Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Οι Εφιάλτες είναι εδώ με το χέρι στην κερκόπορτα...


 Γκρίζοι Λύκοι και ο υποψήφιος
του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κούρτ
Και όμως...Αυτός που απεικονίζεται ανάμεσα στην συμμορία των Γκρίζων Λύκων δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού, ήταν μέχρι πριν από λίγες ώρες που αποφάσισε να παραιτηθεί, η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο περιφερειάρχη Μακεδονίας Θράκης.Ο Αχμέτ Κούρτ. Μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter να φωτογραφίζεται με τον με τον ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναγκάστηκε να προχωρήσει σε παραίτηση από την υποψηφιότητα, προχωρώντας όμως και σε δηλώσεις υπέρ του του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB, το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ) που συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Ο Κουρτ ανακοίνωσε, πως στις ευρωεκλογές θα στηρίξει με «όλη του την δύναμη» το κόμμα DEB και δήλωσε:



Ο Αχμέτ Κούρτ του ΣΥΡΙΖΑ και ο
Ντεβλέτ  Μπαχτσελί ηγέτης των
δολοφόνων «Γκρίζων Λύκων»
«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Σε αυτές τις εκλογές, που πιστεύω πως, ως μειονότητα, μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας» 

Να θυμίσουμε επίσης ότι η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει συμπεριλάβει  στο συνδυασμό της ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον εκδότη και γενικό διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά. Πρόκειται για την  εφημερίδα, η οποία είναι φανατικός υποστηρικτής, όπως και ο ίδιος ο εκδότης της, την ύπαρξη "τουρκικής μειονότητας" στη Δυτική Θράκη λαμβάνοντας κατευθύνσεις από το τουρκικό προξενείο.

Δυστυχώς οι εφιάλτες είναι εδώ. Και συνεπείς στο έργο τους, άξιοι του μισθού τους, ανοίγουν για μια ακόμα φορά τις κερκόπορτες για μπούνε οι ίδιοι εχθροί. Έχει πλέον δρομολογηθεί η κοσοβοποίηση της Θράκης και η 40χρονη μεταπολίτευση αποδεικνύεται άκρως καταστροφική για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. 40 χρόνια τώρα μόνο καταστροφές προκάλεσε, μόνο πληγές άνοιξε και η εθνοπροδοτική αριστερά μαζί με τους συνοδοιπόρους της ετοιμάζεται να βάλει την ταφόπλακα αλλά και παράλληλα θα  κλείσει και ο κύκλος της μεταπολίτευσης. Είπαμε για να έρθει η Ανάσταση πρέπει να προηγηθεί ο Θάνατος. Για να επέλθει η ανοικοδόμηση πρέπει να προηγηθεί η κατεδάφισις. 
Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι οι άνθρωποι που θα στείλουμε στην ευρωβουλή, αυτούς που θα επιλέξουμε ως ευρωβουλευτές πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ελληνόφωνοι. Πρέπει να πιστεύουν στο έθνος και όχι στο κράτος. Πρέπει να μπορούν να προβάλουν τα εθνικά μας θέματα και ζητήματα αλλά και να μπορούν να τα υπερασπιστούν καθώς  βρισκόμαστε προ των πυλών της πλήρους κατάργησης των Εθνών και της επιβολής μιας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Στείλτε στην ευρωβουλή Εθνικιστές. Το τελευταίο εμπόδιο σε αυτή την ανθελληνική επίθεση είναι ο Εθνικισμός.

Α. Δημητρίου
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π