Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Καπιταλομαρξιστές, Νεοταξικοί, Τουρκόσποροι και Απάτριδες


γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος 
Καπιταλομαρξιστές, Νεοταξικοί, Τουρκόσποροι και Απάτριδες 
Αυτό είναι το θανατηφόρο μείγμα των τυράννων και της πολιτικής επικυριαρχίας που διαφεντεύει, εξουσιάζει, καταδυναστεύει και απεργάζεται το τέλος του Ελληνισμού.

Κομπλεξικοί μισέλληνες, μετριότητες και τιποτένια μικροπολιτικά ανδρείκελα, οικότροφοι των μασονικών στοών, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των «σκοτεινών» διαδρόμων του State Department γαντζωμένοι στην εξουσία εκτελούν με απίστευτο κυνισμό τον λαό των Ελλήνων ! 

Εντολοδόχοι του Σιωνισμού, μικρόψυχα διαπλεκόμενα πολιτικά καθάρματα στέλνουν καθημερινά στον θάνατο το υγιέστερο κομμάτι του Ελληνικού λαού. Τον βιοπαλαιστή άνθρωπο, που πέφτει στις ράγες του θανατηφόρου συρμού αρνούμενος να συρθεί στον εξευτελισμό της φυλακής, κρατώντας την μοναδική αξία που του χάρισε ο πλάστης, την ΨΥΧΗ του! Αυτή δεν την κατάφεραν να του την πάρουν, πέταξε μαζί της στην αιώνια ελευθερία !
Γιατί αυτό είναι το τελικό σχέδιο, ο κεντρικός στόχος των βρικολάκων του πολιτικού συστήματος και των σκοταδιστών εντολέων τους, η ΨΥΧΗ του Ελληνισμού
Γιατί είναι η ψυχή του που τον ξεχώριζε στους απειράριθμους αιώνες της ιστορικής και πολιτιστικής του πορείας, είναι αυτή η άϋλη πεμπτουσία που ανέδειξε τον ήρωα άνθρωπο και το ηρωικό έθνος των Ελλήνων σαν τους μοναδικούς εκφραστές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. 

Αυτό είναι το τελικό ζητούμενο, αυτό ζητάνε να τους παραδώσουμε, την ασυμβίβαστη και ανίκητη φυλετική ψυχή μας. 

Για αυτό το λόγο, αυτούς τους ντόπιους εντολοδόχους που εκτελούν με συνέπεια τις πράξεις του ιστορικού μας αφανισμού με αντάλλαγμα την εξουσία και την προσωπική τους ματαιοδοξία με δυο λέξεις θα πρέπει να τους χαρακτηρίζουμε ..
Γεννοκτόνους και δολοφόνους  !

Αυτό είναι το πολιτικό μείγμα των αργυρώνητων προδοτών που εξέθρεψε η μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική φαυλοκρατία, αυτή η σύνθεση προέκυψε μέσα από τις εικονικές «ιδεολογικές» ψευτοαντιθέσεις τους.
Αυτούς τους βρικόλακες , τα πολιτικά ζόμπι καλείται η φυλετική ψυχή των Ελλήνων να αντιμετωπίσει με αγώνα στο πεζοδρόμιο και χωρίς κανένα έλεος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π