Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η πάλη των Τάξεων


Σήμερα, για τόν Ελληνισμό υπάρχουν τεράστια εθνικά προβλήματα, των οποίων ή άντιμετώπισις πα­ρουσιάζεται κάθε μέρα μπροστά μας. Κανείς δέν αμ­φισβητεί ότι ο  στόχος των ενεργειών πρέπει να άποβλέπη στην έπίλυσί τους πρός τό συμφέρον τού 
Έ­θνους. Εσωτερική πολιτική, κοινωνική διάρθρωσις, οικονομική πολιτική πρέπει να αποτελούν παράγον­τες, πού ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί, θα συμ­βάλλουν στήν πραγματοποίησι τοϋ στόχου.
Και οπωσδήποτε απαιτείται σχεδιασμός μακρό­πνοος, έξω από τα μικροσυμφέροντα της μικροπολι­τικής για νά γίνη ο στόχος πραγματικότης. Και έδώ βρίσκεται τό σημείο πού δέν θέλουν νά αντιληφθούν οι «ηγούμενοι» του Ελλαδικού χώρου. Χωρίς κανέ­να προγραμματισμό, ερασιτεχνικά και πολλές φορές μέ ύποπτες ενέργειες, επί δεκαετίες τώρα, έχουν επι­τύχει τήν σμίκρυνσι του Ελληνισμού. Πραγματική συμφορά γιά τον Ελληνικό λαό στήν ιστορική του πορεία.
Βασικό ρόλο έχουν παίξει και οι «λάτρεις» του μαρξισμού στή χώρα μας, μέ τίς διάφορες δήθεν «ε­πιστημονικές» θεωρίες, πού δέν  είναι πρόσφατες. Τό κομμουνιστικό κατεστημένο έχει συμβάλλει και μέ τό παραπάνω μάλιστα, στήν πνευματική παρακμή μέ τούς ψευτοδιανοουμένους του. Και οι βάσεις γιά τήν πνευματική αυτή ψώρα, τόν κομμουνισμό, έχουν μπή από πολλά χρόνια πριν.

Κάντε τζαμί τις φυλακές Κορυδαλλού-101 μουσουλμάνους κλέφτες συνέλαβε η αστυνομία






















Ούτε ένας ούτε, δύο ούτε δέκα, ούτε ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες. Εκατόν ένας, κλεφταράδες βγαλμένοι από το χίλιες και μία νύχτες, του Αντωνάκη του Βαγγελάκη και της αριστερής και ανθελληνικής αβάντας και συνοδοιπορίας, είχαν τσακίσει τα ελληνικά νοικοκυριά διαπράττοντας συνολικά 335 κλοπές και 28 ληστείες !! Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προέρχονται από χώρες μουσουλμανικές χώρες όπως Αλγερία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη, Τυνησία, Πακιστάν και Συρία. Ο καθένας έχει  από καμιά δεκαριά ονόματα με βασικά το Μουσταφά, το Μοχάμεντ, το Ιμπραήμ έτσι για να μας θυμίζουν τι καλά που περάσαμε με τους Τούρκους …Κάτι ήξερε ο Καραισκάκης που έλεγε: «Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.»

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ Ασπιώτης εκτελεστής των 2 Εθνικιστών; Τα συμπεράσματα που σπρώχνει το καθεστώς


Κάνοντας μία αξιολόγηση των ειδήσεων που “σπρώχνει” το καθεστώς τις τελευταίες ώρες, γύρω από την στυγνή εκτέλεση των δύο Εθνικιστών, οδηγούμαστε σε κάποια προφανή συμπεράσματα, που η αλήθεια είναι ότι διαφαίνονται ιδιαιτέρως βολικά για την κυβέρνηση και την επιβεβαίωση της θεωρίας των δύο άκρων, την οποία το καθεστώς ευελπιστεί να δει να επαληθεύεται με ακόμα περισσότερο αίμα στους δρόμους...

Χωρίς να μπορώ να πάρω θέση απέναντι σε πληροφορίες που διοχετεύονται στα ΜΜ”Ε”, θα εκθέσω λίγο -προλαμβάνοντας τα δημοσιεύματα που πιθανών θα δείτε τις επόμενες μέρες- τα συμπεράσματα στα οποία οδηγεί το χαλί που στρώνουν αυτές οι πληροφορίες και θα καταλήξω με τη δική μου -καχύποπτη πάντα- θεώρηση.

Πάει και η Κυριακή;


Δεν έχω πια το σάλιο να σας φτύσω
Νικόλας Άσιμος
Τελικά μάλλον δεν είναι δύσκολη η διακυβέρνηση της Ελλάδος της μνημονιακής εποχής, αν κρίνουμε από το mondus operandi των κυβερνώντων. Η συνταγή σε  γενικές γραμμές είναι απλή:
Τα ακούραστα παπαγαλάκια των μεγάλων ΜΜΕ, βάζουν το θέμα και προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, όπως το μπαράζ πυροβολικού «μαλακώνει», κατά την στρατιωτική ορολογία, τον αντίπαλο, πριν την επίθεση. Οι κυβερνώντες δεν κουράζονται ούτε χρονοτριβούν με διλήμματα.
Στα μεν εθνικά θέματα, εκτελούν απλώς πιστά τις οδηγίες, επεμβαίνοντας μόνο στο χρονοδιάγραμμα και τη μεθοδολογία.

Αγωγή στη Χάγη (!) κατά Μέρκελ-Λαγκάρντ κατέθεσε Έλληνας.


Γράφει χρησιμοποιώντας σοφές διδαχές αρχαίων Ελλήνων, με βαθύ πατριωτισμό, οργή και θυμό για όσα έχουν συμβεί στον ελληνικό λαό. Ο δικηγόρος Θεόδωρος Παπουλάκος, μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Ρώμης, δεν φοβάται να τα... βάλει με τα μεγαθήρια που ελέγχουν τις τύχες της χώρας μας και τόλμησε να κάνει αυτό που δεν έκανε καμία ελληνική κυβέρνηση, κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός. Κατέθεσε αγωγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά της Γερμανίας, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για όλα τα δεινά που ζουν οι Ελληνες στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, ενώ ζητά τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία, για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τον Θάνατο


Εθνικιστική κατάληψη Cervantes, Catania
Γράφει η Ποσειδωνία  
Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει οι μασόνοι, οι πολιτικάντηδες, οι αριστεροί, οι κομμουνιστές και φυσικά τελευταίοι και «καλύτεροι» οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ. Αυτό δεν κατάλαβαν δυστυχώς και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τραγικές καταστάσεις και γεγονότα.
Αυτή είναι η σάπια δημοκρατία των κίβδηλων ανθρωποειδών που μας κυβερνούν και μας «ενημερώνουν». Πλύση εγκεφάλου επί 24ωρου βάσεως για ένα μήνα με μονόπλευρο, μισανθρωπικό και λυσσαλέο λόγο ενάντια σε ορισμένη και μόνο κατεύθυνση. Κύριο θέμα ενασχόλησης, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετά από συμπλοκή σχετική με ποδοσφαιρικά θέματα.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ο Κοινός Παρονομαστής παραμένοντας σταθερά προσηλωμένος στον αρχικό του στόχο που είναι η κατάθεσις των ιδεολογικών μας θέσεων, συνεχίζει την δημοσίευση των ιδεολογικών πονημάτων όπως αυτά διατυπώθηκαν, τόσο από κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ όσο και σαν αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας των αρμοδίων διευθύνσεων και των συλλογικών οργάνων, προκειμένου να γίνουν γνωστά στο ευρύτερο κοινό και κτήμα των ξεχωριστών εκείνων ανθρώπων και ειδικά των νεότερων, που έχουν έμφυτη την ανάγκη της αναζήτησης.

Απέναντι στην ισοπεδωτική λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και των ψευδοιδεολογικών συνιστωσών της, του φιλελευθερισμού και του Μαρξισμού δημιουργούμε μια ιδεολογική δεξαμενή, οπλίζουμε ιδεολογικά τους νέους Εθνικιστές και ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παραχαράξει, να διαστρεβλώσει και να «λεκιάσει» την φυσική ιδεολογία του ανθρώπου, τον Εθνικισμό. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τις νεότερες γενεές, τους νέους και τις νέες των Ελλήνων τους οποίους καλούμε να γνωρίσουν την κοσμοθεωρία και την ιδεολογία του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και  να γίνουν ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ του μέλλοντος που τους ανήκει .  

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το μήνυμα του Πολύδωρου Δάκογλου πριν ένα χρόνο που δεν πήραν οι εθνικιστές


30 Ιουλίου 2012 κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης στον Ίωνα Δραγούμη, στην Λευκή κολόνα-στήλη της Βασιλίσσης Σοφίας. Έχουν ολοκληρωθεί οι ομιλίες στις οποίες κατά την ολοκλήρωσή τους, τονίσθηκε πως ο τρόπος θυσίας του Ίωνα Δραγούμη πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για εμάς τους νεότερους. Μάλιστα ο ένας εκ των δυο ομιλητών, που δεν είχε καμία σχέση με τον εθνικιστικό χώρο, δήλωνε: " Εμείς δεν θα πεθάνουμε πέφτοντας από το μπαλκόνι. Θα πεθάνουμε σαν τον Ίωνα Δραγούμη" 
Κάπου εκεί πήρε την ντουντούκα ο συναγωνιστής και παλαιός αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος- ΕΝ.Ε.Κ. ο Πολύδωρος Δάκογλου ο οποίος έστειλε το μήνυμα μέσα από την 46 δευτερολέπτων ομιλία του. Εκφράζοντας την πολιτική, ώριμη και υπεύθυνη εθνικιστική σκέψη και βλέποντας στο μέλλον. Ευτυχώς πρόλαβα και κατέγραψα την ομιλία-μήνυμα. Δυστυχώς το μήνυμα το είδαν μόνο εκατόν εξήντα Έλληνες και σίγουρα

Το φρικτό βίντεο της ειδεχθούς δολοφονίας


Δυσανασχέτησε ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας επειδή διέρρευσε το βίντεο της φρικαλεότητας της κομμουνιστικής τρομοκρατίας. Μάλιστα σύμφωνα με το νεοδημοκρατικό παραπολιτικά, από τους κύκλους του Δένδια κυκλοφόρησε ο χαρακτηρισμός «Τυμβωρύχοι» για αυτούς που έδωσαν το βίντεο. Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι έκαναν και λόγο πως το συγκεκριμένο βίντεο εκτός από πολύ βίαιο δεν εξυπηρετεί τίποτα και  όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αντιτρομοκρατική αλλά από άγνωστη πηγή..
Βλέπετε το βίντεο της φρίκης της ειδεχθούς εγκληματικής ενέργειας προς τα

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η καπηλεία του Εθνικιστή Ι. Δραγούμη από τον αντιεθνικιστή Α. Σαμαρά


Σε ερώτηση του Πρετεντέρη προς τον Αντώνη Σαμαρά στο Μπομπολικό κανάλι κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης, για το …πως βλέπει τον κ. Τσίπρα ο πρωθυπουργός της μνημονιακής νεοΔημοκρατικοΠΑΣΟΚικής συγκυβέρνησης απάντησε: «Για μένα το πρόβλημα του κ. Τσίπρα δεν είναι να γίνει κυβέρνηση… Και το εννοώ αυτό που σας λέω:  Είναι να γίνει αντιπολίτευση. Αυτό δεν έχει πείσει βασικούς δικούς του ανθρώπους, όπως αυτά που είδαμε τελευταία, να μην επανέρχομαι, στα λεφτά υπάρχουν κλπ.»
Συνεχίζοντας και αναφερόμενος στις συνιστώσες και στην αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ στη Βενεζουέλα του Τσάβες και την Κούβα του Κάστρο χρησιμοποίησε και τον Ίωνα Δραγούμη στην αναφορά του. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Το παραμύθι της αποσταθεροποίησης...


Μα γιατί όλοι ομιλούν για «σχέδιο αποσταθεροποίησης»;
Αποσταθεροποίηση σε τι;
Μήπως δεν έχει αποσταθεροποιηθεί η ζωή μας ολάκερη μέχρι τώρα;
Τάχα δεν παραβιάζονται καθημερινώς τα Συνταγματικά μας δικαιώματα;
Μήπως οι συνταγματικές εκτροπές δεν έχουν ήδη αποσταθεροποιήσει το Δημοκρατικό πολίτευμα, τους Νόμους και το Σύνταγμα του Ελληνικού κράτους;

Θαρρεί κανείς πως η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, οι αυτοκτονίες, τα συσσίτια, τα παιδιά που υποσιτίζονται, τα σπίτια και οι επιχειρήσεις που βγαίνουν στο σφυρί από τους άρπαγες του πιο δύσοσμου και τρισάθλιου αυτού καθεστώτος, δεν έχουν τάχα αποσταθεροποιήσει την κοινωνία μας, τις οικογένειές μας, το Είναι μας ολάκερο;

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

48 ώρες μετά. Συμπεράσματα.


Γράφει ο Δ. Παπαγεωργίου 
 Το βράδυ της Παρασκευής. 
Την πρώτη στιγμή που άκουσα την είδηση, μπήκα σε μία κατάσταση άρνησης. Κυκλοφόρησε κάπως έτσι: “Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς κοντά σε γραφεία της Χρυσής Αυγής”. Ήθελα να πιστέψω ότι ήταν κάτι που τυχαία έγινε εκεί, ότι ήταν κάτι της νύκτας που έτυχε να γίνει κοντά στα γραφεία της Χ.Α. Να το ακούσω λίγο αργότερα και να ανακουφιστώ. Γιατί είχα αρχίσει να βράζω.  Μέσα στο αυτοκίνητο καθώς πήγαινα στο Αστυνομικό Τμήμα, έβαλα ραδιόφωνο. Εκεί δυστυχώς, βγήκα από την κατάσταση άρνησης, πολύ γρήγορα.
Ένοιωθα σαν με είχαν δείρει. Μιλώντας με φίλους και γνωστούς άκουγα τα ίδια. Η υπόλοιπη ώρα, μέχρι να γυρίσω στο σπίτι ήταν αρκετά θολή. Θυμάμαι απλά ότι ήθελα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου, να βγω έξω και να περπατήσω.

Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν !


Γράφουν οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ
Ω ανθρωπάκο  σκυφτέ και ταλαίπωρε..! Τα δύο  παιδιά σου που χάθηκαν, δεν είχαν καμία σχέση με την κοινωνία της μπόχας και της αηδίας που ζεις. Ο Γιώργος και ο Μάνος ονειρεύτηκαν να γίνουν χρήσιμοι στο Εθνος τους. Ονειρεύτηκαν μια Πατρίδα ελεύθερη και περήφανη,  έναν λαό κυρίαρχο που δεν θα σέρνεται δούλος των διεθνών τοκογλύφων. Ονειρεύτηκαν μία Μεγάλη Ελλάδα, όχι αποικιοκρατούμενη και εποικισμένη. Δεν πολέμησαν για καμία τσόντα, για καμία μαστούρα και αλητεία, δεν ήταν οπαδοί κανενός τυχάρπαστου σαπιοείδωλου των τουρκοκάναλων.  Υπηρέτησαν την Ιδέα, γιατί η Ιδέα είναι πιο πάνω από τα εφήμερα, τα τυχάρπαστα, τα ελεεινά που ζούμε..

Μanolis e Yorgos presenti





















Αυτό που δεν έκαναν, οι κατευθυνόμενες από τα αναρχικά σκουπίδια θύρες οπαδών ελληνικών ομάδων, να σηκώσουν πανό, όπως έκαναν με τον φόνο του Παύλου Φύσσα, το έπραξαν οι φίλαθλοι της Λάτσιο εχθές.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σπανουδάκης: Δεν έχουμε πια κόμματα αλλά κομμάτια διεφθαρμένων ελλήνων


Με όσο πιο απλά λόγια μπορώ, θα απαντήσω σε όσους με ρωτάτε περί πολιτικής, δημοκρατίας, πολιτισμού και πια η σημερινή στάση-θέση μου.
Αρχίζω με τα αρνητικά. Ουδέποτε υπήρξα, σοσιαλιστής, αριστερός, προοδευτικός και τα τοιαύτα. Στην πραγματικότητα από το 74' πού γύρισα στην Ελλάδα, αυτοί ακριβώς ήταν και είναι ακόμη, που με πολέμησαν με λύσσα. Και βέβαια, όχι μόνον εμένα. Και πολλούς άλλους, πού ή εξαφανίστηκαν, ή τελικά συμβιβάστηκαν. Στον τομέα τού "πολιτισμού" τελικά, βρίσκονται οι πιο εμπαθείς και διαπλεκόμενοι, άνθρωποι. Αν κάποτε άνοιγε ο φάκελος πολιτισμός, χορηγίες, διαπλοκή, φακελάκια, ημέτεροι κλπ, θα έκανε την λίστα Λαγκάρντ ή όποια άλλη,

Ούτε Δεξιά Ούτε Αριστερά


Ούτε Δεξιά Ούτε Αριστερά-Ενιαίο εθνικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της κρίσης-του Κώστα Καρδαρά

Η πολυμέτωπη επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας δεν έχει «πολιτικό» αλλά αξιακό πρόσημο. Δεν έχει δηλαδή σημείο εκκινήσεως ή αναφοράς κάποια «αριστερά» ή «δεξιά» ιδεολογήματα, ούτε προωθείται αποκλειστικά από φορέα ή φορείς ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Αντίθετα, η κρίση ενορχηστρώνεται με την πολλαπλή συμμετοχή «αριστερών» και «δεξιών» πολιτικών σχηματισμών, που οι συμπολιτευτικοί ή και αντιπολιτευτικοί τους ρόλοι, προσδίδουν την απαραίτητη επίφαση αξιοπιστίας και την ψευδαίσθηση εναλλακτικών δυνατοτήτων, διαδραματίζοντας ακόμη και τον ρόλο ανασχετικών αναχωμάτων του ογκούμενου κύματος της λαϊκής οργής.