Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Απόπειρα σταλινοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου !


Η αριστερά, όπου κι αν κυβέρνησε, είχε τον τρόμο ως κύριο όπλο της. Και όταν λέμε «αριστερά», δεν εννοούμε φυσικά τα αστικά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. Αυτά, από τους ριζοσπάστες της αριστεράς, δεν θεωρήθηκαν ποτέ «σύμμαχοι» ή συνοδοιπόροι τους, άσχετα αν πολλοί αργότερα «εκλογικεύτηκαν» και κατέληξαν σε αυτά.
 Αλλά, αυτά είναι εσωτερικά θέματα του ευρύτερου χώρου τους. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε τώρα τελευταία το εξής παράδοξο φαινόμενο: η αστική αριστερά, αντί να ενσωματώσει την ριζοσπαστική, όπως συνήθως συμβαίνει, ενσωματώνεται σε αυτήν. Και τα αποτελέσματα, αν δεν αναστραφεί αυτή η διαδικασία και ενισχυθεί η ριζοσπαστική αριστερά, θα είναι ΟΛΕΘΡΙΑ για την κοινωνία μας και θα τα πληρώνουμε

Ένα ενδεχόμενο στοίχημα


Σε επανάληψη το ερώτημα, το κρίσιμο για τον ρεαλιστικό προσανατολισμό μας στο ελλαδικό σήμερα: Aν εξαφανιζόμασταν (και τυπικά) από τον ιστορικό ορίζοντα οι Eλληνώνυμοι, ποιος θα είχε να χάσει τι; Tι το ξεχωριστό δικό μας κομίζουμε σήμερα στο γίγνεσθαι του κόσμου (στην Eυρωπαϊκή Eνωση, στη διεθνή κοινότητα) – κάτι που μόνο εμείς διασώζουμε ή κατ’ εξοχήν καλλιεργούμε, και οι άλλοι το εκτιμούν και το χρειάζονται;
Για να χαριτολογήσουμε το μακάβριο: Mήπως θα νοσταλγήσει κανείς την αρχιτεκτονική νεωτερική μας καλαισθησία, τις τριτοκοσμικές μας πολυκατοικίες που ασέλγησαν βανδαλικά στο κάλλος της γης μας και στην ποιότητα της ζωής μας; Mήπως τους κοινοβουλευτικούς μας θεσμούς που γέννησαν το πελατειακό κράτος, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την απάνθρωπη αδικία, το ρεζιλίκι της αναξιοκρατίας; Θα υπάρξει κανείς που να αναπολήσει με

Ισχόμαχοι Έλληνες από Αγωγή, Καταγωγή και καρδιά .

Kωνσταντίνος Ισχόμαχος
Οι αυτόχειρες ευπατρίδες αδελφοί Ισχόμαχοι
Αφού διέθεσαν όλο το βιός και τα νιάτα τους στην πατρίδα, αυτοκτόνησαν αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Ήταν ο Κωνσταντίνος Ισχόμαχος (1838-1888) και ο αδελφός του Φιλώτας (1845-1900), αμφότεροι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και βουλευτές Θεσσαλίας. Ο μεν πρώτος, ο Κωνσταντίνος, στην επανάσταση της Θεσσαλίας (1878) έφτιαξε δικό του επαναστατικό σώμα, στο οποίο τέθηκε επικεφαλής, διαθέτοντας το σύνολο της οικογενειακής του περιουσίας. Ξεχύθηκε στη θεσσαλική πεδιάδα και διακρίθηκε για τη γενναιότητα και τον πατριωτισμό του. Όταν η ελληνική κυβέρνηση, υπό την πίεση των Μεγάλων Δυνάμεων, υποχρεώθηκε να ανακαλέσει το Στρατό, ο Ισχόμαχος ήταν από εκείνους που αρνήθηκαν να επιστρέψουν. Τον ακολούθησαν πολλοί και έδωσαν γενναίες μάχες που έμειναν στην ιστορία.
Όταν προσαρτήθηκε η Θεσσαλία στον κορμό της Ελλάδας, εκλέχθηκε βουλευτής Λαρίσης, ως οπαδός του Χαρίλαου Τρικούπη, διαθέτοντας ακόμη και τη βουλευτική του αποζημίωση για τις ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας του. Επανεκλέχθηκε

Λαός χωρίς παρελθόν είναι λαός χωρίς μέλλον


«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει».
Χένρυ Κίσινγκερ
Ένα χωρίς προηγούμενο σχέδιο εκφυλισμού της ελληνικής κοινωνίας με κύρια θύματα όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού μας, από τη γλώσσα, την ιστορία και την τέχνη, μέχρι την ένδυση και τις διατροφικές μας συνήθειες, έχει τεθεί σε εφαρμογή τα τελευταία μαύρα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Συνεπικουρούμενες από ύποπτα κέντρα του εσωτερικού και του εξωτερικού, με την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή των ιδιοκτητών ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι πολιτικές ελίτ –ως άριστοι γνώστες της τεχνικής ελέγχου των μαζών- επέλεξαν συνειδητά τον αποπροσανατολισμό και αποξένωση του λαού από τις αιώνιες αξίες της φυλής μας, προσπαθώντας να τις κλείσουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ιμάμηδες και Γιουσουφάκια


Ο κόσμος της Θράκης παρακολουθεί αμήχανος τις διεργασίες που γίνονται προκειμένου να ΜΗΝ ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για τον διορισμό των ιεροδιδάσκαλων – ιμάμηδων. Ο μειονοτικός Τύπος είναι γεμάτος αναφορές σε «αντιρρήσεις» για το θέμα από την πλευρά του Προξενείου και των παρατρεχάμενών του, ενώ στον πλειονοτικό μόνο μερικά μισόλογα και υπονοούμενα γράφτηκαν.
Ποιος ωφελείται σήμερα με την υφιστάμενη κατάσταση; Ποιος θέλει τους θρησκευτικούς λειτουργούς κάτι μεταξύ πρακτόρων και ρουφιάνων; Ποιος τους θέλει δεμένους στο μυστικά κονδύλια της Άγκυρας; Ποιος τους αρνείται το δικαίωμα να αναλαμβάνουν καθήκοντα με διαφανή τρόπο και να αμοίβονται από τη δουλειά τους με νόμιμες συμβάσεις; Ποιος τελικά συντηρεί τα παρακρατικά κυκλώματα που όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν ονομάζει;
Είναι καιρός να πούμε όλοι την αλήθεια ανοιχτά. Κακώς η 

«Αντιγόνη» του Σοφοκλή - Ιστορική πρεμιέρα στην Κίνα !


Για πρώτη φορά στην πολυχιλιετή ιστορία της η Κίνα θα γνωρίσει την «Αντιγόνη». Η τραγωδία του Σοφοκλή σε μετάφραση Λούο Νιανσένκ ανεβαίνει στο θέατρο του φεστιβάλ Τέχνης του Πεκίνου σε σκηνοθεσία Λι Λιουγί.

«Σκηνοθέτησα την Αντιγόνη γιατί θέλω να πάω στις ρίζες του δράματος και της ποίησης, να δω την αξία της Ιστορίας στη σύγχρονη κοινωνία», δήλωσε ο κ. Λι στην εφημερίδα "Daily China". (http://usa.chinadaily.com.cn/epaper/2012-11/30/content_15975618.htm)
Γνωστός από το ανέβασμα έργων κινέζων και δυτικών συγγραφέων, μεταξύ των οποίων και

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Διαμαντόπουλος : "Αν κοπούν τα βουλευτικά προνόμια, καταργείται η δημοκρατία" βίντεο


Θαυμάστε κάτι επαναστάτες κοινοβολεμένους με τις παχυλές αποζημιώσεις και τους υπέρογκους μισθούς.Είναι ένας απ΄αυτούς τους 300 της ντροπής που σας έγραψα το πρωί .Μόνο που αυτός το παίζει και επαναστάτης και αντιεξουσιαστής ...με τις πλάτες της εξουσίας !! και φυσικά με τον οβολό τον δικό σας. Μη ξεγελιέστε .Δημαγωγοί και ανθρωπάκια ζητάνε τόσα χρόνια την ψήφο μας και εμείς τους την χαρίζουμε απαίδευτα ..Αλήθεια θα δίναμε το κλειδί του σπιτιού μας σε έναν τέτοιο τύπο και τύπους σαν τον Διαμαντόπουλο;
Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τον αντιεξουσιαστή, κρυφοαναρχικό, κομμουνιστή να δηλώνει πως αντιλαμβάνεται την επανάσταση..ο

Και εγένετο η…. βίλλα Αμαλίας!!!


Βλέπετε, το σύστημα που κυβερνά, έχει τα πάντα: Ακόμη και συλλήψεις των, μέχρι πρότινος, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ! Διότι δεν νομίζω να τους θεωρεί κανείς αντεξουσιαστές! Αυτοί εξουσιάζουν εδώ και 39 χρόνια, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι παρατηρητές. Καίνε, ρημάζουν και, γενικά, κάνουν ότι και όπως θέλουν ευρισκόμενοι πάντα στο απυρόβλητο. Μέχρι και βουλευτές της αριστεράς, βεβαίως, έτρεχαν να τους γλυτώσουν από τα δικαστήρια, όταν φυσικά έφταναν οι υποθέσεις τους στη δικαιοσύνη.
Δύο είναι τα βασικά  ερωτήματα που

Η απάντησή μας στον κάθε Δημητρά, είναι Ζήτω η Ελλάς


Για αρχή, τα κατάφεραν οι της εν Ελλάδι εθνομηδενιστικής κομπανίας. Μετά από προσφυγή τους, οι άνθρωποι της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι»,  οργάνωσης που βρίσκεται στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή (έχουμε δημοσιεύσει τα σχετικά στοιχεία στην «ΕΩ»), πέτυχαν να καταδικαστεί η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επειδή, όπως γράφτηκε και στον Τύπο, την περίοδο 2009-2010 οι μάρτυρες που κατέθεταν στα δικαστήρια, υποχρεώνονταν να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο.
Το Δικαστήριο έκρινε πως η χώρα μας, ζητώντας από τους μάρτυρες να δηλώσουν το θρήσκευμά τους, παραβίασε κάποια άρθρα της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Ποιοι προσέφυγαν: οι Παναγιώτης Δημητράς, Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνάς, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ευαγγελία Βλάμη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παπανικολάτου και Δημήτρης Τσαμπρούνης, όλη μέλη της εθνομηδενιστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».

Όσλο: Η Βάρκιζα των Κούρδων


Μπορεί το Οσλο να βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Βάρκιζα, όμως η διαδικασία εξεύρεσης πολιτικής λύσης στο Κουρδικό Ζήτημα μέσω διαπραγματεύσεων μεταξύ Τουρκίας - ΡΚΚ, που ξεκίνησε στην πρωτεύουσα του σκανδιναβικού κράτους από το 2009, έχει πολλές ομοιότητες με τις διαδικασίες που προηγήθηκαν της υπογραφής της Συμφωνίας της Βάρκιζας, στις 12 Φεβρουαρίου 1945, μεταξύ της κυβέρνησης του Πλαστήρα και του ΕΑΜ.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ακριβώς οι ίδιες διαδικασίες ακολουθούνται για την εξεύρεση «συμβιβαστικής» λύσης μεταξύ του τουρκικού κράτους και του Απελευθερωτικού Κινήματος του Κουρδιστάν, και πάλι με αρχιτέκτονα τις... αρμόδιες υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι 300 της ντροπής - μονά ζυγά δικά τους !


Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου ..δικά μου εφαρμόζουν οι  κοινοβολεμένοι «εκπρόσωποι του λαού» εθνοπατέρες της φακής
Έτσι με τεχνάσματα που εφευρίσκουν προσπαθούν να αποφύγουν τους νόμους που ψηφίζουν, ώστε να ισχύουν μόνο για τους «θνητούς» .Πρώτα πρώτα μετονόμασαν   τον υπέρογκο μισθό τους ως ..αποζημίωση. Αυτό λέει πολλά αν δούμε και τους πίνακες αποζημιώσεων τους, ο «μισθός» των 300 ή αλλιώς η βουλευτική τους αποζημίωση δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύνολο από  επιδόματα που απολαμβάνουν μηνιαίως . Ονομάστηκε «βουλευτική αποζημίωση» έτσι γιατί θα έπρεπε να

Εκδήλωση απο τους ¨Δεσμούς Ελλήνων"


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013, 7.30ΜΜ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α´ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2013.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΣΤΟΝ ΑΘΩΝΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ  ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ», κ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΩΓΑΚΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.


ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΣΑΛΙΔΗ 29 Κ. ΤΟΥΜΠΑ
τηλ. επικοινωνίας 69774628066947872002

Manuhrin MR-35 Punch Gun - Περιμένουν καμιά εξέγερση;


Δεν είναι κακό να εξοπλίζεται η αστυνομία που όμως τόσα χρόνια δεν το έκανε Με σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν όπως το κάψιμο της Αθήνας  το 2008 και το πλιάτσικο από ντόπιους και ξένους πράκτορες .Τι άλλαξε λοιπόν μέσα σε λίγο καιρό; Γιατί τέτοιες επιδείξεις δύναμης καταστολής ; Περιμένουν καμία λαϊκή εξέγερση ;
Διαβάσαμε στα παραπολιτικά σχετικά με την προμήθεια των όπλων που ρίχνουν σφαίρες  καουτσούκ βρήκαμε και φωτογραφίες του αλλά και το πόσο αποτελεσματικό αλλά και επικίνδυνο είναι και σας παραθέτουμε την είδηση .

Περίπου 130 όπλα, που εκτοξεύουν σφαίρες

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ένα τραγούδι του Καζαντζίδη που δεν "παίζανε" τα ραδιόφωνα..


Ένα παλιό λαϊκό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη σε στίχους και μουσική του Κώστα Βίρβου και Μπάμπη Μπακάλη που όσο μπορούσανε κρατήσανε στην αφάνεια οι γνωστές εταιρίες που τις ονομάτιζε ο Στελάρας όταν τα έβαζε δημόσια με τους Εβραίους.Ένα τραγούδι που είχε ως τίτλο: Η Κύπρος είναι Ελληνική έδινε το στίγμα τότε που σε συνδυασμό με διαχρονική φωνάρα του Στέλιου θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας .Και αν αυτοί δεν θέλουν να το ακούν εμείς θα τους "βγάζουμε" το μάτι !

Το χαφιεδότσουρμο ..

Ανοιχτά και απροκάλυπτα τα αναρχοκομμουνιστικά θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ταύτιση απόψεων και ιδεολογιών με τους αναρχικούς .Έτσι δηλώσεις έκανε ο
έκανε ο βουλευτής Καστοριάς Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η βίλα Αμαλία και η βίλα Κάλλας είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα στα οποία γίνονται και μαθήματα. «Δεν το καταλαβαίνει όμως αυτό η φασίζουσα νοοτροπία του κ. Δένδια» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Θα γίνουν τα εφαλτήρια που..... θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν». 
Έβγαλε γλώσσα και  για να μιλάει ο κοινοβολεμένος "επαναστάτης" που εκμεταλλεύεται τον συνοδοιπορισμό της

Το Εθνικό Μέτωπο δυναμώνει- Εγκαίνια νέων γραφείων στην Θεσσαλονίκη


Το Εθνικό Μέτωπο δυναμώνει και επεκτείνεται Έτσι και επίσημα πλέον το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 6.30μ.μ. πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία αυτών των γραφείων - ως κόμβος αγώνα της Μακεδονίας - αφού ήταν και απαίτηση των συνθηκών αλλά και εξελίξεων καθώς πάρα πολλά νέα μέλη προσχωρούν στις τάξεις του Εθνικού Μετώπου ενισχύοντάς το. Τα νέα γραφεία που ανοίγουν στην συμπρωτεύουσα

Βάλτε επιτέλους τους αγρότες να δουλέψουν


Του Γιώργου Κράλογλου
Τώρα που τα ταμεία του κορβανά είναι εντελώς άδεια και με δανεικά δεν μπορούν οι βουλευτές να «βρίσκουν κρατική θέση» για αγρότες-ψηφοφόρους με ανταλλαγή 3-4 ψήφους, ανά διορισμό, γυρίστε όλους τους αγρότες στα χωράφια τους. Η πρωτοβουλία της Εκκλησίας να μοιράσει εκτάσεις για καλλιέργεια είναι ναι μια έξυπνη αρχή.

Χρειάζεται όμως συνέχεια. Με πρόσθετα μέτρα και κυρίως με ξεσκαρτάρισμα μεταξύ των πραγματικά νοικοκυραίων αγροτών που ξεπερνούν το 50% και εκείνων που... το παίζουν αγρότες λόγω καταγωγής.

Ανοιχτή επιστολή σε όσους "δεν σκέφθηκαν"...


 Οι εικόνες της ντροπής από την είσοδο της Λαμίας δεν σου είναι άγνωστες συμπολίτη και συμπολίτισσα. Εκείνο που όμως μπορεί να μήν σκέφθηκες είναι ότι τη στιγμή που δίνεις τον «οβολό» σου στους ανθρώπους της φωτογραφίας:

1.    Κάποιος συμπολίτης σου κλείνει την επιχείρησή του αδυνατώντας να πληρώσει ενοίκια, προσωπικό, φόρους….
2.    Το παιδί κάποιου συμπολίτη σου μένει

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κράτος εναντίον παρακράτους - Πολύ καλό για νάναι αληθινό


Κράτος εναντίον παρακράτους. Στην ανοιχτή κόντρα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση με τους αναρχικούς που ανέστειλε προσωρινά τις επιδοτήσεις δωρεάν διαμονής στα κρατικά  καταλύματα. Έτσι για λίγο μπαίνει τέλος στα τζάμπα νερό ( μόνο για να πίνουν όχι για να πλένονται ) ρεύμα και τηλέφωνο αλλά και στις βίλες .Τι παιχνίδια παίζονται θα δούμε .Προφανώς η κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει ζωντανή προσπαθεί να φτιάξει μια εικόνα ασφάλειας στον κόσμο και ξεκινά από τις δύσκολες περιοχές με κινήσεις εντυπωσιασμού.

Η σειρά της Wall Street Jοurnal να διασύρει την Ελλάδα


Συνεχίζεται ο διασυρμός της Ελλάδας μας από τις γνωστές φράγκικες φυλλάδες.Με τις κυβερνήσεις που έχουν αφήσει και αλωνίζουν στην χώρα τα κάθε λογής εγκληματικά απόβλητα και έμποροι κάθε είδους. Από ναρκωτικών μέχρι ανθρώπων . Μετέτρεψαν την πιο όμορφή χώρα του κόσμου σε τόπο που βασιλεύουν οι βάρβαροι.Έτσι σε ένα άρθρο της Wall Street Jοurnal με θέμα τους λαθρομετανάστες γράφει:

   

Η Ομόνοια ήταν η καρδιά του ελληνικού ονείρου, τόπος συνάντησης για κάθε Έλληνα που έφτανε στην πρωτεύουσα, γράφει η εφημερίδα με τίτλο «η κάποτε ζωντανή πλατεία είναι το κέντρο της ελληνικής συμφοράς». Το άρθρο περιγράφει την πλατεία ως παρακμιακή αρένα συγκρούσεων μεταξύ ακροδεξιών και παράνομων μεταναστών, με ιδιαίτερη αναφορά όμως και σε «καταγγελλόμενες αστυνομικές αυθαιρεσίες εις βάρος μεταναστών».
«Κάποτε ήταν η δική μας Times Square. Τώρα μοιάζει με τη Βαγδάτη. Τα τελευταία τρία χρόνια όλα τα προβλήματα έχουν πέσει μαζεμένα», δήλωσε ο Γιάννης Πολίτης, ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου κοντά στην Ομόνοια.

Άλλη μια πτώχευση και άλλοι εργαζόμενοι στην στρατιά των ανέργων .


Αίτηση πτώχευσης της εταιρείας Alex Pak συζητείται το πρωί της Τετάρτης στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η διοίκηση της ελληνικών συμφερόντων εταιρείας, αφού επί σχεδόν ένα χρόνο επέβαλε μονομερώς στους εργαζομένους της την εκ περιτροπής απασχόληση δύο-τριών ημερών ανά εβδομάδα, αναγκάζοντας ουσιαστικά σε αποχώρηση τους 733 εξ αυτών (σε όλη την Ελλάδα), προχωρά σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, μολονότι αρχικά αναμενόταν να υποβάλει -για

Julia Gillard προς Μουσουλμάνους: Αν δεν σας αρέσει η κουλτούρα μας να φύγετε !


Με απλά λόγια η πρωθυπουργός της Αυστραλίας είπε σε ανακοίνωσή της προς τους μουσουλμάνους ότι αν θέλουν να μείνουν στην χώρα της θα πρέπει αυτοί να προσαρμοστούν με την κουλτούρα τα ήθη και τα έθιμα τους και όχι όχι Αυστραλοί με τα δικά τους .Εμείς δυστυχώς είμαστε "άτυχοι" καθώς έχουμε για δημάρχους οθωμανολάγνους αλκοολικούς και άθεους μουσουλμανολάγνους αλλά και πολιτικούς επικεφαλής κομμάτων όπως ο Τσίπρας και ο Βενιζέλος που βασίζονται στην ψήφο τους για αυτό και κόπτονται  να τους κάνουν Έλληνες αδιαφορώντας για την μετατροπή της χώρας σε τριτοκοσμική μουσουλμανική χαβούζα .

Αναβίωση του Βυζαντίου στην Κωνσταντινούπολη ζητά Τούρκος αρθρογράφος.


Με ένα πραγματικά καταπληκτικό άρθρο ο Τούρκος αρθογράφος της εφημερίδας Sabah, Hasan Bülent Kahraman, στο κυριακάτικο της φύλο της 6 Ιανουαρίου, αφού κάνει μια μακρά περιγραφή της μεγάλης βυζαντινής κληρονομιάς της Κωνσταντινούπολης, ζητεί με ξεκάθαρο τρόπο την επαναφορά και αναβίωση αυτής της κληρονομιάς που σήμερα είναι καλυμμένη κάτω από τους μουσουλμανικούς σοβάδες που καλύπτουν τους τοίχους των εκκλησιών που έγιναν τζαμιά.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Στον Λίβανο δεν πιάνουν MEGA και ANT1 ;


Η ανωτέρω φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου για την τουρκική ταινία "Fetih 1453". Μέλη του κόμματος ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού του Λιβάνου για την προκλητική τουρκική παραγωγή και τελικά πέτυχαν την απαγόρευση της προβολής της. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, Dimitri Rodrigue Khoury, "η ταινία είναι είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Η καλλιέργεια της φιλοπατρίας και της ελευθερίας στην διαχρονική ελληνική οικογένεια



Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θε­ο­λό­γος–Κα­θη­γη­τής

Ἡ ἑλ­λη­νι­κὴ ψυ­χο­σύν­θε­ση εἶ­ναι ἄρ­ρη­κτα ζυ­μω­μέ­νη μὲ τὶς ἀ­ξί­ες τῆς φι­λο­πα­τρί­ας καὶ τῆς ἐ­λευ­θε­ρί­ας. Ἀ­πὸ τὰ πα­νάρ­χαι­α χρό­νια ὁ Ἕλ­λη­νας εἶ­χε ἀ­να­γά­γει ὡς ὑ­πέρ­τα­τη ἀ­ξί­α τὴν ἀ­γά­πη γιὰ τὴν Πα­τρί­δα του, ἡ ὁ­ποί­α συν­δυ­ά­ζον­ταν μὲ τὴν ἐ­ξί­σου με­γά­λη ἀ­γά­πη του γιὰ τὴν ἐ­λευ­θε­ρί­α. Ὁ μο­να­δι­κὸς στὸν κό­σμο ἑλ­λη­νι­κὸς χῶ­ρος ἀ­πο­τε­λεῖ γιὰ τὸν Ἕλ­λη­να ἀ­νε­κτί­μη­το θεῖ­ο δῶ­ρο, μὴ ἀν­ταλ­λά­ξι­μο καὶ μὴ δι­α­πραγ­μα­τεύ­σι­μο. Ὁ τό­πος ἐ­τοῦ­τος εἶ­ναι πο­τι­σμέ­νος μὲ πο­τα­μοὺς αἱ­μά­των γιὰ νὰ πα­ρα­μέ­νη ἐ­λεύ­θε­ρος, δι­ό­τι τὸν ἐ­πο­φθαλ­μι­οῦ­σαν, τὸν ἐ­πο­φθαλ­μιοῦν καὶ θὰ τὸν ἐ­πο­φθαλ­μιοῦν λα­οὶ μὲ βαρ­βα­ρι­κὸ ψυ­χι­σμὸ καὶ κα­τα­κτη­τι­κὴ νο­ο­τρο­πί­α. Δὲν εἶ­ναι τυ­χαῖ­ο ὅ­τι ὁ Ἕλ­λη­νας εἶ­ναι ὁ κα­λύ­τε­ρος πο­λε­μι­στὴς τοῦ κό­σμου. Δὲν εἶ­ναι τυ­χαῖ­ο ὅ­τι ὁ­μι­λοῦν ὅ­λοι γιὰ τὴν πο­λε­μι­κὴ ἀ­ρε­τὴ τῶν Ἑλ­λή­νων. Δὲν εἶ­ναι τυ­χαῖ­ο ὅ­τι στὸ σύ­νο­λό τους οἱ πό­λε­μοι τῶν Ἑλ­λή­νων ἦ­ταν ἀ­μυν­τι­κοί, γιὰ νὰ μεί­νη αὐ­τὸς ὁ τό­πος ἐ­λεύ­θε­ρος γιὰ νὰ ζῆ ἐ­λεύ­θε­ρα ὁ λα­ός του!

Τό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.....


-ΑΝ ο Σαμαράς και ο Παπούλιας πείσουν  τους Γερμανούς επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις  χωρίς μίζες και χωρίς να μας πασάρουν ελαττωματικά υποβρύχια…
-ΑΝ η φράου Μέρκελ πει σήμερα ΝΑΙ στον Σαμαρά για τη «δόση» Ιανουαρίου χωρίς να του βάλει το μαχαίρι στο λαιμό…
 -ΑΝ οι δύο  εισαγγελείς ξετρυπώσουν   τους «σκώληκες» που αφαίρεσαν τα τρία ονόματα από τη

Η «Βαλκανική Ντίσνεϊλαντ» Αρχαιοκαπηλίας


Στην Αθήνα και στα Σκόπια θα βρίσκεται από αύριο Τρίτη έως και την Παρασκευή ο Αμερικανός ειδικός μεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς, κομίζοντας νέα πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Η πλήρης καταρράκωση του διεθνούς κύρους της Ελλάδας και το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη θεωρείται από την Ουάσιγκτον ως όργανο των Γερμανών, σε συνδυασμό με το ότι στα Σκόπια βρίσκεται το μεγαλύτερο κέντρο της CIA στη νοτιοανατολική Ευρώπη, δεν προοιωνίζονται κάποια θετική για τη χώρα μας πρόταση του Νίμιτς, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό θα το διαπιστώσουμε εμπράκτως σε ελάχιστα 24ωρα, αν όχι αύριο κιόλας.

Κίνδυνοι για το έθνος, ο εξής ένας: Λαθρομετανάστευση


του Νίκου Τζιόπα
Όσοι δραστηριοποιούμαστε πολιτικά στον Πατριωτικό- Εθνικιστικό χώρο, έχουμε εδώ και πολλά χρόνια επισημάνει τον υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας: Δεν είναι άλλος, από την παράνομη και αθρόα είσοδο μεταναστών στη χώρα μας, που ακόμη και οι πιο μετριοπαθείς φωνές σήμερα, χαρακτηρίζουν ως εισβολή.

Και έχουμε επισημάνει αναλυτικότατα και τους λόγους για τους οποίους τη θεωρούμε ως υπ΄αριθμόν ένα κίνδυνο:

Ο υπουργός των Εγγλέζων και ο Έλληνας Εθνικιστής


Διαβάστε την καταγγελία ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κύπρο πως ακυρώθηκε γεύμα, προς τιμή των υπουργών άμυνας της Ευρωπαικής Ένωσης λόγω της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Κύπρο, γιατί αρνήθηκε να κατεβάσει την Ελληνική σημαία .Όσο υπάρχουν εθνικιστές θα υπάρχει και ελπίδα για το έθνος μας .

«Ο Υπουργός Άμυνας, αφού φιλοξένησε μία Γαλλίδα επίσημο στην ταβέρνα ΑΙΓΑΙΟΝ και έμεινε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος, αποφάσισε ότι το γεύμα προς τιμήν των υπουργών αμύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Σεπτέμβριο, όταν η Κύπρος θα ασκεί τα καθήκοντα της Προεδρίας, να το κάνει πάλι στο ΑΙΓΑΙΟΝ, και οι Υπασπιστές του, αφού επισκέφτηκαν ξανά την ταβέρνα και

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ισόβια στους ληστές που χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ - Αυτή είναι η...λύση ;


Ισόβια κάθειρξη θα αντιμετωπίζουν οι ληστές που χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό.
Αυτό προβλέπει τροπολογία που αναμένεται να εντάξει το υπουργείο Δικαιοσύνης στο νομοσχέδιο του Κώδικα για τα ναρκωτικά, το οποίο στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.
Ειδικότερα, όσοι διαπράττουν ληστείες χρησιμοποιώντας Καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό, εάν συλληφθούν και παραπεμφθούν σε δίκη θα καταδικαστούν απαρέγκλιτα με ισόβια κάθειρξη.
Ο Κώδικας για τα ναρκωτικά περιλαμβάνει ρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν τη νομοθεσία για τα

Ο αφελληνισμός της ΄Ιμβρου - Μια ιστορία ντροπής για την ελληνική εξωτερική πολιτική.




του Μανώλη Κωστίδη
Το 1964, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, θέτει σε εφαρμογή «Eritme Programi» ή «Πρόγραμμα Διάλυσης»
Ο βασικός στόχος του προγράμματος ήταν ο αφελληνισμός των δύο νησιών της Ιμβρου και της Τενέδου και προέβλεπε, μεταξύ άλλων:

-την απαλλοτρίωση του 90% των καλλιεργήσιμων εδαφών στην Ίμβρο,
-την ίδρυση συνοικισμών και χωριών Τούρκων εποίκων από τα βάθη της Ανατολίας στην Ίμβρο,
-τη δημιουργία τεχνητού υδατοφράκτη με σκοπό την σχεδόν ολοσχερή εξαφάνιση του μεγαλύτερου ελαιώνα της Ίμβρου, βασικής πηγής εισοδήματος των κατοίκων του χωριού Άγιοι Θεόδωροι,
-την ίδρυση Ανοικτών Αγροτικών Φυλακών στο Σχοινούδι, το μεγαλύτερο χωριό της Ίμβρου και τη

Πλαγιομετωπική… Βορίδη σε Καραμανλή


Ένα «πουλάκι» στη Βαλαωρίτου, δρόμος, που συχνάζουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι, μου σφύριξε τις προάλλες το εξής…
Ο Βορίδης, λέει, πιέζει τον Καραμανλή να ξανακατέβει στην εκλογική αρένα και να ηγηθεί ενός νέου κεντροδεξιού κόμματος.
Μάλιστα, όπως μας είπε, το μαρκάρισμα του Βορίδη στον Καραμανλή, δεν είναι γιατί ο Μάκης θαυμάζει τον Κώστα, αλλά γιατί ο πρώτος θέλει να χρησιμοποιήσει τον δεύτερο προκειμένου να τον διαδεχτεί…Είναι πλέον σαφές ότι ο Σαμαράς δεν πρόκειται να δώσει σύντομα το χρίσμα σε κανέναν και αυτό ο Βορίδης το ξέρει πολύ καλά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προς Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: Δεν υπάρχει αλβανικό έθνος - Έλληνας ο Γεώργιος Καστριώτης.


Όταν η συγκυβέρνηση των δειλών και των προσκυνημένων των Αθηνών, σιωπά εμπρός στην παραχάραξη της Ιστορίας και στις προκλήσεις των τουρκαλβανών της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, τότε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνος για τη διαφύλαξη της Εθνικής Τιμής και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο γραμματέας του αλβανικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία για τις εξωτερικές σχέσεις, Lisen Bashkurti, με την οποία απαντά, στη θέση του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, στο ζήτημα που

Αγοράστε μόνο από ελληνικά καταστήματα


Μέσα στο κλίμα της αβεβαιότητας και της ανέχειας που επικρατεί στην Ελλάδα , ούτε και στην περίοδο των εορτών κατάφεραν να ανασάνουν οι μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες . Η κίνηση στην αγορά πολύ πεσμένη σε σχέση με πέρσι. Και φυσικά δεν φταίει ούτε το ωράριο ούτε το αν θα δουλέψουν ή δεν θα δουλέψουν μία , δύο ή τρείς Κυριακές. Η αιτία είναι μία: Δεν υπάρχει χρήμα, δεν κυκλοφορεί χρήμα.
Και οι αποτυχημένοι κυβερνόντες εξακολουθούν να παίρνουν και άλλα μέτρα , νέα μέτρα, που μειώνουν ακόμη περισσότερο την αγοραστική δύναμη του Έλληνα πολίτη.
Ο Ελληνικός λαός εκτός από το ότι πρέπει να αντιδράσει σ’ αυτήν την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή

ΑΟΖ σημαίνει Ελλάδα Χ 4


γράφει η Ελένη Α. Παπαδοπούλου
Ξαφνικά. λοιπόν μάθαμε όλοι για την έννοια της ΑΟΖ (-Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη). Κι αν ακόμα δεν καταλάβαμε τι ακριβώς είναι, τουλάχιστον ακούσαμε τ' όνομα της 30 χρόνια μετά τη γέννηση της. Και δίπλα στην έννοια της ΑΟΖ. μάθαμε για τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου Νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο, για πετρέλαια και σεισμικές έρευνες, για τον αμύθητο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας... Δεκέμβριο του 2012 τ' ακούσαμε όλα αυτά από επίσημα πολιτικά χείλη... Γιατί τον καιρό που τα 'λεγε α Χαρδαβέλλας. ο Πάγκαλος τα χλεύαζε στη Βουλή και οι λοιποί φιλοτεχνούσαν την ταφόπλακα τους. Ακόμα χειρότερα. 30 χρόνια πίσω που τα έλεγαν καμιά 30οριά ψαγμένοι και τα μάθαινα κι εγώ, μας είχανε για το Δαφνί και για σενάριο του Spielberg

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Επέτειος της μάχης της Κόνιτσας

Τίτλος εφημερίδας μετά την απόκρουση
 της επιθέσεως των κομμουνιστών
ανταρτών στην Κόνιτσα τα Χριστούγεννα του 1947.
Τίτλος εφημερίδας μετά την απόκρουση της επιθέσεως των κομμουνιστών ανταρτών στην Κόνιτσα τα Χριστούγεννα του 1947.
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) Ιωαννίνων προσκαλεί όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ. στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, όπου θα τελεστεί αρχιερατικό μνημόσυνο στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Κονίτσης για όλους όσους έπεσαν υπέρ πατρίδος (στρατιωτικούς, χωροφύλακες, Μ.Α.Υ.) υπερασπιζόμενοι την Κόνιτσα κατά

Η δύναμη της θέλησης .


Έπρεπε να δω αυτή την φωτογραφία για να μου θυμίσει τις αφηγήσεις του πατέρα μου για τα σχολικά και παιδικά τους χρόνια.Αφηγήσεις που η λογική της καλοπέρασης που εμείς απολαμβάναμε, από αυτούς που παλέψανε αλλά τα καταφέρανε να ανατρέψουν τα πλέον αρνητικά δεδομένα, δεν τις χωρούσε.Πως να πιστέψεις άραγε πως αυτά τα παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους περπατούσανε κάθε μέρα ξυπόλητα, (στην καλύτερη περίπτωση να φοράγανε γουρνοτσάρουχα 10 χιλιόμετρα διασχίζοντας δάση, ποτάμια με κορμούς δέντρων ως υποτυπώδεις γέφυρες, κουβαλώντας και από ένα ξύλο ζαλίγκα για την σόμπα του σχολείου με

Αγωνιστικό κάλεσμα από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας


ΚΑΒΑΛΑ-ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: Τιμή στους Πεσόντες Ήρωες των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό, Χριστόδουλο Καραθανάση
Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας και οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις στις 27/1, τιμώντας τη Θυσία των ΗΡΩΩΝ μας, θα ντύσουν στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ την Καβάλα! 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ υπερκομματικά θα υψώσουμε τα Λάβαρα του Έθνους πρώτα στο Ηρώο (μπροστά από το Δημαρχείο) κατά την Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής και μετά ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους δρόμους της Μακεδονικής Πόλης! Εσύ θα λείψεις;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σαν μια ΓΡΟΘΙΑ :
ΕΘΝΙΚΑ, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ,

Οι Έλληνες "παίρνουν" τα όπλα !



Η ανικανότητα του ελλαδικού κράτους οδηγεί τους Έλληνες στο να πάρουν τα όπλα για να προστατέψουν περιουσίες εαυτούς και οικογένειες. Αφημένοι κυριολεκτικά στο έλεος των εγκληματιών των τριτοκοσμικών φυλών Αλβανών Αφγανών Αφρικανών και κάθε λογής απόβλητο που φρόντισαν να προσκαλέσουν εδώ, δεν είχαν άλλη επιλογή από το οπλιστούν .Συμβαίνει παντού στην Ελλάδα απλά στην Πάτρα η κατάσταση έχει ξεφύγει .Έτσι μαθαίνουμε από το patrastimes.gr πως στο δρόμο που χάραξε η κοινωνία της Αμερικής κινούνται τους τελευταίους μήνες οι πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, με την αγορά όπλων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως …μέτρα ασφάλειας, σε περίπτωση που επιχειρήσει να μπει κάποιος στο σπίτι ή την επιχείρησή τους – ιδιαίτερα μετά τις επιθέσεις των ληστών βιαστών – να φτάνει στα ύψη.

"Αυτά γίνονταν στη Βίλα Αμαλία"




Aκούστε τα επιχειρήματα  της βουλευτικής αριστερής βλακείας .Τι κάνουν τα ληγμένα όταν τα παίρνεις τα αγρία χαράματα !!! 

Ο Έλληνας οπλίτης στην αρχαιότητα .


Ο οπλίτης στην αρχαιότητα, ο στρατιώτης δηλαδή του πεζικού με βαρύ οπλισμό που πολεμούσε σε σχηματισμό φάλαγγας, ήταν ο κατεξοχήν πολεμιστής της κλασικής Ελλάδας. Όπως και σε πολλές άλλες εκφάνσεις της ζωής στην αρχαία Ελλάδα ο τρόπος πολέμου και ο τύπος του στρατιώτη που επικράτησε αντανακλούσε τη βαθύτερη φιλοσοφία και ιδεολογία του κλασικού κόσμου.
Στη θέση των ομηρικών ηρώων που μονομαχούσαν υστερόβουλα μεταξύ τους προς απόκτηση προσωπικής δόξας εμφανίστηκε κατά τον 7ο αιώνα ο πειθαρχημένος Έλληνας οπλίτης της πόλης-κράτους που πολεμούσε πάντα μέσα από τις τάξεις της φάλαγγας για να προασπίσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του. Η αντίληψη της γενναιότητας και της στρατιωτικής ικανότητας επομένως άλλαξε κατά την κλασική εποχή. Το ατομικό ηρωικό μοντέλο αντικαταστάθηκε από το συλλογικό εκπαιδευμένο σώμα. Όπως αναφέρει και ο Ευριπίδης