Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ενεργά στρατόπεδα της Αλ Κάιντα στα Σκόπια !


«Τα Σκόπια τους τελευταίους μήνες μοιάζουν σαν την Καζαμπλάνκα πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πιθανότητα να αναμένουμε αναταραχή στην περιοχή ή έχει επιλεγεί ως έδαφος δράσης υπηρεσιών πληροφοριών από πολλές χώρες. Ο χρόνος θα δείξει», αναφέρει η εφημερίδα ‘Dan’ του Μαυροβουνίου, η οποία επικαλείται απόψεις πρώην πράκτορα μυστικών υπηρεσιών και νυν καθηγητή στο Τμήμα Ασφαλείας Σκοπίων, του Ιβάν Μπαμπαμόφσκι.

Ο καθηγητής Μπαμπαμόφσκι δήλωσε ότι το νοτιοσλαβικό κράτος έχει ακόμα ενεργά στρατόπεδα της Αλ Κάιντα, τα οποία χρησιμοποιούνται για στρατιωτική εκπαίδευση των εθελοντών από τις αλβανικές κοινότητες της περιοχής, οι οποίοι στη συνέχεια αποστέλλονται στη Συρία για να λάβουν μέρος στο κίνημα των ανταρτών της «Jabhat al-Nusra». Σκοπός του κινήματος αυτού είναι η ανατροπή του προέδρου Άσαντ και η ίδρυση ενός ισλαμικού κράτους με βάση το νόμο της Σαρία.

Χτύπημα του ΝΑΤΟ εκ των ένδον

                                                                                                                                                       
Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
                                                    
Ηρθε πλέον ο καιρός να αποκαλυφθούν όλοι αυτοί οι αχρείοι πού επιβουλεύονται την Ιερή συμμαχία του Βόρειο και Νοτιατλαντικού συμφώνου, του Ιερού και πολυαγαπημένου ΝΑΤΟ. Δυστυχώς οι μάσκες έπεσαν και φάνηκαν τά πρόσωπα των σκοτεινών πρακτόρων του Συμφώνου της Βαρσοβίας, της Κρακοβίας και της Λειψίας μετά των κοντινών περιχώρων. Αρνούνται αυτοί οι κρυψίνοες το ευαγές και καλοπροαίρετον της αγαπημένης μας συμμαχίας και πάνε να την τορπιλίσουν με τορπίλες και άλλες βόμβες βυθού και επιφανείας. Δυστυχώς είναι αλήθεια. Τό διαπίστωσα στο άρθρο του κ. Δημητρίου Πενταγιώτη όπου τελείως απροκάλυπτα και υπό το φώς της λαμπρής καλοκαιρινής ημέρας, ούτε λίγο ούτε υπερβολικά πολύ, προτείνει όχι την μη χρήση βίας αλλά την μη χρήση της Μητρικής μας γλώσσης,
της Αγγλικής παντός του Ηνωμένου Βασιλείου συμπεριλαμβανομένης της ευφυεστάτης

Το απόσπασμα από την συνέχεια της ταινίας 300


Το "300 rise of an Empire" ξεκινάει απο εκεί που τελειώσε το "300".
Τον θάνατο, δηλαδή των 300 και τον Ξέρξη να προελαύνει. Ξεχάστε τις τελευταίες σκηνές που είδατε με τον θρίαμβο των Ελλήνων, ένα χρόνο μετά στις Πλαταιές. Το πως φτάσαμε εκεί, είναι το περιεχόμενο του σίκουελ της τεράστιας επιτυχίας που είχαμε δει πριν μερικά χρόνια!
Δείτε το διαφημιστικό βίντεο της ταινίας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αλιβιζάτος για μια νέα "εκσυγχρονισμένη", ανθελληνική και εθνομηδενιστική ΕΡΤ


Ο γνωστός ανθέλλην Αλιβιζάτος που συνέγραψε επί υπουργίας Πάκη το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο (το οποίο κακώς έγινε γνωστό ως Ραγκούση) κλήθηκε στο Μαξίμου για να συνεισφέρει στη δημιουργία "σύγχρονης" δημόσιας τηλεόρασης.Σύγχρονη σημαίνει "εκσυγχρονισμένη", ανθελληνική και εθνομηδενιστική πολύ περισσότερο απο ότι ήταν μέχρι σήμερα

Εξήντα ελληνικές βιομηχανίες ετοιμάζονται να παραδώσουν τα κλειδιά τους στον κ. Σαμαρά


Οι τελευταίοι των Μοϊκανών της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας, η οικογένεια Δοντά, προετοιμάζεται για το «μοιραίο»:
Να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο στα Φάρσαλα, αυξάνοντας τις θέσεις ανεργίας κατά 350 άτομα.
Προσοχή: Δεν είναι παιγνίδι, δεν είναι διαπραγμάτευση, δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα. Εξήντα ελληνικές βιομηχανίες ετοιμάζονται να παραδώσουν τα κλειδιά τους στον κ. Σαμαρά.
Περισσότερες από 60 μεγάλες ελληνικές ενεργοβόρες επιχειρήσεις πληρώνουν το ρεύμα σε πολύ αυξημένες τιμές σε σχέση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές τους, γεγονός που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο. Το αίτημά

Εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στην Ξάνθη

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος» της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου Ξάνθης, με ομιλία του μέλους του Πολιτικού Γραφείου Γιάννη Κουριαννίδη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

Ο εθνικισμός δεν είναι ούτε περιπατητική ούτε καθιστική σχολή φιλοσοφίας


Το Εθνικό Μέτωπο ήταν ο μόνος φορέας του Εθνικιστικού χώρου που πήρε σαφή θέση με δελτία τύπου και όχι με διαδικτυακές φλυαρίες για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πριν ακόμα μάλιστα εκδοθεί το Κεντρικό Δελτίο Τύπου του ΕΜ τα Δελτία των περιφερικών Οργανώσεων εκδοθέντα ανεξάρτητα συμφωνούσαν απόλυτα με το πνεύμα του. Αυτό δείχνει όχι μόνο την πολιτική ωριμότητα αλλά και την ιδεολογική και πολιτική ομοιογένεια του κινήματός μας. Όσο αφορά τα διαδικτυακά σχόλια ή αναφορές καλοπροαίρετα ή μη υπενθυμίζω πως τα Δελτία Τύπου αφορούν και απευθύνονται στο ευρύ κοινό και όχι για να ανταλάσσουμε εξυπνάδες και να "τη βρίσκουμε" μεταξύ μας στο σαλόνι μας ή μπροστά στο pc μας. Αποτελούν εργαλεία τακτικής και όχι στρατηγικής και βέβαια δεν είναι και κλειστά ιδεολογικά μαθήματα. Ο εθνικισμός δεν είναι ούτε περιπατητική ούτε βέβαια καθιστική σχολή φιλοσοφίας.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΠΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (Β) ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ


Με το σημερινό μας άρθρο κλείνουμε, στά πλαίσια πάντα της αρθρογραφίας σέ στήλη εφημερίδος, τό ευρύ θέμα της Εθνικιστικής πολιτειολογίας.
Είδαμε στά προηγούμενα σημειώματα μας τά σχετικά μέ τήν έννοια του Κράτους καί τήν διαπίστωσι όχι τό Κράτος είναι έννοια σύμφυ­τη μέ τό συλλογικό βιοψυχικό υπόστρωμα της κάθε φυλής καί μέρος του κοινωνικού οίκοδήματος, εμφανίζεται δέ ταυτόχρονα μέ αυτό. Ό θεσμός του Κράτους δέν πρωτοεμφανίσθηκε σέ κάποια ιστορική περίοδο της εξελίξεως του ανθρωπίνου είδους, άλλά υπάρχει άφότου τό ανθρώπινο είδος κατέκτησε τόν σημε­ρινό του βιολογικό τύπο.

Αναφέραμε επίσης τούς δύο βασικούς σχη­ματισμούς πού αξιοποιούν τό Κράτος, δηλ. τήν γραφειοκρατία ή διοικητική πυραμίδα, ανά ιεραρχημένο σύμπλεγμα συλλογικών οργάνων πού σχεδιάζει καί εφαρμόζει τίς απο­φάσεις του Κράτους, επιβάλλοντας τες, και τήν ηγουμένη μειοψηφία, μία κοινωνική όμάδα πού, ανάλογα μέ τήν μορφή του κράτους, είναι

Εκδρομή στην αρχαία Μακεδονία

Το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» – (Καθηγητής κ. Αρ. Βρίτσιος),
Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» – (κ. Απ. Σιώκος),
Και οι «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ» – (κ. Ιωαν. Κουργιαννίδης)
 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ
 ΗΜΕΡΗΣΙΑ επίσκεψη αρχαιολογικού, ιστορικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στο Μοναστήρι «Bitola», την αρχαία Ηράκλεια – στην Αρχαία Άνω Μακεδονία.
 Ξενάγηση στις Ιστορικές εστίες της Μακεδονίας των προγόνων μας.
 ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Ιουνίου 2013
 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 07:15 από το άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία με Αριστοτέλους).
 Τιμή εισιτηρίου:
 Κάτω των 14 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.
Σπουδάζοντες ή άνεργοι 15-25 ετών: 10 ευρώ,
Λοιποί: 15 ευρώ
 Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 2310-288285, 6977012622 (κος Σιώκος Απ.)
 


Η ΕΡΤ, η κυβέρνηση και τα κρίσιμα πολιτικά ερωτήματα για τους εθνικιστές!


γράφει ο Δ. Παπαγεωργίου.

"Μήνυμα" έστειλε πρίν από λίγο ο Μ. Ιγνατίου, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας:Πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, όπως γράφει, καθώς δεν είχαν έγκριση να τοποθετηθούν επίσημα, μου ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα προκαλούν έντονη ανησυχία. Οι πηγές ομολόγησαν ότι η πιθανή πτώση της κυβέρνησης θα μπορούσε να προκαλέσει ακυβερνησία, ενώ υποστηρίζουν ότι η εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει θα διεξαχθεί υπό καθεστώς απόλυτης πόλωσης και ο κίνδυνος εκτροχιασμού του ελληνικού προγράμματος είναι υπαρκτός.
Ε και; Τι έγινε και αν πέσει η κυβέρνηση; Θα γίνουν εκλογές για να ξαναβγεί η

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τα συλλεκτικά κομμάτια του Περισσού έστησαν άγαλμα του Κόκκαλη στον Γράμμο.


Ως συλλεκτικά κομμάτια του Σλαυικού επεκτατισμού οι γραφικοί κομμουνιστές "επαναστάτες" που ζουν από τις κρατικές επιχορηγήσεις έκαναν για πολλοστή φορά, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κόκκαλη για να τιμήσουν την τρίχρονη εποποιία του Δημοκρατικού Στρατού .Όχι του Σωκράτη (κατά το γνωστό "νόμος είναι το δίκιο του Σωκράτη" ) αλλά το πατρός του Πέτρου .Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν πρωτεργάτης και “σημαιοφόρος” στο παιδομάζωμα 1947 – 1949, με την δικαιολογία ότι θα πήγαιναν τα παιδιά στην σταλινική ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) να σπουδάσουν. Όμως, σχεδόν όλα τα παιδιά, ακόμη και σήμερα αγνοούνται. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και αν ζουν.Ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν σύντροφος με πολλούς πατεράδες κοινοβουλευτικών όπως ο Στουρνάρας, η Βούλτεψη κα. 
Με αγάλματα οι κομμουνιστές προσπαθούν να ξεπεράσουν τις κακές αναμνήσεις που τους άφησε ο Γράμμος και την ήττα

Ο «γόρδιος δεσμός» δεν θα λυθεί. Θα κοπεί


Πάντοτε στην ιστορική διαδικασία οι μεγάλες αλλαγές, που οδηγούσαν σε κάτι το καινούριο, έρχονταν μέσα από συγκρούσεις και – τις περισσότερες φορές – με αίμα. Αυτό συνέβαινε (και θα συνεχίσει να συμβαίνει), επειδή στην πορεία του χρόνου υπάρχει μία στιγμή τέτοια, που η παλιά κατάσταση έρχεται σε αναπόφευκτη «τριβή» με το νέο που γεννιέται.

Ακολουθεί πάλη, για το ποιος τελικά θα επικρατήσει, μέχρι που – και μετά από επίπονες διεργασίες – επιβάλλεται τελικά το καινούριο. Κάθε αντίσταση του παλιού κάμπτεται και, εν τέλει, αυτό πεθαίνει οριστικά και περνά στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας...

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η πραγματικότητα των κατά καιρούς ιστορικών μεταβολών. Βέβαια, πάντοτε υπάρχουν δειλές (ή και προβοκατόρικες) φωνές, οι οποίες επειδή ακριβώς θέλουν τη διαιώνιση της σάπιας παλιάς κατάστασης φωνάσκουν και κινδυνολογούν δήθεν για «συμφορές» που έρχονται, σε περίπτωση που

Η θέση του Εθνικού Μετώπου για την κατάργηση της ΕΡΤ


Η Δημόσια Έκφραση του Ελληνικού λαού ειναι περιουσία του Έθνους μας και δεν την εγκαταλείπουμε.



Η κατάργηση της ΕΡΤ δεν αποτελεί απλώς μία κατάργηση 2500 θέσεων εργασίας του δημοσίου τομέα. Αυτό, η κατοχική κυβέρνηση θα μπορούσε να το επιτύχει με πολλούς, λιγότερο επώδυνους επικοινωνιακά, τρόπους. Μπορεί η κατάργηση των θέσεων να είναι ένα επιθυμητό παράπλευρο αποτέλεσμα όμως πραγματικός τους σκοπός είναι άλλος:

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Μπορεί η ΕΡΤ σαν δημόσιος θεσμός να απεικονίζει όλα τα χαρακτηριστικά του μεταπολιτευτικού κράτους δηλαδή αυθαιρεσία, αδιαφάνεια, μονομέρεια, εθνομηδενισμό κομματισμό και κομματοκρατία, ρουσφέτι και διαφθορά δεν παύει όμως να αποτελεί το θεσμοθετημένο μέσο μαζικής επικοινωνίας και έκφρασης του ελληνικού κράτους δηλαδή της πολιτικής οργανώσεως του ελληνικού λαού, δηλαδή του συγκεκριμένου τμήματος του έθνους.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νύν υπέρ πάντων η ΕΡΤ !


γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Μπορεί τα τελευταία χρόνια πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα να έχουν μείνει άνεργοι, μπορεί η φορολογία και τα χαράτσια να γονατίζουν καθημερινά το σύνολο του ελληνικού λαού, όταν όμως έχουμε να κάνουμε με τους "ευνοούμενους" του καθεστώτος, τότε ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι "ηρωϊκός". Έτσι από το πρωί βομβαρδιζόμαστε από το πόσο σθεναρά αντιστέκονται οι Βενιζέλος και Κουβέλης στις προθέσεις για κλείσιμο της ΕΡΤ. Αλίμονο, τα "δικά μας παιδιά" να πειραχθούν;
Η κρατική τηλεόραση κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει για να υπηρετεί και να ενημερώνει τον ελληνικό λαό, σε αντίθεση με τα ιδιωτικά κανάλια που τον

«Πατριώτες από τους λίγους»


Ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι Κοσοβάρος Αλβανός, πολιτογραφημένος Σουηδός και αποτελεί μια μεταγραφική προσθήκη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Το αν θα παίξει καλά το τόπι ή όχι είναι αλλουνού ιμάμη «ευαγγέλιο». Ωστόσο, εκεί που έχει διαπρέψει στον βίο του (είναι 25 ετών) είναι η υπεράσπιση του αλβανικού εθνικισμού. Ο αλβανικός εθνικισμός, εκ πρώτης όψεως, δεν είναι κάτι εξ ορισμού κακό. Αν τυγχάνεις Νεοζηλανδός, Σκοτσέζος, Τανζανός, δεν τρέχει και τίποτα, αν κάποιος εντός της χώρας σου ανήκει στη «Συμμαχία Μαύρο Κόκκινο», η οποία κατέρχεται στας αλβανικάς εκλογάς - με τις θερμές ευχές για κάθε επιτυχία από τους «φίλους» και «συμμάχους» Τούρκους. Ωστόσο, αν είσαι Ελλην μάλλον

Ρώσικη σαλάτα !


Εκτέθηκε η κυβέρνηση για μια φορά ακόμα αλλά και όλοι αυτοί που ονειρεύονται «πλάτες Ρώσικες» από τα …αδέρφια μας . Ποια αδέρφια μας ; Αυτοί ( με κομμουνιστικό καθεστώς) δεν βόηθησαν τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ να κερδίσουν τον πόλεμο όταν η ο Ελληνικός Στρατός τους είχε στριμώξει και ετοιμαζόταν να τους δώσει την χαριστική βολή, όπως το δήλωσε και επίσημα ο Ρώσος βουλευτής  Semion Bagdasarov στην ομιλία του στις 19 Νοεμβρίου του 2011στην Ρωσική βουλή

Αυτοί δεν ήταν πριν λίγο καιρό που απέσυραν την στήριξή τους στους Έλληνες της Κύπρου; Παρ’ ότι εθίγησαν τα συμφέροντα των Ρώσων καταθετών.

 Η Gazproom λοιπόν απέσυρε τον ενδιαφέρον της για την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ αφού όλα έδειχναν πως

Κρασί Καβάλας 6.500 ετών !

                                                                                   

Οι πιο παλιοί οινοποιοί στην Ευρώπη ζούσαν στο αρχαιότερο χωριό των γεωργοκτηνοτρόφων στη Μακεδονία, έναν προϊστορικό οικισμό στην περιοχή Ντικιλί Τας, μόλις 2 χιλιόμετρα από την αρχαία πόλη των Φιλίππων Καβάλας.
Στον προϊστορικό οικισμό, που ανασκάπτεται στο πλαίσιο ελληνογαλλικής συνεργασίας, βρέθηκαν πρόσφατα μεγάλες ποσότητες από απανθρακωμένες ρώγες πατημένων σταφυλιών, ένδειξη ότι φρέσκα φρούτα είχαν πατηθεί για την εξαγωγή χυμού. «Αρκετά αγγεία, ολόκληρα ή σε κομμάτια που έχουν βρεθεί κοντά τους, περιείχαν αρχικά τα ίδια τα στέμφυλα ή τον χυμό των σταφυλιών. Αυτό το εντυπωσιακό και ασυνήθιστο εύρημα είναι ενδεχομένως η πιο παλιά μέχρι στιγμής ένδειξη οινοποίησης στην Ευρώπη», είπε στο «Εθνος» η αρχαιολόγος της ΙΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Δήμητρα Μαλαμίδου, που μαζί με τους συνεργάτες της έκανε την πολύ σημαντική αυτή ανακοίνωση στην 26η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Εργο στη Μακεδονία και στη Θράκη.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δίστομο 69 χρόνια μετά: Οι Γερμανοί ξανάρχονται (δια των εκπροσώπων τους)



Πέρασαν 69 χρόνια από το έγκλημα του Διστόμου από τους Γερμανούς κατακτητές. Μια αληθινή θηριωδία που έδειξε για μια ακόμα φορά το αληθινό πρόσωπο της Γερμανικής φυλής. Η Ελλάδα πλήρωσε ακριβά τα ΟΧΙ της στους συμβιβασμούς και τις υποταγές. Ο Ελληνικός λαός είχε όμως γαλουχηθεί ανάλογα από τον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου και είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα εθνικής ενότητας. Εκείνη την 10η Ιουνίου οι Γερμανοί δολοφόνησαν 218 κάτοικους (114 γυναίκες και 104 άνδρες)  απάνθρωπα. Μεταξύ των νεκρών, 45 παιδιά και έφηβοι αλλά και 20 βρέφη. 
Τιμούμε τους νεκρούς Έλληνες και δεν ξεχνάμε όσους έχυσαν Ελληνικό αίμα .

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Μίσος για τον Εθνικισμό (του Σπύρου Παπαδόπουλου )


Την Παρασκευή 7/6 στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM σε τηλεφωνική συνέντευξη του ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ακούσθηκε μεταξύ άλλων να λέει:

« ..Πατριωτισμός είναι ν’ αγαπάς την πατρίδα σου ενώ Εθνικισμός είναι να μισείς τους άλλους .. » (!)

Πόσα καράτια άραγε πολιτικής βλακείας μπορεί να κουβαλάει κάποιος όταν ξεστομίζει δημόσια τέτοια πολιτικάντικα μαργαριτάρια ;

Σε ποιο λεξικό πολιτικής ορολογίας το διάβασε αυτό ο κ. Κεφαλογιάννης ώστε να μας υποδείξει να το διαβάσουμε και εμείς;

Φιάσκο ο «Ξένιος Δίας» - Τους πιάνουν στην Ομόνοια και τους αφήνουν στην Ανάβυσσο !


Όπως έχουν μάθει οι πολιτικάντηδες  να  κοροιδεύουν τους Έλληνες τόσα χρόνια έτσι και αυτή την φορά, αποδεικνύεται με καταγγελία του αντιπρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αντώνη Λιακόπουλου , η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» της Αστυνομίας, με την οποία φιλοδοξούσε να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες εξελίσσεται τελικά σε τεράστιο φιάσκο !  
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος, κρατητήρια, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, αλλά και το Τμήμα Αλλοδαπών έχουν γεμίσει ασφυκτικά από προσαχθέντες και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας άλλων.

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;


Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

 Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

Η επίσκεψη μου στον Μυκηναϊκό οικισμό της Βούντενης

Ο µυκηναϊκός οικισµός της Βούντενης αποτελεί µια από τις σηµαντικότερες εγκαταστάσεις της περιφέρειας του Μυκηναϊκού κόσµου,µε χρήση που διήρκησε σχεδόν πεντακόσια χρόνια (1500-1000 π.Χ).
Η επιλογή της θέσης δεν ήταν τυχαία. Ο έλεγχος του ανοιχτού προς τη θάλασσα ορίζοντα και των γύρω χερσαίων περασµάτων, η φυσική οχύρωση του πλατώµατος Μπόρτζι,όπου βρίσκεται ο οικισµός και η ύπαρξη του µαλακού πετρώµατος (κιµιλιά) απαραίτητου για τη διάνοιξη θαλαµωτών τάφων είναι ορισµένα από τα χαρακτηριστικά της περιοχής που έπαιξαν σηµαντικό ρόλο όχι µόνο στην επιλογή της θέσης για την ίδρυση του οικισµού αλλά και στην αποτελεσµατική προστασία και
την εκµετάλλευση των διαθέσιµων πλουτοπαραγωγικών πηγών .Ο οικισµός στη θέση Μπόρτζι αποτελούσε τον κεντρικό πυρήνα και σε περίπτωση κινδύνου «καταφύγιο», µιάς σειράς µικρότερων συνοικισµών που ήταν αναπτυγµένοι στα πεδινάτµήµατα της γύρω περιοχής.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Καλώς τα παιδιά!


Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα κλειστό «κλαμπ», όπου υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας αναλύονται και συζητιούνται τα προβλήματα της υφηλίου, από ανθρώπους που... ντρέπονται να πουν ανοιχτά τι κουβέντιασαν. Στην Ελλάδα δεν την πολυγνωρίζαμε - μέχρι που έγινε δεκτή στις τάξεις της η Αννα Διαμαντοπούλου. Εκεί η πολυπράγμων πολιτικός πρέπει να έλαβε ισχυρές δόσεις τεχνογνωσίας στη διαχείριση των δημόσιων πραγμάτων. Της έκανε καλό, σε γενικές γραμμές. Ετσι μπορούν να εξηγηθούν και οι χιλιάδες, μυριάδες, εκατομμύρια φωτοτυπίες που διανεμήθηκαν, αντί για βιβλία, όταν εκείνη διατελούσε υπουργός... Παιδείας.

Ιστορίες "ΑΟΖ..ικής" τρέλλας από τον κ. Σαμαρά

γράφει ο Νίκος Τζιόπας 
Ακόμη και ένα παιδί του νηπιαγωγείου γνωρίζει, ότι για να καλλιεργήσει κάποιος ένα ελαιοπερίβολο, θα πρέπει κατ΄αρχήν, να το... διαθέτει.  Και, ασφαλώς, κανένας υποψήφιος ελαιοπαραγωγός δεν διαπραγματεύεται την τιμή πώλησης του λαδιού που... ΘΑ παράγει με υποψήφιους αγοραστές. Θα πρέπει πρώτα να αγοράσει το χωράφι, να το φυτέψει και εφόσον το φροντίσει να ανταμοιφθεί για τους κόπους του μετά από κάποια χρόνια.
Τον απλούστατο αυτόν κανόνα, φαίνεται να αγνοεί (ή να κάνει πως αγνοεί) ο πρωθυπουργός (;) της Ελλάδος.
Από το Ελσίνκι της Φιλανδίας ο κ. Σαμαράς, μας πληροφόρησε ότι «στην ευλογημένη χώρα μας υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις αποθεμάτων υδρογονανθράκων στην ελληνική ΑΟΖ» !!!.....
Ασφαλώς τα θαυμαστικά είναι δικά μου διότι σίγουρα συμβαίνει ένα από τα παρακάτω: