Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Οι Εβραίοι της Αμερικής παγιώνουν την εμπλοκή τους στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας.


Γράφει η Δήμητρα Παπαγεωργάκη
Από την στιγμή που ένας πρωθυπουργός παρίσταται σε μια επιτροπή Εβραίων της Αμερικής, αυτόματα τους δίνει αξία, τους αναβαθμίζει,  αλλά παράλληλα υποβαθμίζει τον ρόλο του αλλά και το κράτος που εκπροσωπεί. Δυστυχώς αυτό γίνεται γιατί παρασκηνιακά οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης σαν και τον Σαμαρά, όπως λέει ο πρ. γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος και όχι εμείς, λαμβάνουν εντολές και δίνουν λόγο σε αυτούς. Σε ένα άρθρο του ο Ησαίας Κωνσταντινίδης που αναδημοσιεύσαμε στον Κοινό Παρονομαστή  γράφει για την παρέμβαση του Ντέιβιντ Χάρις με τρόπο αήθη και πρωτοφανή σε περιστατικά που αφορούν αποκλειστικά μόνο τον ελληνικό λαό. Την υποψηφιότητα Καρυπίδη στο ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην ΝΔ (διαβάστε αναλυτικά εδώ)


Έτσι απροκάλυπτα επανέρχονται με ανακοίνωση, μιας και η «εξομολόγηση» Μπαλτάκου τους χάλασε λίγο τα προσχεδιασμένα. Και φροντίζουν με περίσσιο εβραϊκό θράσος να χαράσσουν την πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση. Εξέδωσε και ανακοίνωση λοιπόν  η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Commitee) με αφορμή την συνάντηση του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου με τον βουλευτή της ΧΑ, Ηλία Κασιδιάρη και τα όσα στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα.

«Αυτό που έκανε ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί προσβολή προς τον πρωθυπουργό Σαμαρά και για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις, ο οποίος πρόσθεσε ότι «αν και η συνάντηση του με στέλεχος της Χρυσής Αυγής προκαλεί από μόνη της, η έκφραση συμπαράστασης του για το κόμμα –στην πραγματικότητα για την εγκληματική αυτή οργάνωση, όπως την χαρακτήρισε η κυβέρνηση, είναι απίστευτη».

Στην ανακοίνωση  αναφέρεται ότι 
«στο βίντεο, ο Μπαλτάκος λέει στον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι ο πρωθυπουργός κίνησε τη διαδικασία έρευνας εναντίον της για να έχει πολιτικό κέρδος. Στην απ' ότι φαίνεται φιλική συνομιλία, ο Μπαλτάκος αναφέρεται στην υπόσχεση του κ. Σαμαρά να «ξεριζώσει» τη Χ.Α. όταν μίλησε στα μέλη της AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο»

Και κάπου εδώ η  AJC φροντίζει να απαλλάξει από όποιες ευθύνες τον Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζοντας ότι «το περιστατικό αυτό πρέπει να προκάλεσε πραγματικό σοκ για τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος έχει δείξει ισχυρή ηθική και πολιτική ηγεσία στην αντιμετώπιση της Χ.Α.»
 Και συνεχίζει  υπενθυμίζοντας στον Σαμαρά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις λέγοντας: «Την ίδια στιγμή είμαστε ενθαρρυμένοι με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, το δικαστικό και νομοθετικό σώμα θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τη Χ.Α., ο ρατσισμός και η ξενοφοβία της οποίας απειλούν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα».

Τελικά αυτό που απειλεί όχι την Δημοκρατία αλλά την ίδια την  Ελλάδα είναι οι παρεμβάσεις των οποιονδήποτε Χάρις στα εσωτερικά και στα εξωτερικά ζητήματα και για όσο πολιτικοί σαν τον Σαμαρά τους το επιτρέπουν.  



      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π