Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Αποχώρησε ο συναγωνιστής Θεόδωρος Καραμπέτσος


Εχθές αποχώρησε από την ζωή ο συναγωνιστής Θόδωρος Καραμπέτσος και σήμερα τον υποδέχθηκε η Αγρινιώτικη γη στις 11:00 το πρωί.
Δυστυχώς έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο που από καιρό τον ταλαιπωρούσε.
Ένας αληθινός Εθνικιστής, ένας πραγματικός συναγωνιστής. Ο Κοινός Παρονομαστής μεταφέρει την δυσάρεστη είδηση και θα επανέλθει με αφιέρωμα για τον συναγωνιστή Καραμπέτσο. Καλό ταξίδι αδερφέ.. 
Στην φωτογραφία από το 4ο Συνέδριο του ΕΝΕΚ ο συναγωνιστής Καραμπέτσος
στο κέντρο καθιστός με το κοστούμι και την άσπρη μπλε γραβάτα για όσους δεν τον γνωρίζουν

4 σχόλια:

  1. Τον πάλεψε τον θάνατο, ο Θόδωρος. Στους πρώτους γύρους, τον νίκησε κι όλας.
    Πέρασε την εικόνα του, την πίστη του και τις αρχές του σε εκατοντάδες νεότερους συναγωνιστές. Τους έμαθε να χαμογελούν, να διαβάζουν, να αναζητούν και να συζητούν. Τους δίδαξε με το παράδειγμά του και με τα κείμενά του, ότι ο καθένας μπορούσε να παραλάβει από αυτόν.
    Όλοι εμείς, που τα πέτρινα χρόνια οριοθετούσαμε τον Ελληνικό Εθνικισμό, αυτό του το χρωστάμε!
    Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΙΑΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΗΡΩΑ ΤΟΥ Ε.Σ.Ε.Σ.Ι. ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θοδωρής αποτέλεσε τον ιδεολογικό καθοδηγητή και το φωτεινό φάρο μιας ατέλειωτης (κι ατελείωτης) σειράς Εθνικιστικών πολέμων. Τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετώπισε με χαμόγελο και κατά πρόσωπο (και) το θάνατο. Στάθηκε αξιοπρεπής κι ΟΡΘΙΟΣ ως το τέλος, έτσι όπως έμαθε να ζει. Οι συναγωνιστές κι οι φίλοι του τον αποχαιρετήσαμε στο νεκροταφείο της Νέας Αβώρανης, στην Αιτωλοακαρνανία, εκεί όπου τάφηκε, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία, δίπλα στην τραγική Αγγλίδα σύζυγό του Barbara και τους αγαπημένους του γονείς. Μπορεί να μας λύπησες και να μας λείπεις, όμως ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΕΑ, στις ολονύκτιες ιδεολογικές αναζητήσεις.

    Συναγωνιστή, φίλε, αδελφέ, στάθηκα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που σας είχα δίπλα μου από τα πρώτα σχολικά χρόνια. Ας είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΉΣ ΓΗΣ, που από χθες συντροφεύει τον αιώνιο ύπνο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για το άρθρο. Να είστε όλοι καλά.
    Θωμας-Κων/νος Καραμπετσος- Υιός Θεοδώρου Καραμπετσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π