Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Φτιάχνουν νέες Ηλένιες ...


Γιατί τόσο μίσος κατά του Λιμενικού Σώματος; 
γράφει ο Πολύδωρος Δάκογλου
Είναι εντυπωσιακό και θλιβερό συγχρόνως. Στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν την δήθεν ανθρωπιστική και προοδευτική ιδεοληψία τους, «δημοσιογράφοι με ελληνική ταυτότητα» έχουν βαλθεί να βρωμήσουν τους Έλληνες ως απάνθρωπους, υπάνθρωπους φονιάδες και παλιάνθρωπους.
Είναι τραγικό και παρακμιακό συγχρόνως. Στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την υποστήριξη των «δημοσιογράφων με την ελληνική ταυτότητα», πολιτικοί και κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικά και ανθρωποκεντρικά, έχουν βαλθεί να λεκιάσουν την ιστορία του Λιμενικού Σώματος που τα στελέχη του θαλασσοπνίγονται στα μποφώρ του Αιγαίου, του Ιονίου και του Κρητικού πελάγους, αποδίδοντάς τους κατηγορίες βασανιστή και φονιά.
Είναι άθλιο και μικρόψυχο συγχρόνως. Κυβερνητικοί παράγοντες να ρίχνουν βορά στα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης, γυναίκες και άντρες του Λιμενικού που για 800 ευρώ διακινδυνεύουν και πολλές φορές δίνουν τη ζωή τους, για την Πατρίδα και την Ελευθερία των Ελλήνων.
Είναι βρώμικοι! Είναι άτιμοι! Είναι ξενόδουλοι!


Οργίσθηκα, διαβάζοντας τα όσα αποδίδουν στο πλήρωμα του περιπολικού του Λιμενικού Σώματος για το συμβάν στο Φαρμακονήσι. Δεν είχαν καν την εντιμότητα να καταγγείλουν τους τούρκους προωθητές της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου.
Κατηγόρησαν τα θαλασσοδαρμένα ένστολα παλληκάρια ως συνειδητούς φονιάδες των παράνομων μεταναστών. Των ταλαίπωρων αλλοεθνών που άλλοι είχαν στοιβάξει στο καρυδότσουφλο και τους είχαν δρομολογήσει για θάνατο.
Έφτασαν στο σημείο να επικαλούνται πλαστές φωτογραφίες, ως δήθεν ντοκουμέντα για να πείσουν τους ευκολόπιστους Έλληνες. Και το πέτυχαν! Μόνο που το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και η αποκάλυψη ήρθε. Οι φωτογραφίες ήταν πλαστές. Η μία, που έδειχνε τον τραγικό πατέρα να κρατά τις φωτογραφίες από δύο μικρά αγγελούδια, ήταν τραβηγμένη προ δεκαετίας από τον πόλεμο στο Κόσσοβο το 1999. Η άλλη με το πνιγμένο κοριτσάκι ήταν από ναυάγιο έξω από την Σμύρνη το Σεπτέμβριο του 2012.


Αυτή τη σκευωρία, οι Έλληνες δεν θα την μάθουν. Βλέπετε, δεν βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ξεμπροστιάσει τους σκευωρούς και να υπερασπιστεί τους συνοριοφύλακες του Λιμενικού Σώματος. Αυτοί, για το πολιτικό μας σύστημα είναι αναλώσιμοι…
Τα κανάλια της διαπλοκής και της παγκοσμιοποίησης, τα ίδια που έδειχναν τον κορμοράνο που δήθεν πέθαινε εξ αιτίας του Σαντάμ Χουσεΐν, δεν θα ζητήσουν συγνώμη. Ούτε ο μεγαλοπαρουσιαστής που αποκαλύφθηκε ότι έστελνε τηλεοπτικές ανταποκρίσεις από το Ιράκ, στημένος σε μια πλαγιά του Υμηττού, θα παραδεχτεί την διαστρέβλωση της αλήθειας.

Και απομένει σε μας να υπερασπιστούμε τους υπερασπιστές μας και την ανθρωπιστική ηθική των Ελλήνων, από τις κατηγορίες και τις επιθέσεις όλων εκείνων που αρνούνται το δικαίωμά μας να παραμείνουμε «Έλληνες στο γένος». Από τις επιθέσεις όλων εκείνων που επιδιώκουν, μέσω της μαζικής μεταφοράς παρανόμων μεταναστών, να μας μετατρέψουν σε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας στην οποία εγκαθιστούν μια πλειοψηφία που θα είναι «Έλληνες στην ταυτότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π