Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οχι φυλακές στους Εθνικιστές!

Δυναμική απάντηση στο σύστημα και στους αντιφασίστες έδωσε η Χρυσή Αυγή  με την συγκέντρωση που πραγματοποίηση στην πλατεία συντάγματος .Χιλιάδες έλληνες εθνικιστές έδωσαν το παρόν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις» του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.


Εποικοδομητικές Στρατηγικές - Ν. Λυγερός


Εδώ και μερικά χρόνια ακούμε φωνές στην πατρίδα μας που κατηγορούν τα πάντα γιατί όλα πάνε στραβά, λες και κάποτε πήγαιναν ίσια, γιατί δεν υπάρχει κράτος, λες και κάποτε υπήρξε.  
Στην αρχή πιστεύαμε ότι είχαν να πουν κάτι το ουσιαστικό αφού φώναζαν και τις ακούσαμε. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τις πρακτικές εφαρμογές από όλη αυτή τη βαβούρα.
Τελικά είδαμε ότι δεν είχαν να προτείνουν τίποτα και αυτό που νομίζαμε ότι ήταν επαναστατικό δεν ήταν παρά μία εκτόνωση και δυστυχώς απολύτως τίποτα άλλο. Στο ενδιάμεσο η πατρίδα και ο λαός συνεχίζουν να πιέζονται οικονομικά και όλα αυτά δεν βοήθησαν σε τίποτα.

Έτσι ήταν η αρχαία Αθήνα! Η ψηφιακή απεικόνιση που συγκινεί και συναρπάζει..(Βίντεο)



Ένα απίστευτο τεχνολογικό θαύμα. Η χρυσή Αθήνα και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης, όπως δεν τα έχετε ξαναδεί ποτέ. 14 καλλιτέχνες, γραφίστες και ειδικοί στα σχεδιαστικά προγράμματα, εργάστηκαν για πέντε εβδομάδες, ώστε να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Η οργή οφείλει να γίνει επιχειρηματολογία

ΦΩΤΟ από την εκδήλωση διαμαρτυρίας της οργάνωσης
του ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρακολούθησα αυτές τις ημέρες όλους τους πολιτικούς διαξιφισμούς, τις δηλώσεις και τη στάση που υιοθετήθηκε, σε γενικές γραμμές, αναφορικά με την ανέγερση του Ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, από τους δήθεν αντιπροσώπους της κατ’ όνομα αντιπροσωπευτικής, παντελώς ψευδεπίγραφης δημοκρατίας. Παρακολούθησα, εν πρώτοις, τις δηλώσεις του Μακαριωτάτου κ. κ. Ιερωνύμου, Αρχιεπισκόπου Ελλάδας, που, ουσιαστικά, αποτελούν στοιχείο αναθεωρητικής στάσης. Η Εκκλησία

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται η ώρα του οικονομικού εθνικισμού


Σε εσένα το λέω. Εσένα που έγραφες ή μεγαλόστομα αναφερόσουν στο ρόλο – δήθεν – των Σοσιαλδημοκρατών στην επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού της Γερμανίας. Όλο ύφος και πόζα μιλούσες στα κανάλια ως φοβερός διανοητής και έλεγες πως τάχα το SPD θα επιβάλλει μια διαφορετική οικονομική πολιτική για την Ελλάδα. Πως δήθεν από εκεί θα υπάρξει σανίδα σωτηρίας. Πως η χώρα μας θα έχει κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις της γερμανικής πολιτικής σκηνής κι άλλες τέτοιες αρλούμπες.

Τώρα που το deal έκλεισε αγαπημένε μου ινστρούχτορα και φωτεινέ παντογνώστη θα έχεις και πάλι άποψη. Θα μιλήσεις και πάλι για τα μελλούμενα αφού τα ξέρεις όλα. Όμως στη Γερμανία σκέφτονται γερμανικά. Κι όχι ελληνικά ή ευρωπαϊκά όπως κάποιοι θέλανε να μας πείσουν. Στη Γερμανία όλες οι αποφάσεις αφορούσαν θέματα εσωτερικής πολιτικής κι όχι την τύχη της Ψωροκώσταινας.

Βύρων Πολύδωρας: Δεδομένη η συνεργασία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (video)


Στην τηλεοπτική εκπομπή «ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο  καλεσμένος ήταν ο βουλευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας ο οποίος όπως το συνηθίζει, τα λέει έξω από τα δόντια και χωρίς να κρύψει, αυτά που οι συνάδελφοι του αποφεύγουν και να τα συζητήσουν.  
 Δήλωσε λοιπόν ότι  «η ανάγκη» θα φέρει την συνεργασία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» και πως θεωρεί ανούσιες τις συγκρούσεις ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι στο μέλλον θα μπορούσε να υπάρξει ένας μεγάλος συνασπισμός των δυο κομμάτων, όπως και στην Γερμανία.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ - Καζαντζάκης: Η αλήθεια κάτω από το ψέμα


Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το πε­ρασμένο, το τωρινό καί το μελλούμενο· Ε­σύ είσαι μιά λιγόστιγμη έκφραση, αύτή ειναι το πρόσωπο. Έσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας·"
Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ   "ΑΣΚΗΤΙΚΗ

 "Οταν,  ζωντανεμένα στο πρόσωπο του αύτοκράτωρος Θεοδοσίου (του κατ'έκκλησίαν "μεγάλου") το πάθος, το δόγμα κι ο φανατισμός έδίωκαν τό καί άπό βαρβάρους σεβαστό Ελληνικό Πνευματικό Οικοδόμημα, η έξέλιξις των Κοινωνικών άξιών είχε ήδη προδιαγραφεί: Τό δόγμα θά αντικαθιστούσε την λογική, ο φανατισμός τήν σύν­εση, ή αδιαλλαξία τήν διαλακτικότητα. Στό πέρασμα τών αιώνων, αναρίθμητοι πρωτοπόροι του πνεύματος η τών επιστημών, σάν τον Βολταίρο καί τον Γαλιλαίο, γνώρισαν τά ξεσπάσματα του φανατικού συντηρητισμού της θρησκείας. Κάτι, πού στις σύγχρονες,μέρες ζων­τανεύει, με την περίπτωση Καζαντζάκη.

Φανάρι: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν έχει καμία σχέση με την Μασονία

Ανακοινωθέν σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, έχει σχέσεις με την Μασονία εξέδωσε πριν από λίγο το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Σύμφωνα με το Ανακοινωθέν της Αγίας Ιεράς Συνόδου, το Πατριαρχείο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας έχει την οποιαδήποτε σχέση με την

Η παγίδα των γενοσήμων


Η «απελευθέρωση των αγορών», την οποία επιβάλλει δικτατορικά το ΔΝΤ στις χώρες που εισβάλλει, σημαίνει απλά το εξής: «Ανοίξτε τα σύνορα σας στους εντολοδόχους μας, για να μπορέσουν να αρπάξουν και να λεηλατήσουν ότι βρουν – ιδιωτικά ακίνητα, δημόσια περιουσιακά στοιχεία, επιχειρήσεις, μερίδια αγοράς κοκ
Αυτό γίνεται αφενός μεν με τη βοήθεια της εγχώριας επιχειρηματικής ελίτ, η οποία «φιλοδοξεί» να γίνει ο τοποτηρητής των εισβολέων στη χώρα της, αφετέρου με τη συνδρομή της πολιτικής εξουσίας – η οποία επιβάλλει «νομοθετικά διατάγματα» που δεν απαιτείται η έγκριση τους από τη Βουλή, ενώ διευκολύνει επικοινωνιακά την άλωση της εκάστοτε χώρας.
Η «διασπάθιση» της ιδιωτικής περιουσίας (ακίνητα, οικόπεδα κλπ.), επιτυγχάνεται πολύ απλά, με τη βοήθεια της υπερβολικής φορολόγησης – επίσης με τη συνδρομή των τραπεζών, οι οποίες έχουν στην ιδιοκτησία τους τις υποθήκες (άρθρο).

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση με θέμα:ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΙΕΡΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ

Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 4 το απόγευμα στην εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Μουσείο Θεροπυλών δίπλα από το άγαλμα του βασιλέως Λεωνίδα, όπου θα παρουσιαστεί ταινία (τρισδιάστατη προβολή) με την αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών και ομιλία με θέμα:

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΙΕΡΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν του Λαμιώτη Δάσκαλου και Ιστορικού Ευθύμιου Χριστόπουλου, συγγραφέα του βιβλίου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ – THE AMPHIKTIONIES (Ευθυμίου Ν. Χριστόπουλου

Ναός της Αρτέμιδος, ελληνικά νομίσματα και επιγραφές στην Ίκαρο του Κουβέιτ !


Το καλωσόρισμα στην νήσο ΦαΪλάκα
Στο ταξίδι του από την Ινδία προς τα δυτικά, ο ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Νέαρχος, έφτασε στο νησί Φαϊλάκα, στον κόλπο του Κουβέιτ, όπου ίδρυσε μια πόλη, την Ίκαρο.

Είκοσι πέντε αιώνες μετά, η ελληνιστική πόλη του 4ου π.Χ. αιώνα έρχεται στο φως, σ’ αυτό το ακατοίκητο -μετά τον πόλεμο του Κόλπου- νησί του Κουβέιτ, με έκταση 24 τ.χλμ., που το όνομά του προέρχεται από τις λέξεις «Φυλακαί» ή «Φυλακείον», αφού βρισκόταν σ’ ένα στρατηγικό σημείο της Μεσοποταμίας... 

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ


Κατ τος νικηφόρους πολέμους το 1912-13 κα χάριν στν περδιπλασιαστ τς λλάδος Βασιλέα Κωνσταντίνο τν Στρατηλάτη(*) κα στ πιτελεον του, τ νεοσύστατο λληνικ κρατίδιο πεκτάθη πέραν τς γραμμς μβρακικο-Παγασητικο.
πελευθερώσαμε, προσαρτήσαμε, ναί, προσαρτήσαμε! τ Βόρειο λλάδα, χι πλήρως λλ μέχρις σημείου που μς πέτρεπε σχς μας, διπλωματία, τύχη -ν θέλετε- Θες τς λλάδος.
κολούθησε Μικρασιατικ Καταστροφ κα τονίζω-χι ττα, μ τς γνωστς συνέπειες π λων σχεδν τν λλήνων.

Μια.. ατάκα μόνο φτάνει αεροπλάνο να τους κάνει !


Άρχισαν τα όργανα να παίζoυνε για σένα / έβαλε τo στόμα σoυ φωτιά. / Μια ατάκα μόνο φτάνει αεροπλάνο να τους κάνει. Μια απορία: Γιατί απασχολούνται όλοι με τον Σφακιανάκη; Δεν επηρεάζει κανέναν. Ως γνωστόν, οι οικοδόμοι στο γιαπί, οι νταλικέρηδες στην εθνική και οι εργάτες στη φάμπρικα βάζουν κασέτες με τον Πρετεντέρη για να ακούνε. Η «Ανατροπή» και οι συναφείς εκπομπές υψηλής τηλεθέασης και κύρους είναι το τελευταίο αποκούμπι του πονεμένου, υπερφορολογημένου και αδικημένου Ελληνα. Εκεί, αλλά και στα αγχολυτικά πρωινά ενημερωτικά των καναλιών μερακλώνει ακούγοντας για έκτακτα τέλη, κατασχέσεις, περικοπές και απολύσεις.

Στο Γοργοπόταμο νίκησαν οι Έλληνες. Καμμία Δεξιά και καμμία Αριστερά!



Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου  μαζί με την οργάνωση του ΕΔΕΣ-ΕΟΕΑ τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση τιμής και μνήμης των Ελλήνων αγωνιστών που έλαβαν μέρος στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου. Δυστυχώς, κάποιοι ελάχιστοι, οι οποίοι και διατείνονται ότι αποτελούν πλειοψηφικό ρεύμα στην Ελληνική κοινωνία, αμαύρωσαν την τελετή με κομματικές σημαίες και διχαστικά συνθήματα. Είχαν την εντύπωση πως θα συνεχίσουν να μονοπωλούν την επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου, αλλά δεν τους κάναμε την χάρη. Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν εκεί.Το μήνυμα της ενότητος που διδάσκει ο Γοργοπόταμος δεν έφτασε ακόμη στην άκρα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το Εθνικιστικό κίνημα δυναμώνει στην Λάρισα

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα: «ο ελληνικός εθνικισμός στην Ελλάδα που αντιστέκεται», την οποία διοργάνωσε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) Ελληνοκρατείν στην Λάρισα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου METROPOL. Την εκλεκτή ομήγυρη των εισηγητών απήρτιζαν ο διευθυντής του εκδοτικού οίκου ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ Ιωάννης Σχοινάς, ο υποψήφιος δήμαρχος

Σπύρος Μουστακλής - ΕΔΕΣίτης και Αντικομμουνιστής


Αν κάποιος ανατρέξει στο ιστορικό του ονόματος του Σπύρου Μουστακλή θα διαβάσει στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ τα παρακάτω:

Ο Σπύρος Μουστακλής  ήταν αξιωματικός του ελληνικού στρατού με σημαντική αντιδικτατορική δράση.
Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι και σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Έλαβε μέρος στον εμφύλιο πόλεμο, ενώ κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας συμμετείχε στο κίνημα του Ναυτικού. Συνεργάστηκε με τους αξιωματικούς του ναυτικού ως Ταγματάρχης και ήταν από τους λίγους αξιωματικούς του στρατού που πήραν μέρος. Το κίνημα του Ναυτικού προδόθηκε πριν την εκδήλωσή του, με αποτέλεσμα μεταξύ των αξιωματικών να συλληφθεί και ο ίδιος (22 Μαΐου 1973).
Τα δε ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως αριστερό όμως αποκρύπτουν και το ένδοξο παρελθόν του αφού κρατήσανε μόνο ότι τους βόλευε. Μπαίνοντας σε ένα ιστολόγιο ιστορίας βρήκαμε κάποια στοιχεία που θελήσαμε να σας μεταφέρουμε. Ήταν αυτός που κατεδίωξε όρθιος !! με το οπλοπολυβόλο του τους κομμουνιστές του Καπετάν Γιώτη η Φλωράκη και τον Διαμαντή ως υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού στην μάχη του Βάλτου στην Αιτωλοακαρνανία στις

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τα εγκαίνια των γραφείων του Εθνικού Μετώπου και η "απλή μέθοδος των τριών"


Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε γράφοντας τα γνωστά και τετριμμένα που συνήθως γράφονται όταν γίνονται εγκαίνια. «Με απόλυτη επιτυχία» «πλήθος κόσμου» κλπ κλπ κάτι που δεν θα κάνουμε, γιατί δεν νιώσαμε, ούτε για μια στιγμή, πως παρευρεθήκαμε σε μια τέτοια τυπική διαδικασία. Αισθανθήκαμε πως ήμασταν καλεσμένοι στην χρονική κορύφωση της μικρής νίκης των εθνικιστών, και όχι σε τελετή εγκαινίων. Γιατί είναι μια μικρή ΝΙΚΗ να ανοίγεις γραφεία στην χειρότερη χρονική συγκυρία και εν μέσω των πιο αντίξοων συνθηκών πολιτικών και οικονομικών που επικράτησαν τα τελευταία χρόνια. Οι συναγωνιστές του Εθνικού Μετώπου μας εξέπληξαν ευχάριστα τιμώντας το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα στο πρόσωπο του παλιού Αρχηγού του, Πολύδωρου Δάκογλου

Ο άλλος Γοργοπόταμος


Στην επιχείρηση του Γοργοποτάμου την 25η Νοεμβρίου 1942 ανάμεσα στους αντάρτες του  ΕΛΑΣ  υπήρξαν πολλοί οι όποιοι ουδέποτε υπήρξαν κομμουνιστές παρά μόνο  πατριώτες και εθνικιστές.
Θα αναφερθώ στους Κωστορίζο Νικόλαο (καπετάν Γκέκα) από τον Τυμφρηστό Φθιώτιδος αξιωματικός της ελληνικής αεροπορίας με συμμετοχή στον πόλεμο του 40 ως ένας από τους καλύτερους αεροπόρους, Κατσίφα Ευάγγελο (καπετάν Βάρδα) ενωμοτάρχη χωροφυλακής  από την Χόχλια Ευρυτανίας, Δικαίο Νικόλαο (Νικηταράς  ) από τα Αγρίδια της Ίμβρου και  αδελφός του Δεσπότη της Κώ  Ναθαναήλ

Αλβανία: ένα κατασκευασμένο έθνος


Περικεφαλαία Γ. Καστριώτη
Οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι γενάρχης του έθνους-κράτους τους είναι ο Gjergj Kastrioti Skanderbeg, αυτός το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Γεώργιος Καστριώτης
Αυτά ισχυριζονται οι ιδιοι οι Αλβανοι στο 

Gjergj Kastrioti Skanderbeg (6 May 1405 – 17 January 1468; Albanian: Gjergj Kastrioti Skënderbeu, widely known as Skanderbeg, Turkish İskender Bey, meaning "Lord Alexander" or "Leader Alexander"), or Iskander Beg, was a prominent historical figure in the history of Albania and of the Albanian people. Known as the Dragon of Albania,[1] he is the national hero of the Albanians and initially through the work of his main biographer, Marin Barleti, is remembered for his struggle against the Ottoman Empire, whose armies he successfully ousted from his native land for more than two decades.
Ας δούμε λοιπόν πως ετυμολογούν οι ίδιοι οι Αλβανοί το όνομα του στο ίδιο