντικομμουνιστικές κορώνες που θα ..ανακαλύψουν προεκλογικά αφού η επόμενη συγκυβέρνηση θα είναι ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ. Και αν αυτό μοιάζει απίθανο σε μερικούς «πιστούς» οπαδούς ας σκεφτούν πόσο απίθανο θεωρούσαν το γεγονός πως θα συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ αλλά τελικά συγκυβέρνησαν και συγκυβερνούν.

πατήστε ΕΔΩ για δείτε και να ακούσετε τις δηλώσεις του 

1 σχόλιο:

  1. Βύρωνας.. Πιο κωλοτούμπας πεθαίνεις.. Ο "τελευταίος Σαμουράι", πρωτοπαλλίκαρο στις ηρωικές δηλώσεις(και εξόδους) και κουρνιαχτός-κουρνιαχτός στις ώρες των ευθυνών.. Αλήθεια, τι απόγιναν εκείνες οι εξαγγελίες αμείλικτου πόλεμου στους τροικανούς, πριν κανα δυο μήνες; Τότε, βέβαια, έπαιζε το άλλο σενάριο, της-και καλά-προσέγγισης σε κοινούς άξονες με τον κόσμο τη ΧΑ. Τώρα, όμως, το κουτόχορτο τελείωσε, και μπροστά στον κίνδυνο να βρεθούμε χωρίς δουλειά(έχει και δυο κόρες της παντρειάς, τις είδαν ένα φεγγάρι και στη βουλή, όταν έκαναν το "αγροτικό" τους..) παραδεχόμαστε την αναπόφευκτη αλήθεια. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Για τα παιδιά του αμαρτάνει ο έρμος, όπως κι ο μπάρμπα-Πλεύρης..

    Υ.Γ. Λυπάμαι που ως άγριο νιάτο ένιωσα κάποτε ψήγματα σεβασμού για τον εν λόγω πολιτικάντη γ' διαλογής, όταν διάβασα(circa 95-96) τη μετάφραση του "Μπουσίντο" του.. (Τι να πεις, βέβαια, για τους έντυπους τόνους "Πλευρίτιδας"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π