Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Εκδηλώσεις για την παράνομη ανακήρυξη του ψευτοκράτους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

                 
                  

Πορεία Κύπριων φοιτητών προς το τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης


Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν απόψε Κύπριοι φοιτητές, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
Οι διαδηλωτές κρατώντας σημαίες της Κύπρου και της Ελλάδας και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Τουρκίας, του ψευδοκράτους και των στρατευμάτων κατοχής, έφθασαν μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου, σε απόσταση εκατό περίπου μέτρων από το κτίριο του

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Το Ίδρυμα Αντενάουερ οι Πολιτικοί και οι Δημοσιογράφοι


Αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο η Γερμανία, έχοντας χάσει τον πόλεμο, διχοτομήθηκε σε Ανατολική (υπό την κατοχή των Ρώσων) και σε Δυτική (υπό την κατοχή των Άγγλων, των Αμερικανών και των Γάλλων).
Ο Αντενάουερ, που διοίκησε και ανασυγκρότησε, με Αμερικανική βοήθεια, την Δυτική Γερμανία ήταν δημιουργός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος. Του κόμματος του οποίου σήμερα αρχηγός είναι η καγκελάριος Μέρκελ.
Οι διάδοχοί του, δημιούργησαν ένα Ίδρυμα εκπαίδευσης πολιτικών στελεχών, που το ονόμασαν «Ίδρυμα  Αντενάουερ».


Συγκλονιστικά επίκαιρο άρθρο του Ζαχαρία Παπαντωνίου στην Εστία το 1921!


Πρό 92 ἐτῶν, τήν 21η Ὀκτωβρίου 1921, ἡ «Ἑστία» εἶχε δημοσιεύσει ἕνα συγκλονιστικό ἄρθρο τοῦ τότε συνεργάτου της, μεγάλου λογοτέχνη, ποιητῆ καί δημοσιογράφου Ζαχαρία Παπαντωνίου. Τό ἄρθρο περιέγραφε τήν νοοτροπία τῶν περισσοτέρων Ἑλλήνων πολιτῶν, οἱ ὁποῖοι περιμένουν τά πάντα ἀπό τό κράτος.

Τῶν νέων πού θέλουν νά γίνουν δημόσιοι ὑπάλληλοι, πού δέν ἀναλαμβάνουν ἀτομικές πρωτοβουλίες, πού ζοῦν εἰς βάρος τῆς οἰκογενείας τους καί τοῦ κοινωνικοῦ συνόλου. Ἐχαρακτηρίζοντο δέ ὅλοι αὐτοί ἀπό τόν Ζαχαρία Παπαντωνίου ὡς «ἑτερόβιοι»! 

Καμμία πρωτοβουλία

Ἰδού τά κυριώτερα ἀποσπάσματα τοῦ συγκλονιστικοῦ ἐκείνου ἄρθρου, μέ τίτλο «Ὀλίγα Ἄτομα», τό ὁποῖο ἐξῆρε κάποιους νέους πού εἶχαν ἀποκρούσει προσφορά νά γίνουν δημόσιοι ὑπάλληλοι:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τραγούδι-ύμνος για τους δυο νεκρούς Εθνικιστές από τους Έρως Ελλάς



Ένα νέο τραγούδι-ύμνος από τους Έρως Ελλάς αφιερωμένο στους δύο άγρια δολοφονημένους εθνικιστές έρχεται την κατάλληλη ώρα. Την ώρα που το πολιτικό σύστημα με τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης επιδιώκει να περάσει στην λήθη τους δύο νεκρούς. Εμείς που μείναμε πίσω, δεν θα επιτρέψουμε αυτήν τη λήθη. Θα είναι ντροπή και ασέβεια προς τα πιστεύω μας. Οι Έρως Ελλάς έρχονται με έναν ξεχωριστό τρόπο, την μουσική, να κάνουν ένα βήμα μπροστά στον τομέα αυτόν που οι Εθνικιστές υστερούσαν. Επικροτούμε την προσπάθεια, περιμένουμε και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στον Αγώνα για την πατρίδα και τραγουδάμε μαζί τους  για αυτούς τους συναγωνιστές που βρίσκονται μαζί με άλλους στα Ηλύσια πεδία.

Η Νίκη της Σαμοθράκης παραμένει στο Λούβρο γιατί δεν την θέλουμε !!


Το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης δεν βρίσκεται πια μπροστά από τα επιβλητικά σκαλιά στο πρώτο επίπεδο του Μουσείου. Εδώ και λίγο καιρό έχει αποσυρθεί για να καθαριστεί. Αλλά το Γαλλικό κράτος θέλει να πληρώσουν οι Γάλλοι για αυτό... γιατί οι Έλληνες λέει δεν την θέλουμε !! 

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν ζητούν οι Έλληνες πίσω την Νίκη της Σαμοθράκης, αλλά το Μουσείο προσπαθεί να πείσει τους Γάλλους ότι είναι κοινωνική τους ευθύνη να διασώσουν το άγαλμα και φυσικά να μείνει εκεί όπου μπορεί να φροντιστεί καλύτερα. 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν επίπεδα μισθών 250-300 ευρω


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθό 250-300 ευρω ... 
1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. (Amstel, Heineken)
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.

3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.

Η ελληνική γλώσσα και η ανθελληνική «Ινδοευρωπαϊκή» πομφόλυγα.


Προ 200 ετών, λόγω της παρατηρηθείσης ομοιότητος μεταξύ της Ελληνικής, Λατινικής, Σανσκριτικής (αρχαίας Ινδικής) γλώσσας και των πολλών αναλογιών και ομορρίζων λέξεων των γλωσσών αυτών, κατεσκευάσθη η θεωρία (Τόμας Γιάνγκ 1813) περί «Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας - Ομογλωσσίας.Οι «Ινδοερυωπαϊσταί» για να εξηγήσουν την ομοιότητα των ανωτέρω γλωσσών, παραθεωρώντας την Ελληνική επίδραση, είπαν ότι αυτές προέρχονται από μια κοινή μητέρα γλώσσα, που μιλήθηκε από κάποιο άγνωστο λαό, σε κάποιοι τόπο, εκεί γύρω στο 5.000 π.Χ. και ότι από τον λαό αυτό προέρχονται Έλληνες, Λατίνοι, Γερμανοί, Κέλτες, Ινδοί και οι γλώσσες τους.
Όμως, η ανθρωπολογική - σκελετική διαφορά (δολιχοκεφαλία, βραχυκεφαλία, λεπτοφυία οστών κλπ) μεταξύ Ινδών, Ελλήνων, Γερμανών κ.α. η η ανυπαρξία ευρημάτων και τεκμηρίωντου λαού αυτού, ως και φιλολογικά, αρχαιολογικάκαι ανθρωπολογικά επιχειρήματα, καταρρίπτουν εκ βάθρων το «ινδοευρωπαϊκόν» κατασκεύασμα.

ΑΠΟΛΑΣ ένα Ελληνόπουλο στην Τουρκία

Την στιγμή που υπάρχουν Έλληνες που αρνούνται με τον τρόπο τους τον Ελληνισμό τους,  ένα παλικάρι στην Τουρκία κάνει την δική του επανάσταση.
Δεν  σταματά να ομολογεί μέσα από το μουσικό του έργο την καταγωγή του

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο Ερντογάν προκαλεί και ο ΓΑΠ φυτεύει δέντρα στην Τουρκία (vid).


Τον… κηπουρό στην Τουρκία παριστάνει ο πρώην πρωθυπουργός και καλοπληρωμένος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου κ. Γ. Παπανδρέου.
Τη στιγμή που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας επίδειξη δύναμης και εκθέτοντας την ελλαδική συγκυβέρνηση, έκανε την προκλητική δήλωση ότι «δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος», ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρωτεργάτης του σχεδίου της παράδοσης της Ελλάδος στην διεθνή τοκογλυφία, συμμετείχε σε δενδροφύτευση στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Παπανδρέου που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τη συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αποφάσισε να επισκεφτεί το πάρκο Γκεζί και να φυτέψει ένα δέντρο ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΚ: Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων Πρωτοπόρος στον Αγώνα για την Β. Ήπειρο


Ο Εθνικιστής δήμαρχος Γαργαλιάνων, Άκης
 Κατρίτσης 
σε ηλικία 24 ετών. Ο νεώτερος
δήμαρχος 
σ’ όλη την Ελλάδα σαφώς και
υπήρξε 
εγγεγραμμένο μέλος  του ΕΝ.Ε.Κ.  
ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)

Παραθέτω κείμενο του συν. Δημητρίου Τσούγκου, που δημοσιεύθηκε στον «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ» της Παρασκευής 4ης Νοεμβρίου 1983, αρ. φύλλου 24 σελ. 1, και αφορά γεγονότα που είχαν σχέση με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γαργαλιάνων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ  

Συντάσσονται με τους εχθρούς της Ελλάδος οι Δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας  
Στον Δήμο Γαργαλιάνων της Μεσσηνίας, η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου συντάχθηκε με τους Εχθρούς της Ελλάδος, μειοδότησε Εθνικά και προσπάθησε

Εκδήλωση τιμής μνήμης στο Σκρά Κιλκίς


από την εκδήλωση τιμής

Με την παρουσία πλήθους Ελλήνων Πατριωτών, πραγματοποιήθηκε στο Σκρα Κιλκίς, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, η καθιερωμένη εκδήλωση  Εθνικής Μνήμης και Τιμής προς τιμήν της ηρωικής εθνομάρτυρας  δασκάλας Βασιλικής Παπαθανασίου, που δολοφονήθηκε από ξενοκίνητους κομμουνιστές αντάρτες του λεγόμενου ‘’Δημοκρατικού Στρατού’’ του ΚΚΕ,  σε συνεργασία με άλλα σλαβικά  δολοφονικά  τάγματα  στις 13 Νοεμβρίου 1946. Η εκδήλωση αυτή  πραγματοποιείται κάθε  χρόνο με πρωτοβουλία της συνδικαλιστικής παράταξης Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζόμενων (ΔΑΚΕ), και συμμετοχή άλλων φορέων.

Μια αλήθεια και ένα ψέμα, από το στόμα του Αντώνη Σαμαρά! - του Πολύδωρου Δάκογλου


Ο Αλέξης Τσίπρας, έφερε εις πέρας την αποστολή του, κατά τον καλύτερο τρόπο, με την ακατανόητη για πολλούς απόφαση να θέσει θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στην Βουλή.
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση εξασφάλισε τους πολύτιμους 6 μήνες που χρειαζόταν, για να αναλάβει και να ολοκληρώσει την Προεδρία της Ελλάδος και του κ. Σαμαρά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξασφάλισε τους αναγκαίους 6 μήνες που χρειαζόταν, για να περάσει και να θέσει σε εφαρμογή τα νέα φορολογικά μέτρα και να ψηφίσει τον δύσκολο προϋπολογισμό του 2014. Εξασφάλισε τους 6 πολύτιμους μήνες που χρειαζόταν,  για να φτάσει μέχρι τον Απρίλιο διεκδικώντας μια απόφαση αναχρηματοδότησης ή περικοπής του χρέους μέσω επιστροφής τόκων που ήδη η Ελλάδα έχει πληρώσει. Εξασφάλισε τον αναγκαίο ζωτικό χρόνο, για να μπορέσει να κάνει εξαγγελίες χαλάρωσης κάποιων μέτρων ή απόδοσης κάποιων ψίχουλων δικαιοσύνης προς νοικοκυραίους που τους έχουν μετατρέψει σε επαίτες.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

H δυσπιστία έφυγε, η δυστυχία μένει..


Με 153 ψήφους κατά και 17 παρών καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 124 Ψήφισαν μόνο 294 βολευτές καθώς απουσίαζαν οι 3 προφυλακισμένοι της Χ.Α. (Ν. Μιχαλολιάκος, Γ. Λαγός, Χρ. Παππάς), ο κ. Μανώλης Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας και ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης.

Για μια ακόμα φορά η συνοδοιπορία και η συνεργασία των δύο κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα, απέδωσε καρπούς και τους κράτησε ζωντανούς στην επιφάνεια, έτσι ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα δυο κόμματα που πούλαγαν στους «ιθαγενείς» ψηφοφόρους τους κόντρες μεταξύ δεξιάς και αριστεράς για να τους ελέγχουν. Εχθές το δημοκρατικό υπόβαθρο αυτής της συγκυβέρνησης έδειξε τον δρόμο της εξόδου

Ημισέληνος εκεί που έδενε ο Μιαούλης τα πυρπολικά !


Όσα τα βράχια της Ύδρας τόσες και οι πετρωμένες ψυχές των ναυμάχων, πλοιάρχων και ναυτών που χάθηκαν για να ελευθερωθεί το έθνος από τον τουρκικό ζυγό. Κι όμως 200 χρόνια μετά, εκεί όπου έδενε τα πυρπολικά του ο Ανδρέας Μιαούλης ενδεχομένως να κυματίζει η τουρκική σημαία! Ήδη ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του πρώτου «πακέτου» μαρίνων, που αφορά τον Αλιμο, τη Νέα Επίδαυρο, τον Πόρο και την Ύδρα, βρίσκεται στα τελειώματά του, με επικρατέστερους «μνηστήρες» Τούρκους μεγαλοεπενδυτές.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η Στρατηγική καταστροφής και υποδούλωσης των Εθνών που εφαρμόζει το ΔΝΤ


Οι δολοφόνοι των λαών.
Οι πολιτικοί της Αφρικής, αποφασισμένοι πλέον να σταματήσουν τη λεηλασία των κρατών τους, έχουν θέσει στο στόχαστρο τη φοροαποφυγή των πολυεθνικών – με πρώτο στόχο την απαγόρευση της χρησιμοποίησης των φορολογικών παραδείσων από τις ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες είναι εγκαταστημένες στις χώρες τους.
Το «τραγικό αστείο» στην όλη υπόθεση είναι το ότι, το ΔΝΤ πρότεινε να τους βοηθήσει – όταν ήταν αυτό ακριβώς που υποχρέωσε τις αφρικανικές χώρες να αλλάξουν τη φορολογική τους νομοθεσία, εκβιάζοντας με τα δάνεια που ήταν υποχρεωμένες να λάβουν, για να αποφύγουν τη χρεοκοπία.

Οι δύο Πομάκες που σήκωσαν ψηλά σημαία της Ελλάδας μέσα στην Τουρκία...


Οι Πομάκες, Ζεϊνέπ Παδαλί Μεχμέτ και η Ελίφ Αχμέτ Αρήφ, από την Κομοτινή, αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Τούρκικης Γλώσσας και κέρδισαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της ποίησης και στην κατηγορία της έκθεσης.  

Παρά το γεγονός ότι, οι Πομάκοι είναι Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα (εξισλαμίσθηκαν βιαίως, τα χρόνια της μεγάλης ισχύος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας) δεν ξεχνούν ότι, φυλετικά είναι Έλληνες, κατ' ευθείαν απόγονοι των Αγριάνων της Θράκης που συγκροτούσαν το ανίκητο ιππικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι Πομάκοι που