Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Δημόσια γη 25 στρεμμάτων στον Χασαπόπουλο με 2,5 ευρώ το στρέμμα !




Η newsbomb κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα με πρωτοσέλιδο το ρεπορτάζ που έχει κάνει για την αγοροπωλησία (!) δημόσιας γης που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Ιωάννης Χασαπόπουλος. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος υπέγραψε σκανδαλώδη συμφωνία, η οποία θυμίζει την περίπτωση του Βατοπεδίου. Αγόρασε γη 25 στρεμμάτων και η συμφωνία αγοράς είναι να πληρώνει μόλις 758 ευρώ το χρόνο.Η εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή η υπόθεση εκτός του ότι θυμίζει το Βατοπέδι θα πρέπει να διευκρινιστεί πως εμπλέκονται στην υπόθεση και οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής και Σωκράτης Ξυνίδης.

Η γλώσσα μας δεν πέθανε, η γλώσσα μας ζεί



Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

΄Οποιος  έχει ταξιδέψει με αεροπλάνο έχει διαπιστώσει πώς στα αεροδρόμια εκεί πού βρίσκονται οι αφίξεις στην είσοδο της αίθουσας γράφεται η  λέξη arrivals. Γράφεται στην διεθνή γλώσσα των Αγγλικών σήμερα. Ελα όμως πού δεν είναι Αγγλικά! Το προδίδει το διπλό R της λέξης αυτής καθότι προέρχεται από το ελληνικότατο ρήμα ‘’αραρίσκω’’= φθάνω. Νάτα τά δύο ρό, ολοζώντανα σπαρταριστά σαν τά ψάρια τά φρέσκα μπροστά μας. Η γλώσσα μας δεν πέθανε, η γλώσσα μας ζεί και αναπνέει σε όλα τά αεροδρόμια του κόσμου στα σπλάχνα όλων των γλωσσών, ακμαία, αναλλοίωτη και σφριγηλή. Βέβαια η φιλτάτη και κατηρτισμένη επιστήμων κυρία Ρεπούση έχει άλλη γνώμη. Εμείς διαφωνούμε και θα το διατυμπανίσουμε,

1ο ΦΟΡΟΥΜ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


        


ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΗ"
Το Εθνικιστικό Κίνημα είναι εδώ και δυναμώνει μέρα με την μέρα. Το Εθνικό Μέτωπο κάθε μέρα που περνά κάνει και ένα βήμα μπροστά. Τις τάξεις του ενισχύουν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, νέα και παλαιά στελέχη του Εθνικιστικού χώρου αλλά και φίλοι οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειές του. Έτσι στα πλαίσια αυτών των αγωνιστικών διεργασιών, αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στελεχική σύσκεψη πανελλήνιας κλίμακας  της

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτή επιστολή ενός Εβραίου στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά


Εμείς δεν θα κάνουμε κανέναν σχολιασμό στην ανοιχτή επιστολή του κυρίου Ζαν Κοέν, παρά μόνο θα παραθέσουμε στοιχεία από το βιογραφικό του  για αυτούς που δεν τον γνωρίζουν Έχει διατελέσει Σύμβουλος επικοινωνίας (image-maker) στους:
Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, 1988 - 90. στον Υπουργό Γεράσιμο Αρσένη, 1992 - 93.
στον  Υποψήφιο Δήμαρχο Σωτήρη Παπαπολίτη, 1990 και στον  Βουλευτή Β’ Αθηνών Κυριάκο Μητσοτάκη 2004 
Ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά.
Του Ζαν Κοέν
Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Την Τρίτη 8.10.2013 ΤΑ ΝΕΑ δημοσίευσαν ένα κομμάτι ( Στο μουσείο θυμάτων του Ολοκαυτώματος ο Σαμαράς - «ποτέ ξανά» έγραψε στο βιβλίο επισκεπτηρίων) κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο Ισραήλ, και δεν πίστευα στα μάτια μου αυτό που διάβαζα και έβλεπα.
Μεταξύ των άλλων η εφημερίδα έγραψε και τα εξής “Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρωθυπουργός ευγενικά αρνήθηκε να φορέσει το κιπά το εβραϊκό καπέλο που είναι σύμβολο πίστης».

Η μισή αλήθεια (η καλή) από τον Άδωνη Γεωργιάδη και το Παραπολιτικά...


Το ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  ο επίορκος ΣΥΡΙΖΑίος συνδικαλιστής του Σωτηρία, ούτε ο κύριος Γεωργιάδης δεν μας είπε αλλά ούτε και τα «παραπολιτικά» θέλοντας να εισπράξουν μόνο το κέρδος των εντυπώσεων αυτής της ορθής και επικροτούμενης κίνησης, για το κόμμα της ΝΔ, όμως λένε την μισή αλήθεια… Δεν θέλουμε να σκεφθούμε τι θα γινόταν αν ο συνδικαλιστής, με το μικρό οπλοστάσιο στο σπίτι του, δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν της Χρυσής Αυγής  

Γράφει στην ιστοσελίδα του τα «παραπολιτικά»  :
Ένταση επικράτησε στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA, με αφορμή μία πρόσφατη δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τον επίορκο συνδικαλιστή του «Σωτηρία».

Οικονομική αφαίμαξη για τον λαό και οι εφοπλιστές «αφορολόγητοι»! Με την ευγενική "χορηγία" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ


Βάρη 5 δισ. ευρώ θα σηκώσουν οι Έλληνες πολίτες σύμφωνα με το προσχέδιο προϋπολιγισμού για το 2014, ενώ το ισχυρότερο εφοπλιστικό κεφάλαιο στον πλανήτη δεν θα πληρώσει ακόμα μία φορά ούτε φόρο εισοδήματος.
Η ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων λαϊκών νοικοκυριών αποτυπώνεται στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014.
Το προσχέδιο προβλέπει νέα βάρη τα οποία ξεπερνούν τα 5 δισ. ευρώ και τα οποία θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός. Από αυτά, τα 2,1 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τη νέα φορολογική επιβάρυνση του λαϊκού εισοδήματος και της μικρής ακίνητης ιδιοκτησίας, στην οποία θα συμπεριληφθούν και τα αγροτεμάχια. Τα υπόλοιπα, κατά κύριο λόγο, θα συγκεντρωθούν από νέες περικοπές στην υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τις μειώσεις στις συντάξεις και στη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.

ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Οἱ ἑλλαδίτες, ἀποκτήσαμε πολλὰ μειονεκτήματα κατὰ τοὺς τελευταίους πολυτάραχους αἰῶνες τῆς ἱστορίας μας. Ὠχαδερφισμός, ἀνατολίτικου τύπου ἀναπαυτικὴ ἁδράνεια, παθητικότητα, καθολικὴ μετριότητα, τεμπελιά (χρησιμοποιῶ ἐπίτηδες τὸν τουρκικό ὅρο ἀντὶ τῆς ὀκνηρίας), ἀφιλοτιμία καὶ κουτοπονηριά, εἶναι μερικὰ μόνο ἐξ αὐτῶν.
Κοντὰ σ’ αὐτά, οἱ κοινωνικοπολιτικὲς συνθῆκες εὐνόησαν τὸν ὑπερτροφισμὸ ἀρχαιότερων ἀρνητικῶν γνωρισμάτων μας, ὅπως εἶναι ἡ ὑπέρμετρη φιλαυτία, ἡ διχόνοια, ἡ ὑστεροβουλία.
Ἀκόμα καὶ ἐκεῖνα τὰ σχετικὰ αρνητικὰ χαρακτηριστικά, ὅπως ὁ τυχοδιωκτισμός, που μᾶς ὁδήγησε στὸν προϊστορικὸ ἀποικισμὸ ὅλης κυριολεκτικὰ τῆς ὑδρογείου καὶ τὸν πολιτισμικὸ ἐμπλουτισμὸ ἡμῶν καὶ βαρβάρων, ἔχουν περιορισθεῖ σὲ μικροελλαδίτικα γνωρίσματα παρακμῆς καὶ μιζέριας(ἀπάτη,αἰσχροκέρδεια).

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γερμενής: Ο παππούς μου διάβαζε «Ριζοσπάστη»


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας, που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

Μεταξύ των έξι βουλευτών περιλαμβάνονται και οι κ.κ. Γιώργος Γερμενής, Στάθης Μπούκουρας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, για τους οποίους οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζήτησαν την έγκριση της Βουλής, προκειμένου να τους ασκήσουν διώξεις για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής.
Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε ο κ. Γερμενής (με κόκκινη γραβάτα, μάλιστα), προκειμένου να εκφράσει τη δική του άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε: «Μεγάλωσα με την ελληνική σημαία στο σαλόνι του σπιτιού μου. Έμαθα να

Ελληνικός Εθνικισμός: Ανάχωμα στο σύστημα (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Τα τελευταία γεγονότα, σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ανέδειξαν σε όλο του το μέγεθος τον πολιτικό κυνισμό της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του πολιτικού κατεστημένου γενικότερα.

Η τακτική των πολιτικών αναχωμάτων προκειμένου να καπηλεύονται, να  αποπροσανατολίζουν και να χειραγωγούν την πολιτική ανάπτυξη του Εθνικιστικού Κινήματος, είναι κάτι που πλέον, μέσα από τις συστημικές  συγκρούσεις ψηφοθηρίας, ούτε να το κρύψουν μπορούν, ούτε και οι ίδιοι να κρυφτούν πίσω από τις μεθοδεύσεις τους.

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα ο Φαήλος Κρανιδιώτης από την Ν.Δ. ο οποίος προφανέστατα έχει αναλάβει τον γνωστό πλέον ρόλο της υφαρπαγής ψήφων παριστάνοντας τον σύγχρονο Ανδρεουλάκο επικαλούμενος τον πατριωτισμό και τον Εθνικισμό…, γνωστό το κόλπο από το 1974 και σήμερα.

O Aλέν Ντελόν μαζί με την Μαρίν Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπο

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία, για πρώτη φορά το «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρίν Λε Πεν βρίσκεται στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν μια αλματώδη άνοδο με ποσοστό 24%, που προηγείται με δυο μονάδες από το δεξιό κόμμα «Ump» που συγκεντρώνει 2% και με πέντε

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

13 + 2 στοιχειοθετημένες κακουργηματικές υποθέσεις της “εγκληματικής οργάνωσης” Νέα Δημοκρατία


Έρευνα:
Γιάννης Παναγιωτακόπουλος
Τα πρωτοφανή που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν προβληματίσει σαφώς πολλούς, γύρω από τις προθέσεις του πολιτικού συστήματος και της δικαιοσύνης. Ασχέτως της δικαστικής έκβασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, το βασικό ερώτημα που τίθεται από τους πολίτες είναι το κατά πόσον η Χ.Α. είναι το μοναδικό κόμμα εντός του κοινοβουλίου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “εγκληματική οργάνωση”. Διότι η αίσθηση μίας “δικαιοσύνης” που ενεργεί επιλεκτικά, έρχεται σε αντίθεσή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Ας δούμε λίγο ποια είναι η νομική λογική αυτού του χαρακτηρισμού, έτσι όπως την είχε εξηγήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την λογική, ένα κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “εγκληματική οργάνωση” όταν φέρει τα εξής χαρακτηριστικά:

"Και εσύ Τέκνον Βρούτε";


Ερώτηση-φωτιά του Α.Σπηλιωτόπουλου για δημοκρατική εκτροπή στην υπόθεση ΧΑ

Κρίσιμα ερωτήματα για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και το αν η ΕΥΠ έτσι όπως την χρησιμοποίησε η κυβέρνηση, ακολούθησε τακτικές που βρίσκονται εντός των δημοκρατικών πλαισίων στην υπόθεση των διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έθεσε με ερώτησή του στην Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ειδικά το σκέλος της ερώτηση "Πότε ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις και αν αυτό έγινε με την άδεια εισαγγελέα; Πώς διασφαλίζεται ότι η παρακολούθηση αφορά μόνο το ποινικό κομμάτι και όχι το πολιτικό;" είναι ιδιαίτερα κρίσιμο αφού είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι υπάρχουν ζητήματα δημοκρατικής εκτροπής.

Κυκλοφόρησε η Εφημερίδα "Ελληνική" - Άλλη μια μικρή νίκη για τους Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου



Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας του Εθνικού Μετώπου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ".Στην εφημερίδα που αποτελεί φωνή ελεύθερης πληροφόρησης σε μια περίοδο όπου τα μέσα ενημέρωσης χειραγωγούνται, φιλοξενείται η δράση του κινήματος, η περιοδεία στη Θράκη ενώ καταγγέλλεται η κυβερνητική πολιτική που οδηγεί που οδηγεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Ψαραντώνης | Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δημητρακόπουλος : Στιγματίζουν όποιον έχει αντίθετη άποψη έστω και νομική !


Για δεύτερη φορά ο ποινικολόγος Μ. Δημητρακόπουλος που εμφανίζεται σε κανάλι διατυμπανίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι προέρχεται από αριστερή οικογένεια αλλά και αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της Δεξιάς. Εκεί επενέβη και ο Ευαγγελάτος για να μην «μπερδεύει» ο κόσμος την Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με την ακροδεξιά που κατατάσσει ο Ευαγγελάτος την Χρυσή Αυγή .
Τον διακόπτει πάλι ο Ευαγγελάτος ρωτώντας τον γιατί κάνει αυτή την κατάθεση… ψυχής. Και λέει όπως θα ακούσετε και στο βίντεο ο γνωστός ποινικολόγος:
Την κάνω γιατί είναι μια περίοδος που πολύ εύκολα μπορεί κάποιος άνθρωπος για την νομική άποψη την οποία εκφράζει να στιγματιστεί, και αυτό είναι το

Η χαριστική βολή με τις κατασχέσεις


Τελικά έχουν βαλθεί να τινάξουν στο αέρα την ελληνική κοινωνία. Οι ανίκανοι διαχειριστές της κρίσης στην Καραγιώργη Σερβίας επιχειρούν τώρα να πατήσουν το «κόκκινο κουμπί», βάζοντας στο χέρι στους καταθετικούς λογαριασμούς (σε μισθούς, συντάξεις) των πολιτών αλλά και των επιχειρηματιών. Θα είναι η χαριστική βολή, που θα σημάνει το... τέλος για όσους προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια οικονομία που δεν παίρνει ανάσα, την ώρα που τα λουκέτα πέφτουν βροχή, μεγαλώνοντας την ανεργία και την απελπισία.

Πόσο άσχετοι με το αντικείμενο μπορεί να είναι αυτοί οι «αρμόδιοι», όταν δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι, αν κατάσχουν αδιακρίτως λογαριασμούς, το μόνο που θα επιτύχουν θα είναι να προκαλέσουν νέο σοκ στην ήδη νεκρή αγορά;

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο Καρατζαφέρης «μπέρδεψε»...το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Βορίδη με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Από την σελίδα του Εθνικού Μετώπου αναδημοσιεύουμε την πιο κάτω ανακοίνωση. 

Σε τηλεοπτική εμφάνιση του ο γνωστός για τις επιλογές και τις κολοτούμπες του Γ.Καρατζαφέρης, ανέφερε ότι "έπλυνε" τον Βορίδη και έτσι σήμερα δεν υπάρχει το "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"...!

Έκανε, υποτίθεται, "λάθος" αναφερόμενος τον τίτλο του κινήματος μας αφού ως γνωστόν ο Βορίδης προέδρευε του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" και όχι του Εθνικού Μετώπου. Δυστυχώς ή ευτυχώς κ. Καρατζαφέρη όχι μόνο υπάρχει το "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" αλλά και κάθε μέρα μεγαλώνει την επιρροή του.

Περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ: Σκέψεις για τον Μ. Καραγάτση με αφορμή το έργο του « Κίτρινος Φάκελος» (Πρώτο μέρος)


Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, όταν εξετάζουμε ένα συγγραφέα, να ψάχνουμε για τά θετικά μορφολογικά στοιχεία του, γιά τά σημεία συμφωνίας του η άσυμφωνίας του με την σχολή πού ακολουθά, νά ψάχνουμε ίσως νά απομυθοποιήσωμε τά σύμβολα του. Έκεΐνο πού σπάνια κάνουμε αν ποτέ το κάνουμε, είναι νά διακρίνουμε την βιοθεωρία και το κυριότερο την κοσμοθεωρία του συγγραφέα· Μ’ αυτό το τελευταίο σάν οδηγό και άξονα αναφοράς θά προ­σπαθήσουμε νά μελετήσουμε τον Μ. Καραγάτση· θά δούμε σέ ποιά φιλοσοφική θεωρία βασίζεται το έργο του και που καινοτομεί όταν αναφέρεται σ' αύτήν. Μέ λίγα λόγια δηλαδή πώς μορφοποιεί τήν κοσμοθεωρία του και σέ ποιά, βιοθεωρία οδηγείται άπ'αύτήν.

Σέ γενικές γραμμές, μπορούμε νά πούμε ότι είναι θιασώτης της επιλεκτικής Βουλησιοκρατίας. Δέχεται σέ γενικές γραμμές τον Α.Σοπεγχάουερ, ενώ σάν βιοθεωρία, προτείνει μετά άπο μιά καθαρά επιλεκτική διεργασία ένα κράμμα Νιτσεϊσμοΰ, Μακιαβελλισμου μέ μικρές αναφορές στον FURHEPRINTZIR του Ρόζεμπεργκ·

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ιωάννινα: 70 χρόνια από το Χιτλερικό έγκλημα στους Λιγκιάδες


Στο μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων σήμερα, 70 χρόνια μετά τη θηριωδία των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής, κατά το προσκλητήριο των νεκρών ακούστηκαν τα ονόματα, από 34 βρέφη και παιδιά, 37 γυναίκες ηλικίας 30 έως 64 ετών και 11 ηλικιωμένων.

Ήταν 3 Οκτωβρίου του 1943, όταν οι μηχανοκίνητες διμοιρίες των Γερμανών κατακτητών, μετέτρεψαν το χωριό σε κόλαση. 
Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στον τόπο της θυσίας, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο μοναδικός επιζών της σφαγής ο 70χρονος Παναγιώτης Μπαμπούσκας. Τα σημάδια από τη γερμανική ξιφολόγχη υπάρχουν ακόμη στο σώμα του. Ήταν τότε, βρέφος 4 μηνών και τον βρήκαν δύο μέρες αργότερα, ανάμεσα σε άλλα πτώματα, τραυματισμένο στην αγκαλιά της νεαρής νεκρής μητέρας του σε ένα υπόγειο.

Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ!


Κακουργήματα παντός είδους έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκε -και πολύ περισσότερο από το 1981 που άρχισε να κυβερνά- μέχρι σήμερα εις βάρος της πατρίδας μας και των Ελλήνων πολιτών. Σε εθνικό, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και ποινικό επίπεδο οι φάκελοι είναι δεκάδες και ως εκ τούτου το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι το τελευταίο που μπορεί να κουνά το δάχτυλο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να μιλά για «εγκληματική οργάνωση». Πρώτα θα έπρεπε να αναγνωρίσει τον εαυτό του στη θέση του κατηγορουμένου για τα εγκλήματα και τις συμφορές που έχει προκαλέσει και που σε καμία περίπτωση δεν παραγράφονται!

Το πένθος των κροκοδείλων (του Φοίβου Ιωσήφ)

 
 Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

Οι πιο πολλοί κροκόδειλοι βρίσκονται στον Αμαζόνιο ποταμό. Δεν υστερεί όμως και ο Νείλος αλλά και τά έλη της Λουιζιάνα. Πληθώρα των μεγαλόσωμων αυτών ερπετών με μία περίεργη πονηριά και συνήθεια.
 Αν θελήσουν να σε κάνουν να πλησιάσης για να σε αρπάξουν ως ένα συνηθισμένο  μεσημεριανό γεύμα τους αρχίζουν και μιμούνται το κλάμα ανθρώπινου μωρού. Πάς εσύ από περιέργεια να δής για το μωρό, ορμάει ο κροκόδειλος και καλύπτει έτσι την ημερησία διατροφική του ανάγκη. Σοφή παγίδα και άφθονο ανθρώπινο κρέας. Οι κροκόδειλοι δεν είναι μόνον πανούργοι θηρευτές αλλά και μεγάλοι δάσκαλοι των πολιτικών.

«ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει (του Νίκου Τζιόπα )


Δυστυχώς, η παράταξη των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων,  είναι επί 4 δεκαετίες περίπου, εγκλωβισμένη σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της, στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η οποία, είτε ευθέως, όπως φάνηκε με τις πρόσφατες συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, είτε πλαγίως, αμολώντας τα γνωστά… ακροδεξιά «μαντρόσκυλα» τύπου Ανδρεουλάκου παλαιότερα- Βορίδη σήμερα, πολεμά με λύσσα ότι εμφανίζεται στα δεξιά της. Υπάρχει βεβαίως και η ΕΞΑΓΟΡΑ βουλευτών της Εθνικής Παράταξης το 1977 μετά το μεγαλειώδες 6,82%. Ακόμη πιο παλιά, το 1974 κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική πολιτική σκηνή, συνθλίβοντας πολιτικά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, στέλνοντάς τον ισόβια στην φυλακή. Άρα, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ  προσπαθεί να εκμηδενίσει τον εθνικό χώρο και, κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι η τελευταία, μια και δεν μπορεί με τίποτα να συγκροτήσει από μόνη της κυβερνητική πλειοψηφία, αφού αποτελεί ένα συνονθύλευμα δεξιών, κεντρώων, φιλελευθέρων και εσχάτως, εθνικοφιλελευθέρων πολιτικών δυνάμεων.