Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κονγκρέσο προς Ε.Ε.: Υπό παρακολούθηση οι απροσκύνητοι !


Σε μια κίνηση που περιγράφεται από μια κορυφαία ομάδα πολιτικών δικαιωμάτων ως “μαύρη μέρα για την ευρωπαϊκή δημοκρατία”, ο Μοσέ Κάντορ (Moshe Kantor), ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κονγκρέσου (ECJ) και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας, Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι (Aleksander Kwaśniewski, που κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Izaak Stoltzman), ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τη δημιουργία εθνικών μονάδων επιτήρησης για την παρακολούθηση πολιτών των 27 κρατών μελών της ΕΕ υπόπτων για “μη-ανοχή”.

Έτοιμο το «ΚΑΣΤΡΟ» του Εθνικού Μετώπου – Σήμερα τα εγκαίνια


Τα νέα γραφεία του Εθνικού Μετώπου, όπως πρώτος ο Κοινός Παρονομαστής είχε προαναγγείλει ότι θα ανοίξουν, είναι γεγονός. Το Εθνικό Μέτωπο έχει σημειώσει τον τελευταίο καιρό αλματώδη  πρόοδο όχι μόνο ανοίγοντας γραφεία σε κομβικά σημεία της Ελλάδος αλλά γιατί τα στελέχη του, λειτουργώντας αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά μεθοδικά, επισκέπτονται  πολλές περιοχές και συγκροτούν μεγάλες ομάδες εθνικιστών που εντάσσονται στο Κίνημα. Παράλληλα όμως έρχονται και σε επαφή με την κοινωνία και αυτό είναι το νέο σύνθημα-στόχος: «Για την Ελλάδα και την Κοινωνία» Ενημερώνουν συγχρόνως πολίτες που θέλουν να μάθουν για τις θέσεις του Εθνικού Μετώπου. Σε συνδυασμό με όλα αυτά προετοιμάζουν το

Οι μεγαλύτεροι παγκοσμίως χαυλιόδοντες μήκους 5.02 μέτρων στην Μηλιά Γρεβενών !


Το Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" θα απονεμηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, στο Βατικανό, στην Αν. Καθηγήτρια Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ., Ευαγγελία Τσουκαλά και στον Ολλανδό ερευνητή Παλαιοντολογίας, Ντικ Μολ, για την καθοριστική συμβολή τους στις έρευνες και στις ανασκαφές στη Μηλιά Γρεβενών.
Τα Διεθνή Βραβεία "Giuseppe Sciacca" τελούν, μεταξύ άλλων, υπό την αιγίδα της Ε.Ε., της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς παγκοσμίως. Στοχεύουν στη διάδοση του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς, στη φιλία των εθνών, στις ανθρώπινες αξίες και τους νέους.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ελβετική όαση Δημοκρατίας..


Ἐπειδή ἀρκετοί µιλοῦν στή χώρα µας γιά ἄµεση δηµοκρατία, καλό εἶναι νά δίνεται ποῦ καί ποῦ ἕνα παράδειγµα ἐφαρµογῆς της στή χώρα ὅπου θριαµβεύει: στήν Ἑλβετία. Τά τακτικά δηµοψηφίσµατα τοῦ ἑλβετικοῦ λαοῦ, εἴτε σέ ἐθνικό ἐπίπεδο (ἀπαιτοῦνται 100.000 ὑπογραφές) εἴτε σέ τοπικό, εἶναι κόλαφοι στήν πολιτική ὀρθότητα καί στά πολυπολιτισµικά φληναφήµατα τοῦ παγκόσµιου καθεστῶτος. Τελευταῖο δεῖγµα γραφῆς δόθηκε στίς 22/9/2013, ὅταν οἱ Ἑλβετοί ψήφισαν, µεταξύ ἄλλων, καί γιά δύο σηµαντικά ζητήµατα. Τό πρῶτο ἀφοροῦσε τήν δηµόσια ἐµφάνιση µέ καλυµένο πρόσωπο (γιά τίς µουσουλµάνες γυναῖκες) καί τό δεύτερο τήν κατάργηση τῆς ὑποχρεωτικῆς στρατιωτικῆς θητείας!

Γοργοπόταμος 2013: Mόνο ένα χρώμα, Γαλανόλευκο


Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος,την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ., να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης, στην ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου Λαμίας και υπενθυμίζει σε όλους πως οι εθνικοί εγώνες έχουν μόνο ένα χρώμα:Το Γαλανόλευκο.

Εθνικό Μέτωπο Λαμίας

metopolamias@gmail.com

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Στίβεν Φράι: «Δεν θα είμαστε ποτέ, ικανοί να ξεπληρώσουμε το χρέος που οφείλουμε στην Ελλάδα» video


Πριν λίγο καιρό, η οργάνωση Intelligence Squared, παρουσίασε ένα debate στο Λονδίνο για τα επιχειρήματα υπέρ και κατά της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός Στίβεν Φράι, επιχειρηματολογώντας υπέρ της επιστροφής, σχολίαζε, ανάμεσα σε άλλα: «Η ιδέα πως επρόκειτο για μια "νόμιμη απόκτηση" του Λόρδου Ελγιν είναι σαν να λέμε πως ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ολλανδία πήγε στο Άμστερνταμ, όταν εκεί είχαν εισβάλλει οι Ναζί και έκανε μια συμφωνία με τον επικεφαλής των Ναζί στην Ολλανδία, να αγοράσει τον πίνακα του Ρέμπραντ "Νυχτερινή Περίπολος"».

Η κομματοκρατία ζει και βασιλεύει..Ως πότε;


γράφει: Α.Δημητρίου
Σήμερα διαβάσαμε σε ένα άρθρο του Δημήτρη Κουνιά, από την  εφημερίδα "Παραπολιτικά" για τις τοποθετήσεις που κάνει στον χώρο της υγείας ο τηλεβιβλιοπώλης και υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Απροκάλυπτα παρουσιάζεται σαν έξυπνη στρατηγική του υπουργού της ΝΔ η επιλεκτική τοποθέτησή τους σε διευθυντικές θέσεις στον χώρο της υγείας. Θα μπορέσετε εύκολα να διακρίνεται το πόσο φυσικό θεωρούν να τοποθετούν όχι ικανούς αλλά κομματικούς ανθρώπους. Η αναξιοκρατία και η κομματοκρατία είναι αυτή που διέλυσε την Ελλάδα, είναι αυτή που κυβερνά, τα τελευταία χρόνια, πίσω από τη ταμπέλα της Δημοκρατίας και μέσα από μία διαλανθάνουσα ανοχή και κενά του Συντάγματος, είναι η πολιτική νοοτροπία και συμπεριφορά, που προτάσσει το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος και έχει καταστεί κρατούσα άποψη στην καθημερινή πολιτική πρακτική, κατά τα χρόνια της «μεταπολίτευσης» Έτσι αυτοί οι κύριοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το ίδιο έργο που εξυπηρετεί μόνο το κομματικό συμφέρον και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.. 

Τό δικαίωμα της ζωής του Βεζανή (απόσπασμα)


Ένα απόσπασμα από το βιβλίο Τό δικαίωμα της ζωής - Σωτηρίου Δ. Βεζανή από το Βιβλιοπωλεΐον της Έστίας,το 1897 αλλά πολύ επίκαιρο θα μπορούσε να πει κάποιος

"Αεργοι.

Είνε συγκινητικόν το θέαμα εργάτου ύγιοϋς θελοντος νά εργασθή και πεινώντος, ετι δέ συγκινητικωτέρα ή θέα εργάτιδος μέ υποδήματα «φθαρμένα, μέ φορέματα μόλις συγκαλύπτοντα τά σκελετώδη μέλη της πλανωμένης εις εΰρεσιν εργασίας και καταληγούσης εις την οδόν τις ατιμίας. Αυτά εΐν’ τά θύματα της κοινωνίας, αύτοί οί μάρτυρες των νεωτέρων χρόνων. Ίσως εν Ελλάδι δεν εϊνε τόσον καταφανή, άλλά συμβαίνουσι. Όταν ομιλώσι περί προόδων των νεωτέρων χρόνων, άναφέρουσιν επιδεικτικώς τήν κατάργησιν της δουλείας. Ό δοϋλος εξηγόραζε την ζωήν του με τό τίμημα της ελευθερίας του. Οί είλωτες τών χρόνων μας μέ ελευθερίαν μεγαλητέραν φθονοϋσι τήν τϋχην εκείνων. Τόσον ό άγων της ζωής

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

"Αναβαθμίζουν" την παιδεία ιδρύοντας Έδρα Εβραϊκών Σπουδών


Η παντοδύναμη συγκυβέρνηση που έκλεισε στο τσακ μπαμ την ΕΡΤ, που απέλυσε χιλιάδες εργαζομένους με μια μονοκοντυλιά ωθώντας  τους στην ανεργία αλλά και πολλούς στην αυτοκτονία, αυτή που δεν δίστασε να στέλνει σε όποια απεργία τις κλούβες των ΜΑΤ να αποκαταστήσουν την « τάξη » και να στείλουν μήνυμα ποιος είναι το αφεντικό η ίδια κυβέρνηση κάνει την πάπια 2 ½ μήνες τώρα με το θέμα των Πανεπιστημίων που παραμένουν κλειστά. Και μην απορήσετε πως αντέχουν οι απεργοί αφού συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά. Όσοι δηλώσουν ότι συμμετείχαν στην απεργία ( σιγά μην το δηλώσουν ) θα παρακρατηθούν οι ημέρες απουσίας από τον μισθό τους. Αυτοί που θίγονται είναι οι Έλληνες μαθητές καθώς θα χαθεί το εξάμηνο, αλλά και οι γονείς οι οποίοι κυριολεκτικά ματώνουν πληρώνοντας ενοίκια και έξοδα συντήρησης για τα παιδιά που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους. Και φυσικά η παιδεία που για μια ακόμα φορά υποβαθμίζεται και βάλλεται.

Εθνική Ελλάδος γεια σου..Κομματοκρατία ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ




















Η Ελλάδα πάει σε Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της. Προκρίθηκε νικώντας τους Ρουμάνους μέσα στο χορτάρι αλλά και στις εξέδρες που δεν σεβάστηκαν την δική μας φιλοξενία και δείχνοντας το επίπεδο τους γιουχάισαν τον Εθνικό μας Ύμνο. 
Όμως το γκόλ του Έλληνα παίκτη έριξε μια ξαφνική νεκρική σιωπή στις εξέδρες και στα στόματα των 50.000 Ρουμάνων και έστειλαν τους Ρουμάνους στο σπίτι τους και την Εθνική Ελλάδος στην Βραζιλία στο παγκόσμιο κύπελλο. Και ενώ οι

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Salutate la Magna Grecia: Υποκλιθείτε στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !!


Την ώρα που στην Ελλάδα η ασέλγεια, στην από τα ιερά κόκαλα των Ελλήνων βγαλμένη σημαία μας, έχει πάρει διαστάσεις καθημερινού φαινομένου, αφού το καθεστώς επικροτεί   και αφήνει ελεύθερες τέτοιες συμπεριφορές. Την ώρα που οι... αλεξιπτωτιστές "επιστήμονες" προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία, αλλοιώνοντας βιβλία, προβάλοντας ινδοευρωπαϊκές μπούρδες και χαλκευμένα ευρήματα την ώρα αυτή παντού σε όλον τον κόσμο γινόμαστε κοινωνοί της αγάπης, μερίδας του κόσμου,

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Κορυφαίος Έλληνας γενετιστής ανατρέπει τις θεωρίες του Έβανς για την καταγωγή των Μινωϊτών


Το παγκόσμιο ενδιαφέρον προσελκύει η μελέτη του σπουδαίου γενετιστή Γιώργου Σταματογιαννόπουλου που ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά την καταγωγή των Μινωιτών. Σε αντίθεση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που ήθελαν τους Μινωίτες να κατάγονται από Αιγύπτιους, Λίβυους ή άλλους πληθυσμούς της Αφρικής, η νέα αυτή μελέτη αποδεικνύει ότι το DNA των Μινωιτών  ταυτίζεται με αυτό κατοίκων της Νοτίου και της Βορειοδυτικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο ΝeaKriti η μελέτη του Δρ. Σταματογιαννόπουλου που κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσω του διάσημου επιστημονικού περιοδικού «Ναture» το οποίο δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνας στο άρθρο του με τίτλο «Ευρωπαϊκός ο πληθυσμός στην Κρήτη της Μινωικής εποχής του Χαλκού» δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία ότι οι αρχαίοι κάτοικοι του νησιού ήταν απόγονοι Νεολιθικών Ευρωπαϊκών πληθυσμών.

Η «πικρή» αλήθεια από το στόμα του αριστερού Δημήτρη Μητροπάνου


Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Μας λείπει η φωνή του και τα τραγούδια του. Εμείς οι Εθνικιστές δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το δάκτυλο και αναγνωρίζουμε την καλλιτεχνική φυσιογνωμία του παρ’ ότι ο Μητροπάνος ήταν δηλωμένος αριστερός. Όμως διατηρούσε το προτέρημα να είναι απαλλαγμένος από τις ιδεολογικές παρωπίδες που είχαν μόνιμα οι κομμουνιστές. Δεν δίστασε ποτέ να απογυμνώνει τους «συντρόφους» και δείχνοντας τους με το δάκτυλο έλεγε πως το ΚΚΕ είναι κομμάτι του γραναζιού του πολιτικού συστήματος. Κάποια στιγμή δημόσια είχε δηλώσει σε συνέντευξη: