Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Καρατζαφέρης : Συζητώ συνεργασία με τη ΝΔ


Τις δικές μας απόψεις ως εθνικιστές, για το συμβαίνει στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη τις έχουμε πολλές φορές εκφράσει με διαφόρους τρόπους. Δεν θα αναφερθούμε σήμερα στα προσωπικά του λάθη(;) που έγιναν στο παρελθόν, αλλά θα μείνουμε στις σημερινές δηλώσεις του στον Skai στον Μπογδάνο αλλά και στα ΜΜΕ. Να σημειώσετε ότι όλα αυτά γίνονται εν μέσω Αυγούστου, παραμονή της Παναγίας μέρες που οι Έλληνες ως γνωστόν είναι στις παραλίες και δεν θα παρακολουθούν τα τεκταινόμενα. 

«Συζητώ συνεργασία με τη ΝΔ, αλλά στο πλαίσιο άλλης πολιτικής», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, με αφορμή τις προσκλήσεις που έγιναν από στελέχη της ΝΔ για επιστροφή του στο κόμμα. «Αν πάμε, θα πάμε σε μία συνεργασία, συλλειτουργία, συνύπαρξη αλλά κατά καμία έννοια σε απορρόφηση», τόνισε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όσοι βέβαια, ακόμα και μετά από αυτά που έχουμε περάσει ως Έλληνες τα τελευταία σαράντα χρόνια, «παραμυθιάζονται» με λεξούλες τέτοιου τύπου που υποκρύπτουν χίλιες δυο ερμηνείες, καληνύχτα. Ακόμα και η καραμέλα που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που λέγεται Τσίπρας και σύριζα έχει λιώσει πριν ακόμα μπει στο στόμα.. Όταν γράφαμε για την αποτυχία του Καρατζαφέρη στις εκλογές σε άρθρο μας με τίτλο ο Μύθος περί επανάκαμψης του Καρατζαφέρη, στελέχη και μέλη του υποψήφιου κόμματος για συνεργασία με την ΝΔ, σκίζανε τα ρούχα τους..


Οι δηλώσεις του Καρατζαφέρη κρύβουν το μεγάλο deal μεταξύ του ιδίου και της ΝΔ. Όλα ξεκινάνε όμως από την δίκη που έρχεται στις 6 Οκτωβρίου και πρόκειται να κρίνει το αν ο ΛΑΟΣ πάρει την έδρα του Γ. Επιτήδειου της Χρυσής Αυγής και ο πρόεδρος του οδηγηθεί στο ευρωκοινοβούλιο. Εάν δηλαδή πάψει να ισχύει το πλαφόν του 3% που απαιτείται για την είσοδο στο κοινοβούλιο. Ο επηρεασμός της δικαιοσύνης για να αποφανθεί υπέρ του σε ανταλλαγή με το να σύρει τους οπαδούς του στην Νέα Δημοκρατία θα ήταν ένα δυνατό ενδεχόμενο αν ….επηρεαζόταν η δικαιοσύνη..!  Την θετική εξέλιξη για τον Καρατζαφέρη θα ενίσχυε και η περίπτωση Χατζημαρκάκη που εκλέγεται και αυτός σε περίπτωση που ακυρωθεί το πλαφόν του 3%.

Βέβαια ποιος νοιάζεται τι θα γίνει στο μέλλον με τα μειονοτικά κόμματα που θα διεκδικούν την είσοδό τους αφού θα έχει γκρεμιστεί το φράγμα που μέχρι σήμερα τα εμπόδιζε και που για αυτό το λόγο είχε δημιουργηθεί.. Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα και η χρηματοδότηση. Εμείς εκφράζουμε και την απορία γιατί δεν έκανε ο κύριος Καρατζαφέρης προσφυγή πριν τις εκλογές εναντίον του πλαφόν και την κάνει τώρα; Πόσο τίμια είναι αυτή η κίνηση που τέλος υποδηλώνει εφ’ όσον γίνεται εκ των υστέρων, πολιτική συναλλαγή.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π