Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: Τοπική Οργάνωση Αμπελοκήπων


Τα αποτελέσματα από την επίθεση στα γραφεία της 
Τ.Ο. Αμπελοκήπων κατά τον Νοέμβριο του 1981.
                                                                                           Κείμενα-Επιμέλεια: Ίων ( Ιωάννης Σχοινάς )
Τετάρτη 24η Μαρτίου 1982
Η Τ.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ , που τότε είχε πρόεδρο τον συν. Ιωάννη Γιαννάκενα,  απαντά στην πρόκληση (επίθεση κατά των γραφείων) με την εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνεγερσίας του ’21. Τα γραφεία κατάμεστα από τα μέλη και τους φίλους, οι περισσότεροι των οποίων κινητοποιήθηκαν μέσω των εφημερίδων τοίχου. Οι ομιλητές εντυπωσίασαν το ακροατήριο απορρίπτοντας με ατράνταχτα ιστορικά επιχειρήματα τις μαρξιστικές θέσεις για το 1821, ότι τάχα ήταν «ταξική επανάσταση». Όλοι μαζί στην συνέχεια δημιούργησαν θερμό αγωνιστικό κλίμα, που οδήγησε στην απόφαση για εντατικοποίηση του Αγώνος.

O Φίλος μου, ο Ανδρέας... ή αλλιώς η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ( του Ιωάννη Γιαννάκενα )


Έχω κάποιους φίλους που κατά καιρούς προκύπτει στις κουβέντες μας, ότι γεννήθηκαν πριν ή κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, για την πείνα, την τρομοκρατία και μετά την κομμουνιστική ανταρσία που ταλαιπώρησε την Πατρίδα έως το τέλος της δεκαετίας 1940-50.
Ευτυχώς για αυτούς, η κατοχή κράτησε σχεδόν …«μόνο»… τέσσαρα χρόνια. Μετά μπόρεσαν να παλέψουν την ζωή, κάποιοι να σπουδάσουν, οι περισσότεροι να κάνουν οικογένεια και να μεγαλώσουν παιδιά. Εν τέλει να πάρουν την σύνταξή τους και να αντιμετωπίσουν τα «προβλήματα» που ακολουθούν το «γέρας», αλλά και τις χαρές που σου δίνουν «τα παιδιά των παιδιών σου», που όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Πατέρας μου, ήταν «δυο φορές παιδιά του». 

Το μαγκάλι - της Ελένης Α. Παπαδοπούλου


Τα διαχρονικά λαϊκά σύμβολα, δεν φτιάχνονται σε κλιματιζόμενα γραφεία.

Τα γεννάει ο κραδασμός της συλλογικής ψυχής εκεί που συγκλονίζεται από κορυφαία ιστορικά συμβάντα.

Σαν λαός, γεννήσαμε σπουδαία σύμβολα...

Οικουμενικά και εσαεί ανά τους αιώνες αναπαραγόμενα.

Της ελευθερίας, της δημιουργίας, του ηρωισμού...

Από τον μαίανδρο ως την ελιά. από τον δωρικό κίονα ως τη δάδα, από την δάφνη ως τη σημαία μας... Σύμβολα τιμής και περηφάνιας.

Στις μέρες τούτες της ντροπής γεννήθηκε ένα σύμβολο παράταιρο... Ένα σύμβολο που συνδέθηκε με τον χαμό ανθών και γιγάντωσε την οργή μας.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οι κόκκινοι βρυκόλακες και η Εθνεγερσία του 1821


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Οι βρυκόλακες του κομμουνισμού, αυτού του αποτυχημένου και εγκληματικού συστήματος που κατέλυσε κάθε έννοια ελευθερίας και δολοφόνησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη τη γη, αυτά τα  τελειωμένα βαμπίρ του ΚΚ(Ε) έκαναν την εμφάνισή τους. Το κατάπτυστο από όλον τον πλανήτη εβραικό αυτό μόρφωμα (μόνο εδώ υπάρχει η αντιπροσωπία αφού το εργοστάσιο έκλεισε) με τους «παραμορφωμένους» υπαλλήλους του που βρίσκονται σε θέσεις της δημόσιας εκπαίδευσης ασέλγησε ακόμα μια φορά ρίχνοντας χολή προς τους ήρωες της εθνεγερσίας του 1821 .

Πιο συγκεκριμένα η πανελλαδική γραμματεία εκπαιδευτικών  του ΠΑΜΕ σε επιστολή που μοιράστηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές με

Ευρωπαϊκή η Ελληνική ΑΟΖ με την σφραγίδα του Ευρωκοινοβουλίου


Τεράστια Εθνική επιτυχία του ΛΑ.Ο.Σ.
Το Ευρωκοινοβούλιο αναγνώρισε ως ευρωπαϊκή την ελληνική ΑΟΖ. Πιο συγκεκριμένα ψηφίστηκε σήμερα ο εξευρωπαϊσμός των κοιτασμάτων της ΝΑ Μεσογείου στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο χάραξης του Ενεργειακού Χάρτη Πορείας για το 2050 (EU Energy Roadmap 2050). Η έκθεση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ κας Νίκης Τζαβέλα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα των υδρογονανθράκων της περιοχής μας για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης. Επιπλέον …

Η πόλη που καταρρίπτει τις Ινδοευρωπαϊκές θεωρίες


Η προϊστορία είναι ιστορία, είπε πριν λίγα χρόνια ο Φερνάρντ Μπροντέλ, ο θεωρούμενος μεγαλύτερος σύγχρονος ιστορικός. Κοινώς, πιστεύει πως δεν υπάρχει προϊστορία, ό,τι ανήκει σε αυτήν είναι ένα αχνό ιστορικό κομμάτι. Και ο Μπροντέλ, στο σημαντικό βιβλίο του οι «Μνήμες της Μεσογείου», προάγει πολύ διακριτικά την αρχή της ιστορίας του ανθρώπου (και της προϊστορίας του) στη Μεσόγειο.
Η Μεσόγειος, θεωρητικά δεν αποκλείεται να υπήρξε το ενδιάμεσο της ενιαίας γης (Πανγαία - Παγγαία) και τόπος διάνοιξής της προς Λαυρασία και Γκοντβάνα που η δεύτερη δημιούργησε την Αφρική, υποτιθέμενο τόπο καταγωγής του πρώτου ανθρώπου. Και αν αυτός έχει ηλικία έως 3,5 εκατομ. χρόνια, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ή μικρότερη, όπως και νάχει το πράγμα, το πλαίσιο της προϊστορίας του αρχίζει σε φάση υποχώρησης της πρόσφατης εποχής των παγετώνων (η οποία ως φαίνεται δεν τελείωσε ακόμα).

Σήκω πάνω Έλληνα...Πολέμα για το δικό σου αύριο!


                                        

Στίχοι: Παύλος Μάτεσης
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος

Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
Του ξένου πάρε το κεφάλι
Τον θάνατό σου καρτεράνε

Και μαύρος και Γκανέζος και "πιτσιλιστής" κύριε Τράγκα;


Εσύ μου λες "ελεύθερος σκοπευτής" εγώ σου λέω "ελεύθερος (αμολυμμένος) εκφοβιστής". Ξέρεις ότι το DNA του πιθήκου είναι 99% ίδιο με του ανθρώπου, όπως λέει η επιστήμη. Το 1% όμως κάνει την διαφορά. Εσύ με τον ομολογουμένως αξεπέραστο τρόπο σου εστιάζεις στο 99% με συνήθως σωστές επισημάνσεις και τα περνάς ως αποδεκτά. Ποιος θα ψάξει το 1%;
Τουλάχιστον 5 φορές προς εμπέδωση είπες και μαύρος και Γκανέζος και "πιτσιλιστής" για την ανθρωπογεωγραφία των κελιών της φυλακής. Εάν

Μάγκες, υπάρχει και το "τρελόχαρτο"



Η παρακάτω σκανδαλώδης απόφαση είναι από τον διαδικτυακό ιστότοπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και αφορά απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για τη μισθοδοσία ενός….. αντιρρησία συνείδησης ο οποίος αντί της προβλεπόμενης από το νόμο στρατιωτικής θητείας, πρόσφερε της υπηρεσίες του στην... Δ.Ο.Υ. Καβάλας.

Δηλαδή, μας λέει το Υπουργείο Οικονομικών, ότι τη στιγμή που ο Έλληνας στρατιώτης λαμβάνει ως μισθό περίπου 10 ευρώ μηνιαίως, ο αντιρρησίας συνείδησης δικαιούται 25 φορές περισσότερα!!!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ( Ιδεολογικό κείμενο )


Ο σύγχρονος κόσμος είναι τό αποτέλεσμα της μακράς εξε­λικτικής διαδικασίας ενός πολιτισμού: τον Ευρωπαϊκού. Απο­τελεί τήν φυσική προέκτασι της δημιουργικής προσπάθειας των Λαών της Ευρώπης, στη χιλιετηρίδα πού μεσολαβεί από τόν 9ον μέχρι τόν 20ον αΙώνα μ.χ. Ό τεράστιος αυτός κύκλος υπάρξεως μιας ολόκληρης εποχής βρίσκει τήν τελική του κατάληξι στό κο­σμοϊστορικά φαινόμενο της ίδιας της καταρεύσεώς του. Πρόκει­ται γιά τίς σπάνιες εκείνες στιγμές τής Ιστορικής εξελίξεως πού σημαδεύουν τίς μεγάλες καμπές τής ανθρώπινης μοίρας, καί κά­νουν τήν Ιστορία νά παρουσιάζεται σάν ένα γιγαντιαίο φαινόμε­νο πού ξεπερνά τήν περιορισμένη ζωή ενός άτομου ή μιας γενεάς. Στέκεται αδύνατη ή κατανόησι ενός παρομοίου γεγονότος χωρίς τήν μελέτη των μεγάλων εκείνων μαζικών ρευμάτων σκέψεως πού ονομάζονται Ιδεολογίες καί πού χαρακτηρίζουν τήν ποιότη­τα κάθε εποχής. Διότι ή ζωή και ή κίνησι τών Φυλών συντελεί­ται μέσα από τίς συγκρούσεις τών Λαών τους, τών κοινωνιών τους, τών ομάδων τους, ενσαρκωμένες πάντα σέ κάποια Ιδεο­λογία.

Συνεστίαση των Δεσμών Ελλήνων


 Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 από τις 9.00 μ.μ. οι «Δεσμοί Ελλήνων» πραγματοποιούν συνεστίαση στην ταβέρνα «Η ωραία Πίνδος» (Αναξιμάνδρου 34, περιοχή «Τροχιοδρομικά», Χαριλάου). Πρόσβαση και με τις γραμμές του ΟΑΣΘ αριθ. 11 (Πυλαίας) - στάση «Φόρος» και αριθ. 58 (Πανοράματος) - στάση «Αγ. Νικόλαος». Σας περιμένουμε με τους φίλους σας για να γνωριστούμε και να περάσουμε μαζί μερικές ευχάριστες στιγμές με πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό και ζωντανή μουσική. Τιμή προσκλήσεως 14 ευρώ.

Ευαγόρας Παλληκαρίδης ο 'Ηρωας και αδελφός μου


                           

Η αδελφή του 18χρονου Ήρωα -- ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Μαρούλα Βρυωνίδου μιλά στον Πέτρο Πετρίδη για τον Ήρωα αδελφό της, τη σύλληψή του από τους 'Αγγλους δυνάστες, τη δίκη καθώς και για την τελευταία επίσκεψη της στο κελί των μελοθανάτων όπου κρατείτο ο

Επιδότηση στους αντιρρησίες συνείδησης ! (βλ.ανθέλληνες)


Το ελλαδικό κράτος επιβραβεύει όσους αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα. Περισσότερα χρήματα δαπανώνται για τους αντιρρησίες παρά για τους στρατιώτες που εκτελούν τη θητεία τους. Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν η τρόικα και η κυβέρνηση οδηγώντας στην ανέχεια εκατομμύρια συμπατριώτες μας, το ίδιο το κράτος χρηματοδοτεί -σύμφωνα με τον νόμο- τους αντιρρησίες συνείδησης που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν την πατρίδα και εκτελούν εναλλακτική θητεία σε φορείς και οργανισμούς

Μνημόνιο και ταξική σκλαβιά φέρνει η κυβέρνηση Αναστασιάδη

Ο δρόμος που επέλεξε η κυβέρνηση Αναστασιάδη για να μειώσει τις ανάγκες του συστήματος κρατισμού και τραπεζοκρατίας ώστε να “χρειαστούν” λιγότερα δις μνημονιακού δανείου  από την τρόικα , απισχναίνει στο έπακρο τα διαθέσιμα κεφάλαια που δυνητικά θα πήγαιναν στη παραγωγή αφού τα απορρόφησαν τα κρατικά ομόλογα .
Το γεγονός αυτό , εκτός του ότι ενισχύει την ταξική αφαίμαξη της παραγωγικής βάσης , δημιουργεί συνθήκες πλήρους κατάρρευσης της , που θα συνοδευτούν και με σκληρά φορολογικά μέτρα.
Τελικά η απειλή για κούρεμα των καταθέσεων ήταν ένα κόλπο των έμπειρων τεχνοκρατών του ληστρικού τραπεζικού συστήματος για να επιτευχθεί η μετατόπιση καταθετικών κεφαλαίων προς εσωτερικό δανεισμό του κράτους – τέρατος και για να γίνουν αποδεκτά τα σκληρά μέτρα φορολόγησης και ιδιωτικοποίησης που απαιτούσε η τρόικα.

Τσέχοι Εθνικιστές: Η Κύπρος είναι Ελληνική ! Βίντεο


Οι Τσέχοι Εθνικιστές έδειξαν έμπρακτα με το πανό αυτό που έγραφε "H Κύπρος είναι Ελλάδα" την στήριξή τους στα ιστορικά δίκαια της Κύπρου. Στο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί της τσεχικής ομάδας, που άνοιξε, πίσω από το τέρμα της ομάδας τους, στο 35ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα Βικτόρια Πλζεν - Φενέρμπαχτσε αναγραφόταν στα αγγλικά: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα» Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Τούρκοι αντέδρασαν  από το πανό των Τσέχων και με διαμαρτυρίες απαίτησαν να αποσυρθεί το φιλοελληνικό πανό .Κάτι που έγινε  λίγο αργότερα οι Τσέχοι οπαδοί μάζεψαν το πανό τους, αλλά η «ζημιά» είχε γίνει αφού χιλιάδες μάτια είχαν δει το μήνυμά τους. Οι Τσέχοι

Σήμερα πουλήθηκε το ελληνικό νησί Οξυά


Η ελληνική νήσος Οξυά, στο σύμπλεγμα των (εννιά συνολικά) Εχινάδων στο Ιόνιο Πέλαγος (και συγκεκριμένα στις εκβολές του Αχελώου ποταμού, μπροστά στο Πλατυγιάλι Αστακού και ανατολικά της Ιθάκης), πουλήθηκε προ μερικών ωρών από το κράτος σε Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία και σε εταιρεία που εκείνος έχει συστήσει στη χώρα μας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, όμως, η εταιρεία είναι μεσανατολικών συμφερόντων. Το δε τίμημα, φέρεται να ανήλθε σε ποσό 5-6 εκατομμυρίων ευρώ. Σημειώνουμε εδώ πως για την αγορά της νήσου Οξυά, ενδιαφέρον είχε επιδείξει ο εμίρης του Κατάρ Καλιφά Αλ Τανί.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το EL DORADO των “Αριστερών” στις Σκουριές


Το πρωτοσέλιδο της Αυγής στις 2/5/2010
Δεν μας ξαφνιάζουν οι πολιτικάντικες πιρουέτες, γιατί αυτό δεν αποτελεί μόδα, ακριβώς επειδή ενυπάρχει στο DNA των κοινοβουλευτικών, μεταπολιτευτικών σαλτιμπάγκων. 


Αυτή τη φορά εντοπίσαμε τους ακόλουθους ύμνους για την εκποίηση του ορυκτού μας πλούτου μέσω της «επένδυσης» στη Χαλκιδική, στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την «ΑΥΓΗ», στο φύλλο της 2ας Μαΐου του 2010. Και ρωτάμε: 

Τι άλλαξε για τον ΣΥΡΙΖΑ από τις 2/5/2010, όταν μέσα από το κομματικό του όργανο την «ΑΥΓΗ» διαφήμιζε και εξυμνούσε την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» και τιεπαχθείς επενδύσεις στις Σκουριές; 
Τότε, ειδικό ένθετο του κομματικού τους οργάνου είχε τίτλο: «Η απασχόληση στα χρόνια της κρίσης» κι ο ΣΥΡΙΖΑ καμάρωνε για την «επένδυση» στη Χαλκιδική, λέγοντας ότι πρόκειται για «Μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα». Ακόμα έγραφε: «Με την Κοινωνία δίπλα μας» και «Προστατεύουμε το περιβάλλον με χειροπιαστές λύσεις»…   

Με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία


Του Νίκου Τζιόπα
μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου

Ο πολιτικός αγώνας, στην εποχή της τεχνολογίας είναι φυσικό να εξελίσσεται και να παίρνει καινούργιες μορφές. Με έχει απασχολήσει πολύ το διαδύκτιο το οποίο και θεωρώ ως ένα εκπληκτικό μέσω διάδοσης των ιδεών. Δεν υπάρχει πολιτικός φορέας, οργάνωση, σωματείο ή σύλλογος που να μην διαθέτει ιστοσελίδα, μπλογκ, ομάδα στο facebook, twitter κλπ. Τα περισσότερα μέλη και στελέχη των κομμάτων διαθέτουν προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθώντας έτσι τις ιδέες τους και τις πολιτικές τους θέσεις.
Ο Εθνικός χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμαι πολιτικά, όντας ένας χώρος που αντιπροσωπεύει μια ιδεολογία που είναι κατ΄αρχήν βασισμένη στο συναίσθημα του

Δημοκρατία και Κοινοβουλευτισμός εναντίον Ελλήνων


Από την πρώτη ημέρα της επάρατης δημο­κρατικής μεταπολιτεύσεως. αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τα τελευταία χρόνια, ένα πογκρόμ έχει ξεκινήσει εναντίον της ελληνικής λευκής φυλής, από υπηρέτες της παγκοσμιοποί­ησης, τσανακογλείφτες των διεθνών ανθελλήνων τοκογλύφων, νενέκων της βουλής, κακοποιών κάθε φυλής και από τους λαθροεποίκους. Η σφο­δρή επίθεση που έχει εξαπολυθεί από όλους αυτούς εναντίον των Ελλήνων στις μέρες μας δεν έχει προηγούμενο. Λεηλατούν εισοδήματα, βα­σανίζουν, βιάζουν, ληστεύουν, σκοτώνουν και οδηγούν Έλληνες στην αυτοκτονία. Απειλούν τον λαό με πλειστηριασμούς ακινήτων που έχουν αποκτηθεί με ιδρώτα και αίμα. Τον απειλούν κα­θημερινά με κατασχέσεις μισθών και συντάξεων για να τον τρομοκρατήσουν.

Τζαμιά..υπάρχουν


Υπάρχουν ήδη 25 Τζαμιά στην Αθήνα και ένα θηριώδες στο Μοσχάτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας. Δείτε αναλυτικά:
*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.
*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του,

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Λερναία Ύδρα του δημοσίου: Σκότωσαν τον δήμαρχο, αλλά παίρνουν ακόμη μισθό! (Υπόθεση Παγγαίου)


Καταιγιστική μορφή παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη διαφθορά στο Δημόσιο.
Μια εφημερίδα σε δημοσίευμά της φέρνει στο φως ορισμένες μόνο, από τις εκατοντάδες περιπτώσεις ατιμώρητων επίορκων υπαλλήλων, που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.
Τελευταία αποκάλυψη θέλει δύο φυλακισμένους ταμίες -δημοτικοί υπάλληλοι- που βρίσκονται στη φυλακή καταδικασμένοι σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης αντίστοιχα για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου συνεχίζουν να πληρώνονται το 50% του μισθού τους.

Ένα μοναδικό βίντεο για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων




« Αν οι Αρχαίοι Έλληνες επιστήμονες  μπορούσαν να κατασκευάσουν αυτά τα συστήματα γραναζιών 2000 χρόνια πριν ολόκληρη η Ιστορία της Δυτικής τεχνολογίας θα έπρεπε να ξαναγραφτεί » 

Δείτε ένα μοναδικό βίντεο, αφιέρωμα, στο τεχνολογικό θαύμα της ευφυίας των Ελλήνων στον παλαιότερο υπολογιστή της ανθρωπότητας, στον μηχανισμό των Αντικυθήρων .

Οι εθνικά επικίνδυνοι "ευρωπαίοι πατριώτες"

Του Νίκου Τζιόπα
μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου
Σε μια πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη κίνηση προέβει χθες η ελληνική κυβέρνηση δια του υπουργού εξωτερικών της κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου:
Σε συνάντηση με τον «υπουργό εξωτερικών» του Κοσόβου κ. Ενβέρ Χοτζάι ανακοινώθηκε η εγκαθίδρυση στην Αθήνα, Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων των δύο χωρών! Και μάλιστα συμφώνησαν ότι «στέλνουν ένα σαφές μήνυμα ότι η ανάπτυξη είναι βασικό εργαλείο και καταλύτης για την ειρήνη»!
Με λίγα λόγια, ο κ. Αβραμόπουλος συνάπτει διπλωματικές σχέσεις με ένα κράτος το οποίο δεν έχει αναγνωριστεί!
Η εμπειρία του ανδρός στη συγκεκριμένη θέση, απαγορεύει σε κάθε σοβαρό αναλυτή να χαρακτηρίσει την κίνηση ως βλακώδη.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Αρχαίες γραφές»


Ομιλία για τις αρχαίες γραφές στους «Δεσμούς Ελλήνων»
 Ο δίσκος της Φαιστού.
Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου) θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ιστορικού ερευνητή Δημήτρη Ευαγγελίδη, με θέμα «Αρχαίες γραφές». Είσοδος ελεύθερη.

Το Εθνικό Μέτωπο αποφάσισε την Παρουσία του σε κάθε Εκλογική αναμέτρηση.


Το Εθνικό Συμβούλιο του Εθνικού Μετώπου, το οποίο συνεδρίασε την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013, εκτιμώντας την βαθύτατη κρίση που παίρνει πλέον διαστάσεις ανθρωπιστικής κρίσης. καθώς και τις εξελίξεις στο επίπεδο των κρίσιμων εθνικών θεμάτων κατέληξε στην ένταση της αγωνιστικής προσπάθειά του σε όλα τα επίπεδα. Αποφάσισε την περαιτέρω οργανωτική ανάπτυξη εντός ορισμένων πλέον στόχων.
Αναλύθηκαν ακόμα ζητήματα εσωτερικής

Πληροφοριακά....


Η κ. ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ είναι σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και το όνομα της αναφέρεται 4 φορές στην «Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ» με τα 2058 ονόματα Ελλήνων πολιτών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.

  • Η κυρία ΓΚΡΑΤΣΙΕΛΑ ΓΚΡΟΛΟ - ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ (Ιταλο-Λιβανέζικης καταγωγής) βρίσκεται στην λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ στον αριθμό 128.

Ακόμη μια έρευνα το αποδεικνύει: Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων


Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η ανθελληνική  προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ο Τσάβες, ο καρκίνος και οι περίεργοι θάνατοι όσων δεν... συμβαδίζουν με την Νέα Τάξη Πραγμάτων

















Περνώντας από την Περσία ο Μάρκο Πόλο το 1273 δεν μπορούσε παρά να συναντήσει το φρούριο και την κοιλάδα του Αλαμούτ, έδρα του φοβερού Γέροντα του Βουνού και των Ασσασίνων του. Εκεί εργάστηκε ως ιεροκήρυκας ο Σαμπάχ, ο περίφημος «Γηραιός Άνθρωπος» ή «Ηγεμών των Ορέων»  και απέκτησε πολλούς οπαδούς με τη βοήθεια των οποίων κατέλαβε το περσικό φρούριο Alamut (βορειοδυτικό Ιράν) ή αλλιώς «Φωλεά των Γυπών».

Το τζαμί στην Αθήνα και οι ..παλιές ιδεολογικές θέσεις


Στην τελική ευθεία βρίσκεται, με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, η υπόθεση της οικοδόμησης του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα - ένα κτίριο. Το μόνο που μένει είναι η δημοπράτηση του έργου από το υπουργείο Μεταφορών ώστε να αρχίσουν οι εργασίες στον Βοτανικό. Ο κύβος, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ερρίφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, πολύ πριν από την προσφορά του Ταγίπ Ερντογάν προς τον  Πρωθυπουργό να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους στην Αθήνα.

Πρόσφατα με επιστολή τους οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, και ειδικά η Ένωση Πακιστανών, τάχθηκαν κατά της παρέμβασης Ερντογάν, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής Πολιτείας, τορπιλίζοντας