Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Παγκόσμιος έλεγχος του Πλανήτη.


Οι Εθνικιστές λέγαμε πάντα ότι ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός είναι το ίδιο νόμισμα με δύο όψεις.
Ανατρέχοντας στο βιβλίο με τίτλο " Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ" του LINDSEY WILLIAMS το οποίο είχε εκδοθεί πριν τουλάχιστον από 20 χρόνια από τον εκδοτικό οίκο ΣΤΕΡΕΩΜΑ στην Θεσσαλονίκη και σε ελληνική μετάφραση της Χαρίκλειας Αρβανιτίδου, θεωρήσαμε σκόπιμο να παραθέσουμε εδώ το 6ο Κεφάλαιο από τα οκτώ αποκαλυπτικά και προφητικά κεφάλαια του βιβλίου αφιερωμένο σε αυτές τις αργυρώνητες μαριονέτες του πολιτικού συστήματος που δικαίως εδώ και χρόνια σε συνθηματολογία μας αποκαλούσαμε "Συνοδοιπόρους και μπολσεβίκους.."
Θα παραθέσουμε εδώ επίσης ένα μικρό απόσπασμα και από το 7ο κεφάλαιο που αφορά την πατρίδα μας την Ελλάδα και οι φίλοι αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
ΣΠ.Α.Π.

"Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος είναι να διαγράψεις την μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την Ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία.
Να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύ καιρός για να αρχίσει το Έθνος αυτό να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα γρηγορότερα"
Μίλαν Κούντερα


Ο Καρλ Μαρξ που κακώς αποκαλείται "Πατέρας του Κομ­μουνισμού", πρότεινε δύο μεθόδους για την δημιουργία ενός Κομμουνιστικού καθεστώτος.
Έγραψε για: Τη Βίαιη Μέθοδο και Τη Μη-Βίαιη Μέθοδο.
Η Βίαιη μέθοδος εφαρμόστηκε στη Γαλλική επανάσταση το 1789, στις Κομμουνιστικές επαναστάσεις στην Ευρώπη το 1848 και στις Ρωσικές επαναστάσεις του 1905 και του 1917.

Η Μη-Βίαιη μέθοδος κατάφερε να σοσιαλιστικοποιήσει το Αγγλικό Έθνος και είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για να σοσιαλιστικοποιηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες. 
Και οι δυο αυτές μέθοδοι συνδυάζονται συχνά με την επί­τευξη του κοινού τους στόχου: Τη δημιουργία ενός Κομμουνι­στικού καθεστώτος. Σε άλλες περιπτώσεις πάλι, η μία αντιπα­ρατίθεται της άλλης. Το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι πάντα το ίδιο: η αύξηση του αριθμού των Κομμουνιστικών κρατών στον κόσμο.
Η Μη-Βίαιη μέθοδος θα γίνει καλύτερα κατανοητή αν περιγράψουμε τις διάφορες οργανώσεις που προωθούν τα μαρξι­στικά τεχνάσματα.

Το μυστικό συστατικό για την επιτυχία αυτής της μεθόδου είναι η ικανότητα τους να προτρέπουν μη-Κομμουνιστές να υποστηρίξουν Κομμουνιστικούς στόχους και σκοπούς, στρατο­λογώντας τους σε οργανώσεις που έχουν ιδρυθεί από Κομμου­νιστές και φέρουν παραπλανητικές ονομασίες. Συχνά αυτοί που συμμετέχουν δεν καταλαβαίνουν την πραγματική φύση και τους σκοπούς της οργάνωσης με την οποία συνδέονται.
Αυτή η στρατηγική καθορίστηκε το 1938 από τον Γκεόργκι Ντιμιτρώφ, αρχηγό της Κομιτέρν στη Ρωσία, ο οποίος είπε: "Αφήστε τους φίλους μας να κάνουν τη δουλειά. Πρέπει πρώτα να θυμόμαστε ότι κάποιος που έχει φιλικές διαθέσεις αξίζει περισσότερο από μια δωδεκάδα μαχητικούς κομμουνιστές. Οι φίλοι μας πρέπει να φέρνουν σε σύγχυση τον αντίπαλο για μας, να φέρνουν σε πέρας τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές μας, να παρακινούν για τις εκστρατείες μας ανθρώπους που δε σκέφτονται όπως εμείς και τους οποίους δε θα μπορούσαμε ποτέ να προσεγγίσουμε".

ΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΡΟΝΤΣ
Ο Σέσιλ Ροντς που συγκέντρωσε μία περιουσία στα χρυσορυχεία και τα αδαμαντορυχεία της Νότιας Αφρικής στα τέλη του 19ου αιώνα με την οικονομική υποστήριξη των Ρόθτσιλντς, είχε ένα όραμα (εκτός από αυτό του να κερδίζει μεγάλα ποσά χρημάτων) το οποίο τον υποκινούσε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ο στόχος του ήταν  επικεντρωμένος στην επιθυμία του να ενώσει τους αγγλόφωνους λαούς και να φέρει όλα τα κατοικήσιμα τμήματα του κόσμου κάτω από τον έλεγχο τους".

Ο βιογράφος του κυρίου Ροντς εξήγησε αρκετά περιληπτι­κά ότι ο Ροντς πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης:
«Ή παγκόσμια κυβέρνηση ήταν η απλή επιθυμία του Ροντς".
Μετά το θάνατο του κυρίου Ροντς, η διαθήκη του όρισε ένα πρόγραμμα υποτροφιών με το οποίο ορισμένοι πολύ έξυπνοι νέοι θα είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν στην Αγγλία. Πε­ρίπου δύο με τρεις χιλιάδες νέοι στην ακμή της ζωής τους, από όλο τον κόσμο θα ήταν οι αποδέκτες των υποτροφιών του έτσι ώστε ο καθένας θα είχε "εντυπώσει στο μυαλό του κατά την πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής του το όνειρο του Ιδρυτή...»

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΜΠΙΑΝ
Η εταιρία Φάμπιαν είναι μια Αγγλική οργάνωση που ιδρύθη­κε το 1884. Πήρε το όνομα της από ένα Ρωμαίο στρατηγό του τρίτου αιώνα, τον Κουίντο Φάβιο Μάξιμο ο οποίος νίκησε τον Αννίβα.
Οι Φάμπιανς ανακάλυψαν το μυστικό της στρατηγικής του στρατηγού: ποτέ μην αντιμετωπίζεις τον εχθρό κατά μέτωπο σε ένα ανοιχτό πεδίο μάχης, αλλά να τον νικήσεις σταδιακά μέσα από μια σειρά μικρών νικηφόρων μαχών.
Ο Φάβιος ήταν ειδικευμένος στον ανταρτοπόλεμο και χρησιμοποιούσε την α­πλή στρατηγική της υπομονετικής σταδιακής πορείας. Γνώριζε ότι δεν μπορούσε να νικήσει τον ισχυρό στρατό του Αννίβα σε ανοιχτή μάχη γιατί ο στρατός του τελευταίου υπερείχε αριθμη­τικά. Έτσι ποτέ δεν αντιμετώπισε τον εχθρό του κατά μέτωπο.

Αυτή είναι η στρατηγική που υιοθέτησε η Εταιρία Φάμπιαν. Αποφάνθηκαν ότι οι δυνάμεις του συστήματος των ελεύθερων επιχειρήσεων έχουν μια ανώτερη φιλοσοφία και ότι η στρατη­γική τους πρέπει να στηρίζεται στην αποφυγή της κατά μέτωπο αντιπαράθεσης με το σύστημα των ελεύθερων επιχειρήσεων. Όφειλαν να είναι ευχαριστημένοι με μια σειρά από μικρές νίκες, το σύνολο των οποίων θα είναι μάλλον μια καταπληκτική νίκη και ο τελικός θρίαμβος του Σοσιαλισμού.
Το αρχικό τους σύμβολο ήταν μια χελώνα η οποία συμβόλιζε την αργή, σταδιακή κίνηση αυτού του ζώου αλλά αργότερα το σύμβολο αυτό άλλαξε σε αυτό ενός λύκου με δέρμα προβάτου "... το οποίο ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σω (μέλος της Εταιρίας Φάμπιαν) πρότεινε ως καταλληλότερο έμβλημα από αυτό της χελώνας για την Εταιρία Φάμπιαν".
Ο Τζορτζ Όργουελ, που υπήρξε και αυτός μέλος της Εται­ρίας Φάμπιαν, στο βιβλίο του που είχε τίτλο "Ί984", παρουσίασε τον ήρωα του Ο'Μπράιαν να λέει: "Γνωρίζουμε ότι κανείς δεν συγκεντρώνει εξουσία με σκοπό να την εγκαταλείψει. Η εξου­σία δεν είναι το μέσον είναι ο σκοπός. Κανείς δεν εγκαθιδρύει μια δικτατορία με σκοπό να προστατεύσει μια επανάσταση. Οργανώνει μια επανάσταση με σκοπό να εγκαθιδρύσει μία δικτατορία".

H ΣXOΛH OIKONOMIKΩN TOY ΛONΔINOΥ (LONDON SCHOOL OF ECONOMICS)
Ο Σίντνεϊ Γουέμπ, ο ιδρυτής της Εταιρίας Φάμπιαν, δη­μιούργησε μια οικονομική σχολή με σκοπό να διδάξει τις ιδέες των Σοσιαλιστών στα παιδιά των εκατομμυριούχων. Ονομάστη­κε "Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου".
Την χρηματοδότηση της ανέλαβαν πολύ πλούσιοι που ανάμε­σα τους συγκαταλέγονται: Το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Κάρνεγκυ του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυρία Έρνεστ Έλμχιρστ, χήρα του Τζ. Π. Μόργκαν συνεταίρου του Γουίλιαρντ Στρέιτ.
Μερικοί από τους λαμπρούς μαθητές που φοίτησαν στη σχολή ήταν: Ο Τζόζεφ Κένενπ Τζούνιορ, γιος του Τζότζεφ Κένεντι Σενιορ που ήθελε να γίνει ο πρώτος Καθολικός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Τζων Κένενπ που αργότερα έγινε πρόε­ δρος· ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, γιος του Ρόμπερτ Κένεντι, ο γερουσιαστής Ντανιέλ Μόινιχαν, ο Γιόμο Κενιάτα που αργότερα σχημάτισε την τρομοκρατική ομάδα γνω­στή ως Μάου-Μάου με την οποία έσφαξε χιλιάδες συντρόφους του Αφρικανούς και ο Έρικ Σεβαρέιντ, ειδησεογράφος ραδιο­φώνου στο CBS

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ο Τόμας Τζέφερσον προσπάθησε να ειδοποιήσει τον Αμε­ρικανικό λαό για τις εσωτερικές συνωμοσίες όταν δήλωσε: "Απλές πράξεις τυραννίας μπορούν να αποδοθούν στην τυχαία έκβαση μιας μέρας* μια σειρά όμως πιέσεων που άρχισαν μια συγκεκριμένη περίοδο και εξακολούθησαν αναλλοίωτες μέσα από κάθε αλλαγή υπουργών, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ένα ε­σκεμμένο, συστηματικό σχέδιο για τον υποβιβασμό μας στην κατάσταση της δουλείας".
Ο Τζέφερσον προσπάθησε να απαντήσει σε αυτούς που αναρωτιούνται γιατί δεν αλλάζει τίποτα όταν ψηφίζουν για αλ­λαγή στην Αμερικάνικη κυβέρνηση ψηφίζοντας το αντίθετο κόμμα. Υποστηρίζει, πως όταν δεν αλλάζει τίποτε, τότε είναι εύλογο να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για συνωμοσία.
Πολλοί πιστεύουν ότι ο βασικός λόγος που δεν αλλάζει τίποτα κατά τη διάρκεια αλλαγών στις κυβερνήσεις οφείλεται στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (το C.F.R.) που σχηματί­στηκε στις 29 Ιουλίου του 1921 στη Νέα Υόρκη.
Αν και η οργάνωση σήμερα περιλαμβάνει περίπου 2.000 μέλη που εκπροσωπούν "τους εκλεκτούς" στην κυβέρνηση, το εργατικό δυναμικό, τις επιχειρήσεις, τον οικονομικό κόσμο, τις επικοινωνίες και την ακαδημία, δεν είναι και τόσο γνωστή στον Αμερικανικό λαό.

Ο βασικός λόγος που το Συμβούλιο αυτό είναι άγνωστο, οφείλεται στο Άρθρο II του καταστατικού του C.F.R. Αυτό το άρθρο υπαγορεύει ότι οι συναντήσεις των μελών παραμένουν μυστικές και οποιοσδήποτε αποκαλύψει το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεων διαγράφεται αμέσως από μέλος.
Το C.F.R. ιδρύθηκε από μια ομάδα "διανοουμένων" που ένοιωσαν ότι υπήρχε η ανάγκη για μια παγκόσμια κυβέρνηση για την οποία ο λαός της Αμερικής δεν ήταν ακόμη έτοιμος. Αφού η συνθήκη για την Κοινωνία των Εθνών απέτυχε να περά­σει από την Γερουσία, οι ιδρυτές του C.F.R. οργάνωσαν αυτό το σύνδεσμο με το συγκεκριμένο σκοπό να εγκλιματίσουν το λαό για να αποδεχτεί μια παγκόσμια κυβέρνηση ως την επιθυ­μητή λύση για τα προβλήματα του κόσμου.

Οι ιδρυτές περιελάμβαναν και αρκετούς από αυτούς που ήταν παρόντες στην υπογραφή της Συνθήκης των Βερσαλιών στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ανάμεσα τους συμπεριλαμβάνονταν οι: Στρατηγός Έντουαρντ Μάντελ Χάουζ, συγγραφέας του βιβλίου "Φιλίπ Ντρού, Διοικητής"-Γουόλτερ Λίππμαν, αργότερα έγινε ένας από τους αγαπημέ­νους συνδικαλισμένους αρθρογράφους της Φιλελεύθερης Ορ­γάνωσης* Τζων Φόστερ Ντάλλες που έγινε υπουργός των εξω­τερικών του Αϊζενχάουερ* Άλεν Ντάλλες, αργότερα έγινε διευθυντής της CΙΑ* ΚρίστιανΧέρτερ, που αργότερα διαδέχθη­κε τον Ντάλλες στο υπουργείο των εξωτερικών.

Τα χρήματα για την ίδρυση του C.F.R. προήλθαν από τους Τζ. Π. Μόργκαν, Τζον Ντ. Ροκφέλερ, Μπερνάρντ Μπαρούχ, Πώλ Γουόρμπεργκ, Όττο Καν και από τον Τζέικομπ Σιφ.
Το C.F.R. έχει εξηγήσει επανειλημμένα στον Αμερικανικό λαό μέσα από τις εκδόσεις του, από τις οποίες είναι και ένα περιοδικό που λέγεται Εξωτερικές Υποθέσεις ποιοί είναι οι στόχοι του. Επιπλέον, τυπώνουν συχνά φυλλάδια για τις θέσεις τους, ένα από τα οποία ονομάστηκε Σπουδή Νο 7 και δημοσιεύ­τηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1959. Το αυτό έγγραφο περιέγρα­φε με λεπτομέρεια τον ακριβή σκοπό του C.F.R. υποστηρίζο­ντας την οικοδόμηση μιας νέας διεθνούς τάξης πραγμάτων η οποία θα είναι υπεύθυνη για τις παγκόσμιες προσδοκίες, για την ειρήνη (και) για οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές... Μια διεθνή τάξη... συμπεριλαμβάνοντας κράτη που αυτοαποκαλού­νται Σοσιαλιστικά (Κομμουνιστικά)".
Η φράση "μια νέα διεθνή τάξη πραγμάτων" είναι η φράση-κλειδί για μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Ένα πρώην μέλος του Ο.Γ.Κ., ο Αντιναύαρχος Τσέστερ Γουόρντ (συνταξιούχος του Αμερικανικού Ναυτικού), είπε στον Αμερικανικό λαό τα ακόλουθα για τις προθέσεις της οργάνω­σης:
Το πιο ισχυρό κύκλωμα σ' αυτές τις ελιτίστικες ομά­δες έχει έναν κοινό στόχο: θέλει να προκαλέσει την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ένα δεύτερο κύκλωμα διεθνών μελών στο C.F.R. πε­ριλαμβάνει τους διεθνείς χρηματιστές της Γουόλ Στριτ και τους παράγοντες τους. Αρχικά θέλουν το παγκόσμιο τραπεζικό μονοπώλιο από οποιαδήποτε δύναμη και αν προέρχεται, υπό τον έλεγχο της παγκόσμιας κυβέρνη­σης.
Θα προτιμούσαν πιθανόν να είναι μια παντοδύναμη οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών* είναι όμως προετοιμα­σμένοι να συνεργαστούν με μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές αν ποτέ παραδοθεί σ' αυτούς η εθνική κυριαρχία των Ηνω­μένων Πολιτειών.
Ένας άλλος βασικός τρόπος που ο Αμερικάνικος λαός, ιδιαίτερα οι νέοι, καθοδηγούνται προς μια συγκεκριμένη άπο­ψη, είναι μέσω της μουσικής της χώρας.
Κάποτε κάποιος έγραψε: "Ξέρω έναν πολύ σοφό άνθρωπο που πιστεύει ότι αν σε κάποιον επιτρεπόταν να γράψει όλα τα τραγούδια, δε θα χρειαζόταν να νοιαστεί για το ποιος θα θέσπι­ζε τους νόμους ενός κράτους".

Οι νέοι πιστεύουν ότι η επανάσταση είναι ενάντια στο κατεστημένο. Ωστόσο το κατεστημένο έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται το ραδιόφωνο και τους τηλεοπτι­κούς σταθμούς, τα περιοδικά των μαζών και τις εταιρίες δίσκων που μετέτρεψαν τη ΡΟΚ μουσική και τους καλλι­τέχνες της σε μεγάλη δύναμη στην Αμερικάνικη ζωή.
Δε φαίνεται περίεργο που το ίδιο κατεστημένο το οποίο έχει χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να γελοιοποιεί και να δυσφημεί το ανπκομμουνιστικό κίνημα, να ανοίγει τις πόρτες του σ' αυτούς που πιστεύουν ότι είναι εχθροί του κατεστημένου;

Η σχέση ανάμεσα στην μουσική και τον σκοπό της μουσικής συζητήθηκε από τον Δρ. Τίμοθι Λήρι, τον αυτοαποκαλούμενο βασιλιά του ναρκωτικού LSD. Ο άνθρωπος αυτός λέει: "... η μουσική ροκ v ρολ ενθαρρύνει τους νέους να πάρουν ναρκω­τικά. Αυτό είναι κάτι απόλυτα σωστό. Είναι μέρος του παιχνιδιού μας... Τα ναρκωτικά είναι ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την επανάσταση..."
Το συγκαλυμμένο μήνυμα χρησιμοποιήθηκε από πολλά συ­γκροτήματα. Ένα από τα πιο πετυχημένα όμως ήταν ένα ροκ v ρολ συγκρότημα γνωστό ως Μπητλς. Το ιδιαίτερο μήνυμα τους είχε την πρόθεση να διδάξει στους νέους την αξία της χρήσης των ναρκωτικών μέσα από τραγούδια όπως:


*Κατ' άλλους η Lusy είναι ο Lusifer, ο Εωσφόρος.

Η σχέση ανάμεσα στη μουσική ροκ V ρολ και το Μαρξισμό διαφαίνεται σε ένα τραγούδι που έχει τον τίτλο "imagine" ("Φα­ντάσου"), γραμμένο από τον Τζον Λένον, ένα μέλος των Μπητ­λς. Μια προσεκτική ανάγνωση των στίχων του τραγουδιού απο­καλύπτει ότι ο Λένον ήταν γνώστης της διδασκαλίας του Καρλ Μαρξ και του Αδάμ Βαϊσχάουπτ:



 Aπό το 1947, αμέσως μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η γνωστή εωσφορϊκή συμμορία απόμακρου εργαζόμενη δια την υποδούλωση της ανθρωπότητας άρχισε τη νέα καταστρεπτική της δράση βάσει λεπτομερούς προγράμματος, το οποίο εγκαίρως περιήλθε στα χέρια Αμερικανών πατριωτών.
Μελετώντας το τρομερό αυτό κείμενο, έγινε φανερό ότι, οι πρώτοι στόχοι της εν λόγω συμμορίας ήταν η Αμερική και η μικρή Ηρωϊκή χώρα- Ελλάδα Για να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του όλου προγράμματος έπρεπε εν πρώτοις να καταβληθεί η πρώτη, δια ενός προγράμματος που είχε σαν τίτλο τα αρχικά των αγγλικών λέξεων SYRINGE, SECREΤ SECTS, SYNTHETIC FOODS, (ΣΕΞ, ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ).
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο γενικός εκφυλισμός του Αμερικανικού λαού, έλαβε τρομακτικές διαστάσεις. Ο τύ­πος, η πορνογραφία, τα πορνοφίλμ κλπ. υποβοηθούμενα από την εξάπλωση των ναρκωτικών, τα οποία πολλαπλασιάζουν την γεννητήσια ηδονή, κατασπάραξε την Αμερικανική κοινωνία. 
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι ομοφυλόφιλοι ξεπέρα­σαν τον αριθμό των 5.000.000 (σήμερα είναι περίπου 22.000.000) και κατέκλυσαν τις δημόσιες υπηρεσίες, την αστυ­νομία, τις ένοπλες δυνάμεις, τις εκκλησίες όλων των δογμάτων, την Δικαιοσύνη, τα Σχολεία, τα Πανεπιστήμια και εισέβαλαν στην οικογένεια και στο Λευκό Οίκο. Σήμερα κανείς πια δεν κάνει τον κόπο να θυμάται τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Προέ­δρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ με την Μαίρυλιν Μονρό ή τις γυναίκες του Προέδρου Α. Ρούζβελτ, Ελέονωρ Ρούζβελτ με τον σωματοφύλακα της, που τόσο γλαφυρά περιέγραψε σε ένα από τα βιβλία του, ο ίδιος ο γιός της. Τα σκάνδαλα του Λευκού Οίκου με τα γιουσουφάκια" που κυκλοφορούν εκεί ελεύθερα, δεν αποτελούν καν είδηση που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τον τύπο. Η τρομακτική πορνεία σημείωσε κι αυτή μεγάλη "πρόο­δο". Οι σωματέμποροι με τα μέσα που είχαν στην Γερουσία και τη Βουλή, συνέβαλαν να ψηφιστεί νόμος ώστε το κορίτσι 12-13 ετών να μη θεωρείται πλέον ανήλικο. Οι βιασμοί ΒΡΕΦΩΝ, σήμερα αποτελούν κάτι το συνηθισμένο και ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες το χρόνο.

Η εμφάνιση ενος πολύ μεγάλου αριθμού διαφόρων Αιρέ­σεων, έκανε και αυτή μια "πρώτης" τάξεως εργασία. Εκεί μέσα στα άντρα των διαφόρων "θρησκειών" οι μικροί αμερικανόπαιδες μέσα στους καπνούς των ναρκωτικών πλήρωσαν και με τη ζωή τους ακόμα το κύμα του εκφυλισμού. Καθώς ήταν επόμενο, τα παιδιά της σχολικής ηλικίας δεν είχαν πλέον τον καιρό να μαθαίνουν στα σχολεία τους, άλλο από ανώμαλο έρωτα. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ το διανοητικό επίπεδο της αμερικανικής νεο­λαίας έπεσε τόσο χαμηλά, που κατέπληξε τους πάντες, ύστερα από διάφορες σφυγμομετρήσεις των διαφόρων οργανισμών, που έκαναν στους δρόμους, πάρκα, σχολεία, λέσχες. Κατά μέσο όρο, σε κάθε 100 μικρούς αμερικανούς ηλικίας από 10 έως 16 χρονών οι 67 δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο Αβραάμ Λίνκολν... Οι 32 δεν γνώριζαν ότι η πρωτεύουσα της χώρας τους δεν ήταν η Νέα Υόρκη, αλλά η Ουάσιγκτον... Οι 56 δεν γνώριζαν πότε έγινε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος και μερικοί τον μπέρ­δευαν με τον πόλεμο του ΒιετΝάμ... Οι 14 δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα...

Και τώρα θα ασχοληθούμε με τους νεαρούς αμερικανούς που φοιτούν σε Πανεπιστήμια. Είναι πάρα πολλοί από αυτούς, που δεν μπορούν να κάνουν μια απλή πράξη πολλαπλασιασμού ή διαιρέσεως χωρίς την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή τσέπης. Οι γεωγραφικές και ιστορικές τους γνώσεις είναι πε­ρισσότερο από περιορισμένες. Αρκετοί δεν γνωρίζουν τι θρή­σκευμα έχουν οι γονείς τους. Έτσι πολύ γρήγορα έγινε κατα­νοητό το γιατί οι αμερικανοί, σχεδόν επί μονίμου βάσεως, κά­νουν "εισαγωγή εγκεφάλων" από άλλα μέρη της γης, αρχίζο­ντας από τους αποφοίτους των Γυμνασίων της Ευρώπης και άλλων χωρών με προτίμηση τους προερχόμενους από το Ισ­ραήλ. Ας ασχοληθούμε τώρα με το σπουδαιότατο ζήτημα των "συνθετικών" και "εμπλουτισμένων" τροφών. Όταν ο κάθε πο­λίτης τρώει καθημερινά κρέας ζώων τα οποία προέρχονται από άλλα ζώα, τα οποία ετράφησαν με ειδικές τροφές, που περιέ­χουν διάφορα είδη ορμονών, φαρμάκων, πενικιλλινών κλπ. είναι φυσικό ο καταναλωτής, κάθε άλλο παρά να εισάγει στον οργα­νισμό του ωφέλιμες για τη θρέψη του ουσίες. Η αναιδέστατη απάτη αρχίζει από το πρώτο κιόλας βήμα. Από την τροφή των μικρών παιδιών, όταν οι ενδιαφερόμενοι για την υποβάθμιση μας, διακηρύττουν με "εγγυήσεις" ότι το γάλα τους δεν περιέ­χει συντηρητικές ουσίες ενώ μπορεί να διατηρηθεί και έξω από το ψυγείο 20 και 30 μέρες. Μα δεν είναι μόνο το γάλα, αλλά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλα προϊόντα τα οποία είναι "χω­ρίς συντηρητικά"...

Σε 85 από τις παραπάνω περιπτώσεις, όλες οι τροφές, περιέχουν όχι μόνο βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, οι οποίες επιδρούν στον εγκέφαλο του, αλλά και κατα­στρέφουν την ικανότητα της κανονικής αναπαραγωγής του. Το τρίτο και το φοβερότερο στοιχείο είναι ότι οι καταναλωτές αυτών των τροφών στρέφονται εύκολα προς τον εκφυλισμό και ειδικά προς την ομοφυλοφιλία. Η έδρα της παραγωγής αυτών των τροφών βρίσκεται κυρίως στις χώρες της ΒΕΝΕLUΧ και την Δανία και οι παραγωγοί αυτών είναι πασίγνωστοι. Επομένως δεν πρέπει να απορεί κανείς, το γιατί, σε μια προαναφερθείσα χώρα, το επίσημο Κράτος, το Κυβερνών Κόμμα και οι πιστοί οπαδοί του, έκαναν πρόσφατα το Μεγάλο Μνημείο προς Δόξα της ομοφυλοφιλίας... Αλλά δεν είναι μόνο το κρέας αλλά και όλες οι άλλες τροφές που παράγονται με τη βοήθεια των διά­φορων επικίνδυνων λιπασμάτων, ορμονών, χημικών κλπ. τα ο­ποία εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό τον υποσκάπτουν σταθερά και έχουν τελικά τα ίδια αποτελέσματα με τις "επε­ξεργασμένες ζωικές τροφές" με όλα τα τρομερά επακόλουθα της νοημοσύνης, του εκφυλισμού και της πλήρους αποκτήνωσης. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι "αυτοί" αν και είναι οι κύριοι παραγωγοί και εργοστασιάρχες των κονσερβοποιημέ­νων τροφίμων και ποτών, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τρώνε απ' αυτά, αλλά ακολουθούν ένα αυστηρό δήθεν "θρησκευτικό" διαιτολόγιο, το οποίο προβλέπει τα πάντα. Βρέθηκαν μάλιστα μεταξύ αυτών απατεώνες, οι οποίοι ίδρυσαν μια εταιρία στις ΗΠΑ, με το όνομα "ΝΑΤURAL FOODS CO", η οποία πωλούσε από φακές και άλλα όσπρια δήθεν μεγαλωμένα με ζωικά λιπάσματα, μέχρι φρούτα, λαχανικά, πουλερικά, χοιρινά κλπ. τα οποία διέθεταν σε εφταπλασία τιμή από τα κανονικά. Η απάτη διήρκεσε περισ­σότερο από 11 χρόνια. Οι ένοχοι ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Έτσι οι γνωστοί, "άγνωστοι" δεινάστες μας εξακολουθούν να
παρα­μένουν οι ίδιοι άτρωτοι, από τους προαναφερθέντες κινδύνους αποκτηνώσεως.

Και εδώ στην Ελλάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη το ΣΕΞ, η ΣΥΡΙΓΓΑ ναρκωτικών και οι διάφορες μυστικές δήθεν θρη­σκευτικές ομάδες.
Σε αντίθεση με τους αμερικανόπαιδες, ο "Έλληνας μαθη­τής ή φοιτητής Πανεπιστημίου, συνεχίζει να διατηρεί την κατα­πληκτική διαύγεια πνεύματος που έχει". Αν και αυτός πολλές φορές δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την ιστορία της ένδο­ξης πατρίδας του, όπως και την σύγχρονη ιστορία, αυτό δεν προέρχεται από δικό του σφάλμα. Όλοι οι ξένοι θεοί και δαί­μονες βάλθηκαν να καταστρέψουν μαζί με τη θρησκεία των προγόνων του και την Ελληνική Παιδεία αρχίζοντας από την ωραία γλώσσα. Είναι αδύνατο να περιγράψει κανείς τα μαρτύ­ρια της Ελληνικής νεολαίας κατά τα τελευταία 7 χρόνια. Κυριο­λεκτικά κάθε μήνα το αρμόδιο Υπουργείο για την Παιδεία και τη θρησκεία, άλλαζε συνεχώς τα προγράμματα του. Πότε καταργώντας κάποιο μάθημα, ή αλλάζοντας τους κανόνες της γραμματικής με αποτέλεσμα τα ελληνόπουλα να απομακρυν­θούν τόσο πολύ από τη γλώσσα τους, που να μην είναι σε θέση να καταλάβουν και αυτή τη γλώσσα την οποία χρησιμοποιούσαν στα βιβλία πριν από 10 μόλις χρόνια. Δεν λείπουν ακόμη και αυτοί, που βάλθηκαν να καταργήσουν το ελληνικό αλφάβητο και να το αντικαταστήσουν με το Λατινικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π