Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στα τάγματα εφόδου ο Αντώνης Σαμαράς !


Ιούλιος 1983: Όταν ο Σαμαράς έσπαγε τα τζάμια στο κτίριο διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας - See more at: http://arouraios.gr/2013/09/sta-tagmata-efodou-o-antonis-samaras/#sthash.9waiqQf1.dpuf
Ιούλιος 1983: Όταν ο Σαμαράς έσπαγε τα τζάμια στο κτίριο διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας - See more at: http://arouraios.gr/2013/09/sta-tagmata-efodou-o-antonis-samaras/#sthash.9waiqQf1.dpuf
Ιούλιος 1983: Όταν ο Σαμαράς έσπαγε τα τζάμια στο κτίριο διοίκησης Χωροφυλακής Μεσσηνίας

Αναμνήσεις από την εποχή που ο Αντώνης μας πάλευε ως απλός οργισμένος στρατιώτης πρώτης γραμμής (αλλά χωρίς συνέπειες) στο κομματικό μετερίζι και δερνόταν με αυτούς που σήμερα συγχουντεύει γεμάτος μνημονιακή σοφία Ακριβώς πριν από 30 χρόνια, οι μελλοντικοί χουνταίοι του Παπαδήμου, όταν έκαναν τουρνέ ξεχωριστά και εναλλάξ πριν συνασπιστούν λόγω “κρίσης”, έπαιζαν το “εμφυλιοπολεμικό” φόβητρο για να επικρατήσουν. Σήμερα συγχωνευμένοι, πάλι το ίδιο προσπαθούν να ανακινήσουν, αυτήν την φορά για λόγους αντιπερισπασμού, ώστε να περάσουν τις διαταγές της κυρίας Λαγκάρντ ενώ εμείς θα κοιτάμε κάτι άλλο. 

Στην Αμερική την Δευτέρα ο Σαμαράς καλεσμένος της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής


Ταξίδι στην Αμερική ξεκινά από σήμερα ο πρωθυπουργός της ελλαδικής κυβέρνησης.Θα πάει και στην εκκλησία αύριο στον Άγιο Νικόλαο να λειτουργηθεί.
Το ταξίδι θα κρατήσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου όπου θα συναντηθεί με τραπεζίτες και την Λαγκάρντ όπου αναμένεται να δεσμευθεί εκ νέου για την προώθηση "μεταρρυθμίσεων"
 .

Βέβαια το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), στο πλαίσιο πρωινού γεύματος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα απευθύνει ομιλία ως προσκεκλημένος του

Το μαντρί είναι για πρόβατα - Για τους Έλληνες υπάρχει η Ελλάδα























  Ο Κοινός Παρονομαστής προβάλει σε τίτλους- αποκόμματα ειδήσεις που "έτρεχαν" όσο τα ΜΜ Παραπληροφόρησης προσπαθούσαν να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον του λαού.
Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων δείχνει το αληθινό του πρόσωπο.Θέλουμε και πιστεύουμε ότι με αγώνες και αληθινή ενημέρωση ο Έλληνας δεν θα γίνει πάλι το "πρόβατο" και θα αποτινάξει από τον σβέρκο του, αυτούς που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση, στην ανεργία,  αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την χαμένη του αξιοπρέπεια, αυτούς που έδωσαν γή και ύδωρ στους ξένους και τους παρέδωσαν την εθνική μας ανεξαρτησία. Για να μπορέσουμε να αποφασίζουμε εμείς πάλι για τις τύχες μας και όχι άλλοι για να μπορέσουμε να νιώσουμε πάλι εθνικά υπερήφανοι .Δείτε το αφιέρωμα 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Πυλώνας» του ακροδεξιού χώρου το Εθνικό Μέτωπο για την εφ. Έθνος γράφει σε άρθρο της η Μαρία Ψαρά


Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το λιβελογράφημα της Μαρίας Ψαρά από την εφημερίδα του Μπόμπολα, το Έθνος, που έχει ως τίτλο: Τρεις «πυρήνες» της ακροδεξιάς διεκδικούν μερίδιο από τη Χρυσή Αυγή. Αν και περιέχει ανακρίβειες εσκεμμένες και με υπότιτλο « Ανταγωνιστές στο γήπεδο του φασισμού»  
εμείς σας παραθέτουμε το κομμάτι με την αναφορά στο Εθνικό Μέτωπο και την εμπλοκή των στελεχών του ΕΝ.Ε.Κ., καθώς εμπλέκει και τους Ανένταχτους  Μαιάνδριους Εθνικιστές και τον Μαύρο Κρίνο.
Το σύστημα έχει χάσει την ψυχραιμία του και οι πληρωμένες γραφίδες του έχουν βάλει τον ανεμιστήρα με την λάσπη στο τέρμα !

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην τηλεόραση στο «Βεργίνα» σήμερα - «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» με Γιάννη Κουριαννίδη


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική», κ. Γιάννης Κουριαννίδης, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Απαντήσεις» του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Συρμάτζη, στην τηλεόραση

Για να μην μας παραμυθιάζουν οι μνημονιακοί… πατριώτες - ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1


Αγαπητοί αναγνώστες, το παρακάτω κείμενο είναι το 1ο Άρθρο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1, για το οποίο ο κ. Καρατζαφέρης διαρκώς το επαναλαμβάνει ότι το ψήφισε για να δοθούν μισθοί, συντάξεις επιδόματα κλπ τον Μάιο του 2010. Εκείνο που έχει σημασία είναι:

1ον. Δεν χρειαζόταν να το ψηφίσει το κόμμα του διότι το τότε ΠΑΣΟΚ είχε 160 βουλευτές και απαιτείτο απλή πλειοψηφία, όχι 180. Αυτά που έλεγε ότι είχε πληροφορίες ότι κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν, είναι μάλλον φαιδρότητες και ανάξια σχολιασμού διότι τελικά από τα γεγονότα διαψεύστηκε.

2ον. Ότι το κόμμα του έκανε έκτοτε «ελιγμούς» αυτό δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε για να εμπεδωθεί. Το λένε οι πράξεις του, οι κατά καιρούς δηλώσεις του και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν αφενός τη φθίνουσα πορεία του και αφετέρου την εξαφάνιση του από τη λίστα των δημοφιλών πολιτικών, για την οποία επαίρετο μέχρι πρότινος. Ο κόσμος έχει κρίση όσο και αν θέλουν μερικοί να το αγνοούν και φυσικά πληρώνει με το αντίστοιχο αντίτιμο όσους καπηλεύονται την εμπιστοσύνη του

Η δολοφονία Καποδίστρια καταλύτης στην χαμένη εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος


Μέσα σε κλίμα σφοδρών αντιπαραθέσεων και ενώ η κατάσταση στα επαναστατικά μέτωπα ήταν απογοητευτική, η Γ’ Εθνοσυνέλευση των 115 Πληρεξουσίων της Τροιζήνας, στις 2 Απριλίου του 1827 πήρε την πιο σημαντική απόφαση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα της παλιγγενεσίας του Έθνους, με εισήγηση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, εκλέγουν τον Ιωάννη Καποδίστρια πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος, για θητεία 7 ετών, που στην πορεία του χρόνου θα αποτελέσει τον θεμελιωτή του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, καίτοι  οι εσωτερικοί εχθροί της δύσμοιρης χώρας μας, του απέκοψαν με ύπουλο τρόπο το νήμα της ζωής του σαν σήμερα 27/9/1831  Παρατίθεται στη συνέχεια το ιστορικό κείμενο της εκλογής του 1ου Κυβερνήτου.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωνιστικό Ημερολόγιο ΕΝ.Ε.Κ. : Άγις Κοκκορός του Άγι


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
Η κηδεία του δεν έγινε δημοσία δαπάνη 
Γράφει ο Γιάννης Σχοινάς, εκδότης
Γεννήθηκε το 1918.
Ο πατέρας του, Άγις σκοτώθηκε στον πόλεμο του 1918 (Γρίμποβο), πριν από την γέννησή του. Γι’ αυτό και πήρε το όνομά του.
Ο αδελφός του, Γεώργιος σκοτώθηκε το 1940 στην Αλβανία κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο.
Ο ίδιος κατετάγη εθελοντής και πολέμησε στο Ρούπελ. Για τους ηρωϊσμούς του, του απενεμήθησαν δύο χρυσά αριστεία ανδρείας.
Στην μάχη του Μυστρά με τους Ελασίτες, στις 12 Οκτωβρίου 1944, δεν συμφώνησε στην παράδοση του Κάστρου στους Ελασίτες, ούτε παραδόθηκε όπως οι άλλοι, αλλά διέφυγε με είκοσι άνδρες του προς τον Ταϋγετο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Θύμιου Δεδούση, του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.
Στην συνέχεια οργάνωσε απόσπασμα με 250 άνδρες και διετήρησε τα τέσσερα χωριά της περιοχής του (Γοράνοι, Λιαντίνα, Πολοβίτσα και Ποταμιά) ελεύθερα, μη επιτρέποντας να πλησιάσουν σ’ αυτά οι συμμορίτες.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πολύδωρος Δάκογλου για Χρυσή Αυγή..Δυστυχώς επαληθεύθηκε!


Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από την συνάντηση  στελεχών του Εθνικιστικού κινήματος στην Λαμία. Μια συνάντηση που τελικά αποδεικνύεται καθοριστική και ίσως μελλοντικά αποτελέσει και συνάντηση σταθμό για το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος. Σε αυτή την συνάντηση , στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Σαμαράς" στην Λαμία κατά την διεξαγωγή την συνάντησης Εθνικιστών και ευρισκόμενοι προς τον τελευταίο κύκλο τον 5ο συγκεκριμένα, κατόπιν επιμονής, θα τολμούσα να πω απαίτησης του συνόλου των συναγωνιστών, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Πολύδωρος Δάκογλου και ιστορικός  Αρχηγός του ΕΝ.Ε.Κ. ο

Γιάννης Κουργιαννίδης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μὲ τὸν Γραμματέα τῆς ὀργάνωσης τοῦ Ἐθνικοῦ Μετώπου Θεσσαλονίκης κ. Σωτήρη Ἀντωνιάδη (ἀριστερά) καὶ τὸν Περιφερειάρχη τῆς Περιφερειακῆς Ἑνότητας Θεσσαλονίκης τοῦ Συνδέσμου Ἐθνικῆς Ἑνότητας κ. Δημήτριο Βαλασίδη (δεξιά).
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη (24/09), ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Κουριαννίδης, στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε σε ξενοδοχείο της πόλης.Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου

Μια πολιτική αυτοκτονία


Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μαρώλιας, συνταξιούχος καθηγητής, έδωσε τέλος στη ζωή πέφτοντας από το Κάστρο του Μολύβου την Παρασκευή. Η κηδεία του έγινε χτες στις 4 στο νεκροταφείο της Σκαμιάς.
Ο Εμμανουήλ Μαρώλιας ήταν ένας υπερήφανος άνθρωπος που αποφάσισε να δείξει, με την πράξη του, το «ειδεχθές άλγος των κοινωνικών συνθηκών».
Στο σημείο από όπου πήδηξε βρέθηκε το παρακάτω ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Χαράτσι Αδωνη μόνο για Έλληνες


Από την 1η Ιανουαρίου 2014 πιθανότατα έρχεται το χαράτσι των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, το οποίο θα πληρώνουν από την τσέπη τους οι ασθενείς, χωρίς προς το παρόν να γίνεται λόγος για εξαίρεση ευαίσθητων ομάδων, όπως οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι πολύτεκνοι και οι χαμηλόμισθοι. Παράλληλα, «ψαλιδίζεται» στα 2 δισ. ευρώ η φαρμακευτική δαπάνη για το 2014 (από 2,37 δισ. ευρώ σήμερα) και αυξάνεται η χρήση των γενοσήμων στο 60%. Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, μετά την πρωινή δίωρη συνάντησή του με τους αξιωματούχους της τρόικας. 

Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ: Μια ευχάριστη έκπληξη !


Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε στην εβδομαδιαία εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" σελ.16 που κυκλοφορεί από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και εκδίδεται από την Χρυσή Αυγή, το πιο κάτω άρθρο από τον κ.Νίκο Καψαλίδη με τίτλο "Η συνέχεια της ελληνικής φυλής " Μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί διαπιστώσαμε πως οι θέσεις της Χρυσής Αυγής τόσο στο φυλετικό όσο και στο γλωσσικό θέμα, σε σχέση με όσα δήλωνε στο παρελθόν, είναι πλήρως αναθεωρημένες και ταυτίζονται με τις δικές μας, όπως εμείς υποστηρίζαμε από την δημιουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ το 1979 και μέχρι σήμερα Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί την επίσημη θέση της Χ.Α. αλλά και μόνο που παρουσιάζονται τα θέματα στην εφημερίδα της, αποτελεί μια αποδοχή.
Κοινός Παρονομαστής
  "Η συνέχεια της ελληνικής φυλής "
Η συνέχεια της ελληνικής φυλής μέχρι τους νεότερους χρόνους έχει αμφισβητηθεί από ξένους και Έλληνες. Γι' αυτούς, οι Έλληνες ποτέ δεν ήσαν

Ανακαλύφτηκε το πρώτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στη Κρήτη - Η δόξα του Βυζαντίου επιστρέφει.


Ένα σπουδαίο κέντρο γραμμάτων και παιδείας των βυζαντινών χρόνων, που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ανέσκαψε ο καθηγητής Αθ. Παλιούρας στην τοποθεσία Λουσούδι των Αστερουσίων, σε υψόμετρο 880 μ., κάτω από την κορυφή του Κόφινα!
Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, πρόκειται για το μοναστήρι των Τριών Ιεραρχών που ίδρυσε στα μέσα του 14ου αιώνα ο λόγιος μοναχός Ιωσήφ Φιλάγρης, ένας από τους πιο σημαντικούς σχολιαστές του Αριστοτέλη. 
Τον σημαντικό ρόλο του Φιλάγρη είχε αναδείξει το 1979 ο καθηγητής  Γ. Παπάζογλου, στη διδακτορική διατριβή του με επιβλέποντα τον αείμνηστο καθηγητή Νίκο Παναγιωτάκη.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ληστεύουν την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία με τους νέους φόρους


Όσοι Έλληνες "ξεχαστήκανε" τις τελευταίες ημέρες το νέο σύστημα φορολογίας ακινήτων που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επιβάλει,  βάζει στον ολετήρα της κοινοβουλευτικής δικτατορίας ότι είχε απομείνει στον Έλληνα μετά από χρόνια δουλειάς. Σπίτι, το οικόπεδο που έβγαζε το λάδι του, ακόμα και το πατρικό  στο χωριό.3.2 δις θα αρπάξουν από τους Έλληνες από φόρους ακινήτων το 2014 για να ταίσουν το τέρας της διεθνούς τοκογλυφίας. Ο Έλληνας πρέπει να τιμωρήσει τους πολιτικούς που τον έφτασαν στην εξαθλίωση και τους καταστρέψανε το παρόν και το μέλλον του.Αν δεν το κάνει θα είναι αδικαιολόγητος και συνένοχος. Δεν επιτρέπεται πια να λες δεν ήξερα, δεν έβλεπα, δεν το κατάλαβα. Πρέπει όταν πρόκειται για την ίδια την ύπαρξη σου και τους έθνους ολόκληρου να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι και τις παγίδες και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί το πολιτικό σύστημα για να σε εγκλωβίσει και να σε οδηγήσει στην πλήρη υποταγή .Διαβάστε λοιπόν τι πρόκειται, αναλυτικά, να επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό, σε αυτόν που τους έστειλε να τον εκπροσωπεί στην βουλή για να φροντίζει την ευημερία του και αυτοί τον προδίδουν καθημερινά. 
Αετίων

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Νηρηϊδα»: Το πρώτο ελληνικής κατασκευής ημι-υποβρύχιο σκάφος ! (βίντεο και φωτογραφίες)


Υπάρχουν λαοί που είναι στο DNA τους παραγωγικοί. Όμως η Ελληνική φυλή είχε και έχει, αφού δεν έχει αλλοιωθεί στο ελάχιστο το DNA της επιστημονικά τεκμηριωμένο (ΕΔΩ), στο αίμα της την δημιουργία. Και στο παρελθόν αλλά και στο δύσκολο σήμερα, βλέπουμε Έλληνες να δημιουργούν, να καινοτομούν και να πρωτοπορούν. Αξίζει να αναφέρουμε πως σπανίως το ελληνικό κράτος υπήρξε αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια, αντίθετα μοίραζε χωρίς φειδώ χρήμα άφθονο σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) που δεν προσέφεραν τίποτα παρά μόνο μέσω αυτών τάιζαν ημετέρους και συγγενείς. Έτσι για μια ακόμη φορά και εν μέσω οικονομικής ασφυξίας – κρίση δεν τη λες – μια ελληνική εταιρεία  η «Χασιλίδης Κατασκευαστική» ελληνική επιχείρηση βαρέων κατασκευών, που εδρεύει και δημιουργεί στην ακριτική

«Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.30´
σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Εγνατία Παλάς»
(Εγνατία & Μητροπ. Γενναδίου, πλατεία Δικαστηρίων)
ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης
θα ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου
την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές
με την κίνηση «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική».
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Με νόμο η καταπάτηση των δασών ! Κουβέντα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής


Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal  οι τελευταίες εξελίξεις με την δολοφονία ίσως αποτελέσουν... κρυφή ευλογία για την κυβέρνηση που αγωνίζεται να θέσει σε εφαρμογή τη σκληρή μεταρρυθμιστική ατζέντα που ζητά η τρόικα αφού σήμερα Κυριακή οι επικεφαλής της τρόικας επιστρέφουν στην Αθήνα για την έναρξη του νέου γύρου επιβολής  φόρων και κατοχικών άλλων μέτρων. Βλέπετε  το μυαλό τους είναι να ολοκληρώσουν την καταστροφή της Ελλάδας μέσα στο 2013 αφού το μνημόνιο τελειώνει το 2013 . Και να το θυμηθείτε, το έχουμε ξαναγράψει πριν λίγες μέρες, ότι η τελευταία έξοδος του μνημονιακού Σαμαρά θα είναι να δηλώσει αντιμνημονιακός. Θα βγει και θα πει τέλος τα μνημόνια, αφού φυσικά έχουν παραδώσει την χώρα ολοκληρωτικά στα ξένα χέρια των εντολέων τους πουλώντας ελπίδα στους αφελείς και ευκολόπιστους συνέλληνες.

21 Σεπτεμβρίου 1956: Άλλοι 3 ήρωες οδηγούνται στην αγχόνη

Ξεχωριστό ήταν εκείνο το ξύπνημα της 21ης Σεπτεμβρίου του 1956. Ο ήλιος ήταν πιο φωτεινός από κάθε άλλο πρωινό. Άλλοι τρεις νέοι είχαν γίνει λαμπάδες στο βωμό της απελευθέρωσης της πατρίδας μας από τον Άγγλο κατακτητή. Ο 24χρονος Στέλιος Μαυρομμάτης, ο 22χρονος Μιχαήλ Κουτσόφτας και 22χρονος, πατέρας τριών παιδιών Ανδρέας Παναγίδης, έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στο πάνθεο των ηρωομαρτύρων αυτού του νησιού, προσφέροντας τη ζωή τους, για τον ανεκπλήρωτο πόθο του Ελληνισμού του νησιού. Την ΕΝΩΣΗ μετά της ΜΗΤΡΟΣ πατρίδος.

Από το λημέρι του, ο ξάδερφος του