Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κοινωνικό μέρισμα εξαγοράς ψήφων (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Δεν είναι μόνο το χαλκευμένο «πλεόνασμα» που κατασκεύασαν οι φωστήρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης με την συμπαιγνία των εντολέων τους με καθαρά προεκλογική στόχευση (με χαλκευμένα επίσης στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ας μην ξεχνάμε, μας οδήγησε ο προδότης Γ.Α.Π. στα δεσμά του ΔΝΤ και στα μνημόνια) αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μεθόδευσαν την διανομή του «κοινωνικού» μερίσματος. 
Η λογική θα έλεγε ότι η πρώτοι που θα έπρεπε να γίνουν άμεσα αποδέκτες του .. «ευεργετήματος» θα ήταν οι ξεσπιτωμένοι, οι εξαθλιωμένοι, οι μακροχρόνια άνεργοι, οι ανήμποροι κ.ο.κ. και όμως το «σύστημα» τους πέταξε απ έξω !
Το ίδιο ισχύει και για τους νέους άνεργους που φιλοξενούνται στο σπίτι των γονέων τους που όχι μόνο δεν θα πάρουν το «ευεργέτημα» αλλά θα οδηγηθούν και στον έφορο αν δήλωσαν στην ηλεκτρονική τους αίτηση ότι έχουν στην κατοχή τους ένα…παπάκι ! Θα τους ζητήσουν δηλαδή και τα ρέστα, πόθεν έσχες!!

Έχουν αξιολογήσει οι «γκαιμπελίσκοι» της κατοχικής συγκυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου ότι όσα και να δώσουν στις εξαθλιωμένες αυτές κοινωνικές ομάδες ψήφο δεν θα δουν ούτε στον ύπνο τους.
Επέλεξαν λοιπόν κοινωνικές ομάδες ενός «μικροαστικού» οικονομικού επιπέδου, από τις οποίες ευελπιστούν ότι θα ξεγελάσουν και θα υποκλέψουν ψήφους.

Και βέβαια πολλοί λαθρομετανάστες- έποικοι θα γίνουν αποδέκτες ενός «κοινωνικού» μερίσματος που οι ανάλγητοι συγκυβερνήτες έκλεψαν με τα φορομπηχτικά τους μέτρα, τα χαράτσια, την μείωση μισθών, τις κατασχέσεις κλπ από τον ελληνικό λαό για να φτιάξουν προεκλογικό «ταμείο» για να εξαγοράσουν συνειδήσεις και ψήφους.

Με τέτοιες μεθοδεύσεις, οι εντολοδόχοι των παγκόσμιων εξουσιαστών και των τοκογλύφων που διαχειρίζονται την εκποίηση της Ελλάδος, προσπαθούν να εξευτελίσουν και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας των Ελλήνων με πρωτόγνωρο κυνισμό.

Ο λαός των Ελλήνων καλείται σε αυτές τις εκλογές, ειδικά τις ευρωεκλογές, να στείλει ένα αποφασιστικό μήνυμα όχι μόνο στην ντόπια ξενοκίνητη συγκυβέρνηση και να την στείλει οριστικά στα αζήτητα, αλλά και προς τα ευρωπαϊκά εκείνα εξουσιαστικά κέντρα που μεθοδεύουν την  πλήρη υποταγή μα, ότι αυτός ο λαός, αυτό το Έθνος μπορεί ακόμα να λέει ΟΧΙ !
- Να λέει ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΑΤΟΧΗ
- Να λέει ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ    


Ο συν. Σπύρος Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π