Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Έλληνα διδάχθηκες άραγε;


18 χρόνια μετά τις στυγερές δολοφονίες των Ισαάκ και Σολωμού από τους Τούρκους εισβολείς
31 Ιανουαρίου 1996: Θάνατος των Καραθανάση, Βλαχάκου, και Γιαλοψού πάνω απο τα 'Ιμια. Ο πρωθυπουργός Σημίτης ανοίγει διάπλατα τις πύλες του Αιγαίου στους Τούρκους.

11 Αυγούστου 1996 πρωί: Ο Κληρίδης, με μια μνημειώδη δήλωση υποταγής, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους 'Έλληνες της Κύπρου υποστηρίζοντας πως η πορεία των μοτοσικλετιστών στα Κατεχόμενα θα επιφέρει τουρκική προέλαση, αμφισβητώντας έτσι ευθέως την φερεγγυότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας της οποίας και προεδρεύει, την αποτρεπτική ικανότητα της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς, καθώς και το φρόνημα των Ελλήνων της Κύπρου.


11 Αυγούστου 1996 μεσημέρι: Δολοφονία Τάσου Ισαάκ από τις τους Γκρίζους Λύκους.


14 Αυγούστου 1996: Δολοφονία Σολωμού Σολωμού από τις κατοχικές δυνάμεις.


7 Απριλίου 2004: Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος καλεί τους Έλληνες της Κύπρου να αρνηθούν την απεμπόληση της κρατικής υπόστασής τους ψηφίζοντας ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν. Ο Αναστασιάδης εκστρατεύει με φανατισμό υπέρ του ΝΑΙ.


24 Απριλίου 2004: Ιστορικό ΟΧΙ της πλειοψηφίας των Ελλήνων της Κύπρου στο οικειοθελές ξεπούλημα της.


1η Μαΐου 2004: Πολλά υποσχόμενη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ.


10η Φεβρουαρίου 2005: Οι Αναστασιάδης, Νεοφύτου, Χάσικος και Μητσόπουλος επισκέπτονται οικειοθελώς τον Ερντογάν στην 'Αγκυρα για να δηλώσουν πολιτική υποταγή.


28η Φεβρουαρίου 2008: Εκλογή Χριστόφια


14η Οκτωβρίου 2009: Υπολοχαγός της ΕΛΔΥΚ ζητά από τους Ελλαδίτες εξοδούχους να συμπεριφερθούν κόσμια κατά την έξοδό τους στην ημι-κατεχόμενη Λευκωσία καθώς "βρίσκονται σε ξένο κράτος", όπως υποστηρίζει.


11η Ιουλίου 2011: 'Έκρηξη στο Μαρί, θάνατος δυο εθνοφρουρών και του διοικητή της ναυτικής βάσης Ναυάρχου Ιωαννίδη.


14η Οκτωβρίου 2011: Σύλληψη από τις κατοχικές αρχές του πρώην υπουργού οικονομικών της Κύπρου, μέλους της Παγκόσμιας Τράπεζας και της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του Κυπριακού, Μιχάλη Σαρρή, για ομοφυλοφιλικά όργια με έναν ενήλικα και δυο ανήλικους Τούρκους στα Κατεχόμενα.


Ιούνιος 2012: Αίτηση της κυβέρνησης Χριστόφια για ένταξη στο μνημόνιο


Νοέμβριος 2012: Είσοδος της Κύπρου στο μνημόνιο


24η Φεβρουαρίου 2013: Εκλογή Αναστασιάδη


16η Μαρτίου 2013: Απόφαση Αναστασιάδη για κούρεμα των καταθέσεων


Ιούλιος-Αύγουστος 2014: Σαράντα χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο και 18 χρόνια από την ηρωική αυτοθυσία των Ισαάκ και Σολωμού.

Οι Ισαάκ και Σολωμού θυσιάστηκαν για μια ελεύθερη, δηλαδή μια ελληνική Κύπρο. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, η σήψη του πολιτικού κατεστημένου, ο αφελληνισμός, και η υποταγή της Κύπρου βρίσκονται στο απόγειό τους. Ο Κυπριακός Ελληνισμός βρίσκεται σε πολύ δεινότερη θέση από αυτήν που βρισκόταν 18 έτη πριν. Θέση του Εθνικού Μετώπου είναι πως οι Έλληνες, Ελλαδίτες και Κύπριοι, αναλώθηκαν μονάχα σε συγκινησιακά μνημόσυνα χωρίς να λάβουν τα απαραίτητα πολιτικά και ηθικά διδάγματα από τις στυγερές δολοφονίες αυτών των μαρτύρων του Ελληνισμού. Χρέος του καθένα που θέλει να φέρει τον τίτλο του Έλληνα είναι να συνεχίσει τον αγώνα των μαρτύρων αυτών με παρόμοιο ήθος, πίστη, επιμονή και φρόνημα για να αποτινάξει τον ζυγό της προδοτικής εξουσίας Αθηνών, Λευκωσίας και Βρυξελλών. Μόνον έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια ελεύθερη και ενιαία Πατρίδα.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. 16 Αυγούστου 2013: "Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του Τούρκου Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ.
    Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την εκδήλωση, ο κ. Γεροντόπουλος δήλωσε ότι «εμείς οι Έλληνες πιστεύουμε στη φιλία και συνεργασία των λαών της περιοχής και τα σημερινά εγκαίνια το αποδεικνύουν».

    Ζήτω το Έθνος, ζήτω η "λαϊκή πατριωτική Δεξιά"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π