Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Καρποί του Ίωνος Δραγούμη

Η καρδιά του χτυπούσε ρυθμικά. Σ’ ένα ρυθμό αλλιώτικο από τους άλλους .Σ ένα ρυθμό που τον συνέπαιρνε. Σ’ ένα ρυθμό γαλάζιο που θύμιζε Μαραθώνες ,Θερμοπύλες και κλεφτόπουλα. Ο ίδιος ήξερε γιατί είχε γεννηθεί, γιατί ζούσε ,ποιος ήταν ο προορισμός του. Ήξερε ότι ήταν Έλληνας και ότι έσερνε επάνω του μια βαριά μα και υπέροχη κληρονομιά.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !
Ήξερε καλά ότι έπρεπε να φανεί αντάξιος των προγόνων του .Πως έπρεπε να αγωνισθεί για να δημιουργήσει κι αυτός κάτι…Κάτι το μεγάλο, κάτι το Ελληνικό !
Και σκέφτηκε τι ήταν αυτό το μεγάλο και Ελληνικό που μπορούσε να κάνει αυτός. Μπορούσε άραγε μόνος του να φτιάξει μια Μεγάλη Ελλάδα ; Μπορούσε να φτιάξει ένα νέο πολιτισμό ; Τον τρίτο Ελληνικό πολιτισμό. Μπορούσε να φτιάξει μια νέα ζωή που όλοι να είναι ευτυχισμένοι ; Ναι μπορούσε !
Μπορούσε γιατί ξεχώριζε από τους άλλους ανθρώπους. Ήταν ο δυνατός. Η ζωή του είχε ένα σκοπό ,ένα ιδανικό. Αγαπούσε το έθνος του, την Ελλάδα, την Ελληνική ύπαρξη .Και το αποφάσισε «Να σκοπός ζωής να δουλέψει κανείς για την ένωση των Ελλήνων. Να ιδανικό Ελληνικό Η ένωση του έθνους. Είναι χρέος μου να ζήσω για να περάσει ο Ελληνισμός απάνω μου και να πάει στα παιδιά μου. Πρέπει να τον φυλάγω καλά. Αν είμαι δυνατός θα τους πείσω»


Και ήταν δυνατός Έθεσε τις βάσεις για την πραγματοποίηση του μεγάλου σκοπού του. Δημιούργησε ανθρώπους σαν κι αυτόν. Έφτιαξε Έλληνες. Δημιούργησε ανθρώπους «που θέλουν να σώσουν το Έθνος τους. Πως ξέρουν πως θα το σώσουν επειδή το θέλουν» Ανθρώπους που «δεν δουλεύουν για την κυβέρνηση ,δουλεύουν για τον Ελληνισμό. Που δεν αγαπούν την κυβέρνηση αγαπούν τον Ελληνισμό. Που σιχαίνονται την κυβέρνηση δεν σιχαίνονται  τον Ελληνισμό .Που όταν συλλογίζονται την κυβέρνηση πέφτουν .Σηκώνονται όταν νιώθουν τον Ελληνισμό Που πονούν για τον Ελληνισμό .Για την κυβέρνηση τους έρχεται καταφρόνια .» Αυτοί είναι οι καρποί του αγώνος του. Του μεγάλου αγώνος .Έβαλε το νερό στο αυλάκι και τώρα δε το σταματάει τίποτα Έγινε χείμαρρος .Γίνεται ορμητικό ποτάμι. Πλησιάζει στις εκβολές του. Παρασύρει κάθε εμπόδιο που συναντά στο διάβα του .Έγινε η ΔΥΝΑΜΙΣ - Η ΔΥΝΑΜΙΣ που θα συντρίψει κάθε εχθρό του Ελληνισμού – η ΔΥΝΑΜΙΣ που θα κυριαρχήσει .Που θα υψώσει το λάβαρο του Ελληνισμού στην πιο ψηλή κορφή του πολιτισμού – η ΔΥΝΑΜΙΣ που θα πει στους αδύνατους, ανίσχυρους ανθρώπους :

«Αν είστε άξιοι  κάνετε και εσείς, δε σας λείπει ο καιρός .Έχετε μπροστά σας αιώνες. Να η ζωή ! Είναι δική σας.» Και αν οι αδύνατοι και ανίσχυροι σκύψουν το κεφάλι εμείς θα τους καθοδηγήσουμε να μας ακολουθήσουν στον αγώνα μας οπλίζοντας τους ,δίνοντάς τους Πίστη -Πίστη που πηγάζει από την Δύναμη και την Βούληση του Έλληνα Εθνικιστή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π